xabai Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Όσοι είναι να φύγουν νοέμβριο να απευθυνθούν στα αστυνομικά τμήματα.Έμαθα ότι ήρθαν τα χαρτιά... Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Όσοι είναι να φύγουν νοέμβριο να απευθυνθούν στα αστυνομικά τμήματα.Έμαθα ότι ήρθαν τα χαρτιά... Τωρα μιλας σοβαρα? Αφου μας πηγαν Φεβρουαριο..το αλλαξαν παλι? :confused: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Όσοι είναι να φύγουν νοέμβριο να απευθυνθούν στα αστυνομικά τμήματα.Έμαθα ότι ήρθαν τα χαρτιά... Ασ΄τα... Περίμενα που λέτε και εγώ να παρουσιαστώ Αεροπορία, αλλά σήμερα μου ήρθε το χαρτί και παρουσιάζομαι στις 6/11 στο Ρέθυμνο στο Πεζικό. Σκέφτομαι για δόκιμος, έχει κανείς εμπειρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Ασ΄τα... Περίμενα που λέτε και εγώ να παρουσιαστώ Αεροπορία, αλλά σήμερα μου ήρθε το χαρτί και παρουσιάζομαι στις 6/11 στο Ρέθυμνο στο Πεζικό. Σκέφτομαι για δόκιμος, έχει κανείς εμπειρία? Αν ανατρέξεις σε παλιότερες σελίδες του θέματος θα βρεις πολλά στοιχεία πάνω στο θέμα που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις την κατάσταση.Αν θέλεις περαιτέρω πληροφορίες, εδώ είμαστε :) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Αν ανατρέξεις σε παλιότερες σελίδες του θέματος θα βρεις πολλά στοιχεία πάνω στο θέμα που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις την κατάσταση.Αν θέλεις περαιτέρω πληροφορίες, εδώ είμαστε :) Εδώ και κάμποση ώρα άρχισα απο την αρχή το θέμα και ομολογώ οτι ως προς τους δόκιμους έχω σχηματίσει καλή γνώμη. VarX ήσουν και εσύ δόκιμος, έτσι? θα μου πρότεινες να παω και εγώ? Έχει αρκετές ευθύνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Εδώ και κάμποση ώρα άρχισα απο την αρχή το θέμα και ομολογώ οτι ως προς τους δόκιμους έχω σχηματίσει καλή γνώμη. VarX ήσουν και εσύ δόκιμος, έτσι? θα μου πρότεινες να παω και εγώ? Έχει αρκετές ευθύνες? Ευθύνες έχει ανάλογα με το σώμα/όπλο που θα είσαι (στην περίπτωσή σου πεζικό) και την/τις μονάδα/ες που θα υπηρετήσεις.Σαν δόκιμος του πεζικού που ήμουν, σε υπεραρκετά δραστήριο τάγμα λόγω θέσης και αρμοδιοτήτων του, μπορώ να πω ότι έχει ευθύνες αλλά ποικίλει η βαρύτητά τους. Και πιο συγκεκριμένα επειδή έκανα όλη την θητεία μου (13 μήνες μετά απο την ονομασία) στο ίδιο στρατόπεδο είδα πιο ολοκληρωμένα την λειτουργία σαν μονάδα, μετά από κάποιο καιρό επειδή γνωρίζεις τα κατατόπια και τι πρέπει να κάνεις σου φαίνεται ότι το κάνεις σαν μία δουλειά. Εν ολίγις, δεν το θεώρησα κάτι πολύ δύσκολο και μπορώ να πω ότι οι ευθύνες που έχεις όσο είσαι στο στρατόπεδο μέχρι στο μεσημέρι, αντισταθμίζονται άνετα με τις ώρες που θα είσαι σπίτι σου και τις δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις αφού σχολάσεις. Εσύ έχεις το πλεονέκτημα να περάσεις το δυσκολότερο μέρος της θητείας σου (ΣΕΑΠ) πιο χαλαρά, καθώς θα είσαι στην πόλη σου και με τις διανυκτερεύσεις που θα παίρνεις θα περάσει γρήγορα το δύσκολο της εκπαίδευσης.Αναλόγως πως το πάρει κανείς, εγώ προσωπικά πέρασα άψογα στους 5 μήνες παραμονής μου στο Ηράκλειο (+5 βδομάδες εκπαίδευση δοκίμου που έγιναν πάλι στην ΣΕΑΠ). Eννοείτε πιστεύω ότι θα σε παρότρυνα να πας και εσύ ;) Αυτά προς το παρών :cool: Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και καταλήγω να πάω για αρκετούς λόγους. Πρόσφατα πέρασες απο το Ηράκλειο? Έχω στην ΣΕΑΠ έναν ξάδερφό μου υπολοχαγό, μου αρκεί αυτό για να γλυτώσω το πολύ "τρέξιμο"? Γενικά έχω ακούσει οτι η εκπαίδευση στην ΣΕΑΠ είναι "μανίκι"...! Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Δυστυχώς αν και με γνωστό δεν θα μπορέσεις να την γλιτώσεις από την εκπαίδευση, που είναι κοινή για όλους...λογικά θα γλιτώσεις μερικές καμπάνες αλλά το τρέξιμο είναι καθολικό για όλους. Έχει χρόνια που πήγα στρατό,κάτω ήμουν από Μαρ-Ιουλ 2002 αλλά τα πράγματα δεν αλλάζουν και πολύ. Μετά από την εκπαίδευση θα αμοιφθείς για την κούραση που θα τραβήξεις, αλλά σίγουρα αξίζει τον ιδρώτα που έριξες και θα το καταλάβεις όταν θα πας μετάθεση στην μονάδα σου. Στο τέλος η επιλογή σου θα γίνει με βάση τα κριτήριά σου και τις προτεραιότητές σου. Τίποτα, να είσαι καλά :) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Pedes oxi allo glypsimo kai tsatsies... strato pate oxi gia kafe! Einai mia dokimasia tis zois pou oloi mas boroun na tin kataferoun kai apokomizoun polla apo aytin. Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Pedes oxi allo glypsimo kai tsatsies... strato pate oxi gia kafe! Einai mia dokimasia tis zois pou oloi mas boroun na tin kataferoun kai apokomizoun polla apo aytin. τι τους λες τωρα...λουφα και παλι λουφα ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Pedes oxi allo glypsimo kai tsatsies... strato pate oxi gia kafe! Einai mia dokimasia tis zois pou oloi mas boroun na tin kataferoun kai apokomizoun polla apo aytin. Ποιός μίλησε για γλύψιμο και τσατσιές??? Άλλα πράγματα διαβάζεις εσύ?? Και ακριβώς επειδή δεν πάμε για καφέ, φροντίζουμε να ενημερωθούμε τι παίζει για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Εγώ για παράδειγμα είμαι 50-50 να πάω δόκιμος και ο καθένας μου λέει και διαφορετική άποψη...! Άλλοι οτι είναι κυριλέ και άλλοι οτι σε ξεκω%#νουν στην εκπαίδευση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Pedes oxi allo glypsimo kai tsatsies... strato pate oxi gia kafe! Einai mia dokimasia tis zois pou oloi mas boroun na tin kataferoun kai apokomizoun polla apo aytin. Καλά όλα αυτά αλλά σε μία άλλη εποχή.Όταν είσαι 23 και είσαι αναγκασμένος να αυτοσυντηρηθείς σε κάποιο βαθμό όμως δε νομίζω ότι έχει νόημα...Μέσα σε ένα χρόνο θα μπορούσα να μάθω πολλά πάνω στον επαγγελματικό μου τομέα και δυστυχώς ο στρατός μου το στερεί...Και στο κάτω κάτω στρατό δε κάνουμε εμείς τώρα όπως οι πατεράδες μας(καμμία απολύτως σχέση).Αν ο στρατός είχε κάποια λογική και στρατηγική για τους απλούς φαντάρους καλώς...Έτσι όπως είναι τώρα....ασ΄τα να πάνε... Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Ποιός μίλησε για γλύψιμο και τσατσιές??? Άλλα πράγματα διαβάζεις εσύ?? Και ακριβώς επειδή δεν πάμε για καφέ, φροντίζουμε να ενημερωθούμε τι παίζει για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Εγώ για παράδειγμα είμαι 50-50 να πάω δόκιμος και ο καθένας μου λέει και διαφορετική άποψη...! Άλλοι οτι είναι κυριλέ και άλλοι οτι σε ξεκω%#νουν στην εκπαίδευση... ki ego to skeftomai gia aksiomatikos.. piga simera sti stratologia, mou eipan oti gia na mpo flevari pou thelo prepei na diakopso tin anavoli mexri telos tou mina. kai gia aksiomatikos ktl..leei exei eksetaseis alla den ikseran kai kala na mou poun parapano, mono otan leei katataxtho. to mono pou eipan einai oti einai 17 mines..ki ekei kollao..giati na kano 5 mines parapano? eidika an den einai pio kirile kai troo pikra. alla autoi den tha eprepe na kseroun na mou poun tipota? oute kan an tha pao se kapoio nosokomeio logo eidikotitas. nevriasa! etsi mou rxetai na kratiso tin anavoli pou exo mexri dekemvri 2008 ki as teleiosa to master (auto ikseran na mou poun oti mporo na to kano xoris na exo kapoies epiptoseis) kai na pao fantaros sta 29 mou..na do ti tha kanoun, tha me trexoun opos tous 18xronous? den to nomizo. ilithioi :mad: Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 ki ego to skeftomai gia aksiomatikos.. piga simera sti stratologia, mou eipan oti gia na mpo flevari pou thelo prepei na diakopso tin anavoli mexri telos tou mina. kai gia aksiomatikos ktl..leei exei eksetaseis alla den ikseran kai kala na mou poun parapano, mono otan leei katataxtho. to mono pou eipan einai oti einai 17 mines..ki ekei kollao..giati na kano 5 mines parapano? eidika an den einai pio kirile kai troo pikra. alla autoi den tha eprepe na kseroun na mou poun tipota? oute kan an tha pao se kapoio nosokomeio logo eidikotitas. nevriasa! etsi mou rxetai na kratiso tin anavoli pou exo mexri dekemvri 2008 ki as teleiosa to master (auto ikseran na mou poun oti mporo na to kano xoris na exo kapoies epiptoseis) kai na pao fantaros sta 29 mou..na do ti tha kanoun, tha me trexoun opos tous 18xronous? den to nomizo. ilithioi :mad: Και στα εικοσι εννια σου να πας φανταρος το ιδιο θα σε τρεχουν,ειδικα αν πας πεζικο και εχεις για αξιωματικο κανενα 18χρονο.Οι εξετασεις που δινεις οταν καταταχθεις και πας για αξιωματικος ειναι για μικρα παιδια.Αν εισαι γιατρος μην πας για αξιωματικος οι γιατροι περνανε ζωη και κοτα,ενω αν πας για δοκιμος θα φας πολυ τρεξιμο(το οποιο μπορουσες να αποφυγεις). Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΟΥΦΑΤΖΙΔΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ. Επι την ευκαιρια αυριο απολυομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Και στα εικοσι εννια σου να πας φανταρος το ιδιο θα σε τρεχουν,ειδικα αν πας πεζικο και εχεις για αξιωματικο κανενα 18χρονο.Οι εξετασεις που δινεις οταν καταταχθεις και πας για αξιωματικος ειναι για μικρα παιδια.Αν εισαι γιατρος μην πας για αξιωματικος οι γιατροι περνανε ζωη και κοτα,ενω αν πας για δοκιμος θα φας πολυ τρεξιμο(το οποιο μπορουσες να αποφυγεις). Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΟΥΦΑΤΖΙΔΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ. Επι την ευκαιρια αυριο απολυομαι. ε ρε και να σας ειχα εγω.....:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΟΥΦΑΤΖΙΔΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ. Συμφονω,και οταν ολλα τελιοσουν γηρνας στην φισιολογηκη σου ζωη κ τα ξεχνας ολα, ετσι απλα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Και στα εικοσι εννια σου να πας φανταρος το ιδιο θα σε τρεχουν,ειδικα αν πας πεζικο και εχεις για αξιωματικο κανενα 18χρονο.. Katse re file...pws ginetai na exeis aksiomatiko 18xrono?? O neoteros an8upoloxagos pou mporeis na exeis 8a einai 22-23 xronwn... Kamia sxesi me 18xrono diladi... Ektos an ennoeis gia "aksiomatikous" tous loxies i tous dokimous... Oi opoioi eite uparxoun, eite den uparxoun einai ena kai to auto gia enan fantaro. Kalws i kakws apo 1 asteri (an8upoloxago) kai panw einai pou prepei na mazeuesai ligo. Apo dokimo/an8upaspisti kai kato de sou kanoun tipota... Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Ola mia empiria einai mi masate vre giokes! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Katse re file...pws ginetai na exeis aksiomatiko 18xrono?? O neoteros an8upoloxagos pou mporeis na exeis 8a einai 22-23 xronwn... Kamia sxesi me 18xrono diladi... Ektos an ennoeis gia "aksiomatikous" tous loxies i tous dokimous... Oi opoioi eite uparxoun, eite den uparxoun einai ena kai to auto gia enan fantaro. Kalws i kakws apo 1 asteri (an8upoloxago) kai panw einai pou prepei na mazeuesai ligo. Apo dokimo/an8upaspisti kai kato de sou kanoun tipota... Αυτό είναι σχετικό που λες. Είναι ανάλογα με την μονάδα που είσαι και τους συγκεκριμένους δόκιμους ή υπαξιωματικούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Παιδια καλημερα κανεις που παρουσιαζεται 6 Νοεμβριου Ναυπλιο μηχανικο? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και καταλήγω να πάω για αρκετούς λόγους. Πρόσφατα πέρασες απο το Ηράκλειο? Έχω στην ΣΕΑΠ έναν ξάδερφό μου υπολοχαγό, μου αρκεί αυτό για να γλυτώσω το πολύ "τρέξιμο"? Γενικά έχω ακούσει οτι η εκπαίδευση στην ΣΕΑΠ είναι "μανίκι"...! Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! Eγώ ονομάστηκα δόκιμος πριν 3 βδομάδες, σε δυο εβδομάδες ολοκληρώνω την επιπλέον εκπαίδευση (με ωράριο δόκιμου πλέον) στην ΒΟΠ, και μετά πάω στην μονάδα. Το μανίκι στην ΣΕΑΠ πλέον είναι μόνο οι 2 πρώτες βδομάδες και τα σκηνάκια. Ο ξάδερφός σου δεν θα σε γλιτώσει από το πολύ τρέξιμο, αλλά σίγουρα είναι διαφορετικά από το να μην ξέρεις κανένα... Τώρα δεν μπορώ να σου πω πήγαινε δόκιμος ή μην πας δόκιμος. Έχει καλά, έχει και κακά. Τα βάζεις κάτω, τα σταθμίζεις και αποφασίζεις. Στην θέση σου θα ρώταγα τον ξάδερφό μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Eγώ ονομάστηκα δόκιμος πριν 3 βδομάδες, σε δυο εβδομάδες ολοκληρώνω την επιπλέον εκπαίδευση (με ωράριο δόκιμου πλέον) στην ΒΟΠ, και μετά πάω στην μονάδα. Το μανίκι στην ΣΕΑΠ πλέον είναι μόνο οι 2 πρώτες βδομάδες και τα σκηνάκια. Ο ξάδερφός σου δεν θα σε γλιτώσει από το πολύ τρέξιμο, αλλά σίγουρα είναι διαφορετικά από το να μην ξέρεις κανένα... Τώρα δεν μπορώ να σου πω πήγαινε δόκιμος ή μην πας δόκιμος. Έχει καλά, έχει και κακά. Τα βάζεις κάτω, τα σταθμίζεις και αποφασίζεις. Στην θέση σου θα ρώταγα τον ξάδερφό μου. :) Σ'ευχαριστώ Trobocop! Ναι όντως πρέπει να μιλήσω με τον ξάδερφό μου για περισσότερες πληροφορίες. Τελικά σαν δόκιμος κάνεις 4 ή 5 μήνες παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 S.E.A.P : Simera Erxesai Aurio Pe8aineis :O Oi dokimoi kanoun 5 mines parapano file gianni_13. Diladi 17mino.... De se xalase... :p Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 S.E.A.P : Simera Erxesai Aurio Pe8aineis :O δλδ θες να πεις ότι ποστάρω από τον άλλο κόσμο; :lol: Oi dokimoi kanoun 5 mines parapano file gianni_13. Diladi 17mino.... De se xalase... :p η θητεία μας είναι 17 μήνες για τον απλούστατο λόγο ότι πρέπει να περάσεις και 4 ή 5 μήνες εκπαίδευση (ανάλογα αν είσαι βαρυοπλίτης). Στους ΛΥΒ αντίστοιχα, η εκπαίδευση είναι στοιχειώδης, μόνο 1 μήνα οπότε εκεί δεν υπάρχει λόγος να επεκταθεί η θητεία. Οι ΔΕΑ όμως προφανώς δεν γίνεται να περάσουν 6 μήνες στον στρατό εκπαιδευόμενοι και μετά να απολυθούν σε 6 μήνες. Δεν θα υπήρχε επάρκεια σε προσωπικό τότε για την επάνδρωση των μονάδων σε στελέχη. Ήδη δεν υπάρχει... :rolleyes: Ουσιαστικά δηλαδή, ο χρόνος που υπηρετούν στις μονάδες είναι 11 μήνες ή 12 αν είσαι απλός Τ/Φ (-1 μήνα στα ΚΕΝ), όσο και οι φαντάροι. Οι φαντάροι όμως δεν χρειάζονται ειδική εκπαίδευση για να γίνουν φαντάροι, οι ΔΕΑ όμως χρειάζονται για να γίνουν αξιωματικοί (Το τι γίνονται τελικά οι περισσότεροι είναι άλλο θέμα :X ). Το ότι η θητεία συνολικά είναι 5 μήνες μεγαλύτερη είναι... γνωστό, δεν είναι μυστικό. Επομένως κάποιος που βγάζει σπυράκια με τον στρατό είναι προφανές ότι δεν θα το σκεφτεί καν. Ενδεικτικά θυμάμαι ότι στο ΚΕΝ που παρουσιάστηκα (Τρίπολη), είμασταν 600 περίπου νεοσύλλεκτοι, περίπου 250 είχαν ένδειξη ΥΕΑ, και μόνο 23 πήγαν τελικά. Στις ειδικές δυνάμεις είναι εντελώς διαφορετικά. Εκεί βάζουν βύσμα για να πάνε για ΥΕΑ, αφού τα μόρια είναι πολύ περισσότερα. αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Στους ΛΥΒ αντίστοιχα, η εκπαίδευση είναι στοιχειώδης, μόνο 1 μήνα οπότε εκεί δεν υπάρχει λόγος να επεκταθεί η θητεία. Ti είναι οι ΛΥΒ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts