Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορω να κανω κατι εγω με καποιο τροπο να το ξεκλειδωσω?

πρέπει να μας πεις πρώτα σε ποιον παροχο ειναι κλειδωμένο και τι baseband φοράει.

μπες εδώ και τσέκαρε το

http://www.imei.info/

Καλημέρα :)

Εχω ένα 4s κ μέχρι που πέρασα την 6.1.3 ολα ηταν καλα!!!!

Απο την ώρα που εγινε η αναβάθμιση εχω μεγάλη μείωση στη διάρκεια της μπαταρίας, δεν εχω σήμα-χαβεται κ επανέρχεται & μου ζεσταινει υπερβολικά σε σημείο που μου έβγαλε προειδοποίηση οτι πρεπει να κρυωσει για να λειτουργήσει!!!!

Εχω εκνευριστει τόσο πολυ- όχι τόσο για την μπαταρία όσο για το σήμα που χανω κλήσεις!!!!

Καμία ιδέα τι να κάνω;;;;;

καλημερα φιλε, καλα ειναι να κανεις ενα restore να σβησουν ολα οπως αναφερει πιο πανω ο george

πρέπει να μας πεις πρώτα σε ποιον παροχο ειναι κλειδωμένο και τι baseband φοράει.

μπες εδώ και τσέκαρε το

http://www.imei.info/

σ στελνω οτι μου εχει βγαλει στην σελιδα που μου εδωσες γιατι δν το κατεχω κι πολυ

Device type:

Phone

Design:

Classic

Released:

October 2011 r.

SIM card size:

Micro Sim

GSM:

850 900 1800 1900

HSDPA:

850 900 1900 2100

Other:

CDMA 800 CDMA 1900 EvDO

Dimensions (H/L/W):

115.2 x 58.6 x 9.3 mm, vol. 62 cm³

Display:

TFT Color (16M) 640x960px (3.5")

Touch screen:

Weight:

140 g

Time GSM (talk/stand-by):

14 / 200 hrs. (8.3d)

Time UMTS (talk/stand-by):

8 / 200 hrs. (8.3d)

Battery:

Li-Ion 1420 mAh

Built-in memory:

32768 MB

RAM Memory:

512 MB

iOS

CPU type:

Apple A5

CPU freq.:

800.0 MHz

QWERTY keyboard:

σ στελνω οτι μου εχει βγαλει στην σελιδα που μου εδωσες γιατι δν το κατεχω κι πολυ

Device type:

Phone

Design:

Classic

Released:

October 2011 r.

SIM card size:

Micro Sim

GSM:

850 900 1800 1900

HSDPA:

850 900 1900 2100

Other:

CDMA 800 CDMA 1900 EvDO

Dimensions (H/L/W):

115.2 x 58.6 x 9.3 mm, vol. 62 cm³

Display:

TFT Color (16M) 640x960px (3.5")

Touch screen:

Weight:

140 g

Time GSM (talk/stand-by):

14 / 200 hrs. (8.3d)

Time UMTS (talk/stand-by):

8 / 200 hrs. (8.3d)

Battery:

Li-Ion 1420 mAh

Built-in memory:

32768 MB

RAM Memory:

512 MB

iOS

CPU type:

Apple A5

CPU freq.:

800.0 MHz

QWERTY keyboard:

επαναλαμβάνω..παροχο και baseband θελουμε..θα σε χρεώσει 2,5 ευρω περίπου

πλήρωσε για να τα μάθεις, αλλιως δεν μπορείς να προχωρήσεις

Καλησπερα.Θελω να σας αναφερω ενα προβλημα.Πριν ενα μηνα εκανα το iphone 4s μου gailbreak με περασμενη την 6.1.2.Τις πρωτες 2,5 βδομαδες η μπαταρια επεφτε γυρω στο 10 με 15% συνολικα σε 2 μερες χωρις να το κανω τπτ.Μετα εσβησα 3παιχνιδακια και καπως διορθοθηκε,επεφτε γυρω στα 10%.Τοτε μου κρατουσε γυρω στις 52με 53 ωρες με μετρια χρηση.Εδω και 10μερες και συγκεκριμενα πιο εντονα τις τελευταιες 5 ημερες μου πεφτει ημερισιως 38 με 45% χωρις να το κανω τπτ.Συγκεκριμενα το σαββατο με 40λεπτα τηλ και την κυριακη 30λεπτα wifi μου εφαγε 40 με 45% και με 27με 28 ωρες αναμονη ειχε 9%.Επισις παρατηρησα οτι το 1% στο wifi πεφτει απο 2μισι με 3 λεπτα ενω παλιοτερα επεφτε απο 4 με 4μισι,μπορει και 5 λεπτα.Σας ικετευω αν ξερει καποιος σιγουρα ας μου πει τι πρεπει να κανω γιατι κοντευω να σκασω.Σας παρακαλω.Ευχαριστω εκ τον προτερον.

Καλησπερα.Θελω να σας αναφερω ενα προβλημα.Πριν ενα μηνα εκανα το iphone 4s μου gailbreak με περασμενη την 6.1.2.Τις πρωτες 2,5 βδομαδες η μπαταρια επεφτε γυρω στο 10 με 15% συνολικα σε 2 μερες χωρις να το κανω τπτ.Μετα εσβησα 3παιχνιδακια και καπως διορθοθηκε,επεφτε γυρω στα 10%.Τοτε μου κρατουσε γυρω στις 52με 53 ωρες με μετρια χρηση.Εδω και 10μερες και συγκεκριμενα πιο εντονα τις τελευταιες 5 ημερες μου πεφτει ημερισιως 38 με 45% χωρις να το κανω τπτ.Συγκεκριμενα το σαββατο με 40λεπτα τηλ και την κυριακη 30λεπτα wifi μου εφαγε 40 με 45% και με 27με 28 ωρες αναμονη ειχε 9%.Επισις παρατηρησα οτι το 1% στο wifi πεφτει απο 2μισι με 3 λεπτα ενω παλιοτερα επεφτε απο 4 με 4μισι,μπορει και 5 λεπτα.Σας ικετευω αν ξερει καποιος σιγουρα ας μου πει τι πρεπει να κανω γιατι κοντευω να σκασω.Σας παρακαλω.Ευχαριστω εκ τον προτερον.

απλα ειναι τα πραγματα, 1. καποιο tweak η apps κανει την ζημια 2ον δεν εχεις καλο σημα και κανει συνεχως αναζητηση 3ον ας πουνε και τα υπολοιπα παιδια την αποψη τους

τα πράγματα είναι πιο απλά απόσο φαντάζεσαι, απλά πάρε ενα xperia Z και θα βρεις την υγειά σου με την μπαταρία

Αυτο το τινγκαρισμενο στο lag κινητο με την ξεπλυμενη οθόνη που την κοιτάς υπό γωνία πέντε μοιρών και αλλοιώνονται τα χρώματα;;

:)

Αυτο το τινγκαρισμενο στο lag κινητο με την ξεπλυμενη οθόνη που την κοιτάς υπό γωνία πέντε μοιρών και αλλοιώνονται τα χρώματα;;

+1000,,,,,,,,,,,,,,, :)

Εκτός θέματος οι 3 τελευταίες απαντήσεις. Δεν βοηθάμε έτσι στο πρόβλημα.

Πρέπει να σβησεις κάποια tweak κ εφαρμογές που έβαλες τελευταία. Σίγουρα θέλει να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις αλλά αν θυμάσαι λίγο πολυ τα τελευταία που έβαλες θα βρεις απο που δημιουργείται η υπερκατανάλωση μπαταρία.

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα σε όλους και ζητώ συγνώμη αν αυτό το πρόβλημα που αναφέρω έχει αναφερθεί και πάλι... Εψαξα αλλα δε μπόρεσα να βρω λύση γι αυτό σας παρακαλω πολυ βοηθήσετε με!

Εχω στο 4s περασμένη τη 6.1.3 και στο lap top μου την τελευταία έκδοση του I tunes (σε θυμάμαι την έκδοση).

Συνδέω το τηλ στο lap top αλλα δεν το βλέπει το I tunes αλλα ούτε κάν το lap top έστω σαν συσκευή ώστε να μου το ανοίξει σαν φακελο και να επεξεργαστώ τις φωτό όπως θα έπρεπε.., εχω δοκιμάσει τα πάντα.. Απεγκατασταση και εγκατασταση του I tunes και ξανά και ξανά αλλά μάταια... Δοκίμασα πριν λίγο σε άλλον υπολογιστή να δω αν το βλέπει έστω σαν συσκευή αλλα τίποτα! Δείχνει οτι φορτίζει δηλ συνδέεται με το PC αλλα δε φαίνεται η συσκευή πουθενά. Ειναι μεγάλη ανάγκη να κανω συγχρονισμό με το lap top μου γι αυτό σας παρακαλω πολυ δώστε μου τη λύση. Εσείς ξέρετε...!

(Windows vista / I phone 4s 6.1.3)

Χίλια ευχαριστω

Το iPhone είναι κανονικά λειτουργικό;

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι... Θα έλεγα να δοκίμαζες σε άλλη USB, αλλά είπες

ότι δοκίμασες και σε διαφορετικό pc οπότε...

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Καλησπέρα σε όλους και ζητώ συγνώμη αν αυτό το πρόβλημα που αναφέρω έχει αναφερθεί και πάλι... Εψαξα αλλα δε μπόρεσα να βρω λύση γι αυτό σας παρακαλω πολυ βοηθήσετε με!

Εχω στο 4s περασμένη τη 6.1.3 και στο lap top μου την τελευταία έκδοση του I tunes (σε θυμάμαι την έκδοση).

Συνδέω το τηλ στο lap top αλλα δεν το βλέπει το I tunes αλλα ούτε κάν το lap top έστω σαν συσκευή ώστε να μου το ανοίξει σαν φακελο και να επεξεργαστώ τις φωτό όπως θα έπρεπε.., εχω δοκιμάσει τα πάντα.. Απεγκατασταση και εγκατασταση του I tunes και ξανά και ξανά αλλά μάταια... Δοκίμασα πριν λίγο σε άλλον υπολογιστή να δω αν το βλέπει έστω σαν συσκευή αλλα τίποτα! Δείχνει οτι φορτίζει δηλ συνδέεται με το PC αλλα δε φαίνεται η συσκευή πουθενά. Ειναι μεγάλη ανάγκη να κανω συγχρονισμό με το lap top μου γι αυτό σας παρακαλω πολυ δώστε μου τη λύση. Εσείς ξέρετε...!

(Windows vista / I phone 4s 6.1.3)

Χίλια ευχαριστω

κανε ενα hard reset και βλεπουμε

Εχω απίστευτα δεδομένα δε θέλω να τα χάσω. Κάποια λύση ρε παιδιά SOS τι να φταίει;

Εχω απίστευτα δεδομένα δε θέλω να τα χάσω. Κάποια λύση ρε παιδιά SOS τι να φταίει;

με hard reset δε χανεις τιποτα

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Εννοέις home button και power button μαζί εώς ότου βγει το μήλο σωστά; Ναι εχω κάνει αρκετές φορές και πάλι τίποτα! Οποίος μπορεί σας παρακαλω πολυ ας το δει λίγο και να μου δώσει λύση

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Εννοέις home button και power button μαζί εώς ότου βγει το μήλο σωστά; Ναι εχω κάνει αρκετές φορές και πάλι τίποτα! Οποίος μπορεί σας παρακαλω πολυ ας το δει λίγο και να μου δώσει λύση

ναι αυτο ειναι, αφου εισαι στην 6.1.3 και δεν εχεις θεμα με το jb και αφου δεν συνδεεται με itunes κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να τελειωνεις, πριν απο αυτο κρατα κανα μπακαπ τις επαφες σου με icloud ,τωρα για τις εφαρμογες ειναι λογικα κρατημενες μη αγχωνεσαι, αλλη λυση δε βλεπω εγω προσωπικα , αν θες περιμενε και καμια αλλη απαντηση, αυτα απο μενα :)

1-Δεν εχω ξανακάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πως γίνετε;

2-Ούτε χρήση I cloud εχω ξανακάνει. Πως γίνετε ; Μετά με ποιο τροπο μπορω να τις επαναφέρουν απο το cloud ατο τηλ μου;

Σε παρακαλω πολυ βοηθησε με!

Πρέπει οπωσδήποτε να συγχρονισω τη συσκευη μου το lap top αλλα ταυτόχρονα να βρω όλες τις επαφές μου που εχω αυτή τη στιγμή στη συσκευή

Χίλια ευχαριστω!

Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή κανένα PC δεν βλέπει τη συσκευη μου. Πως μπορω να μη χάσω τις φωτό τα βίντεο και τις σημειώσεις μου;

Αγόρασα σήμερα ένα 4s για δεύτερη συσκευή.

Φοράει 6.1.2 και είναι JB.

Συμφωνήσαμε με το συμφορουμιτη που μου το πούλησε να μην το κάνει restore like new γιατί δεν θέλω να πάω στην 6.1.3 η οποία δεν έχει jailbreak.

Θα διαγράψει επαφες, mail, photo, εφαρμογές και itunes account.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι το εξής:

Όταν του βαλω το δικό μου itunes ID θα μπορώ να συγχρονίσω κανονικά απο το macbook μου η θα μου λέει οτι η συσκευή συγχρονιζει με αλλο υπολογιστή?

Αν ναι τι μπορώ να κάνω?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

θα συγχρονισει κανονικα με σενα εφοσο του βαλεις το δικο σου apple id.

Παντως προσωπικη αποψη ενα restore as new θα ηταν το καλυτερο και ας μην ειναι jailbreak μετα.

Αποδεδειγμενα ομως με 6.1.3 η μπαταρια εχει λιγοτερη διαρκεια...μονο σε μια φορτιση αντεξε οσο στις προηγουμενες εκδοσεις..σε ολες τις αλλες επεφτε πιο γρηγορα...

Επισης te_salat θα μπορουσες να δοκιμασεις επαναφορα περιεχομενο και ρυθμισεις απο το μενου...λογικα σαν restore as new θα ειναι αλλα με 6.1.2...(εγω δε το χω δοκιμασει πουε ακομα)

Edited by dgeorge4

Ευχαριστώ παιδιά.

Δεν το μπορώ χωρίς JB και ειδικά με οσα εχω διαβάσει για την αυτονομία της 6.1.3 δεν λέει.

Θα πετάξω έτσι κι αλλιώς όλα τα tweaks που είχε απο cydia και θα το κανω JB και παλι απο πανω για να περάσω και το δικο μου cydia ID.

Μετα θα κατεβάσω απο cydia το iclean και θα καθαρίσω οτι υπολύματα έχουν μείνει.

Θα το δοκιμάσω να δω πως δουλεύει και αν ολα ειναι εντάξει θα περάσω τις εφαρμογές μου απο το app store και 4-5 tweaks απο το cydia που θεωρώ απαραίτητα.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί το επόμενο JB θα βγει στην 7.1 :)

Σε κάποια βίντεο που είδα φαίνεται ελάχιστα πιο αργό από το i5. Πολύ καλό αυτό.

Η κάμερα του επίσης δείχνει πολύ καλή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επισης te_salat θα μπορουσες να δοκιμασεις επαναφορα περιεχομενο και ρυθμισεις απο το μενου...λογικα σαν restore as new θα ειναι αλλα με 6.1.2...(εγω δε το χω δοκιμασει πουε ακομα)

ποτέ δεν το κάνεις αυτό σε jailbroken συσκευή γιατι θα μείνεις με ενα τούβλο στο χέρι.

@Te_Salat δεν γίνεται να αφαιρέσεις το jailbreak χωρίς restore.

ποτέ δεν το κάνεις αυτό σε jailbroken συσκευή γιατι θα μείνεις με ενα τούβλο στο χέρι.

@Te_Salat δεν γίνεται να αφαιρέσεις το jailbreak χωρίς restore.

Οχι δεν είπα να το αφαιρέσω. Να το ξανα κανω απο πάνω εγραψα.

Επειδή εχω πανω απο ενάμιση χρόνο να ασχοληθώ με JB, πως μπορώ στο cydia να αφαιρέσω τον λογαριασμό του παιδιού που μου το πούλησε για να περάσω τον δικο μου ωστε να εχω διαθέσιμες τις εφαρμογες που εχω αγορασμένες?

Οχι δεν είπα να το αφαιρέσω. Να το ξανα κανω απο πάνω εγραψα.

Επειδή εχω πανω απο ενάμιση χρόνο να ασχοληθώ με JB, πως μπορώ στο cydia να αφαιρέσω τον λογαριασμό του παιδιού που μου το πούλησε για να περάσω τον δικο μου ωστε να εχω διαθέσιμες τις εφαρμογες που εχω αγορασμένες?

πως ακριβώς θα το ξανακάνεις; το jailbreak μια φορά γίνεται, για να ξανακάνεις πρέπει να το αφαιρέσεις πρώτα με restore.

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned