yiannis99 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλησπέρα χε όλους, ξέρετε να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για πιο πολλές ρυθμίσεις στην κάμερα; Sent from my U8800 Pro using Tapatalk Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό και λογικά πολύ απλό (είμαι android noob) ! πως γίνεται να βάλω να παίζει ένα playlist στο youtube, η κάποιο web-radio η web-V κτλ κτλ και συγχρόνως ενώ παίζουν εγώ να διαβάζω κάποιο blog? άμα πατήσω home η γενικά μόλις χαθεί το focus σταματάει ο ήχος! Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλησπέρα χε όλους, ξέρετε να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για πιο πολλές ρυθμίσεις στην κάμερα; Sent from my U8800 Pro using Tapatalk Δηλαδη τι ρυθμισεις θελεις? Δες αυτα: https://market.android.com/details?id=vStudio.Android.Camera360&feature=search_result https://market.android.com/details?id=com.mnapps.cameraadvancelite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tbmFwcHMuY2FtZXJhYWR2YW5jZWxpdGUiXQ.. Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό και λογικά πολύ απλό (είμαι android noob) ! πως γίνεται να βάλω να παίζει ένα playlist στο youtube, η κάποιο web-radio η web-V κτλ κτλ και συγχρόνως ενώ παίζουν εγώ να διαβάζω κάποιο blog? άμα πατήσω home η γενικά μόλις χαθεί το focus σταματάει ο ήχος! H εφαρμογη του youtube δεν δουλευει στο παρασκηνιο. Εχεις δοκιμασει να ανοιξεις δευτερο tab στον browser και να παιζει απο εκει μουσικη? Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ποιοα θηκη να παρω για να το προστατεψω ? Βρηκα αυτη αξιζει ή οχι http://www.ebay.com/itm/Silicone-Cover-Case-LCD-Screen-Protector-Huawei-U8800-IDEOS-X5-Pro-Black-/130600114539?pt=PDA_Accessories&hash=item1e685f996b Τη συγκεκριμενη θηκη εχω και εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Προστατευει αψογα το κινητο, μονο που η ζελατινα που εχει μεσα ειναι για τα μπαζα. Γρατζουνιεται ευκολα και μετα απο λιγο καιρο θα πρεπει να βαλεις αλλη. ΥΓ: Να σημειωσω οτι μου ηρθε μετα απο 8 ημερολογιακες μερες, πολυ καλος χρονος για αποστολη απο Κινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλημερα, Εγινα κατοχος αυτης της υπεροχης συσκευης!!!! Ποιοα θηκη να παρω για να το προστατεψω ? Βρηκα αυτη αξιζει ή οχι http://www.ebay.com/itm/Silicone-Cover-Case-LCD-Screen-Protector-Huawei-U8800-IDEOS-X5-Pro-Black-/130600114539?pt=PDA_Accessories&hash=item1e685f996b SIKAI ΤPU θηκη= οτι καλυτερο εχω βαλει (αυτην την nilkin δεν την εχω δοκιμασει),μετα απο την πρωτη φορα που μου'πεσε και αναπηδησε σαν μπαλακι δεν φοβαμαι τιποτα πλεον,πραγματικα σε συνδιασμο με τα απαιχτα (ουτε μια φουσκαλιτσα και δεν γρατζουνιουνται με τιποτα,βεβαια για να την βαλω χωρις τριχα η φουσκα πεδευτικα κανα μισαωρο)για τα λεφτα τους dc mugen(ψαξε στο ebay) screen protectors που μου συστησε φιλος απο δω'μεσα το τηλ. εγινε αλεξισφαιρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλησπέρα χε όλους, ξέρετε να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για πιο πολλές ρυθμίσεις στην κάμερα; lgcamera(pro) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 +1 Για την SIKAI ΤPU θηκη.θα την βρειτε και εδω:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:JwM1LZt7YQQJ:www.easytechnology.gr/index.php%3Fmain_page%3Dproduct_info%26products_id%3D5157+SIKAI+%CE%A4PU&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a αλλα και στο ebay..προσοχη στις απομιμησεις! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) +1 Για την SIKAI ΤPU θηκη.θα την βρειτε και εδω:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:JwM1LZt7YQQJ:www.easytechnology.gr/index.php%3Fmain_page%3Dproduct_info%26products_id%3D5157+SIKAI+%CE%A4PU&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a αλλα και στο ebay..προσοχη στις απομιμησεις! αυτο δεν ειναι θηκη Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά? Με ταχυδρομείο ΕΛΤΑ η χρέωση είναι 6.50 ευρώ σε όλη την Ελλάδα. Με κούριερ ACS ή Γενική Ταχυδρομική η χρέωση είναι 5.50 ευρώ σε όλη την Ελλάδα. ειναι πιασιμο χεριου θα το δεσω με σχοινακι τελος:p http://www.amazon.co.uk/BLACK-SIKAI-HUAWEI-IDEOS-U8800/dp/B005QAA9LO/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1321455744&sr=1-1 δεν ξερω ακριβως τα μεταφορικα αλλα και παλι Edited November 16, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Εγώ την είχα πάρει από εδώ πάντως πριν κανένα 2μηνο με 8.75 σε ευρώ τελική τιμή: http://www.ebay.co.uk/itm/Sikai-Crystal-Jelly-Case-Huawei-IDEOS-X5-U8800-Grey-/270846012416?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DDLSL%252BSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BUA%26otn%3D10%26pmod%3D270828369879%252B270828369879%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D4237866624354617993 Και την παρέλαβα μέσα σε 4 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Να κάνω μια ερώτηση κι ας είναι πολύ νωρίς; Μάθαμε πως λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε το update στο android σε 2.3! Στο 2.4 υπάρχει περίπτωση να συμπεριλαμβάνεται η συσκευή μας ή μπα... Παράθεση www.mythiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Στο 2.4 υπάρχει περίπτωση να συμπεριλαμβάνεται η συσκευή μας ή μπα... Εννοείς στο 4.0 Icecream? Παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Να κάνω μια ερώτηση κι ας είναι πολύ νωρίς; Μάθαμε πως λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε το update στο android σε 2.3! πως το μαθαμε; εχουμε επισημη ανακοινωση απο wind? Στο 2.4 υπάρχει περίπτωση να συμπεριλαμβάνεται η συσκευή μας ή μπα... το θεμα ειναι ποτε,εαν καποτε την δωσουν επισημα. γιατι μεχρι να την δωσουν μπορει να εχω αλλαξει κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Καλημερα...Εκεινο που ακουγεται απο φημες στο Διαδικτυο οτι θα παρει "Ice Cream Sandwich"ειναι το "Honor"της HUAWEI που αναμενεται να κυκλοφορησει Ελλαδα τον Δεκεμβριο-Ιανουαριο. Τα 10 καλύτερα χαρακτηριστικα του "Ice Cream Sandwich":http://t3mag.gr/features/ta-10-kalutera-features-tou-ice-cream-sandwich Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Καλημερα...Εκεινο που ακουγεται απο φημες στο Διαδικτυο οτι θα παρει "Ice Cream Sandwich"ειναι το "Honor"της HUAWEI που αναμενεται να κυκλοφορησει Ελλαδα τον Δεκεμβριο-Ιανουαριο. Τα 10 καλύτερα χαρακτηριστικα του "Ice Cream Sandwich":http://t3mag.gr/features/ta-10-kalutera-features-tou-ice-cream-sandwich δεν βλεπω και τιποτα το ιδιαιτερο,τωρα θα μου πεις,και τι ηθελες να δεις...απλα πολυ φασαρια για το τιποτα;...ισως. τεσπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pos Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 πως το μαθαμε; εχουμε επισημη ανακοινωση απο wind?... Μίλησα προσωπικά με τον υπεύθυνο του καταστήματος wind στα Σπάτα, όσο ασφαλές κι αν είναι αυτο βέβαια! Παράθεση www.mythiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 παιδιά τελικά από θήκες μόνο SIKAI και μετά το χάος?? Έχει ανακαλύψει κανείς καμιά καλύτερη? Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 παιδιά καλησπέρα θέλω να ρωτήσω δυο πραγματάκια για την συσκευή 1.- υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε κάποιο άλλο πρόγραμμα για το ξεκλείδωμα του τ/φ 2.- πως ενεργοποιείτε η φωνητική κλίση ,καθότι δεν την έχω ενεργοποίηση πότε σε κανένα κινητό 3. έχω εγκαταστημένο το πρόγραμμα svox μαζί με την ελληνική γλώσσα . επειδη δεν εκφωνη το όνομα αυτόν που με καλεί ..παρόλες της ρυθμίσεις που έχω κάνει γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να κατεβάσω και κάποιο έχτρα πρόγραμμα από το market για να δουλέψει ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 SwiFTP FTP Server - Πρόσβαση στα αρχεία Android συσκευής από υπολογιστή και net ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 παιδιά καλησπέρα θέλω να ρωτήσω δυο πραγματάκια για την συσκευή 1.- υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε κάποιο άλλο πρόγραμμα για το ξεκλείδωμα του τ/φ Με την αναβαθμιση σε 2.3 παιρνει και νεα lockscreen με συντομευσεις για μηνυματα, κλησεις και καμερα. Επισης μπορεις να βαλεις και αυτο και μετα να κατεβασεις καποιο θεμα απο το market οπως αυτο Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 το lock της 2.3 μου αρεσει ιδιαιτερα με την κινουμερη μπαρα του παροχου μας και τα εικονιδια να εμφανιζονται μολις πατησεις στο κεντρο,δεν ξερω εαν μπορουμε να τα αλλαξουμε και να βαλουμε καποιο που χρησιμοποιουμε περισοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Τελικά χτύπησα κ εγω την sikai tpu απο το eBay για το προ μου: http://www.ebay.de/itm/Sikai-Black-TPU-Gel-Case-for-Huawei-Ideos-X5-U8800-Phone-Skin-Cover-Saver-/270826367881?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D4277298634545311966 μπορεί το κινητό να μην είναι και το πιο ακριβό αλλα πρωσοπικα δεν θα άντεχα να πάθει κατι απο μία πτώση π.χ.! Tapawhat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Σήμερα ξαφνικά κοίταξα την οθόνη μου και έλεγε inactive card έχοντας χάσει το σήμα. Εϊδα για μια στιγμή και ένα μύνημα "preparing sd card" αλλά εγώ δεν του έχω βάλει ακόμα sd. Μετά που έκανα restart επανήλθε. Τι μπορεί να ήταν αυτό; Μήπως μου έστειλαν ota την rom upgrade αλλά επειδή δεν είχα sd κόλλησε; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Τελικά χτύπησα κ εγω την sikai tpu απο το eBay για το προ μου: http://www.ebay.de/itm/Sikai-Black-TPU-Gel-Case-for-Huawei-Ideos-X5-U8800-Phone-Skin-Cover-Saver-/270826367881?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D4277298634545311966 μπορεί το κινητό να μην είναι και το πιο ακριβό αλλα πρωσοπικα δεν θα άντεχα να πάθει κατι απο μία πτώση π.χ.! Tapawhat Δεν εχει σημασια ποσο κοστιζει...σημασια εχει ποσο αξιζει για σενα!!;) Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Σήμερα ξαφνικά κοίταξα την οθόνη μου και έλεγε inactive card έχοντας χάσει το σήμα. Εϊδα για μια στιγμή και ένα μύνημα "preparing sd card" αλλά εγώ δεν του έχω βάλει ακόμα sd. εαν εισαι με 2.2 θα σου τα κανει αυτα,απορω γιατι μενεις σε αυτην ακομα Μήπως μου έστειλαν ota την rom upgrade; τι ειναι αυτο το OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Περιμένω την επίσημη αφού θα έρθει όπως λένε. Γιατί όμως το λες αυτό; Έχουν κι άλλοι τέτοια προβλήματα να χάνει το σήμα με την 2.2; Πρώτη φορά εδώ και 3 εβδομάδες που το έχω μου το παρουσίασε. OTA = Over The Air ;) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts