Diegito Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Να πάρω κινητό την πρώτη μέρα στην Τρίπολη (Αεροπορία) ή να μην πάρω? Παιδι που πηγε πριν ένα χρονο μου είπε ότι αφηνουν, άλλος μου είπε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Να πάρω κινητό την πρώτη μέρα στην Τρίπολη (Αεροπορία) ή να μην πάρω? Παιδι που πηγε πριν ένα χρονο μου είπε ότι αφηνουν, άλλος μου είπε όχι. pleon i enoples dimanis einai xalara.mono i aggaries na min ipirxan kai i treles emplokes..8a itan mia xara. kinito parto..epitrepete.. xalara. edo na fantastis oyte gimnos den ise..na sou fenonte ta @@ stous alous. mono me slip/boxer ise se paraban.ante kalo stratiotiko.. Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Πάρε κανά φτηνό όμως, γιατί τουλάχιστον στο Κέντρο, αναγκαστικά κάποτε θα το φορτίσεις (άρα θα το αφήσεις από τα μάτια σου, εκτός και αν είσαι θαλαμοφύλακας) και αν του γυαλίσει κάποιου, θα το βουτήξει και θα τρέχει όλη η διμοιρία μετά... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 nai file pare kinito, den iparxei problima para mono an iparxei kanenas pou na boutaei alla na sou po kati? den gnorisa paidi pou to theorousa ikano na boutiksei. Ego fortiza to kinito kai efeuga apo ton thalamo gia kapoia douleia. Na fantasteis oti eixa kai ta dio mou kinita... milao gia A ESSO 2005. Enoite omos an se dei anoteros to kleineis apeutheias. Sinithos kanan apli paratirisi alla an sinexizes na milas eno eixes dei oti se koitaei (exei simbei) tote etroges filaki (den ksero an grafetai bebaia). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Παιδια καλησπερα, Ποια σειρα μπενει τωρα τον Μαϊο?? Εχει παει κανεις απο εδω Τεθωρακισμενα?? Εγω υπηρετησα στην Αυλωνα το 1992 και Λιτοχωρο 1992-1993. Ημουν 218 σειρα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 ego kai stin skopia to ixa... me idan monima stelexi pou erxontousan gia efodo.. tipota.. den mou ipan. meriki.. mou elegan min klinis.. sinexize : ) prospiomoun oti milousa me tin mama moy..xaxaxa Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Παιδια καλησπερα, Ποια σειρα μπενει τωρα τον Μαϊο?? Εχει παει κανεις απο εδω Τεθωρακισμενα?? Εγω υπηρετησα στην Αυλωνα το 1992 και Λιτοχωρο 1992-1993. Ημουν 218 σειρα.. :) 291 lele :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 ego kai stin skopia to ixa... me idan monima stelexi pou erxontousan gia efodo.. tipota.. den mou ipan. meriki.. mou elegan min klinis.. sinexize : ) prospiomoun oti milousa me tin mama moy..xaxaxa skopia stin pili (giati den exei alli skopia) xoris eksaritisi, xoris oplo (itan mesa) kai xoris...kapelo!! kranos enoite oti den foraga. Eixa paraggeilei ap'ekso kai efaga snitsel stis 4 to apogeuma en ora skopias... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Να πάρω κινητό την πρώτη μέρα στην Τρίπολη (Αεροπορία) ή να μην πάρω? Παιδι που πηγε πριν ένα χρονο μου είπε ότι αφηνουν, άλλος μου είπε όχι. Ναι παρε μη μασας. Απλα προτιμισε για πρακτικους λογους καποιο μικρο σε μεγεθος. Η παραλαγη σου εχει πολλες τσεπες, θα το εχεις συνεχεια πανω σου και το βραδυ οτνα κοιμασαι στη μαξιλαροθηκη. Γενικα η αεροπορια ειναι πολυ κυριλε, δε κλεβουν, αλλωστε ειναι ολοι πολυ ψαρωμενοι για να το κανουν. Εννοειτε φροντισε να μη χτυπησει σε προσκλητιριο, ή εκπαιδευση, αλλα στον ελευθερο χρονο σου (και στα θαλαμοφυλικια) κανεις δε θα σου πει να μη μηλας. Βεβαια οι Σμηνιες συνεχεια θα σας ψαρωνουν λεγοντας πως το κινιτο ειναι ενα προνομια που σας παραχωρησαμε και αμμ θελουμε το παιρνουμε πισω. Παντως αν σκοπευεις να μηλας πολυ με σταθερα, παρε τηλεκαρτες ή χρονοκαρτες, εχει καρτοτηλεφωνα. ΘΑ ΠΕΙΞΕΙΣ ΝΕΟΣ!!!!!!! Β'04 Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1977 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 re paidia parousiazomai 9 maioy lamia kserei kaneis poso diarkei i ekpaideusi gia yea kai pou ginete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 re paidia parousiazomai 9 maioy lamia kserei kaneis poso diarkei i ekpaideusi gia yea kai pou ginete? 9 maiou? Mhpws telos maiou? Egw parousiasthka 26 maiou 2003, 283 seira. Stous YEA metafer8hka mesa iouniou, einai ena ktirio konta se auto twn neosullektwn pou grafei sxolh a3iwmatikwn ape3w kai emeina ekei ews 10 oktwbriou opou onomasthkame DEA. Sthn sxolh 8a peraseis polu xalia ws para polu xalia, ta kala 3ekinane meta thn onomasia, ws tote upomonh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 yea ixame sto xaidari otan parousiastika fevrouario to ti kadilia amolousane ta atoma, kai tin ixane dei stratigoi, axaraktiristo epipedo Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Μάγκες, ΜΑΚΡΙΑ απο ΥΕΑ ... πολύ χώσιμο! Τώρα ειδικά που είναι και 12 μηνες η θητεία, γιατί να κάτσεις παραπάνω! Και μενα με καλέσαν ΥΕΑ στην Πάτρα (τεχνικό) στης 9 Μαϊου , αλλα ΔΕΝ θα διαλέξω για έφεδρος! Ρώτησα πολλά φιλαράκια που ξέρουν και μου είπαν...'μακριά'!!! Δείτε και εδώ τι εννοώ! , καλά τα πλεονεκτήματα... αλλα υπερτερούν μου φαίνεται τα μειονεκτήματα!! Πείτε και σεις την γνώμη σας, γιατί εφτασε ο καιρός... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartz Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Μάγκες, ΜΑΚΡΙΑ απο ΥΕΑ ... πολύ χώσιμο! Τώρα ειδικά που είναι και 12 μηνες η θητεία, γιατί να κάτσεις παραπάνω! Και μενα με καλέσαν ΥΕΑ στην Πάτρα (τεχνικό) στης 9 Μαϊου , αλλα ΔΕΝ θα διαλέξω για έφεδρος! Ρώτησα πολλά φιλαράκια που ξέρουν και μου είπαν...'μακριά'!!! Δείτε και εδώ τι εννοώ! , καλά τα πλεονεκτήματα... αλλα υπερτερούν μου φαίνεται τα μειονεκτήματα!! Πείτε και σεις την γνώμη σας, γιατί εφτασε ο καιρός... :cry: Εγώ θα σου έλεγα να μην πας έφεδρος.Όπου και να πας φαντάρος τώρα κιόλας που είναι 12μήνες όπως λες δε θα το καταλάβεις και πολύ.Υπάρχει περίπτωση να παίσει και σε καμία μονάδα που θα είναι σαν να είστε οικογένεια.Στο λέω αυτό γιατι τα ξέρω καλά τα πράγματα!!Πατέρα στο ναυτικό και μάνα στην αεροπορία έχω. Παράθεση ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 paei kaneis aylwna? paw egw kai apla lew mhpws kanenas allos paei :) Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Υπάρχει περίπτωση να παίσει και σε καμία μονάδα που θα είναι σαν να είστε οικογένεια.Στο λέω αυτό γιατι τα ξέρω καλά τα πράγματα!!Πατέρα στο ναυτικό και μάνα στην αεροπορία έχω. Αυτην την "οικογενεια" θα ηταν καλο να αποφυγει...ενας απο τους βασικοτερους λογους που πηγα δοκιμος. Μακρια κ αγαπημενοι,μεσημερι σπιτακι μου αραχτος στο PC και αστους τους αλλους να τρεχουν φρουρα. Δεν σημαινει οτι επειδη εχεις γονεις στις ενοπλες δυναμεις μπορεις να ξερεις τι θα πει στρατος,ιδιως ξηρας οπως αναφερεται ο φιλος. Εξαλλου ο δοκιμος σχολαει κ παει σπιτι την ιδια ωρα που παν οι γονεις σου,προσωρινο στελεχος. Εγω αντιθετως ξερω οτι απο τα καλυτερα σωματα για ΔΕΑ ειναι τεχνικο με μεγαλη διαφορα. Αν το υπολογισεις σε ωρες,παλι ο δοκιμος ειναι λιγοτερο απο σενα μεσα,εστω και με τους 5 μηνες παραπανω...δεν ειναι τα πραγματα τοσο απλα οσο φαινονται εξαρχης...γιαυτο καλο θα ειναι να συμβουλευτει πρωτα φιλους που ΠΗΓΑΝ δοκιμοι και οχι απο αυτους που μονο τους ειχαν στο στρατοπεδο μεσα. Τελειως διαφορετικα πραγματα για διαφορετικες αναγκες του καθενος Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 sartz και Varx, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, ο καθένας σας με τον τρόπο του βοήθησε αρκετά.... το μόνο που μένει είναι να μας πει και ένας έφεδρος σε τεχνικο πως είναι τα πράγματα!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 sartz και Varx, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, ο καθένας σας με τον τρόπο του βοήθησε αρκετά.... το μόνο που μένει είναι να μας πει και ένας έφεδρος σε τεχνικο πως είναι τα πράγματα!!! ;) Μια μικρή διόρθωση. Μην χρησιμοποιήτε τον όρο "έφεδρος" με την έννοια Δόκιμος. Έφεδροι είναι όλοι όσοι κάνουν την θητεία τους στον στρατό, στρατιώτες, δεκανείς, λοχίες, δόκιμοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 κανεις που παει ΚΕΑΠ το καλοκαιρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Μάγκες, ΜΑΚΡΙΑ απο ΥΕΑ ... πολύ χώσιμο! Τώρα ειδικά που είναι και 12 μηνες η θητεία, γιατί να κάτσεις παραπάνω! Και μενα με καλέσαν ΥΕΑ στην Πάτρα (τεχνικό) στης 9 Μαϊου , αλλα ΔΕΝ θα διαλέξω για έφεδρος! Ρώτησα πολλά φιλαράκια που ξέρουν και μου είπαν...'μακριά'!!! Δείτε και εδώ τι εννοώ! , καλά τα πλεονεκτήματα... αλλα υπερτερούν μου φαίνεται τα μειονεκτήματα!! Πείτε και σεις την γνώμη σας, γιατί εφτασε ο καιρός... :cry: Dokimos sto texniko, einai TO LAXEIO! Phgaine me kleista matia 8a eisai basilias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien_sad Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 1o grafeio 4ever!! h pio trelh kabantza!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 1o grafeio 4ever!! h pio trelh kabantza!! mpa min to les... poli paketo.. i monimades bargionte.. kai ta xonous stous fantarous ola.. 8imame mou edinan ta klidia na pigeno apogeymata gia grapsimo..meta apo 3oro skopeto.. asta... an ise giotas diladi den kanis skopies kai etsi kala ine. ala an ise I1 paketo.. ego imoun: skopan8ropos 8alamodog kapsimitsis grafias 1o grafiou. ola auta.. sin emploki.. sin agkaries. aa kai diabibasis parakalo.. pou lene bismata kai etsi. Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Καλως οι κακως δεν υπαρχουν γενικες γραμμες το τι θα κανεις σε μια μοναδα και εξαρταται καθαρα απο το δυναμικο της,αν θα μεινεις σε αυτα που οριστηκες να κανεις λογω ειδικοτητας η θα κανεις και ολα τα αλλα μαζι. Προσωπικα,μια συμβουλη εχω να δωσω σε οσους πανε στρατο... Η σιωπη ειναι χρυσος και μην αναφερεται τις γνωσεις/ικανοτητες σας καθως θα σας βαλουν να κανετε οτι δεν μπορειτε να φανταστειτε,παιξτε τις παπιες για την δικη σας ηρεμια Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diegito Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Μάγκες, ΜΑΚΡΙΑ απο ΥΕΑ ... πολύ χώσιμο! Τώρα ειδικά που είναι και 12 μηνες η θητεία, γιατί να κάτσεις παραπάνω! Και μενα με καλέσαν ΥΕΑ στην Πάτρα (τεχνικό) στης 9 Μαϊου , αλλα ΔΕΝ θα διαλέξω για έφεδρος! Ρώτησα πολλά φιλαράκια που ξέρουν και μου είπαν...'μακριά'!!! Δείτε και εδώ τι εννοώ! , καλά τα πλεονεκτήματα... αλλα υπερτερούν μου φαίνεται τα μειονεκτήματα!! Πείτε και σεις την γνώμη σας, γιατί εφτασε ο καιρός... :cry: Εγω πιστεύω οτι αν καποιος εχει τα φοντα για καλη δουλεια εξω ειναι βλακεια να χασει 5 μηνιατικα. Εγω προσωπικα ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης και δεν θα εμενα με τιποτα γιατι θα χασω 2 επιπλεον εξεταστικες. Κατι αλλο: Μπαινω 9/5 Τριπολη Αεροπορ. Δινω εξετασεις μονο 2 μαθήματα (φροντισα να κανω εργασιες σε αλλα και τα καθαρισα πριν φυγω) στις 13 και 26/6 . Θα μου δωσουν αδειες και θα εχω χρονο μεσα στο στρατοπεδο να διαβασω (θελω καμια εβδομαδα διαβασμα για το καθενα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Εγω πιστεύω οτι αν καποιος εχει τα φοντα για καλη δουλεια εξω ειναι βλακεια να χασει 5 μηνιατικα. Εγω προσωπικα ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης και δεν θα εμενα με τιποτα γιατι θα χασω 2 επιπλεον εξεταστικες. Κατι αλλο: Μπαινω 9/5 Τριπολη Αεροπορ. Δινω εξετασεις μονο 2 μαθήματα (φροντισα να κανω εργασιες σε αλλα και τα καθαρισα πριν φυγω) στις 13 και 26/6 . Θα μου δωσουν αδειες και θα εχω χρονο μεσα στο στρατοπεδο να διαβασω (θελω καμια εβδομαδα διαβασμα για το καθενα)? Να σου δώσουν άδεια είναι πολύ πιθανόν αλλά 9 με 13 του μηνός είναι πολύ κοντά και ίσως παίζει πολύ δουλειά τότε για να σε αφήσουν. Για διάβασμα δεν πιστεύω ότι θα σου δώσουν χρόνο, μην σου πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση αλλιώ όλοι αυτό θα έκαναν για να λουφάρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts