Jump to content

Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

.... και οτι για καλυτερη προστασία σκονης ειναι η εξης θηκη.. http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=28_278&products_id=5058 .....[/url]

Ή αυτή η θήκη :) (δείτε τις φωτογαφίες στα δύο site...:O)

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου ευχαριστώ. Εχτές εγκατέστησα κάποια παιχνιδάκια για χαβαλέ. Βέβαια τελικά δεν το πολυδιασκέδασα αφού σχεδόν όλα τα παιχνίδια μετά την εγκατάσταση ζήταγαν να μπουν στο νετ για κατέβασμα επιπλέον αρχείων, και εκεί που μηουν δεν ειχε νετ.

Να ρωτήσω, όσες εφαρμογές έχω επιχειρήσει να εγκαταστήσω (είτε απο μαρκετ ειτε απο το πισι) πριν την εγκατασταση μου βγάζουν μια κοτζαμ λιστα με "προσβάσεις-προϋποθέσεις" που πρεπει να αποδεχτώ για να συνεχιστεί η εγκατασταση (π.χ. πρόσβαση στο νετ, πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο, κτλ). Αυτό είναι λογικο? Το ζητάνε όλες οι εφαρμογές ? Με ψιλοαγχωνει ο μεγαλος αδερφός λιγάκι.

Δεν γινεται διαφορετικα φιλε μου,σχεδον ολες εχουν ορους-προσβασεις και προυποθεσεις αλλες λιγοτερες και αλλες περισσοτερες.

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Για την σκονη που ελεγα.. πηγα στο επισημο service.. μου εκαναν ενα καθαρισμο.. μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται καποια αλλαγη ουτε διορθωση.. σε πολλες συσκευες περναει η σκονη κατω απο την οθονη οχι μονο huawei.. αν παραγινει τοτε να το ξαναπαω.. βρηκα οτι η σκονη μπαινει απο την ακρη μεταξυ οθονης και πλαστικου γυαλιστερού στα πλαγια στις γωνιες.. καπου αν το σπρωξετε θα δειτε οτι κανει σε καποια σημεια ενα πολυ μικρο κενο.. βρηκα οτι το πανακι απο τα γυαλια ηλιου το καθαριζει καλα.. αλλα μετα απο λιγο μαζευει επανω τρελη σκονη οποτε δεν το ξαναχρησιμοποιω.. και οτι για καλυτερη προστασία σκονης ειναι η εξης θηκη.. http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=28_278&products_id=5058 .. γιατι παει και κλεινει το κενο αυτο που ελεγα πριν στα περισσοτερα σημεια.. και το εκανα σε συνδιασμο με το προστατευτικο οθονης που και αυτο δεν κολλαει τοσες δακτυλιες και σκονες οσο η χυμα οθονη .. αλλο αν εχω παρει δυο και δεν εχω καταφερει να τα βαλω .. και σημερα πηρα αλλο ενα και θα βαλω γυναικειο χερι να το φτιαξει μηπως και γινει δουλεια.. http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4651

Άκυρο οτι έγραψα. .το προστατευτικό δεν μπαίνει το συγκεκριμένο με την καμμια όμως.. ειναι κακή ποιότητά μονο φουσκαλες παλευαμε 2 που έχουμε βάλει άλλά άλλου και δεν γίνεται ούτε με νερο.. η θήκη ωραια ειναι άλλά το κανει λίγο κουμουτσα και χωρίς προστατευτικό οθονης δεν λεει.. οποτε γυρίζω στα παλιά.. δερμάτινη θήκη που το παίρνει ολο μέσα .. κι αν πάει σκονη μες την οθόνη πήγε .. τι να κάνουμε. .

Δεν γινεται διαφορετικα φιλε μου,σχεδον ολες εχουν ορους-προσβασεις και προυποθεσεις αλλες λιγοτερες και αλλες περισσοτερες.

Βάλτε όλοι την εφαρμογή LBE. Κάθε φορά που εγκαθίσταται κάτι στο κινητό, σας ζητάει στη notification bar να ορίσετε τα δικαιώματά της. Έτσι μπορείς να ξέρεις ποια στοιχεία θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Βάλτε όλοι την εφαρμογή LBE. Κάθε φορά που εγκαθίσταται κάτι στο κινητό, σας ζητάει στη notification bar να ορίσετε τα δικαιώματά της. Έτσι μπορείς να ξέρεις ποια στοιχεία θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί.

εχεις επιλογη να μην τα δεχτεις και να την εγκαταστησεις;

εαν ναι,καλως

εαν οχι,ποια η διαφορα;

Εχει βρει καποιος προστατευτικο οθονης x5 pro εκτος απο αυτο??? ... http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4651 ... ας στειλει το link.. ευχαριστω..

Τελικα σημερα πηρα απαντηση απο το service για το κινητο μου....Αλλαγη Πλακετας!!:blink:

Ευτυχως ειναι μεσα στην Εγγυηση.:happy:

Για αυτο δεν επανερχοταν με wipe data και factory reset!!

Παντως εμεινα γενικα ικανοποιημενος και απο την ολη συνεργασια και επικοινωνια με το service..μερα παρα μερα email η sms για την

πορεια του κινητου,τι καναν τι δεν καναν τι θα κανουνε!!

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

...Αλλαγη Πλακετας!!:blink:

Πλακετα ε;

τελος καλο ολα καλα.

αντε γιατι βγηκε και oc

πως μπορω να ορισω εαν τραγουδι σαν ήχο κλησης του κινητου που πρέπει να το βάλω ?

στη sd,πατα το να το ακουσεις και μετα ρυθμισεις,ορισε το σαν ηχο κλησης

Edited by akalos

Τελικα σημερα πηρα απαντηση απο το service για το κινητο μου....Αλλαγη Πλακετας!!:blink:

Ευτυχως ειναι μεσα στην Εγγυηση.:happy:

Για αυτο δεν επανερχοταν με wipe data και factory reset!!

Παντως εμεινα γενικα ικανοποιημενος και απο την ολη συνεργασια και επικοινωνια με το service..μερα παρα μερα email η sms για την

πορεια του κινητου,τι καναν τι δεν καναν τι θα κανουνε!!

Δε θυμαμαι, τι προβλημα σου εβγαζε και χρειαστηκε αλλαγη πλακετας? Δε σου ειπαν τπτ για εγγυηση εφοσον ηταν rootαρισμενο? Καλο αυτο :shifty:

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Εχει βρει καποιος προστατευτικο οθονης x5 pro εκτος απο αυτο??? ... http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4651 ... ας στειλει το link.. ευχαριστω..

Απανταω μονος μου στον εαυτο μου μηπως ενδιαφερει καποιον.. 5 αδα στα media mark.. που ειναι για ολους τους τυπους κινητων.. μονο ενα τετραγωνακι το κοβεις δεξια.. κολλαει πανευκολα με μια καρτα τραπεζας atm αν το στρωνεις σιγα σιγα τελειωσες κατευθειαν.. φοβερη ποιοτητα και στην αφη.. εχει και πανακι μεσα και ενα τοξακι περιεργο με κόλλα που ειναι για την σκονη.. εκοψα τα 3 πρωτα.. για δοκιμη .. οχι οτι δεν ηταν καλα αλλα εψαχνα το τελειο για εμενα στο τεταρτο ολα οκ.. ασχετως σκονης παιδια εχετε παρατηρησει οτι η οθονη λερωνει με το παραμικρο.. με αυτο ήσαστε οκ.. μαρκα cellular line.. ειναι τα πεντε με το πανακι στα 10 ευρω..

Edited by pchatzip

ασχετως σκονης παιδια εχετε παρατηρησει οτι η οθονη λερωνει με το παραμικρο

σε αυτο θα συμφωνησω απολυτα

Δε θυμαμαι, τι προβλημα σου εβγαζε και χρειαστηκε αλλαγη πλακετας? Δε σου ειπαν τπτ για εγγυηση εφοσον ηταν rootαρισμενο? Καλο αυτο :shifty:

θα το ειδαν για να ξερουμε τι μας γινετε;

Οταν ειναι root παπαλα η εγγυηση.

Βασικα δεν ξερω αν μπορεσαν και αυτοι να μπουνε για να το δουν οτι ηταν root.Αλλοιως δεν νομιζω οτι θα με καλυπτε η εγγυηση.

Αυτό που λες το έχεις διαβάσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση?

Γιατί πριν από λίγο καιρό είχα διαβάσει κάποια σχετικά θέματα στο xda όπου λεγόταν ότι δεν έχει σημασία αν υπάρχει custom rom(και άρα το τηλέφωνο είναι rooted) γιατί η εγγύηση αφορά το hardware και όχι το software. Οπότε δεν το κοιτάζουν καν.

Αυτό που λες το έχεις διαβάσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση?

Γιατί πριν από λίγο καιρό είχα διαβάσει κάποια σχετικά θέματα στο xda όπου λεγόταν ότι δεν έχει σημασία αν υπάρχει custom rom(και άρα το τηλέφωνο είναι rooted) γιατί η εγγύηση αφορά το hardware και όχι το software. Οπότε δεν το κοιτάζουν καν.

Οχι και οι XDA μπορει να εχουν δικιο αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο αυτα που λενε εκει υποστηριζονται και γινονται αποδεκτα απο τα κατα τοπους service!!

Επετρεψε μου και ειναι προσωπικη μου αποψη να εχω καποιες αμφιβολιες.

Το παιζεις ομως κορωνα-γραμματα και οταν εχεις την δυνατοτητα να το κανεις unroot,να το στειλεις ετσι

στο service?

Το δικο,μου οπως ξαναειπα δεν μπορουσε με τιποτα να κανει εκκινηση λειτουργικου και με κανενα τροπο.

Τεχνικος δεν ειμαι για να ξερω κατι παραπανω και αν αυτοι μπορουσαν να το εκκινησουν διαφορετικα και το καταφερανε για

να δουνε μεσα σε ολα οτι η συσκευη ηταν root και να μη δωσουν σημασια ,αυτο δεν μπορω να το γνωριζω.Οποτε θα εχω αυτη απορια!

Edited by sakarkas1

Μα γιαυτό ρώτησα αν το έχεις διαβάσει κάπου, ώστε να βεβαιωθούμε αν ισχύει σίγουρα ή όχι.

Αν ισχύει επίσημα αυτό μας δίνει τουλάχιστον κάποια δικαιώματα. Για παράδειγμα η ACE Hellas είχε πριν μερικά χρόνια(και για τις wm συσκευες, μιας και το android δεν είχε εμφανιστεί ακόμη) επίσημη ανακοίνωση ότι για να ισχύει η εγγύηση θα πρέπει να έχει η συσκευή την official rom, οπότε έπρεπε να περαστεί ο επίσημος bootloader και rom πριν πάει η συσκευή στο service. Επειδή όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, και ειδικά για το android, το οποίο δεν είναι ένα κλειστό λειτουργικό όπως τα wm, είναι καλό να γνωρίζουμε ποια είναι η επίσημη γραμμή. Αν λοιπόν επίσημα δεν παίζει ρόλο το τι ρομ έχει η συσκευή, δεν έχει το κάθε service το δικαίωμα να αρνείται την εγγύηση για αυτό το λόγο.

Εννοείται βέβαια ότι, από τη στιγμή που υπάρχει θέμα, καλύτερα έιναι αν υπάρχει η δυνατότητα, να περαστεί η εργοστασιακή ρομ, αλλά επίσης καλό είναι να γνωρίζουμε το αν παίζει ρόλο τελικά το η ρομ για την εγγύηση ή όχι. Επειδή είναι πιθανόν, το θέμα να υφίσταται μονο και μόνο ως κατάλοιπο της wm κατάστασης.

Όπως πχ συμβαίνει και με τις φορτίσεις των μπαταριών, που μέχρι πριν 1-2 χρόνια τουλάχιστον, όλοι οι πωλητές επέμεναν στην 8ωρη ή και 12ωρη πρώτη φόρτιση, ένα κατάλοιπο από τις μπαταρίες Νικελίου, που παρέμεινε επί πολλά χρόνια και δημιουργούσε σύγχιση σε πολλούς.

Μα γιαυτό ρώτησα αν το έχεις διαβάσει κάπου, ώστε να βεβαιωθούμε αν ισχύει σίγουρα ή όχι.

Αν ισχύει επίσημα αυτό μας δίνει τουλάχιστον κάποια δικαιώματα. Για παράδειγμα η ACE Hellas είχε πριν μερικά χρόνια(και για τις wm συσκευες, μιας και το android δεν είχε εμφανιστεί ακόμη) επίσημη ανακοίνωση ότι για να ισχύει η εγγύηση θα πρέπει να έχει η συσκευή την official rom, οπότε έπρεπε να περαστεί ο επίσημος bootloader και rom πριν πάει η συσκευή στο service. Επειδή όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, και ειδικά για το android, το οποίο δεν είναι ένα κλειστό λειτουργικό όπως τα wm, είναι καλό να γνωρίζουμε ποια είναι η επίσημη γραμμή. Αν λοιπόν επίσημα δεν παίζει ρόλο το τι ρομ έχει η συσκευή, δεν έχει το κάθε service το δικαίωμα να αρνείται την εγγύηση για αυτό το λόγο.

Εννοείται βέβαια ότι, από τη στιγμή που υπάρχει θέμα, καλύτερα έιναι αν υπάρχει η δυνατότητα, να περαστεί η εργοστασιακή ρομ, αλλά επίσης καλό είναι να γνωρίζουμε το αν παίζει ρόλο τελικά το η ρομ για την εγγύηση ή όχι. Επειδή είναι πιθανόν, το θέμα να υφίσταται μονο και μόνο ως κατάλοιπο της wm κατάστασης.

Όπως πχ συμβαίνει και με τις φορτίσεις των μπαταριών, που μέχρι πριν 1-2 χρόνια τουλάχιστον, όλοι οι πωλητές επέμεναν στην 8ωρη ή και 12ωρη πρώτη φόρτιση, ένα κατάλοιπο από τις μπαταρίες Νικελίου, που παρέμεινε επί πολλά χρόνια και δημιουργούσε σύγχιση σε πολλούς.

Εσυ Φιλε μου καλα τα λες και συμφωνω μαζι σου..το θεμα ειναι οπως ειπα και οπως λες το τι πολιτικη ακολουθει η εκαστοτε εταιρεια και κατα προεκταση το service της.Τωρα εγω δεν το ριψοκινδυνευα σε επικοινωνια μαζι τους να τους ρωτησω το οτιδηποτε και να τους βαλω σε υποψιες...καταλαβαινεις!Προσεξε ομως τι γινετε στα FORUMS γενικα...ολοι καιγονται και ρωτουν και καλα κανουν... αν κανουν την συσκευη τους root πως θα την ξερουταρουν μετα φοβουμενοι οτι θα υπαρχει θεμα εγγυησης!

Καλο θα ηταν να ξερουμε επισημα τι τρεχει σε αυτη τη περιπτωση για τις συσκευες με android για τη καθε εταιρεια.

Σημ:Συγγνωμη για τα συνεχομενα post!

Εννοείται πως καλά έκανες από τη στιγμή που υπάρχει θέμα, άσχετα αν έχει πραγματική βάση ή όχι.

οχι.στην sd.

δεν ξερω εαν σε βολευει αυτο.

το εχω ρυθμισει να βλεπει επαφες μονο τηλεφωνου,ουτε sim,ουτε gmail

Αυτο απο που το έκανες ?

Και μετα τις επεξεργαστηκες από το τηλέφωνο φαντάζομαι ?

Ήρθε σήμερα η sikai tpu κ μπορώ να πω οτι άξιζε καθε σεντ!

Εφαρμοζει τέλεια στο κινητό κ δεν το μεγαλώνει σχεδόν καθόλου σε όγκο + το κρατάς πολύ πιο καλά στο χέρια!

Πολύ καλη η πρόταση σας παιδιά! Τη συστήνω με κλειστά μάτια σε όλους!

Tapawhat

Αυτο απο που το έκανες ?

οταν κανεις μια καινουρια επαφη σε ρωταει που,εβαλα τηλ,το ορισα και σαν προεπιλογη,μετα τις παιρνω back στην sd για να μην τις χασω,τις επαναφερω απο εκει οταν θελω, και τις επεξεργαζομαι απο τις επιλογες εμφανισης.

ετσι ΔΕΝ εχω επαφες με gmail,sim,να με μπερδευουν.

βολευτηκα ετσι,δεν ξερω εαν υπαρχει καποιος αλλος καλυτερος τροπος

το κακο ειναι οτι δεν μπορω να επαναφερω μια επαφη για π.χ,μονο ολο το αρχειο η να βλεπει οτι η επαφη ειναι ηδη καταχωρημενη και μην την ξαναπερναει.

δεν ξερω εαν υπαρχει τροπος να το κανουμε αυτο.

Edited by akalos

Αυτο απο που το έκανες ?

στις επαφες πατας το δευτερο πληκτρο αφης (αυτο με τις γραμμουλες), μετα "επιλογες εμφανισης" και εκει που λεει "επιλογη επαφων για εμφανιση" αφηνεις επιλεγμενο μονο το πεδιο που γραφει "τηλεφωνο".

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Πηρα τηλ wind για αναβαθμιση σε 2.3.5 .. μου ειπαν δεν θα την κανουν αυτοι .. ειναι υπευθυνοι μονο για αναβαθμισεις zte.. οχι huawei απο την στιγμη που υπαρχει huawei στην Ελλαδα.. του ειπα αλλα μας ειχατε πει.. μου λεει τωρα μιλησα με service αυτα μου ειπαν και ισχυουν κρατηστε το ονομα μου.. οκ και το κρατησα..

Πηρα μετα huawei εδω Ελλαδα (που μιλανε αγγλικα).. και μου ειπε οτι δεν χανω την εγγυηση αν το κανω update απο το site της huawei κινα.. αν εχω παρει το κινητο λεει ομως απο wind.. εγω το πηρα απο ebw.. δεν βλεπω την διαφορα.. νομιμη ελληνικη αποδειξη εχω.. τεσπα.. αλλα σιγορα θα εχω προβλημα με τα μηνυματα που δεν θα εχουν 160 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα αλλα σε δυο.. ισχυει κατι τετοιο οσοι την εχετε κανει??

Τον ρωτησα ποτε θα εχουμε αναβαθμιση εδω σε 2.3 μου ειπε σε κανα μηνα απο huawei.com..

.. και μου ειπε οτι δεν χανω την εγγυηση αν το κανω update απο το site της huawei κινα.. αν εχω παρει το κινητο λεει ομως απο wind...

thanks για την ενημερωση

με καλυπτουν απολυτα αυτα τα δυο.

Edited by akalos

• The title was changed to Huawei U8800 IDEOS X5 Pro