Jump to content

Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια αξίζει η αναβάθμιση σε 2.3 απο οτι μου εχουν πει .. ειναι ελάχιστες οι διαφορές και ο χρήστης δεν βλεπει καμμια.. προσπαθω να βαλω lets golf 2 .. και με τα graphics εχω προβλημα.. οπως και με lets golf 1 εχω θεμα με την ταχυτητα παει πιο γρηγορα.. πιστευω πως παρομοια προβληματα θα εχω και με αλλα games apps.. απο οτι διαβασα σε διαφορα forum.. για το χ5 το απλο.. να κοιταζουμε εκδοσεις που εχουν βγει για htc desire z.. εχουν τον ιδιο επεξεργαστη και καρτα γραφικων.. για το χ5 pro εχει ψαξει κανενας με ποια απο τις γνωστες εταιριες ειναι ιδιο.. κριμα παντως να εχουν προβλημα (παρολο που απο hardware ειναι δυνατο το κινητο) καλα παιχνιδια οπως της gameloft οπως πχ αυτο που ειπα πριν το lets golf 2..το 3... ή το golf battle 3d αλλης εταιριας παλι κανει το ιδιο προβλημα λες και τα graphics ειναι σε αρνητικο μαυρο-ασπρα.. κολλησα με τα golf γιατι αυτα δοκιμασα..

Για δοκιμασε να βαλεις το chainfire apk και να παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις ,θα κανει κατι πιστευω

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

XPERIA X8 με [ROM] GingerCruzt Revision 8.1 (2.3.7) ΤΏΡΑ! ΣΕ 1-2 ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ Huawei IDEOS X5 pro

GingerCruzt Revision 8.2, βλεπω

και απο οτι βλεπω το εχουν ολα τα huawei x5 αφου ηδη 3-4 φορες το εχουν αναφερει σε Forum .. και παρα πολλοι ισως να μην το εχουν παρατηρησει ακομα..

δεν πανε αυτα μαζι

Παντως παιδια αυτο με τη σκονη να περναει στις γωνιες κατω απο την οθονη αρχιζει να γινεται εκνευριστικό.. .

υπαρχει εταιρια που τα κατασκευαζει και μπορεις να της ζητησεις να σου λυσει το προβλημα.

καλως το αναφερεις αλλα δεν ειμαστε εμεις που θα λυσουμε το προβλημα,και με το ζορι....σκονη δεν γινεται,προσπαθησα αλλα....

με την ευκαιρια,"ξεχασαν" να βαλουν τζαμακι,αντικατασταθηκε απο wind και τελειωσε εκει.

Edited by akalos

Αραγε αυτό σημαίνει οτι η θήκες που κυκλοφορούν για το από x5 δεν θα εφαρμόζουν στο x5 pro ?

Δεν νομιζω οτι εξωτερικα υπαρχει τετοια διαφορα που να μη ταιριαζουν οι θηκες.

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

παιδιά ξέρει κανείς πως κλείνει το 3G?

Το εικονίδιο 3G στη μπάρα ανάβει συνέχεια από τότε που το πήρα και έχω ψάξει 100 φορές στα settings χωρίς να καταφέρω να βρω από που κλείνει!

Ακόμα και στην wind πήγα, αλλά ούτε η κοπελιά εκεί μπορούσε να βρει πως κλείνει!

Τα Χανιά Online! chaniatown.gr

παιδιά ξέρει κανείς πως κλείνει το 3G?

Το εικονίδιο 3G στη μπάρα ανάβει συνέχεια από τότε που το πήρα και έχω ψάξει 100 φορές στα settings χωρίς να καταφέρω να βρω από που κλείνει!

Ακόμα και στην wind πήγα, αλλά ούτε η κοπελιά εκεί μπορούσε να βρει πως κλείνει!

Πηγαινε: ρυθμισεις>Ασυρματη Επικοιν & Δικτυα>Δικτυα Κινητης Τηλ.>και Τσεκαρε το Κουτακι διπλα στο "Χρηση μονο Δικτυων 2G"

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Ρυθμισεις->ασυρματα δικτυα->Δικτυα κινητης τηλεφωνιας.

Απο κει μπορεις ειτε να ξετικαρεις το "ενεργοποιηση δεδομενων" ειτε να το βαλεις σε "χρηση μονο δικτυων 2G".

Η κοπελια δεν ηξερε την τυφλα της. Οπως παντα δηλαδη :p

Aκομα καλυτερα, κατεβασε καποιο widget στυλ APN on/off(εχει πολλα στο μαρκετ)

Edited by Sheik

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

ευχαριστώ παιδιά! Τα απενεργοποίησα όλα αλλά πάλι ανάβει το 3G...

έκανα και ένα restart...τίποτα

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-->

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ-->

ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ-->

το κουτακι που λεει "Χρηση μονο Δικτυων 2G" πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο

και το κουτακι που λεει "ενεργοποιηση δεδομενων" πρεπει να ΜΗΝ ειναι τσεκαρισμενο.

Ευχαριστώ παιδιά! Τώρα έφυγε το 3G και γράφει "Ε" η "G" (αλλάζει μόνο του ανά διαστήματα) ... είμαι ok?

για confirmation ...

Στις ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας μου βγάζει τα εξής:

-Ενεργοποίηση δεδομένων (το έχω οφ)

-Περιαγωγή δεδομένων (οφ)

-Ενεργοποίηση πάντα ενεργών φορητών δεδομένων (οφ)

-Ονόματα σημείου πρόσβασης (άμα το πατήσω γράφει APN και δεν βγάζει τίποτα)

-Εταιρίες δικτύου (με τα 2 παρακάτω υπομενού)

1---Εταιρίες δικτύου (μετά από αναζήτηση βγάζει τα παρακάτω)

|>-------Αυτόματη Επιλογή

|>-------Wind GR 2G (ΕΠΙΛΟΓΗ)

|>-------Vodafone GR 2G

|>-------GR Cosmote 2G

2---Λειτουργία δικτύου

|>-----Αυτόματο GSM/WCDMA

|>-----Mόνο WCDMA

|>-----Μόνο GSM (ΕΠΙΛΟΓΗ)

GingerCruzt Revision 8.2, βλεπω

δεν πανε αυτα μαζι

υπαρχει εταιρια που τα κατασκευαζει και μπορεις να της ζητησεις να σου λυσει το προβλημα.

καλως το αναφερεις αλλα δεν ειμαστε εμεις που θα λυσουμε το προβλημα,και με το ζορι....σκονη δεν γινεται,προσπαθησα αλλα....

με την ευκαιρια,"ξεχασαν" να βαλουν τζαμακι,αντικατασταθηκε απο wind και τελειωσε εκει.

Δυστηχως αυτο ειναι το πρόβλημά οτι δεν ειναι μονο δικό μου θέμα της σκόνης.. όλα το έχουν αυτο το ζήτημά. . Άπλα δεν φτιάχνεται κατι έτσι ειναι το κινητό δεν χρειάζεται να φτιάξουν κατι ούτε να αντικαταστήσουν. ..

Edited by pchatzip

Ρε παιδια, μολις εκανα wipe data/factory reset και με το που μπηκα μου λεει οτι ο εσωτερικος χωρος αποθηκευσης ειναι μονο 470MB διαθεσιμος απο τα 900+. Και μαλιστα πριν το wipe ηταν πανω απο 500, τι διαολο?

Oριστε εγινε βλακεια τωρα...

Εκανα factory reset γιατι ειχα παρατηρησει οτι ο αποθηκευτικος χωρος μετα την αναβαθμιση ειχε μειωθει δραστικα.Οταν πηρα το κινητο ειχα και τα 900 διαθεσιμα.Ε λεω θα κανω εκαθθαριση και ξανα απο πανω και ολα θα ειναι οκ. Οπως ειπα μετα την εκαθθαριση πηγε στα 470. Εκανα στο καπακι αλλη μια, και πηγε στα 420(!) αντι να αυξηθει. Περασα και τις εφαρμογες απο το backup που ειχα κρατησει, και τωρα μου εμειναν 180 MB ελευθερα. Ελεος, τι χαζομαρα εκανα? πως διορθωνεται αυτο τωρα?

Edited by Sheik

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Ευχαριστώ παιδιά! Τώρα έφυγε το 3G και γράφει "Ε" η "G" (αλλάζει μόνο του ανά διαστήματα) ... είμαι ok?

για confirmation ...

με 2.2 εισαι;

εαν θυμαμαι καλα τα εκανε τα δικα του.

μην του δινεις σημασια.

? πως διορθωνεται αυτο τωρα?

γιατι πειραζεις χωρις να ξερεις τι κανεις;δοκιμασε αυτο

Edited by akalos

Γιατι ειμαι βλακας. Το θεμα ειναι οτι δεν θα επρεπε να γινει κατι τετοιο. Το Android Assistant το εχω ηδη, αλλα δε βλεπω κατι που να μπορει να με βοηθησει. Ειναι περιεργο αυτο που γινεται. Εχει μειωθει τραγικα ο χωρος ο εσωτερικος, μονο 180 MB διαθεσιμα. Περιπου το ιδιο γινεται και με την SD. Ενω τα αρχεια που εχω μεσα ολα μαζι ειναι κοντα στα 500 ΜΒ, αυτο μου βγαζει οτι χρησιμοποιει το 1GB.Αντε στην SD χεστηκα, θα την αλλαξω ουτως η αλλως. Αλλα στο τηλεφωνο?

Να στο συνοψισω λιγο μπας και βρουμε καμια ακρη.

Οταν πηρα το τηλεφωνο ειχα και τα 900+ διαθεσιμα. Το δουλεψα, περασα εφαρμογες,ειχα διαθεσιμα καπου στα 750+ ΜΒ, μεχρι που εβαλα την 2.3 οπως θυμασαι.Μετα την αναβαθμιση και με τις ιδιες εφαρμογες, ο χωρος ειχε μειωθει στα 500+. Αυτο με παραξενεψε και γι'αυτο ειπα να κανω wipe μηπως εχουν μεινει σκουπιδια απο πριν την αναβαθμιση. Εκανα λοιπον wipe, και ΧΩΡΙΣ να επαναφερω τις εφαρμογες, το κινητο με τα απολυτως βασικα μεσα, ειχε 470. Ξανα wipe, πηγε 420! Περασα και τις εφαρμογες και πηγε 180. Δε μπορω να καταλαβω...Ψιλοαγχωθηκα και ξενερωσα τωρα...

--Alvar Hanso--

Γιατι ειμαι βλακας..

μπα,απλα εισαι νεος,:pεγω ποτε μα ποτε δεν πειραζω κατι που δουλευει.

οσες φορες το εκανα βρηκα τον μπελα μου.

κοιτα στα process να δεις τι γινεται.

δεν ξερω τι εχεις κανει αλλα εχω καμια 15αρια εφαρμογες,συν igo και 600mb ελευθερα

Μα αυτο με ανησυχει. Δε νομιζω πως εχει να κανει με processes, αυτες φορτωνονται στην ram ουτως η αλλως. Ειναι σαν να υπαρχουν "σκουπιδια" μεσα στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο. Με factory reset, ΚΑΜΙΑ τριτη εφαρμογη περασμενη και να εχει 400ΜΒ διαθεσιμα? Τραγικο...

Αφου σου λεω, με καθε wipe data, ο χωρος αντι να αυξηθει, μειονοταν!

Φτου ρε...

--Alvar Hanso--

. Ειναι σαν να υπαρχουν "σκουπιδια" μεσα στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο. Με factory reset, ΚΑΜΙΑ τριτη εφαρμογη περασμενη και να εχει 400ΜΒ διαθεσιμα? Τραγικο...

Αφου σου λεω, με καθε wipe data, ο χωρος αντι να αυξηθει, μειονοταν!

Φτου ρε...

παραξενο οντως

Υπάρχει ένας φάκελος ο /data/data στη συσκευή ο οποίος έχει μέσα τους φακέλους που περιέχουν τα αρχεία ρυθμίσεων και database για κάθε εφαρμογή που εγκαθίσταται. Ίσως λοιπόν το wipe να μην σβήνει αυτόν τον φάκελο, αλλά μόνο τον /data/app ο οποίος περιέχει τα αρχεία των εφαρμογών μόνο. Μπορείς να καταλάβεις αν συμβαίνει αυτό, εγκαθιστώντας κάποια εφαρμογή που είχες πριν το wipe και βλέποντας αν έχει κρατήσει τις ρυθμίσεις της. Βέβαια για να μπορέσεις να επέμβεις σε αυτό το φάκελο θα χρειαστεί να έχεις δικαιώματα root και να φορτωθεί ως rw.

Αντίστοιχα κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβαίνει και με την εξωτερική sd. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι κρυφοί φάκελοι οι οποίοι περιέχουν τα παραπάνω MB. Ίσως να μπορείς να τους δεις(ή να δεις κρυφά αρχεία που περιέχουν) αν συνδέσεις την κάρτα με κάποιον card reader με το pc.

Υπάρχει ένας φάκελος ο /data/data στη συσκευή ο οποίος έχει μέσα τους φακέλους που περιέχουν τα αρχεία ρυθμίσεων και database για κάθε εφαρμογή που εγκαθίσταται. Ίσως λοιπόν το wipe να μην σβήνει αυτόν τον φάκελο, αλλά μόνο τον /data/app ο οποίος περιέχει τα αρχεία των εφαρμογών μόνο. Μπορείς να καταλάβεις αν συμβαίνει αυτό, εγκαθιστώντας κάποια εφαρμογή που είχες πριν το wipe και βλέποντας αν έχει κρατήσει τις ρυθμίσεις της. Βέβαια για να μπορέσεις να επέμβεις σε αυτό το φάκελο θα χρειαστεί να έχεις δικαιώματα root και να φορτωθεί ως rw.

Αντίστοιχα κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβαίνει και με την εξωτερική sd. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι κρυφοί φάκελοι οι οποίοι περιέχουν τα παραπάνω MB. Ίσως να μπορείς να τους δεις(ή να δεις κρυφά αρχεία που περιέχουν) αν συνδέσεις την κάρτα με κάποιον card reader με το pc.

Χμμμ...οχι. Καμια εφαρμογη δεν κρατησε δυστυχως ρυθμισεις απο πριν.

Εψαξα πολυ με τον ASTRO στο root directory του κινητου αλλα δε μπορεσα να βγαλω ακρη. Φακελο /data/data δεν βρηκα. Υπαρχει μονο /data και ειναι εντελως αδειος χωρις καθολου size.

Μονο οι /system και /sys και μερικοι αλλοι ειναι βαρβατοι(π.χ ο system πιανει πανω απο 200MB).

Δε ξερω, πολυ περιεργο. Ευχαριστω πολυ παντως για το ενδιαφερον...αν σας ερθει κατι αλλο στο νου πειτε μου...ξερω γω αν γινετε να κανω root με ασφαλεια στην 2.3, να κανω κανενα recovery που να σβησει τα παντα και να ξαναπερασω την 2.3 και να ξε-rootαρω? Βλακειες λεω παλι...:cry:

--Alvar Hanso--

Μην δίνεις σημασία άπλα λέει οτι υπάρχεί σημα 3g οχι οτι ειναι συνδεδεμένο.. ούτε η ρύθμισή με 2g χρειάζεται αν του έχεις αποκλείσει ενεργοποίηση δεδομένων μέσω δικτια κινητής τηλεφωνίας. . Έλεγξε μια να μπεις ιντερνετ και χωρίς WiFi κι αν δεν μπαινει.. τοτε είσαι σίγουρος. .

Edited by pchatzip

Φακελο /data/data δεν βρηκα.

φυσικα και εχουμε /data/data

τι τον εκανες;

.ξερω γω αν γινετε να κανω root με ασφαλεια στην 2.3

αφου ξερεις τον τροπο

κατι εχει πειραξει εσυ και τωρα δεν θυμασαι,το ιδιο κανω και εγω

Edited by akalos

Οχι βρε δεν εχω πειραξει τιποτε αλλο.Το εψαξα λιγο και ο φακελος φαινεται κενος(με τον ΑSTRO) γιατι δεν ειμαι root.

Καλημερα.

--Alvar Hanso--

Οχι βρε δεν εχω πειραξει τιποτε αλλο.Το εψαξα λιγο και ο φακελος φαινεται κενος(με τον ΑSTRO) γιατι δεν ειμαι root.

Καλημερα.

καλημερα

πες ετσι τοτε

καντο root και εσυ οπως το εχουμε κανει,εαν και δεν ξερω τι θα κερδισεις ετσι.

Ορίστε κατι περίεργο τρέχει.Έβαλα το diskUsage από το μαρκετ και μου βγάζει: applications 135MB και System Data 560MB! Εξωφρενικό μου φαινεται έμενα. ..

--Alvar Hanso--

Ορίστε κατι περίεργο τρέχει.Έβαλα το diskUsage από το μαρκετ και μου βγάζει: applications 135MB και System Data 560MB! Εξωφρενικό μου φαινεται έμενα. ..

ροοταρε το να δεις στο data/data που σου λεει ο dancer

Μάλλον κάποια λάνθασμένη μέτρηση κάνει το diskUsage, ή ενδεχομένως να προσθέτει και τις εφαρμογές που είναι στη Ram.

Ο φάκελος system είναι γεμάτος, επειδή εκεί βρίσκονται όλες οι εφαρμογές της ρομ. Συνήθως, ειδικά στις official ρομ είναι σχεδόν γεμάτος. Δεν γράφεται όμως τίποτε άλλο εκεί κατά τη χρήση της συσκευής.

Ο φάκελος data είναι αυτός στον οποίο γράφονται όλες οι εφαρμογές που εγκαθίστανται(στον υποφάκελο app) και οι ρυθμίσεις όλων των εφαρμογών(στον υποφάκελο data). Αν έχεις κάνει τη συσκευή ροοτ, μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα. Κατ' αρχήν θα μπορείς να δεις τους παρακάτω φακέλους με τον file manager που τώρα είναι κρυφοί, οπότε και θα έχεις τη δυνατότητα να καταλάβεις που βρίσκονται τα χαμένα ΜΒς. Επισής μπορείς να διαγράψεις δεδομένα από τους παραπάνω φακέλους . Θέλει λίγο προσοχή μόνο, να μην αρχίσεις να διαγράφεις ότι να'ναι και μπλοκάρεις τη συσκευή. Πάντως για τους φακέλους που ανέφερα δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά φυσικά οι εφαρμογές που θα διαγραφούν από εκεί δε θα λειτουργούν(στην ουσία είναι σα να κάνεις απεγκατάσταση.

• The title was changed to Huawei U8800 IDEOS X5 Pro