Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κι εγω 30χρονος που δεν μπορει ν αναβαλει αλλο αυτη τη ταλαιπωρια, παρουσιαζομαι στα γιαννενα πεζικο,ξερουμε κατι για εκει?γιατι δεν εχω κανεναν γνωστο που να εχει παει στα γιαννενα,ολοι τριπολη κτλ

Δεν ξέρω για γιαννενα, αλλά είσαι τυχερός που δεν παρουσιάζεσαι τρίπολη :)

Έχεις ακούσει το τραγούδι του Santana, το "Black magic woman"?? :whistle:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν πας με πτυχία και το λες, κινδυνεύεις να σε δουν κάποιοι κομπλεξικοί ανώτεροι και να σε χώσουν να κάνεις χίλια δυο πράγματα. Ο κανόνας είναι ένας:

Όσα λιγότερα λες ότι ξέρεις τόσο το καλύτερο.

τελικα δεν ειμαι μονο οδηγος ειμαι υεα κατι τετοιο για εφεδρος αξιωματικος ξερω κι εγω κατι τετοιο μου ειπαν,ακομα χειροτερα τα πραγματα?παιδια δεν εχω την παραμικρη ιδεα για στρατο οτι πληροφοριες καλοδεχουμενες
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Εχεις ΕΝΔΕΙΞΗ για ΥΕΑ δεν εισαι ακομα. ΥΕΑ σημαινει Υποψηφιος Εφεδρος Αξιωματικος που σημαινει 15μηνη θητεια αλλα σαν υπαξιωματικος (και τον τελευταιο μηνα νομιζω -ισως και λιγοτερο- σαν αξιωματικος (ανθυπολοχαγος/ανθυπιλαρχος) και οχι σαν απλος φανταρος Επισης θα εχεις μισθο και θα κοιμασαι εκτος στρατοπεδου (μετα το περας της εκπαιδευσης). Με λιγα λογια σαν να εισαι στελεχος του στρατου κατα καποιο τροπο. Δεν ειναι υποχρεωτικο και μπορεις να αρνηθεις εμμεσως αποτυγχανοντας στα αθληματα που θα κληθεις να εξεταστεις σαν νεοσυλλεκτος
Shit Happens!!!

Ρε αδερφια, ειναι κανενας απο εσας αυτην την στιγμη στο 30 ΤΥΠ??? (Λαγός Ορεστιαδας)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ρε αδερφια, ειναι κανενας απο εσας αυτην την στιγμη στο 30 ΤΥΠ??? (Λαγός Ορεστιαδας)

Παλιοτερα ημουν εγω αν μπορω να σε βοηθησω σε κατι...:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν πας με πτυχία και το λες, κινδυνεύεις να σε δουν κάποιοι κομπλεξικοί ανώτεροι και να σε χώσουν να κάνεις χίλια δυο πράγματα. Ο κανόνας είναι ένας:

Όσα λιγότερα λες ότι ξέρεις τόσο το καλύτερο.

Αν πάει με το ύφος του μορφωμένου που δεν πρέπει να κάνει δουλειές, λογικό είναι να τον χώσουν επίτηδες.

Αν φροντίσει όμως να κάνει γνωστό οτι ξέρει 1-2 πράγματα σε κάποιον τομέα που θα τον καβατζώσει, είναι πολύ πιθανό να χωθεί σε κάποιο γραφείο και να περάσει καλά.

Ισχύει ότι δεν υπάρχουν λεκάνες στις τουαλέτες σε όλα τα στρατόπεδα αλλά υπάρχει το άλλο που κάθεσαι?Επίσης ότι τα κρέατα είναι 30 χρόνων και τα διατηρούν σε καταψύξεις?

Φιλε για τις λεκανες ειναι αληθεια. Δεν εχει λεκανες , εχει τις αλλες, τις τουρκικες που λεμε.

Αλλα πιστεψε με , ειναι καλυτερα... Ναι δεν λεω, δεν θα εχει ανεση , αλλα με την ΒΡΩΜΑ που επικρατει στον στρατο... τι να τις κανεις τι λεκανες??

Σκεψου κατι απλο... στην καφετερια, καθεσαι στην λεκανη? Στον στρατο που ειναι 100 φορες πιο βρωμικα γιατι να κατσεις.

Καλυτερα τουρκικες. Πιανονται τα ποδαρακια σου μετα απο λιγο αλλα ειναι η πιο καθαρη λυση μιας και δεν ακουμπας πουθενα;)

Οσο για τα κρεατα, αυτα ειναι μουφες. Δεν ισχυει κατι τετοιο.

Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως τοκρεας ειναι και καλο....

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ρε justin κοιτάξε να τελειώσεις τις σπουδές σου και άσε τον στρατό μετά. Μόνος σου είπες ότι θες να σπουδάσεις και να κάνεις μαστερ. Δηλαδή θα πας σε 6-7 χρόνια...

Μέχρι τότε πολλά αλλάζουν!!

οι προμήθειες τροφίμων πλέον στον στρατό είναι αρκετά εώς πολύ καλές...τα υλικά αγοράζονται από τα στρατιωτικά πρατήρια, που δε διαφέρουν από τα γνωστά σούπερ μάρκετ και από κει και πέρα είναι καθαρά θέμα μάγειρα, ως προς τι κανόνες υγιεινής τηρεί..;)

Δεν είναι μόνο ο μάγειρας, γιατί σε ενα μεγάλο στρατόπεδο μπορεί να είναι και 10 φαντάροι σαν βοηθοί.

Αν οι μισοί απο αυτούς πήγαν τουαλέτα χωρίς να πλύνουν μετά τα χέρια τους, και ξεκινήσουν μετά να κόβουν ντομάτες για τη σαλάτα... :cry: καταλαβαίνεις...

Ισχύει ότι δεν υπάρχουν λεκάνες στις τουαλέτες σε όλα τα στρατόπεδα αλλά υπάρχει το άλλο που κάθεσαι?Επίσης ότι τα κρέατα είναι 30 χρόνων και τα διατηρούν σε καταψύξεις?

http://laspistasteria.files.wordpress.com/2007/03/image010.jpg?w=460

http://laspistasteria.files.wordpress.com/2007/03/image011.jpg?w=460

Όσο για τις λεκάνες, οι τούρκικες είναι καλύτερες από άποψης υγιεινής...Πάντως για τα κρέατα παλιά όντως ίσχυε...

^ Kαι καθαριζονται και πιο ευκολα. Παιρνεις την μανικα και τελειωσες.

Φαντασου να καθαριζαμε λεκανες!! Παναγια μου.:X

Το μονο κακο ειναι πως η τοθρκικες δεν ειναι για να αραξεις με μια εφημεριδουλα. Πιανεσαι :lol:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Υπαρχει λυση και για αυτο...

Βρες μια παλια καρεκλα καφενειου, αφαιρεσαι τον "πατο" και απολαυσε τα πλεονεκτηματα μιας κανονικης τουλατες με της ευκολια της καθαριοτητας μιας τουρκικης!

Εχεις ΕΝΔΕΙΞΗ για ΥΕΑ δεν εισαι ακομα. ΥΕΑ σημαινει Υποψηφιος Εφεδρος Αξιωματικος που σημαινει 15μηνη θητεια αλλα σαν υπαξιωματικος (και τον τελευταιο μηνα νομιζω -ισως και λιγοτερο- σαν αξιωματικος (ανθυπολοχαγος/ανθυπιλαρχος) και οχι σαν απλος φανταρος Επισης θα εχεις μισθο και θα κοιμασαι εκτος στρατοπεδου (μετα το περας της εκπαιδευσης). Με λιγα λογια σαν να εισαι στελεχος του στρατου κατα καποιο τροπο. Δεν ειναι υποχρεωτικο και μπορεις να αρνηθεις εμμεσως αποτυγχανοντας στα αθληματα που θα κληθεις να εξεταστεις σαν νεοσυλλεκτος

Μαλιστα, οσο και αν ακουγεται ενδιαφερον να μην κοιμαμαι στο στρατοπεδο και να πληρωνομαι, δεν θελω να κανω παραπανω θητεια,θελω να ξεμπερδευω,για να δουμε που θα με στειλουνε μετα

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Υπαρχει λυση και για αυτο...

Βρες μια παλια καρεκλα καφενειου, αφαιρεσαι τον "πατο" και απολαυσε τα πλεονεκτηματα μιας κανονικης τουλατες με της ευκολια της καθαριοτητας μιας τουρκικης!

Χαχα..Η αληθεια ειναι πως το ειχαμε κανει στον δικο μου λοχο αυτο και λειτουργουσε μια χαρα..!:cool:Απλα μετα επρεπε να κρυβεις την καρεκλα, μην την δει κανενας ανωτερος!:cry:

Μαλιστα, οσο και αν ακουγεται ενδιαφερον να μην κοιμαμαι στο στρατοπεδο και να πληρωνομαι, δεν θελω να κανω παραπανω θητεια,θελω να ξεμπερδευω,για να δουμε που θα με στειλουνε μετα

+1 :this: :clap::clap:

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα δεν ειμαι μονο οδηγος ειμαι υεα κατι τετοιο για εφεδρος αξιωματικος ξερω κι εγω κατι τετοιο μου ειπαν,ακομα χειροτερα τα πραγματα?παιδια δεν εχω την παραμικρη ιδεα για στρατο οτι πληροφοριες καλοδεχουμενες

Κανε οτι περνα απο το χερι σου για να μην επιλεγεις τελικα.

Τα πλεονεκτηματα των ΕΑ μπορει να ειναι αρκετα αλλα υπαρχει το μεγαλο μειονεκτημα της εξτρα θητειας.

-

Αν φας κάπου έξω ένα χαλασμένο κρέας και πάθει κάτι το στομάχι σου μπορείς να κάνεις χίλια δυο.. Μήνυση, αγορανομία... δικαστήρια αποζημίωση. Αν κάποιος στο δρόμο σε βρίσει μπορείς να του κάνεις μήνυση. Αν πάθεις ένα εργατικό ατύχημα το ίδιο.

Στο στρατό ότι και να φας και να πιεις, και να πάθεις κάτι δεν μπορείς να πεις τίποτα.

Ο στρατός έχει την δική του λογική οπότε μην ψάχνετε λογικές απαντήσεις στις ερωτήσεις...

Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να μην μιλάς πολύ και γενικά να περνάς απαρατήρητος! :shifty:

Ή απαρατήρητος, ή έξτρα σπασα@@δης με τηλέφωνα απο στρατηγούς/ΓΕΣ/"θείους" κλπ.:cool:

Ειδικά το 2ο είναι δοκιμασμένη και καλή λύση :D

φιλε μου καλυτερη τουαλετα απο την ελληνικη γη δεν υπαρχει....και να εισαι και 3-6 περιπολο το πρωι ..σου λεω η καλυτερη τουαλετα

κανεις απο 259 σειρα στα Τ.Θ ΥΠΑΡΧΕΙ?

Edited by nikolasn80

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Παιδια, σε γραφεια τι ακριβως κανεις;Ειναι τεχνικης φυσης γραφεια; Και γενικα περνας καλυτερα συγκριτικα; Επειδη ακουω οτι κυριως μηχανικοι μπαινουν σε τετοιες 8εσεις.΄'Η δεν ισχυει; Επισης γενικα η καταταξη καθε ΕΣΣΟ διαβασα γινεται μεσα στο πρωτο 10ημερο καθε φορα; Η π.χ. τη πρωτη "Δευτερα" του μηνα;;

Άμα είσαι λίγο μορφωμένος και ξέρεις λίγο από PC όλο και κάπου χώνεσαι. Εννοείται να έχεις δείξει οτι είσαι και λίγο σοβαρός και υπεύθυνος (γι' αυτό προτιμούν και μεγαλύτερους).

Το τι θα κάνεις εξαρτάται από το είδος του γραφείου. Συνήθως θα φτιάχνεις χαρτιά, θα ταξινομείς έγγραφα, θα βάζεις σφραγίδες, θα σηκώνεις τηλέφωνα και γενικά όποια άλλη μικροδουλειά βαριούνται να κάνουν οι καραβανάδες.

Ειδικά στο κέντρο που θα έχει πολύ κόσμο, θα είσαι κωλυώμενος από τα πάντα και δε θα τρέχεις για υπηρεσίες/εκπαίδευση/πρόβες/αγγαρείες/αναφορές.

• 2 weeks later...

δεν εισαι οδηγος επειδη παρουσιαζεσαι στα γιαννενα.

για να παρεις την ειδικοτητα οδηγου και κατεπεκταση το διπλωμα του στρατου πρεπει μετα απο απο τον ενα μηνα που ειναι η βασικη εκπαιδευση να σε κρατησουν εκει για ακομα ενα μηνα περιπου για εξτρα εκπαιδευση σαν οδηγος.

Επισης γενικα η καταταξη καθε ΕΣΣΟ διαβασα γινεται μεσα στο πρωτο 10ημερο καθε φορα; Η π.χ. τη πρωτη "Δευτερα" του μηνα;;

Νομίζω ότι τυπικά γίνεται μέσα στο 2ο δεκαήμερο του μήνα, δεν είναι μόνο 1 μέρα αλλά 4. Αυτό γιατί προφανώς δεν υπάρχει υποδομή να μπούνε όλοι οι νεοσύλλεκτοι στα ΚΕΝ την ίδια μέρα (ειδικά σε κέντρα με 4ψήφιο αριθμό σε κάθε ΕΣΣΟ).

Δεν ειναι υποχρεωτικο και μπορεις να αρνηθεις εμμεσως αποτυγχανοντας στα αθληματα που θα κληθεις να εξεταστεις σαν νεοσυλλεκτος

Στο ΚΕΠΒ πέρσι πάντως δεν γινόταν τίποτα τέτοιο (ή σαν κωμικοτραγικές ιστορίες γι αγρίους που είχα διαβάσει παλιότερα). Απλώς οι αξιωματικοί ρωτάνε ποιός θέλει να συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής και μόνο όσοι απαντήσουν θετικά προχωράνε. Ούτε πίεση, ούτε τίποτα.

Αλλιώς,βλέπει τα πράγματα ο πιτσιρικάς και αλλιώς ο 30άρης,άλλη οπτική έχει σε χίλιαδυο θέματα,άλλες υποχρεώσεις,άσε που δεν είναι εύκολο να ανέχεται διαταγές από μικρότερους...

Στο πρώτο συμφωνώ, αλλά στο δεύτερο όχι. Εξαρτάται φαντάζομαι από το χαρακτήρα του καθενός, αλλά προσωπικά δεν με ενόχλησε καθόλου αυτό. Οι μλκίες είναι που ενοχλούν...

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110