Jump to content

Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαφωνώ. Καλύτερος είναι ο official Chrome. Ειδικά τώρα που έχετε ics είναι κρίμα να ασχολείστε με του "εμπορίου".:lol:

Δεν παω chrome με τιποτα ουτε σε desktop ουτε σε mobile.O λογος?Μια λεξη: privacy. Μozilla μονο,περιμενω να βγει και ο official σε android.Ενταξει ωραια η google αλλα εχει ενα μικρο κουσουρι.Θελει να ξερει τα παντα για σενα.Και εχω ηδη gmail,google search και android,μη το γ@μη$ουμε και τελειως!

Edited by azuli

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια λεξη: privacy. Μozilla μονο,περιμενω να βγει και ο official σε android.
Συμφωνώ, και εγώ για τον ίδιο λόγο δεν χρησιμοποίησα ποτέ Chrome. Το chronium σαν source είναι κομπλέ αλλά με τις αλλαγές της Google δεν υπάρχει η έννοια privacy. Πιστός στον Firefox από την έκδοση 3!

Εδώ ρε συ οι περισσότεροι πάνε και τα δίνουν φάτσα Κάρτα στο φατσοβιβλιο, το γουγλη μη το φοβασε αν θέλει όλα τα μαθαίνει, έχεις και android οπότε δεν θα τους είναι και δύσκολο!

Εμμμμ νιανιά να τους το κάνω? :lol:

Εμενα δεν με νοιαζει, δεν εχω να κρυψω τα μυστικα του κρατους. :lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Παιδιά επειδή καιρό μελετάω να πάρω κάποιο τοuchοειδές smartphone μια που είναι ωραίο να 'χεις κι ένα αξιοπρεπές ιντερνετ στο κινητό σου, και σε συνδυασμό με τα χλωμά οικονομικά μέσα, κατέληξα στα εξής 2 "εναλλακτικά" κινητά: Το huawei ideos x5 pro ή το huawei ascend g300. Η τιμή καινούριου είναι 170 και 200 αντίστοιχα αλλά αν το βρω καινούριο από ιδιώτη αρκετά πιο φτηνά μπορεί να το προτιμήσω. Αλήθεια, έχουν μεγάλες διαφορές τα 2 κινητά? Η ταχύτητα των επεξεργαστών τους? Και γιατί άλλοι λένε ότι το ics είναι πιο σταθερό, άλλοι λένε ότι κολλάει κι άλλοι ότι τρώει πολλή μπαταρία, άλλοι ότι εξοικονομεί?! Όταν καταλήγω σε κάποιο κινητό και διαβάζω γι'αυτό βλέπω για όλα μα όλα αναφορές προβλημάτων από χρήστες! Είναι έτσι τα πράγματα, μερικοί υπερβάλλουν, μήπως από το πολύ σκάλισμα φρικάρουν τα κινητά?! Πολλοί ανέφεραν προβληματάκια στο ideos, γιατί? Αν δεν πειράξω rom,ram κι όλα αυτά, μιας και δεν καταλαβαίνω γρι για το πώς τους περνάς άλλες rom, θα έχω πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Παιδιά επειδή καιρό μελετάω να πάρω κάποιο τοuchοειδές smartphone μια που είναι ωραίο να 'χεις κι ένα αξιοπρεπές ιντερνετ στο κινητό σου, και σε συνδυασμό με τα χλωμά οικονομικά μέσα, κατέληξα στα εξής 2 "εναλλακτικά" κινητά: Το huawei ideos x5 pro ή το huawei ascend g300. Η τιμή καινούριου είναι 170 και 200 αντίστοιχα αλλά αν το βρω καινούριο από ιδιώτη αρκετά πιο φτηνά μπορεί να το προτιμήσω. Αλήθεια, έχουν μεγάλες διαφορές τα 2 κινητά? Η ταχύτητα των επεξεργαστών τους? Και γιατί άλλοι λένε ότι το ics είναι πιο σταθερό, άλλοι λένε ότι κολλάει κι άλλοι ότι τρώει πολλή μπαταρία, άλλοι ότι εξοικονομεί?! Όταν καταλήγω σε κάποιο κινητό και διαβάζω γι'αυτό βλέπω για όλα μα όλα αναφορές προβλημάτων από χρήστες! Είναι έτσι τα πράγματα, μερικοί υπερβάλλουν, μήπως από το πολύ σκάλισμα φρικάρουν τα κινητά?! Πολλοί ανέφεραν προβληματάκια στο ideos, γιατί? Αν δεν πειράξω rom,ram κι όλα αυτά, μιας και δεν καταλαβαίνω γρι για το πώς τους περνάς άλλες rom, θα έχω πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Τα κινητα ειναι σχεδον πανομοιοτυπα διαφερουν στο μεγεθος σαν ιντσες λιγο και εχουν διαφορετικης τεχνολογιας επεξεργαστη αλλα στην ιδια ταχυτητα. Για καλυτερη συγκριση απο μονος σου δες εδω http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4594&idPhone2=4226 . Εγω σαν κατοχος του pro θα σε προτεινα το δικο μας γιατι το εχει δουλεψει πολυς κοσμος και μπορει να σε βοηθήσει σε οποιαδηποτε απορια κυριως στο αλλο φορουμ που μιλαμε περι modding. Για το g300 δεν μπορω να πω κατι γιατι δεν το εχω πιασει στα χερια μου και να κρινω. Ενας αλλος παραγοντας που μπορει να σε πεισει να παρεις το g300 ειναι οτι μπορεις να το αγορασεις απο τη wind και να εχεις 2 χρονια εγγυηση. Ενω το pro μπορεις να το βρεις μονο απο ιδιωτη η αυτο το καταστημα http://www.skroutz.gr/s/389765/Huawei-Ideos-X5-U8800-Pro.html που δεν γνωριζεις αν θα σε δωσουν εγγυηση. Που το ειδες 170?Γιατι αν εννοεις τη wind σταματησε να το πουλαει το προ

Ευχαριστώ! Το είδα στο φυλλάδιο της wind 169 Euros στο internet. Aν μπεις στο site έχει ηλεκτρονικό φυλλάδιο. Έχασα και μια καλή ευκαιρία από ebay ρε γ......., όπου ήταν ένας από Αγγλία που πούλαγε κάποια huawei honor (με καλό feedback) καινούρια, ξεκλείδωτα και με ελληνικό μενού (όπως τον ρώτησα) με 189 Ευρώ! Επειδή το honor δεν το είχα πιάσει ποτέ, ούτε το έχω δει από κοντά να δω πώς είναι, δίστασα να το πάρω. Αλλά μου 'κανε εντύπωση κάτι στο honor σε βιντεάκια στο ιντερνετ. Τα εικονικά κάτω κουμπια δεν φωτίζονται? Το βράδυ δηλαδή είναι εύκολο να πλοηγείσαι στο μενού με τα κάτω πλήκτρα? Στο ideos x5 pro το ίδιο? Ευχαριστώ! Edited by camerakias

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ VERSION τΟΥ VIBER , EΔΩ ...

http://www.mediafire.com/?a7cycl8bf1w3pv7

ξεζιπαρετε και κανετε εγκατασταση της εφαρμογης με τον file manager που χρησιμοποιητε .

, και μην αναβαθμισετε ξανα μεχρι να το φτιαξουν το θεματακι .

και μονο για την οθονη που εχει το g300 το παιρνεις με κλειστα ματια,gorilla glass γυαλι που δεν χαραζει και δεν εχει το κενο που εχει του pro αναμεσα στο γυαλι και στην πραγματικη οθονη (δηλαδη δεν πιεζεται μεσα και τα ικονιδια φαινονται πανω στην οθονη οχι βαθια μεσα).Στα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι σχεδον το ιδιο,αλλα δεδομενου του οτι ειναι πιο καινουργιο λογικα ειναι και πιο optimized.To pro ειχε πολλα προβληματα ασχετα αν τα χουμε λυσει με τον εναν η τον αλλο τροπο.Επισης το pro εχει πολυ μικρη κοινοτητα χρηστων,εχει το πολυ 3 λειτουργικες rom και ακομα καμια ετοιμη λειτουργικη χωρις bugs με ics.Αν δεν αλλαξεις rom με το που το παρεις θα ξενερωσεις και μετα απο καιρο θα σερνεται κιολας,για το g300 δεν ξερω γιατι ειναι καινουργιο ακομα.Αλλα επειδη ειναι ο αντικαταστατης του pro η huawei θα εχει φτιαξει καποια πραγματα που θελαν δουλεια στο pro λογικα.Παρε το g300 εγω αυτο θα επαιρνα και μονο για την οθονη που ειναι και μεγαλυτερη.Επισης το 300 ειναι πιο λεπτο.Σε χρονο ομιλιας το pro κραταει λιιγο περισσοτερο. Επισης το 300 ερχεται με gingerbread και οχι froyo και η stock rom του εχει καλυτερη ανταποκριση απο την stock gingerbread του pro.

Edited by azuli

Ρε παιδια εδω και λιγο καιρο, δεν μπορω να μπω στο play store απο το pc. Εννοω μπαινει, αλλα ξαφνικα μου βγαζει "Δεν εχετε συσκευες" ενω οταν παταω εγκατασταση λεει "δεν εχετε μεταβει στο play store στη συσκευη σας με αυτον τον λογαριασμο ηλ.ταχυδρομειου" κατι που φυσικα δεν ισχυει.

Εννοειται πως ειμαι logged in με τον ιδιο google account που εχω και στο κινητο. Τοσο καιρο ολα καλα , τωρα ξαφνικα τοο επαθε(ισως αφοτου εβαλα την ics, δε θυμαμαι καλα)

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Ευχαριστώ! Το είδα στο φυλλάδιο της wind 169 Euros στο internet. Aν μπεις στο site έχει ηλεκτρονικό φυλλάδιο. Έχασα και μια καλή ευκαιρία από ebay ρε γ......., όπου ήταν ένας από Αγγλία που πούλαγε κάποια huawei honor (με καλό feedback) καινούρια, ξεκλείδωτα και με ελληνικό μενού (όπως τον ρώτησα) με 189 Ευρώ! Επειδή το honor δεν το είχα πιάσει ποτέ, ούτε το έχω δει από κοντά να δω πώς είναι, δίστασα να το πάρω. Αλλά μου 'κανε εντύπωση κάτι στο honor σε βιντεάκια στο ιντερνετ. Τα εικονικά κάτω κουμπια δεν φωτίζονται? Το βράδυ δηλαδή είναι εύκολο να πλοηγείσαι στο μενού με τα κάτω πλήκτρα? Στο ideos x5 pro το ίδιο? Ευχαριστώ!

Το ειδα το φυλλαδιο που λες αλλα ειναι μαλλον λαθος τους ή παλιο φυλλαδιο γιατι εγω τις προαλλες που πηγα το κινητο μου για να το δωσω για service και ρωτησα για φιλο που ενδιαφεροτανε να το παρει και με ειπανε to ideos x5 pro πλεον δεν το πουλανε!!! Πάνε πρωτα απο ενα καταστημα και ρωτα και εσυ μην καθεσαι αδικα και μπαινεις στο διλλημα ενω μπορει να μην εχεις επιλογη

Χθες βγηκε το καινουριο viber και δε βλεπω να αναβοσβήνει το λαμπάκι.

Μαλλον το διορθωσανε, γιατι διαβαζα και προβληματα με χρηστες galaxy S.

Θα τσεκάρω πλεον πως παει με τη μπαταρία, αλλα παλι δε πιστευω οτι θα γυρισει στα παλια δεδομενα 'κρατηματος' μπαταριας.

Με τη χρήση που του έκανα πριν πήγαινε 5-6 μέρες, και τώρα(με το προβληματικο viber) ουτε 48 ώρες :O

επισης να ξαναρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως (αν τελικα το αποφασισω και αν ειναι ευκολο και ασφαλες) να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση(2.3.5)?

I am the FireStarter

Χθες βγηκε το καινουριο viber και δε βλεπω να αναβοσβήνει το λαμπάκι.

Μαλλον το διορθωσανε, γιατι διαβαζα και προβληματα με χρηστες galaxy S.

Θα τσεκάρω πλεον πως παει με τη μπαταρία, αλλα παλι δε πιστευω οτι θα γυρισει στα παλια δεδομενα 'κρατηματος' μπαταριας.

Με τη χρήση που του έκανα πριν πήγαινε 5-6 μέρες, και τώρα(με το προβληματικο viber) ουτε 48 ώρες :O

επισης να ξαναρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως (αν τελικα το αποφασισω και αν ειναι ευκολο και ασφαλες) να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση(2.3.5)?

Τα ίδια είχα και εγώ με το κόκκινο λαμπάκι του viber και σήμερα το πρωϊ πήρε αναβάθμιση και έστρωσε.

Θα πρέπει όμως να πάς και στις ρυθμίσεις του viber εκεί που λέει : "Wi-Fi - Sleep policy" και επέλεξε το "Use device's settings" ώστε να μην ανοίγει η εφαρμογή το WiFi.

Σε σχέση με την επιστροφή στην 2.3.5 έχουν γράψει αναλυτικά τα παιδιά πιο μπροστά, είναι η ίδια διαδικασία όπως με την αναβάθμιση. Δηλαδή, φάκελλος Dload και μέσα τα αρχεία 1,2,3.

Το σκέφτομαι σοβαρά και εγώ γιατί με την 4.0.3 έχω σκάσει να χάνει συνέχεια τον ήχο κλήσης... :mad:

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

Τα ίδια είχα και εγώ με το κόκκινο λαμπάκι του viber και σήμερα το πρωϊ πήρε αναβάθμιση και έστρωσε.

Θα πρέπει όμως να πάς και στις ρυθμίσεις του viber εκεί που λέει : "Wi-Fi - Sleep policy" και επέλεξε το "Use device's settings" ώστε να μην ανοίγει η εφαρμογή το WiFi.

Αυτο με το Sleep policy το ειδα (1η φορα τωρα) και το ρυθμισα αναλογα.

Ηδη παει καλυτερα, και χωρις αυτο ενεργοποιημένο, αλλα περιμενω να δω ποσο θα κρατήσει η μπαταρια γενικά και θα ενημερώσω

Σε σχέση με την επιστροφή στην 2.3.5 έχουν γράψει αναλυτικά τα παιδιά πιο μπροστά, είναι η ίδια διαδικασία όπως με την αναβάθμιση. Δηλαδή, φάκελλος Dload και μέσα τα αρχεία 1,2,3.

Και που τα βρίσκουμε αυτά τα αρχεία??

I am the FireStarter

Και που τα βρίσκουμε αυτά τα αρχεία??

Αυτο ειναι?

http://img837.imageshack.us/img837/7209/59c54bfdd57b485b8f5d04c.png

I am the FireStarter

Γεια χαρά,

έχω ΤΟ IDEOS x5 pro με λειτουργικό android 4.0.3,ημερομηνία αγοράς 28/2/2012 σε άριστη κατάσταση.Η αναβάθμιση έγινε από το επίσημο service στην Αrvato Hellas,στην Αθήνα.Επειδή βαριέμαι τα πράγματα εύκολα σκέφτομαι να το πουλήσω.Αν σε ενδιαφέρει,στείλε μήνυμα.

φιλε μου ενδιαφερομαι,πες μου τιμουλα

Γεια χαρά,

έχω ΤΟ IDEOS x5 pro με λειτουργικό android 4.0.3,ημερομηνία αγοράς 28/2/2012 σε άριστη κατάσταση.Η αναβάθμιση έγινε από το επίσημο service στην Αrvato Hellas,στην Αθήνα.Επειδή βαριέμαι τα πράγματα εύκολα σκέφτομαι να το πουλήσω.Αν σε ενδιαφέρει,στείλε μήνυμα.

Γεια χαρά,

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4322479#post4322479

τα βαριεσαι η ειναι χαλασμενο?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4322479#post4322479

τα βαριεσαι η ειναι χαλασμενο?

μπραβο ρε akalo που το ειδες σαν δεν ντρεπονται μερικοι σε τετοιες δυσκολες μερες και να κανουν τετοιες "εξυπναδες" προσεξτε παιδια μην κανει το λαθος κανεις και το παρει απο αυτον εχει και αλλο ποστ που το γραφει οτι εχει προβλημα με αυτο!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345385

Edited by tzivas31

Εμενα δεν μου φαινεται οτι εχει προβλημα το τηλ.. του .

Απλα εχει τα προβληματα που εχουν με την ics (σερνεται) , και επειδη δεν ξερει τι να κανει θελει να το σπρωξει .

Καλυτερα να παει εκει που του εκαναν την αναβαθμιση και να το κανουν 2.3 .

Παντως με 1-2 tweaks μια χαρα ειναι η 4ρα.

Εδω αλλα κι αλλα εχουν παρει ICS, το δικο μας θα κολλησει? :)

Ακριβώς,δεν ήθελα να κοροιδέψω κανέναν,ξεκολάτε.Δεν έχω ιδέα από root,roll,upgrades και σκέφτηκα ότι κάποιοι από εσάς τζιμάνια που είστε θα μπορέσετε να βοηθήσετε.Όλα τα sevice τα έχει κάνει η arvato,έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το τηλ πάει καλύτερα.Με την 2.3 δεν είχε κανένα πρόβλημα.Και ναι,το βαρέθηκα.

• The title was changed to Huawei U8800 IDEOS X5 Pro