karlomagnos Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ναυτικο τελικα παιδες.3 σεπτεμβρη.να ρωτησω, ξερετε ποσες μερες ειναι η εκπαιδευση στο ναυτικο?κανενα μηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrimatooikonomik Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 gia aeroporia den eleges?Ki egw telika xtes teleytaia mera twn metataxewn xw8hka aeroporia.. Παράθεση Το μυαλο μου εχω χασει μια ζωη μαζι σου εχω περασει εχω αρρωστησει και δεν ειμαι καλα σαν εσενα μαστουρα καμια... 8/2/81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ναυτικο τελικα παιδες.3 σεπτεμβρη.να ρωτησω, ξερετε ποσες μερες ειναι η εκπαιδευση στο ναυτικο?κανενα μηνα? H πιο χύμα εκπαίδευση. 15-17 μέρες είναι, αλλά νταξ. Άμα πεις βαριέμαι να κάνω κάτι, θα σου πουν και συγγνώμη κιόλας που σε ταλαιπωρούν. :lol: Ελεύθερος υπηρεσίας δικαιούσαι 2-3 μέρες από τη... σημαία! Χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Βέβαια παίζει πολύ νησί για μετάθεση, αλλά 15-15 σε παίζει σε ΟΛΑ τα νησιά και ψιλοχύμα. Ενώ η εκπαίδευση της αεροπορίας είναι σχετική σκληρή. Η σειρά της αεροπορίας πρέπει να μπαίνει τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 gia aeroporia den eleges?Ki egw telika xtes teleytaia mera twn metataxewn xw8hka aeroporia.. Που 8α παρουσιαστης φίλε μου? Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Που 8α παρουσιαστης φίλε μου? Τριπολη 124ΠΒΕ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ναυτικο τελικα παιδες.3 σεπτεμβρη.να ρωτησω, ξερετε ποσες μερες ειναι η εκπαιδευση στο ναυτικο?κανενα μηνα? Το 2002 ηταν 1 μηνας περιπου απο παλασκα που παρουσιαστηκας μετα τις εξετασεις τις 1ης μερας μας πηγαν πορο για την βασικη εκπαιδευση.... μετα ξανα παλασκα για την ειδικοτητα.... (:cool:) κα μετα στις μεταθεσεις... ετσι ηταν.... τοτε... μια χαρα ειναι ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosred Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Καλημέρα παιδιά παρουσιάζομαι Αυλώνα Τεθωρακισμένα 12 Αυγούστου 2008, έχει κανένας καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Τριπολη 124ΠΒΕ Και εγω εκει παρουσιαζομαι 2 Σεπτεμβριου Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Και εγω εκει παρουσιαζομαι 2 Σεπτεμβριου ολοι εκει παρουσιαζονται (οσοι πανε αεροπορια). εκει θα κανετε την βασικη εκπαιδευση σας. καλη θητεια να'χετε!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Καλημέρα παιδιά παρουσιάζομαι Αυλώνα Τεθωρακισμένα 12 Αυγούστου 2008, έχει κανένας καμιά ιδέα? Οχ...την κατσατε...:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Οχ...την κατσατε...:down: + 1000 :( ttttttttt Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlomagnos Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 καλημερα παιδια!! να ρωτησω μια λεπτομερεια που ειναι σημαντικη.υπαρχει κανενα προβλημα με τους φακους επαφης?μπορεις να φορας κανονικα?εγω εχω και λιγο αστιγματισμο αλλα οι φακοι που εχω βοηθανε μονο στη μυωπια.θα υπαρξει κανενα προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 καλημερα παιδια!! να ρωτησω μια λεπτομερεια που ειναι σημαντικη.υπαρχει κανενα προβλημα με τους φακους επαφης?μπορεις να φορας κανονικα?εγω εχω και λιγο αστιγματισμο αλλα οι φακοι που εχω βοηθανε μονο στη μυωπια.θα υπαρξει κανενα προβλημα? Όχι βέβαια, τι πρόβλημα να υπάρξει. Εκτός του ότι θα σε καθυστερούν 2-3 επιπλέον λεπτά κάθε πρωί για να τους φορέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosred Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Οχ...την κατσατε...:down: Γιατί ρε πατριώτη την κάτσαμε? http://195.134.113.135/Avatars/Ael/Sign.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Γιατί ρε πατριώτη την κάτσαμε? http://195.134.113.135/Avatars/Ael/Sign.jpg Aπλά λίγη υπομονή παραπάνω χρειάζεται. Τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosred Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Aπλά λίγη υπομονή παραπάνω χρειάζεται. Τίποτα άλλο. Υπομονή υπάρχει ,θα δούμε βέβαια. Εσύ που υπηρετείς?? http://195.134.113.135/Avatars/Ael/Sign.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Υπομονή υπάρχει ,θα δούμε βέβαια. Εσύ που υπηρετείς?? http://195.134.113.135/Avatars/Ael/Sign.jpg Εγώ Σκύρο στην αεροπορία, απολύομαι στις 12. Βέβαια ανήκω στο υγειονομικό, οπότε μη με συγκρίνεις. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 mia xara einai aulona ekei hmouna gia ekpedeysi .... tora eimai sto xeirotero tagma stin ellada sto 290 stin limno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Γιατί ρε πατριώτη την κάτσαμε? http://195.134.113.135/Avatars/Ael/Sign.jpg Γιατι ειμαι στα τεθωρακισμενα 12 χρονια τωρα και ξερω!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Καλημέρα παιδιά παρουσιάζομαι Αυλώνα Τεθωρακισμένα 12 Αυγούστου 2008, έχει κανένας καμιά ιδέα? θα φατε τρελη αγγαρεια!!!! εφυγα απο εκει πριν 10 μερες... Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrimatooikonomik Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Και εγω εκει παρουσιαζομαι 2 Σεπτεμβριου ante magkes na ta poume katw:lol: Παράθεση Το μυαλο μου εχω χασει μια ζωη μαζι σου εχω περασει εχω αρρωστησει και δεν ειμαι καλα σαν εσενα μαστουρα καμια... 8/2/81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 10 μερες εμειναν Κυριοι! απολυομαι αυτο ηταν! κουραστηκα!! :p :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 10 μερες εμειναν Κυριοι! απολυομαι αυτο ηταν! κουραστηκα!! :p :p αντε,αντε καλος πολιτης.:D:D φανταζομαι κουραση....:p και εγω αλλους 6μηνες και τελος, αρχισα να κουραζομαι απο τωρα.:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 10 μερες εμειναν Κυριοι! απολυομαι αυτο ηταν! κουραστηκα!! :p :p 24 εμενα... Ολο τον αυγουστο αδεια και αντε γεια!!! 300 ΛΕΛΕ :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 24 εμενα... Ολο τον αυγουστο αδεια και αντε γεια!!! 300 ΛΕΛΕ :lol: αντε με το καλο!!! παει κι αυτο!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts