GeorgT Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Το εστειλα για καθάρισμα μέσω της wind απο Θεσσαλονίκη μιας και μαζεύτηκε αρκετή σκόνη στη γωνιά αλλα ολα τα λεφτα ηταν η φάτσες των υπαλλήλων που το εδωσα: Τη θελει αυτος τωρα, που ειναι το πρόβλημα ντεν καταλαβαίνω :lol: !!! Ολα τα λεφτά η λύση ενος υπάλληλου: Μήπως η σκόνη είναι κάτω απο τη ζελατίνα (screen protector) doing!!! Του πέρασα βεβαία πρώτα την official 928 ICS τελείως ΜΑΜΑ για να μην μπορούν να πουν τιποτα και παλη άφησε υπονοούμενου οτι αν βρουν κατι εκτός εγγύησης θα πληρώσω εγω 12€ για την αποστολή! (ας προσπαθήσουν να βρουν κατι θα εχει πολη πλακα με official ics και το κινητό λιγότερο απο 1 χρόνω σε ιδιοκτησία μου!) Edited September 5, 2012 by GeorgT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Ζήτησα μια βοήθεια Έχω κάνει root σε ics b928 πως θα κάνω το volume να ανάβει την οθόνη Ευχαριστώ , Ευχαριστώ , Ευχαριστώ , Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 αυτο κανονικα στο modding θελει να το ρωτήσεις αλλα παρε απάντηση: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1736650 Volume rocker: ...λινκ... querty.kl and Generic.kl move to system/usr/keylayout/ with overwrite check permissions rw-r--r-- android.policy.jar move to system/ make permissions rw-r--r-- and then move to system/framework/ with overwrite. Fastly restart phone. First boot will took very long ~2min, but finaly MOD works Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobbDeep Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Ρύθμιση ΑΡΝ έχεις κάνει;Όχι, δεν ξέρω τα ακριβή στοίχεια που πρέπει να βάλω στο APN, αν τα ξέρεις γράψε σε παρακαλώ. Edited September 5, 2012 by MobbDeep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis16 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Φαίνεται ότι η B572 (v 2.3.5) έχει τα εξής προβλήματα: - Μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας από την version 2.2 - Μερικές φορές, μετά από power off και εκκίνηση, η ημερομηνία και η ώρα επιστρέφουν στις αρχικές τιμές (1980, κ.λ.π) - Το πρόβλημα με το prefix (δεν δουλεύει σωστά η αναγνώριση εισερχομένων κλήσεων) Επιπλέον, μετά από power off και εκκίνηση η εξωτερική SD δεν γίνεται mount (θέλει να βγεί και να ξαναμπεί για να την κάνει mount). Τέλος, με αυτήν την version άλλαξε ο τρόπος εκκίνησης του κινητού; (διαφορετικό γραφικό από την φωτεινή (άσπρη) οθόνη εκκίνησης της Wind) Υπάρχει κάποια λύση για τα παραπάνω, ειδικά για την ημερομηνία και ώρα; Ευχαριστώ! Μήπως κάποιος ξέρει για τα παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Όχι, δεν ξέρω τα ακριβή στοίχεια που πρέπει να βάλω στο APN, αν τα ξέρεις γράψε σε παρακαλώ. Όνομα Cosmote Wireless Internet APN internet MCC 202 MNC 01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobbDeep Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Όνομα Cosmote Wireless Internet APN internet MCC 202 MNC 01Τα είχε ήδη αυτά τα στοίχεια, θα ξαναπροσπαθήσω, σε ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris855 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 καλησπερα και καλως σας βρηκα ειμαι σε αναζητηση κινητου και εχω την εξης απορια το Huawei Ascend G300 σε σχεση με το Huawei Ideos X5 U8800 Pro ειναι παρομοια κινητα εχουν 2 βασικες διαφορες: 1.το Huawei Ascend G300 εχει οθονη μεγαλυτερη (4 αντι για 3.8) και IPS LCD capacitive touchscreen αντι για tft (καλυτερο δεν ειναι το 1ο; ) 2. το χ5 εχει θυρα hdmi παρολα αυτα ειναι 10 ευρω ακριβοτερο το x5 ! αναμεσα στα 2 δεν ειναι καλυτερο το g300 που θεωρητικα ειναι διαδοχος του χ5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 (edited) καλησπερα και καλως σας βρηκα ειμαι σε αναζητηση κινητου και εχω την εξης απορια το Huawei Ascend G300 σε σχεση με το Huawei Ideos X5 U8800 Pro ειναι παρομοια κινητα εχουν 2 βασικες διαφορες: 1.το Huawei Ascend G300 εχει οθονη μεγαλυτερη (4 αντι για 3.8) και IPS LCD capacitive touchscreen αντι για tft (καλυτερο δεν ειναι το 1ο; ) 2. το χ5 εχει θυρα hdmi παρολα αυτα ειναι 10 ευρω ακριβοτερο το x5 ! αναμεσα στα 2 δεν ειναι καλυτερο το g300 που θεωρητικα ειναι διαδοχος του χ5; Το ascend ειναι εννοειται καλυτερο!Το χ5 δεν εχει xdmi.Επισης το ascend εχει gorilla glass και η οθονη του δεν ειναι τοσο ''βαθια'' μεσα οπως στο x5pro και ειναι 4 ιντσες.cpu+ram ιδιες Edited September 7, 2012 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobbDeep Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Παιδιά θήκη και προστατευτικά οθόνης από που μπορώ να παραγγείλω; (αγορά με paypal και όχι πιστωτική) Σε ελληνικά καταστήματα που κοίταξα πάντως είναι πανάκριβα.:mad: Δε συμφέρει καθόλου... Δώστε κάνα λινκ σας παρακαλώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thirios Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Παιδιά θήκη και προστατευτικά οθόνης από που μπορώ να παραγγείλω; (αγορά με paypal και όχι πιστωτική) Σε ελληνικά καταστήματα που κοίταξα πάντως είναι πανάκριβα.:mad: Δε συμφέρει καθόλου... Δώστε κάνα λινκ σας παρακαλώ.:) Μπορείς από εδώ : http://www.ebay.com/itm/200641625561?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Είναι για το απλό το U8800 αλλά κάνει και για το pro γιατί έχουν ίδιες διαστάσεις. Απλά να προσέξεις να σημειώσεις και τι χρώμα θέλεις πριν το checkout. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι κάτοχος του X5 Pro, εδώ και 1 χρόνο περίπου, αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα από smartphones/ορολογίες smartphones κτλ. Έχω κατεβάσει από άλλο Link (από το ιστολόγιο του Myphone.gr) τη νέα έκδοση του ICS. Δε ξέρω αν είναι η 928 που είδα σε κάποιες αναρτήσεις σας ή κάτι άλλο, αλλά έλεγε 4.0, icecream κτλ. Νομίζω όμως ότι είναι η 928. Προς το παρόν έχω την έκδοση που ήρθε το κινητό από την εταιρεία (2.2.2) Αν ακολουθήσω τη διαδικάσία που ένα μέλος του ιστολογίου έχει αναρτήσει, προς βοήθεια noob-άδων κυρίως σαν κι εμένα, και εγκαταστήσω τελικά την 4.0 (αφού προηγουμένως εγκαταστήσω την 2.3) κ μετά κάνω κ το root (αν τα καταφέρω), θέλω να ρωτήσω αν θα έχω τις λειτουργίες του κινητού στα ελληνικά, όπως τώρα; Δεν εννοώ πληκτρολόγιο κ τέτοια (αφού αυτά μπορώ να τα κατεβασω ως εφαρμογές από το google market), αλλά να εμφανίζεται το user interface κ τα πάντα στο κινητό λες κ το έχει γράψει Έλληνας. Προφανώς κ μιλώ αγγλικά κ μπορώ να το χρησιμοποιήσω όπως κ να 'ναι, αλλά θέλω το κινητό μου να είναι στα ελληνικά, αφού είμαι στην Ελλάδα. Η έκδοση που είχε το site της huawei έγραφε ότι ήταν η αγγλική έκδοση, οπότε δε ξέρω αν συμπεριλαμβάνει τα ελληνικά. Αν λοιπόν, αυτό γίνεται (να έχω τα πάντα στα ελληνικά), πώς μπορώ να το κάνω; Επιπλέον, αν κάτι τελικά δε μ' αρέσει στη νέα έκδοση, μπορώ να επιστρέψω στην αρχική 2.2.2 κ αν ναι, πώς; Παρακαλώ θυμηθείτε ότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα για τα androids κ γενικότερα για smartphones, οπότε αν χρησιμοποιήσετε ορολογία εξειδικευμένη, μάλλον θα με κάνετε να δείχνω κάπως έτσι ---> :blink::cry: Ευχαριστώ!!!! Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobbDeep Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Μπορείς από εδώ : http://www.ebay.com/itm/200641625561?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Είναι για το απλό το U8800 αλλά κάνει και για το pro γιατί έχουν ίδιες διαστάσεις. Απλά να προσέξεις να σημειώσεις και τι χρώμα θέλεις πριν το checkout.Ευχαριστώ, θα αγοράσω μάλλον την ίδια αλλά από το γερμανικό ebay.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Είχα κι εγώ το pro και περίμενα πως και πως αναβάθμιση αλλά προέκυψαν άλλα... :p Μου έπεσε (μέσα σε τσαντάκι βέβαια) αλλά έπαθε ζημιά. Έχει νεκρώσει και κοιτώντας το στο φως φαίνεται να έχει ραγίσει η εσωτερική οθόνη (όχι το εξωτερικό γυαλί). Βέβαια με ανησυχεί το ότι δεν ανάβει ούτε φωτάκι φόρτισης ούτε τίποτα. Υπάρχει περίπτωσει να έχει σπάσει η πλακέτα; Εαν ήταν μόνο θέμα οθόνης, θα λειτουργούσε κατά τα άλλα; Δοκίμασα να το συνδέσω με usb χωρίς μπαταρία πατώντας power & vol+ αλλά δεν είναι τίποτα ο υπολογιστής. Το κινητό δεν με ενδιαφέρει, αλλά θέλω τις φωτογραφίες που είχε μέσα (δεν είχα εξωτερική κάρτα μνήμης). Υπάρχει περίπτωση να έχω έστω και αμυδρή ελπίδα; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) Τη ειναι αυτοι ρε, το εστειλα να μου το φτιαξουν για την σκονη εντος εγγύησης και με πηραν τηλ. οτι θελει αλλαγή πλακέτας και κοστίζει μπλα μπλα! Εκανα μια φασαρία στο τηλ. και τελικα θα μου το φέρουν ετσι πίσω!!! Απίστευτοι!!! :mad::mad::mad: -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. Edited September 14, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Τη ειναι αυτοι ρε, το εστειλα να μου το φτιαξουν για την σκονη εντος εγγύησης και με πηραν τηλ. οτι θελει αλλαγή πλακέτας και κοστίζει μπλα μπλα! Εκανα μια φασαρία στο τηλ. και τελικα θα μου το φέρουν ετσι πίσω!!! Απίστευτοι!!! :mad::mad::mad: Τι θα πει κοστιζει? ΕΙναι στην εγγυηση το κινητο. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) Δε το πιστευω το κινητο λειτουργούσε αψογα, παντα μεσα στη σικαι με screen protector και λενε βρήκανε υγρασία στη πλακετα!!! (εδω γελαμε γιατι ειναι ψεμα καραμπινάτο) Τη να πω!!! Και θέλουν τωρα 12€ για τη αποστολη πηγενε ελα!!! Πραγματικά θα τους κάνω μήνυση η θα τους παω την αστυνομία! Edited September 11, 2012 by GeorgT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Δε το πιστευω το κινητο λειτουργούσε αψογα, παντα μεσα στη σικαι με screen protector και λενε βρήκανε υγρασία στη πλακετα!!! (εδω γελαμε γιατι ειναι ψεμα καραμπινάτο) Τη να πω!!! Και θέλουν τωρα 12€ για τη αποστολη πηγενε ελα!!! Πραγματικά θα τους κάνω μήνυση η θα τους παω την αστυνομία! να τους αρχισεις στις απειλες οτι εχεις κανονισει να μιλησεις με δικηγορο και οτι θα τους κανεις καταγγελια παντου (συνηγορο καταναλωτη και ολα τα παρομοια που υπαρχουν,ψαξτο λιγο στο ιντερνετ)Μην πεις για μηνυση και αστυνομια γιατι θα νομιζουν οτι δεν εχεις ιδεα απο αυτα.Και υγρασια να βρηκαν δεν εχει σχεση με την σκονη γιατι οφειλεται σε κατασκευαστικο λαθος (κακια συναρμολογηση,δεν εχει κολληθει καλα η οθονη στο πλαισιο και εχει κενο,απο εκει μπαινει η σκονη) και καλυπτεται απο την εγγυηση.Αλλα και η υγρασια αν οντως υπαρχει παλι απο το ιδιο κατασκευαστικο λαθος εχει δημιουργηθει λογικα.Θελει επιμονη και απειλες (λογικες,οχι βρισιμο φυσικα,ηχογραφουνται οσα λες).Θα στο φτιαξουν και τσαμπα,σε τοσο κοσμο το χουν κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdimster Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω όταν μιλαω με κάποιον και με παίρνει ταυτόχρονα κάποιος άλλος του δείχνει ότι δεν του το σηκώνω και ότι δεν μιλώ, μπορώ να το αλλάξω αυτό και να του δείχνει ότι μιλαω η ακόμα καλύτερα να μπορώ και να βάλω σε αναμονή την υπάρχουσα κλίση;:lol: έχω IcePika_B928_v7 , αν βοηθά Edited September 12, 2012 by nikdimster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Σε περιπτωση που δε το είδε κάποιος που να γνωρίζει, παραθέτω το προηγούμενό μου μήνυμα κ ξαναρωτώ: η νέα επισημη έκδοση του android για το X5 Pro, υποστηρίζει ελληνικά στο user interface του κινητού ή είναι μόνο στα αγγλικά (όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της huawei); Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει τη νέα έκδοση να μου πει; Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι κάτοχος του X5 Pro, εδώ και 1 χρόνο περίπου, αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα από smartphones/ορολογίες smartphones κτλ. Έχω κατεβάσει από άλλο Link (από το ιστολόγιο του Myphone.gr) τη νέα έκδοση του ICS. Δε ξέρω αν είναι η 928 που είδα σε κάποιες αναρτήσεις σας ή κάτι άλλο, αλλά έλεγε 4.0, icecream κτλ. Νομίζω όμως ότι είναι η 928. Προς το παρόν έχω την έκδοση που ήρθε το κινητό από την εταιρεία (2.2.2) Αν ακολουθήσω τη διαδικάσία που ένα μέλος του ιστολογίου έχει αναρτήσει, προς βοήθεια noob-άδων κυρίως σαν κι εμένα, και εγκαταστήσω τελικά την 4.0 (αφού προηγουμένως εγκαταστήσω την 2.3) κ μετά κάνω κ το root (αν τα καταφέρω), θέλω να ρωτήσω αν θα έχω τις λειτουργίες του κινητού στα ελληνικά, όπως τώρα; Δεν εννοώ πληκτρολόγιο κ τέτοια (αφού αυτά μπορώ να τα κατεβασω ως εφαρμογές από το google market), αλλά να εμφανίζεται το user interface κ τα πάντα στο κινητό λες κ το έχει γράψει Έλληνας. Προφανώς κ μιλώ αγγλικά κ μπορώ να το χρησιμοποιήσω όπως κ να 'ναι, αλλά θέλω το κινητό μου να είναι στα ελληνικά, αφού είμαι στην Ελλάδα. Η έκδοση που είχε το site της huawei έγραφε ότι ήταν η αγγλική έκδοση, οπότε δε ξέρω αν συμπεριλαμβάνει τα ελληνικά. Αν λοιπόν, αυτό γίνεται (να έχω τα πάντα στα ελληνικά), πώς μπορώ να το κάνω; Επιπλέον, αν κάτι τελικά δε μ' αρέσει στη νέα έκδοση, μπορώ να επιστρέψω στην αρχική 2.2.2 κ αν ναι, πώς; Παρακαλώ θυμηθείτε ότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα για τα androids κ γενικότερα για smartphones, οπότε αν χρησιμοποιήσετε ορολογία εξειδικευμένη, μάλλον θα με κάνετε να δείχνω κάπως έτσι ---> :blink::cry: Ευχαριστώ!!!! Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Σε περιπτωση που δε το είδε κάποιος που να γνωρίζει, παραθέτω το προηγούμενό μου μήνυμα κ ξαναρωτώ: η νέα επισημη έκδοση του android για το X5 Pro, υποστηρίζει ελληνικά στο user interface του κινητού ή είναι μόνο στα αγγλικά (όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της huawei); Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει τη νέα έκδοση να μου πει; Ολες οι official εχουν ελληνικα αλλα οχι πληκτρολογιο. Στην 2.3.5 γυριζεις ευκολα αλλα στην 2.2.2 ειναι πιο δυσκολο. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Σε περιπτωση που δε το είδε κάποιος που να γνωρίζει, παραθέτω το προηγούμενό μου μήνυμα κ ξαναρωτώ: η νέα επισημη έκδοση του android για το X5 Pro, υποστηρίζει ελληνικά στο user interface του κινητού ή είναι μόνο στα αγγλικά (όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της huawei); Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει τη νέα έκδοση να μου πει; Εγώ έχω βάλει την 928 και έχω κανονικά μενού και πληκτρολόγιο στα μηνύματα στα Ελληνικά. (με το Huawei Input method επιλεγμένο) Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ωραία, ευχαριστώ πολύ παιδιά. Σε κάποιες αναρτήσεις, είδα ότι απαιτείται η χρήση card reader στον υπολογιστή. Όσοι δεν έχουν κάτι τέτοιο (μεταξύ αυτών κ 'γώ) να μη δοκιμάσουν καν να κάνουν το upgrade; Υποθέτω ότι υπάρχει κάποια δημοσίευση για τους noob-άδες σαν κ μένα με οδηγίες για το πώς να επιστρέψουν στην αρχική έκδοση, έτσι; Θα βρω κάπου κάτι σχετικό; Και πάλι ευχαριστώ! Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobbDeep Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Καλησπέρα και πάλι. Παρατήρησα σήμερα το πρωί στην οθόνη ότι υπάρχει μια μικρή άσπρη "τελεία" στα αριστερά της οθόνης, λίγο πιο πάνω από τη μέση. Υπάρχει περίπτωση να είναι dead ή stuck pixel; Εσάς έχει κάτι παρόμοιο; Φαίνεται κυρίως αν το κοιτάξεις από πλάγια και επίσης το κινητό το έχω μόνο 2 εβδομάδες περίπου.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) Καλησπέρα και πάλι. Παρατήρησα σήμερα το πρωί στην οθόνη ότι υπάρχει μια μικρή άσπρη "τελεία" στα αριστερά της οθόνης, λίγο πιο πάνω από τη μέση. Υπάρχει περίπτωση να είναι dead ή stuck pixel; Εσάς έχει κάτι παρόμοιο; Φαίνεται κυρίως αν το κοιτάξεις από πλάγια και επίσης το κινητό το έχω μόνο 2 εβδομάδες περίπου.:( Πηγαινε το κατευθειαν για αλλαγη αν ειναι προβληματικο το pixel (που μαλλον ειναι) μπορει και να προλαβεις doa, δηλαδη να στο αλλαξουν αμεσως αν δεν εχουν κλεισει 2 εβδομαδες.Να το ζητησεις αυτο αλλιως θα περιμενεις τουλαχιστον 2 βδομαδες και επειδη απ'οτι βλεπω η wind δεν το πουλαει πια μην παθεις καμια ηττα και στο επισκευασουν αντι να το αντικαταστησουν..Αν σου πουν για επισκευη ζητα τα λεφτα σου πισω και παρε αλλο μοντελο,στα ελατωματικα απο την μανα τους γινεται αντικατασταση οχι επισκευη. Αν εχεις βαλει custom rom βαλε μια official 512 Η 572 πρωτα και φυσικα αλλαξε το recovery με το official παλι αν το χεις αλλαξει. Edited September 14, 2012 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts