Jump to content

Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Oxι δεν γέλαγε ειρωνικά. Απλά της εξηγούσα τι έχω τραβήξει και από περιέργεια το άνοιξε και το διαπίστωσε και η ίδια.:lol:

Φαίνεται το ρουτάρισμα μέσα ρε γμτ , μπαμ κάνει το εικονίδιο του superuser.:lol::( Nα δούμε αν δεν είναι κάτι σοβαρό αν θα μου

το περάσουν στην εγγύηση. Ελπίζω και πάλι με έως 50 ευρώ να το επισκευάσω αν δεν το δεχτούν. Παραπάνω δεν αξίζει.

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ανοίγεις το ΒΤ, είσαι στο μενού των ρυθμίσεων ΒΤ, πατάς το πλήκτρο μενού και σου βγαίνει επιλογή για Rename Phone.

δεν μου βγαζει μενου ρυθμισεων! δυστιχως :(

δεν μου βγαζει μενου ρυθμισεων! δυστιχως :(

Δεν μπορεί, και εγώ την 928 έχω. Κάτι δεν κάνεις σωστά. Πρέπει να έχεις ανοίξει το ΒΤ και μετά σου βγάζει αρκετές επιλογές.

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

προσπαθω να βρω τις ρυθμισεις για το bluetooth p.x να αλλαξω το ονομα,και δεν βλεπω τιποτα! μονο επιλογη ενεργοποιηση-απενεργοποιηση εχει.

μηπως κατι δεν κανω σωστα? :confused:

Αφού το ενεργοποιήσεις, πατάς πάνω στο εικονίδιο του ΒΤ (αριστερά της οθόνης). Σε βάζει σε ένα μενου, οπου πατάς ρυθμίσεις και σου βγάζει διάφορες επιλογές, ανάμεσά τους και μετονομασία συσκευής.

μπορεις να στειλεις ενα screenshot,γιατι θα τρελαθω με αυτο το τηλεφωνο.:mad:

Πας ασυρματα δικτυα,ενεργοποιεις το bluetooth και απο κατω σου βγαζει ρυθμισεις bluetooth/ονομα συσκευης (η κατι τετοιο,εγω το εχω στα αγγλικα) εκει αλλαζεις ονομα αν θες.Αν δεν το βρεις και τωρα μαλλον εχεις iphone!

μπορεις να στειλεις ενα screenshot,γιατι θα τρελαθω με αυτο το τηλεφωνο.:mad:

Πας στις ρυθμίσεις συστήματος. Ενεργοποιείς το bluetooth και βλέπεις την πρώτη εικόνα. Πατάς εκεί που είναι κυκλωμένο και βγαίνει η δεύτερη εικόνα. Πατάς το πλήκτρο μενού στο τηλέφωνο σου και σου βγαίνουν οι επιλογές για το bluetooth όπου υπάρχει και η μετονομασία του τηλεφώνου (εικόνα 3).

Πας στις ρυθμίσεις συστήματος. Ενεργοποιείς το bluetooth και βλέπεις την πρώτη εικόνα. Πατάς εκεί που είναι κυκλωμένο και βγαίνει η δεύτερη εικόνα. Πατάς το πλήκτρο μενού στο τηλέφωνο σου και σου βγαίνουν οι επιλογές για το bluetooth όπου υπάρχει και η μετονομασία του τηλεφώνου (εικόνα 3).

φιλε μου,σε υπερ ευχαριστω! :)

δεν πηγαινε με τιποτα το μυαλο μου για να πατησω στο σηματακι αριστερα! :wacko:

καλα μιλαμε δεν παιζομαι :blink:

να σται καλα παιδια.

ειστε φοβεροι

Παίδες για χαρά. Το Hands free μου τα έπαιξε... Εχουμε υπόψη κανενα καλό ενσύρματο hands free με καλό ήχο και πλήρως συμβατό με το τηλέφωνο?
Χριστόφορος :music:

Παίδες για χαρά. Το Hands free μου τα έπαιξε... Εχουμε υπόψη κανενα καλό ενσύρματο hands free με καλό ήχο και πλήρως συμβατό με το τηλέφωνο?

κοιταξε για tv out καλωδιο δουλευει αψογα το καλωδιο απο νοκια ν95 που το βαζουμε απο την υποδοχη των ακουστικων φανταζομαι λογικα απο το αντιστοιχο κινητο και το handsfree θα δουλευει.αποψη μου...

Καλημέρα

Σερφαρα στη σελίδα της huawei και ειδα αυτό

http://img6.imageshack.us/img6/5643/ae888d1bea8248dc818d7c9.png

Επειδη δε καταλαβαινω και πολλα πολλα, με το 1ο ή το 2ο κανει upgrade σε αϊςκριμσαντουϊτς?

I am the FireStarter

Aυτό με τα 355 ΜΒ. ;)

Το οτι γραφει unofficial αλλα υπαρχει στη σελιδα του κατασκευαστη θα πρεπει να με "ηρεμησει", γιατι με τα unofficial λιγάκι αγχώνομαι :D

Το έχεις δοκιμάσει εσυ προσωπικα ή καποιος άλλος να μου πει αν ειναι straight fwd διαδικασία?

Μηπως η 4 ειναι "βαρια" για το κινητο και καλα θα κάνω να κάτσω στα αυγά μου?

Μονο αυτό με τα 355μβ και είμαι κομπλε?

Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντήση

Edited by Sapadak
I am the FireStarter

30% δωσε του ένα φορτισμα καλό μην τη πατήσεις σαν και μένα!

Εγώ πάντως και στην μαμά 512 να ήμουν, δε θα το έβαζα γιατί είδη τράβηξα τη τρομάρα με το bootloop από το step3!

H geno v4 δεν πρέπει να το είχε κανονικά?

Χρειαζομαι βοηθεια μολις εκανα το step 3 εγινε bootloop τι πρεπει ν κανω ???

Χρειαζομαι βοηθεια μολις εκανα το step 3 εγινε bootloop τι πρεπει ν κανω ???

Ξανακανε τα δυο πρωτα step και σταματα εκει.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

δεν πηγαινε με τιποτα το μυαλο μου για να πατησω στο σηματακι αριστερα! :wacko:

Δηλ. όταν σου έγραφα "...πατάς πάνω στο εικονίδιο του ΒΤ (αριστερά της οθόνης)..." εσύ τι ακριβώς καταλάβαινες;;

Δηλ. όταν σου έγραφα "...πατάς πάνω στο εικονίδιο του ΒΤ (αριστερά της οθόνης)..." εσύ τι ακριβώς καταλάβαινες;;

ελα μου ντε :D,μαλλον θα ειχα πιει κανα ποτηρακι παραπανω :lol:

παντως,σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :)

Το έχω βάλει σε φίλο. Είναι η τελευταία 928 έκδοση που διορθώνει αρκετά bugs των 926 & 927.

Το εβαλα χθες το βραδυ

Δε ξερω αν εχουν αναφερθει αλλα ειχα καποια "προβληματακια"

Εχει 3 βήματα

Το πρωτο κανονικα

Το δευτετο κανονικα

Ε οταν εβαζα το 3ο αρχείο και πηγαινα να κανω αναβάθμιση δεν το δεχοταν, ελεγε βαλτε ενα αρχειο για να κανετε αναβαθμιση ή κατι τετοιο.

Μετα απο πολύ ώρα και αρκετό ψάξιμο, αποφάσισα να το αφησω ως έχει (με 2 απο τα 3 συμπληρωμενά)

Το 1ο σοκ ηταν η στο Android 4, δεν εχουν το HiSuite.

Ειχα πάρει μπακ-απ μεσω hisuite και δεν ήξερα πως θα μπορέσω να κανω επαναφορα στο μπακαπ.

Τελικά συνδέθηκε με usb καλώδιο, πέρασαν, ολα, sms, επαφες,εφαρμογες (εκτος απο 2), τηλεφωνικοι καταλογοι.. Ολα μια χαρα.

Παρολο που την αναβάθμιση ΔΕΝ την ολοκληρωσα 100% το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά.

υγ

Ερώτηση

Σε περίπτωση που ήθελα/θέλω να γυρίσω στη 2.3 τι/πως γίνεται? :happy:

Edited by Sapadak
I am the FireStarter

Ερώτηση

Σε περίπτωση που ήθελα/θέλω να γυρίσω στη 2.3 τι/πως γίνεται? :happy:

αν και δεν εχω παει σε ics φανταζομαι λειτουργει οπως το downgrade apo 2.3 σε 2.2 που εχω κανει επαναλειμενως και τα αντιστοιχα update επιλεγεις τη ρομ που θελεις να επιστρεψεις και κανεις τα γνωστα βήματα με το φακελο dload

Καλησπερα παιδια.

Εχω την Official 2.3.5, ομως με το custom recovery.img που αφαιρουσε καποιες προεγκατεστημενες εφαρμογες (swype, facebook κτλ).

Εαν κανω αναβαθμιση στην επισημη 4.0, θα την παρει ή θα το brickάρω? Ευχαριστω :)

PS: Η επισημη 4.0 εχει επισης προεγκατεστημενο αγγλικο swype?

PS#2: Root στην επισημη 4.0 με ποια διαδικασια κανουμε?

Σας ευχαριστω πολυ :)

Edited by GeorgeManim

Απαντάω στον εαυτο μου γιατι μολις το εκανα.

Ναι λειτουργησε κανονικα. Δεν εχει swype.

Δυστυχως ομως παει πολυ αργα. Θα κοιταξω μηπως στρωσει με αλλον launcher και λιγο overclock. Αλλιως ξανα 2.3.5.

ΕDIT: Με βαση αυτον τον οδηγο ξεκλειδωσα τα 29fps και εκανα και root και ολα πανε σφαιρα. :)

Edited by GeorgeManim

Καλησπέρα!

Σκέφτομαι να αγοράσω μία ή περισσότερες (για το μέλλον) μπαταρίες για το huawei x5 PRO που να είναι όμως μεγαλύτερης ισχύος από το στοκ 1500mAh. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Έχει δοκιμάσει κάτι άλλο πέραν της εταιρικής μπαταρίας; Ψάχνοντας λιγο στο ebay βρήκα

http://www.ebay.com/itm/x3-Battery-Wall-Charger-for-HUAWEI-M860-ASCEND-U8000-E5830-E5-U8800-IDEOS-X5-/170909019737?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item27caf8ae59

και

http://www.ebay.com/itm/2050mAh-HB4F1-Battery-for-Huawei-M860-Ascend-U8800-IDEOS-X5-E5832-New-/280839366214?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item416354a646

Και οι 2 αναφέρουν όμως απλώς ότι είναι συμβατές με το x5 pro, αλλά όχι φτιαγμένες αποκλειστικά για αυτό. Κοινώς, μπορει να του κάνει κ ζημιά, υποθέτω. Επίσης, δε ξέρω αν οι διαστάσεις άλλων μπαταριών είναι ίδιες με την εταιρική κ αν θα κλείνει το κινητό. Ειδικά για αυτές τις 2 που σας ανέφερα παραπάνω, λέτε να κουμπώνουν στο κινητό;

Ευχαριστώ!

:respect: στον gkalen και τις rom του!

Καλησπέρα!

Σκέφτομαι να αγοράσω μία ή περισσότερες (για το μέλλον) μπαταρίες για το huawei x5 PRO που να είναι όμως μεγαλύτερης ισχύος από το στοκ 1500mAh. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Έχει δοκιμάσει κάτι άλλο πέραν της εταιρικής μπαταρίας; Ψάχνοντας λιγο στο ebay βρήκα

http://www.ebay.com/itm/x3-Battery-Wall-Charger-for-HUAWEI-M860-ASCEND-U8000-E5830-E5-U8800-IDEOS-X5-/170909019737?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item27caf8ae59

και

http://www.ebay.com/itm/2050mAh-HB4F1-Battery-for-Huawei-M860-Ascend-U8800-IDEOS-X5-E5832-New-/280839366214?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item416354a646

Και οι 2 αναφέρουν όμως απλώς ότι είναι συμβατές με το x5 pro, αλλά όχι φτιαγμένες αποκλειστικά για αυτό. Κοινώς, μπορει να του κάνει κ ζημιά, υποθέτω. Επίσης, δε ξέρω αν οι διαστάσεις άλλων μπαταριών είναι ίδιες με την εταιρική κ αν θα κλείνει το κινητό. Ειδικά για αυτές τις 2 που σας ανέφερα παραπάνω, λέτε να κουμπώνουν στο κινητό;

Ευχαριστώ!

Είχα παρει μια 1700mAh πριν μήνες όπως αυτη που δειχνεις στο πρώτο λινκ αλλα είδα ότι η μαμα μπαταρία κρατούσε περισσοτερο και εμεινα πλεον με τη μαμα και την αλλη την εχω σαν δευτερη μπαταρια αν χρειαστει. Σαν μεγεθος και μπαταρια ολα καλα αλλα για περισσοτερο χρονο εγω δεν ειδα διαφορα. Για την αλλη την ειχα δει και το σκεφτομουνα και εγω αλλα φοβόμουνα μηπως ειναι σαν αυτη που πηρα και δεν πηρα.Αν αποφασισεις να παρεις εσυ ή καποιος αλλος ας μας πει τις εντυπώσεις του μπορει βέβαια η ποιοτητα να παιζει και με τον προμηθευτή.

Edited by tzivas31

Για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν τη μεγαλύτερη σε ισχύη, αφού λογικά τα 1500 από τα 1700 mAh δεν πρέπει να έχουν κ τρομερή διαφορά, όπως κ σύ διαπίστωσες. Τα 2050 όμως σίγουρα θα εμφανίζουν κάποια αύξηση στη διάρκεια ζωής. Απλά ανησυχώ για το αν θα κουμπώνει σωστά το κινητό με το καπάκι του, αν θα κάνει ζημιά στο κινητό μια αγνώστου προέλευσης μπαταρία κ αν είναι για το x5 pro ή μόνο για το απλό x5...
:respect: στον gkalen και τις rom του!

• The title was changed to Huawei U8800 IDEOS X5 Pro