giannis12a Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Εχω την cm7 και θελω να φλασαρω την στοκ. Χρειαζεται να την γυρισω σε ext3 η ουτως η αλλως αυτο χρησιμοποιει και αυτη,οποτε απλα φλασαρω απο πανω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Tι εννοεις θα φλασαρεις τη στοκ?Σε ζιπακι? Αν ναι τοτε πρεπει να γυρισεις σε ext3 αν θυμαμαι καλα. Αυτο ισχυει και οταν κανεις nandroid restore σε στοκ.Μονο μεσω smartflash ειναι που δε σε νοιαζει τιποτα Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Tι εννοεις θα φλασαρεις τη στοκ?Σε ζιπακι? Αν ναι τοτε πρεπει να γυρισεις σε ext3 αν θυμαμαι καλα. Αυτο ισχυει και οταν κανεις nandroid restore σε στοκ.Μονο μεσω smartflash ειναι που δε σε νοιαζει τιποτα Με το smart flash θελω περασω την 20l βασικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 τοτε μη σε νοιαζει τιποτα.Οτι και να ειχες πριν με το smartflash φτιαχνεται καινουριο υποστρωμα... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ribo_w850 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Καλημέρα! Θα ήθελα λίγη βοήθεια καθώς πέρασα στο κινητό μου κανα δύο custom rom(cm7, nova HD, WajkIUI) με ενεργή την τελευταία και δεν μπορώ ούτε γνωρίζω ακριβώς πως να περάσω την official 2.3.4. Δοκίμασα με το back2stock αλλά κόλλαγε το κινητό. Ψάχτηκα λίγο πριν γράψω αυτο το μήνυμα αλλά κανένας οδηγός δεν με κάλυψε στις απορίες μου γύρω από διάφορα (kernel, baseband κτλ).:( Τέλος μετά από πολύωρη αναμονή κατάφερε να κατέβει από εδώ(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041) η BIN_LGP990AT-00-V20q-EUR-XX-JAN-24-2012-0 και η BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0 αλλά δεν ξέρω πως να περάσω μία από τις δύο. Οπότε θα ήθελα τα φώτα σας.:) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Ericsson T28s -> Ericsson T65 -> Sony Ericsson T68i -> Sony Ericsson K700 -> Sony Ericsson W800 -> Sony Ericsson W850 -> LG Optimus 2X -> Sony Xperia Mini Pro -> Sony Xperia P -> Sony Xperia Z -> Samsung S4 -> Samsung S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Καλημερα. Αυτο ο οδηγος δε σε καλυψε? Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ribo_w850 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Θα το δωκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Ericsson T28s -> Ericsson T65 -> Sony Ericsson T68i -> Sony Ericsson K700 -> Sony Ericsson W800 -> Sony Ericsson W850 -> LG Optimus 2X -> Sony Xperia Mini Pro -> Sony Xperia P -> Sony Xperia Z -> Samsung S4 -> Samsung S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaman38 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Καλησπέρα παίδες, πέρασα την ROM του Owain(Cyanogen 9 - modified) από το XDA και δεν μπορώ να βρω google play με τπτ. Δοκίμασα να το κατεβάσω μέσω internet και δεν το εγκαθιστά. Επίσης, κατέβασα το αντίστοιχο .apk στην sd και προσπάθησα με ένα terminal emulator να το κάνω install - αλλά ούτε πάλι τα κατάφερα. Δεν έκανε ούτε πάλι install με το adb... Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Καλησπέρα παίδες, πέρασα την ROM του Owain(Cyanogen 9 - modified) από το XDA και δεν μπορώ να βρω google play με τπτ. Δοκίμασα να το κατεβάσω μέσω internet και δεν το εγκαθιστά. Επίσης, κατέβασα το αντίστοιχο .apk στην sd και προσπάθησα με ένα terminal emulator να το κάνω install - αλλά ούτε πάλι τα κατάφερα. Δεν έκανε ούτε πάλι install με το adb... Τι μπορώ να κάνω; Τα gapps τα πέρασες με CWM? Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaman38 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Τα gapps τα πέρασες με CWM? Οχι, δεν είχα καταλάβει έτσι όπως τα έγραφαν στο forum του XDA. Σε κάθε περίπτωση σε ετχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 επειδη ειχα προβλημα με τη cm 7.2 (συχνες BSOD) εβαλα την stock V20s (rooted,deodexed κτλ.). παρολο που η συγκεκριμενη εκδοση ερχεται και με καινουργια baseband δεν την φλασαρα. ειναι υποχρεωτικο να αναβαθμισω και την Baseband ? εαν δεν το κανω θα συνεχισω να εχω BSOD ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 επειδη ειχα προβλημα με τη cm 7.2 (συχνες BSOD) εβαλα την stock V20s (rooted,deodexed κτλ.). παρολο που η συγκεκριμενη εκδοση ερχεται και με καινουργια baseband δεν την φλασαρα. ειναι υποχρεωτικο να αναβαθμισω και την Baseband ? εαν δεν το κανω θα συνεχισω να εχω BSOD ? Υποχρεωτικό δεν είναι. Αν δεις πως έχεις θέμα περνα και τη baseband. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 επειδη ειχα προβλημα με τη cm 7.2 (συχνες BSOD) εβαλα την stock V20s (rooted,deodexed κτλ.). παρολο που η συγκεκριμενη εκδοση ερχεται και με καινουργια baseband δεν την φλασαρα. ειναι υποχρεωτικο να αναβαθμισω και την Baseband ? εαν δεν το κανω θα συνεχισω να εχω BSOD ? Έχω περάσει την cm7kang-O2x-126 - Kernel 1206081051-ETaNa_OC-3.0.y (υπερχρονισμένο σε 324 MHz - 1408 MHz) Και εδώ και 1 μήνα περίπου όλα ο.κ. πάει με 1.000 χωρείς κανένα BSOD..!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 (edited) Έχω περάσει την cm7kang-O2x-126 - Kernel 1206081051-ETaNa_OC-3.0.y (υπερχρονισμένο σε 324 MHz - 1408 MHz) Και εδώ και 1 μήνα περίπου όλα ο.κ. πάει με 1.000 χωρείς κανένα BSOD..!;) Ακριβως τα ιδια και εγω εδω και μια εβδομαδα και παρατηρω οτι ολα δουλευουν ρολοι(να μη το ματιασω)! Εκεινο που μου καθυστερει αν δεν εχω μαζι και με το GPS ανοιγμενη και την συνδεση δικτυου ειναι να κλειδωσει δορυφορους! Τι GpsFix..τι GpsAids...τι GpsTest,οτι και αν δοκιμασα παλι καθυστερει να κλειδωσει αν κανω πανω απο δυο-τρεις ωρες να το ξανανοιξω. Edited July 3, 2012 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis1044 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Παιδια ποια θεωρειται η καλυτερη Custom rom αυτη τη στιγμη ? Επειδη θελω καποια που να παιζει και ο chrome μη μου πειτε καμια που να μην εχει hardware acceleration ... Την πατησα αγρια με δυο τρεις που εβαλα και μου κολαγε ο chrome. Η πιο smooth ICS ποια πιστευετε οτι ειναι ? Δε μ ενδιαφερουν τα πολλα μπιγλιμπιδια .... Απλα να ειναι γρηγορη και να μην εχει bugs γιατι εχω δοκιμασει καποιες ics και απογοητευτηκα με τα τοσα bugs και lag που ειδα.... Aφου ειμαι ετοιμος να βαλω παλι τη stock , δε μπορω αλλο τα bugs και το lag . Βοηθηστε με παρακαλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Παιδια ποια θεωρειται η καλυτερη Custom rom αυτη τη στιγμη ? Επειδη θελω καποια που να παιζει και ο chrome μη μου πειτε καμια που να μην εχει hardware acceleration ... Την πατησα αγρια με δυο τρεις που εβαλα και μου κολαγε ο chrome. Η πιο smooth ICS ποια πιστευετε οτι ειναι ? Δε μ ενδιαφερουν τα πολλα μπιγλιμπιδια .... Απλα να ειναι γρηγορη και να μην εχει bugs γιατι εχω δοκιμασει καποιες ics και απογοητευτηκα με τα τοσα bugs και lag που ειδα.... Aφου ειμαι ετοιμος να βαλω παλι τη stock , δε μπορω αλλο τα bugs και το lag . Βοηθηστε με παρακαλω... Δεν υπάρχει καμία ICS που να δουλεύει σωστά το hardware acceleration και κατά συνέπεια ούτε ο chrome. Οι μόνες custom rom που δουλεύουν χωρίς σοβαρά προβλήματα είναι οι gb. (2.3.x) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Κάτι τέτοια διαβάζω για το κινητό μου και χαίρομαι να βλέπω το μερίδιο αγοράς της LG να πέφτει. Στα τσακίδια! :devil: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 φιλε gilberto δωσε ενα link για την v20s rooted να την δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Έβαλα τη τελευταία Domination που προτάθηκε.. Συνδέω με usb και έχω Reboot, καταγραφή video δεν υπάρχει και η αναπαραγωγή video είναι τραγική. Κάποια rom που να μην έχει αυτά τα θέματα?? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 δοκίμασε αυτήν εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1508492 αν ψάχνεις για ics σε έμενα ήταν πολύ σταθερή με τον δικό της κερνελ με άλλον όταν το έβαζα στο pc κόλλαγε άλλα από video χάλια πράματα αλλιώς βάλε gb από τεμασεκ πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μια μικρή σημείωση για την CM7.2 του temasek...φαίνεται να τρώει αρκετά γρήγορα τη μπαταρία, τουλάχιστον στις πρώτες φορτίσεις. Στο δικό μου δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει ολόκληρη μέρα, αν και το παιδεύω αρκετά μέσα στη μέρα κάνοντας και πειράζοντας διάφορα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μια μικρή σημείωση για την CM7.2 του temasek...φαίνεται να τρώει αρκετά γρήγορα τη μπαταρία, τουλάχιστον στις πρώτες φορτίσεις. Στο δικό μου δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει ολόκληρη μέρα, αν και το παιδεύω αρκετά μέσα στη μέρα κάνοντας και πειράζοντας διάφορα... Όταν λες ολόκληρη μέρα εννοείς full 24ώρο; Αν το παιδεύεις και με stock rom δεν βγάζεις full 24ώρο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Όταν κάνεις root το κινητό σου να φανταστώ σβήνονται όλα όσα έχει μέσα; Και άμα θες να αλλάξεις ρομ(πχ είχες την custom rom 2.3.x και θες να την κάνεις custom rom ics)θα ξαναχαθούν τα πάντα; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Όταν κάνεις root το κινητό σου να φανταστώ σβήνονται όλα όσα έχει μέσα; Και άμα θες να αλλάξεις ρομ(πχ είχες την custom rom 2.3.x και θες να την κάνεις custom rom ics)θα ξαναχαθούν τα πάντα; Ευχαριστώ πολύ Με root δεν χανεις απολυτως τιποτα. Με αλλαγη rom ναι. Αλλα παντα κανεις ενα backup ή με titanium αφου κανεις root ή χειροκινητα πριν κανεις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Μόλις έκανα root το κινητό και σκέφτομαι να βάλω custom rom... μπορεί κάποιος να μου πει μία σταθερή rom ,να μην κολλάει και να έχει όλες τις εφαρμογές(πχ είδα πως κάποιες δεν έχουν ραδιόφωνο..) Επίσης με το titanium γίνονται backup τα πάντα;Δηλαδή και εφαρμογές και επαφές μηνύματα κτλ; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts