gp_r5gt Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ενοειται οτι αξιζει.προχωρησετο και εδω ειμαστε. εγω χθες την περασα και μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) Μπορείτε να μου πείτε στην B928 στο φάκελο dload βάζω το step 1 και step2 μετονομάζοντας σε UPDATE_g.APP και μετά το step3 όπως στην 2,3,5 ? ευχαριστώ Και κάτι ακόμα στην B928 μήπως διορθώνει το +30 στις επαφές Και πάλι ευχαριστώ Edited August 29, 2012 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Μπορείτε να μου πείτε στην B928 στο φάκελο dload βάζω το step 1 και step2 μετονομάζοντας σε UPDATE_g.APP και μετά το step3 όπως στην 2,3,5 ? Και κάτι ακόμα στην B928 μήπως διορθώνει το +30 στις επαφές Δεν μετονομάζεις τίποτα, βάζεις τα αρχεία όπως είναι (εφόσον φοράς την 2.3.5) Το +30 έχει διορθωθεί στην ICS 4.0 (όχι μόνο στη Β928 αλλά και στην προηγούμενη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Μάγκες όταν πάω να μπω facebook μου βγάζει αυτό το μήνυμα, φορτώνει και μένει εκεί. Μπορεί κανείς να πει τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=26631&d=1346262115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 "Paranormal Activity" στο κινητό μου. Εκεί που κάθεται ήσυχο και ωραίο ξαφνικά φωτίζει η οθόνη. Σϊγουρα κάποια εφαρμογή (ή κάποιο πνεύμα) το ενεργοποιεί. Έχετε καμιά ιδέα ποια εφαρμογή μπορεί να το κάνει αυτό πριν τις απεγκαταστήσω όλες ή... το στείλω για εξορκισμό; Υπόψιν, δεν είναι συνδεδεμένο στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 "Paranormal Activity" στο κινητό μου. Εκεί που κάθεται ήσυχο και ωραίο ξαφνικά φωτίζει η οθόνη. Σϊγουρα κάποια εφαρμογή (ή κάποιο πνεύμα) το ενεργοποιεί. Έχετε καμιά ιδέα ποια εφαρμογή μπορεί να το κάνει αυτό πριν τις απεγκαταστήσω όλες ή... το στείλω για εξορκισμό; Υπόψιν, δεν είναι συνδεδεμένο στο internet. εκατομμυριουχος η μια αλλη ελληνικη με ερωτησεις που δεν θυμαμαι το ονομα της Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 εκατομμυριουχος η μια αλλη ελληνικη με ερωτησεις που δεν θυμαμαι το ονομα της Χμμ, δεν έχω καμία... (τι είναι ο εκατομμυριουχος; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Χμμ, δεν έχω καμία... (τι είναι ο εκατομμυριουχος; ) Παιχνιδι γνωσεων. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Ειχα ξαναρωτησει σχετικα...Μια αναβαθμιση που περιμενουμε απο την wind για το κινητο αυτο εχει βγει??Αν οχι μπορω να περασω την 2.3 απο την σελιδα της μαμας εταιριας?Ειναι ιδια?Θα εχω θεμα με το wifi?Η κατι αλλο? Σας ευχαριστω και αναμενω απαντηση Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panonta Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Γεια σας αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση στο κινητό μου με την έκδοση 2.3 από εδώ http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDYzODc= ενώ κάνει το step 1 (Unpacking) όταν ξεκινάει να κάνει Installing μου βγάζει μήνυμα Install fail το κινητό που έχω είναι το pro καμία βοήθεια;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 παιδια εχετε προβλημα οσοι ειστε με ICS να κλεινει το κινητο την ωρα που μιλατε γιατι το αυτι σας ακουμπαει στο κοκκινο κουμπι διακοπη κλησης. Μου εχει συμβει πολλες φορες και κατανταει κουραστικο μπορω να βαλω κανα αλλο θεμα που να μην εχει σε εκεινη την θεση το κοκκινο κουμπι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ειχα ξαναρωτησει σχετικα...Μια αναβαθμιση που περιμενουμε απο την wind για το κινητο αυτο εχει βγει??Αν οχι μπορω να περασω την 2.3 απο την σελιδα της μαμας εταιριας?Ειναι ιδια?Θα εχω θεμα με το wifi?Η κατι αλλο? Σας ευχαριστω και αναμενω απαντηση Η wind δεν προκειται να δωσει αναβαθμιση απ'οτι φαινεται. Απο την huawei εχουν βγει 6-7 αναβαθμισεις σε 2.3.5 και αλλες 3 σε 4.0.3 Την τελευταια 2.3.5 μπορεις να την κατεβασεις απο εδω Γεια σας αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση στο κινητό μου με την έκδοση 2.3 από εδώ http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDYzODc= ενώ κάνει το step 1 (Unpacking) όταν ξεκινάει να κάνει Installing μου βγάζει μήνυμα Install fail το κινητό που έχω είναι το pro καμία βοήθεια;;;;; Κατεβασε αυτη που εδωσα παραπανω. Αυτη που εχεις ειναι για downgrade απο ics παιδια εχετε προβλημα οσοι ειστε με ICS να κλεινει το κινητο την ωρα που μιλατε γιατι το αυτι σας ακουμπαει στο κοκκινο κουμπι διακοπη κλησης. Μου εχει συμβει πολλες φορες και κατανταει κουραστικο μπορω να βαλω κανα αλλο θεμα που να μην εχει σε εκεινη την θεση το κοκκινο κουμπι ? Κανονικα οταν πλησιαζεις το κινητο στο αυτι σου πρεπει να απενεργοποιειται η οθονη για αυτο ακριβως το λογο. Πανω αριστερα, διπλα απο το ακουστικο, αν προσεξεις βρισκονται δυο αισθητηρες. Ο αριστερα ειναι ο proximity sensor που βλεπει ποτε πλησιαζεις το κινητο στο αυτι σου. Δοκιμασε να παρεις ενα τηλεφωνο και να καλυψεις το σημειο με το χερι σου, αν δεν απενεργοποιηθει η οθονη σημαινει οτι υπαρχει προβλημα. Επισης σε σκοτεινο περιβαλον θα παρατηρησεις να αναβοσβηνει ενα αμυδρο κοκκινο φως. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panonta Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Sofoklas ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καλησπέρα Χθες πέρασα την b928 δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος εκτός αν θέλει ρυθμίσεις που δεν ξέρω . Έκανε το τηλέφωνο ποιο αργό και καταναλώνει ποιο γρήγορα την μπαταρία . Το κουμπί volume δεν ανοίγει την οθόνη ούτε με go locker Αν ξέρετε τίποτα από αυτά βοηθήστε Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Η wind δεν προκειται να δωσει αναβαθμιση απ'οτι φαινεται. Απο την huawei εχουν βγει 6-7 αναβαθμισεις σε 2.3.5 και αλλες 3 σε 4.0.3 Την τελευταια 2.3.5 μπορεις να την κατεβασεις απο εδω Κατεβασε αυτη που εδωσα παραπανω. Αυτη που εχεις ειναι για downgrade απο ics Κανονικα οταν πλησιαζεις το κινητο στο αυτι σου πρεπει να απενεργοποιειται η οθονη για αυτο ακριβως το λογο. Πανω αριστερα, διπλα απο το ακουστικο, αν προσεξεις βρισκονται δυο αισθητηρες. Ο αριστερα ειναι ο proximity sensor που βλεπει ποτε πλησιαζεις το κινητο στο αυτι σου. Δοκιμασε να παρεις ενα τηλεφωνο και να καλυψεις το σημειο με το χερι σου, αν δεν απενεργοποιηθει η οθονη σημαινει οτι υπαρχει προβλημα. Επισης σε σκοτεινο περιβαλον θα παρατηρησεις να αναβοσβηνει ενα αμυδρο κοκκινο φως. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου..Ηθελα να σε ρωτησω αν θα εχω καποιο θεμα με το κινητο μετα απο την αναβαθμιση αυτη...Ειτε με το wifi η με κατι αλλο γιατι τωρα με την 2.2 δουλευει τελεια!! Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Μπορεί κάποιας να μου πει πως πάω από Β928 σε 2,3,5 επιστροφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Μπορεί κάποιας να μου πει πως πάω από Β928 σε 2,3,5 επιστροφή δεν σου αρεσε ε? :p λοιπον θα βαλεις σε μια sd το αρχειο dload του step2 απο την 2,3,5. πας ρυθμισεις-αποθηκευτικος χωρος-αναβαθμιση λογισμικου-αναβαθμιση καρτας sd,θα κανει estart και εισαι ετοιμος! για οτι αλλο εδω ειμαστε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis16 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Φαίνεται ότι η B572 (v 2.3.5) έχει τα εξής προβλήματα: - Μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας από την version 2.2 - Μερικές φορές, μετά από power off και εκκίνηση, η ημερομηνία και η ώρα επιστρέφουν στις αρχικές τιμές (1980, κ.λ.π) - Το πρόβλημα με το prefix (δεν δουλεύει σωστά η αναγνώριση εισερχομένων κλήσεων) Επιπλέον, μετά από power off και εκκίνηση η εξωτερική SD δεν γίνεται mount (θέλει να βγεί και να ξαναμπεί για να την κάνει mount). Τέλος, με αυτήν την version άλλαξε ο τρόπος εκκίνησης του κινητού; (διαφορετικό γραφικό από την φωτεινή (άσπρη) οθόνη εκκίνησης της Wind) Υπάρχει κάποια λύση για τα παραπάνω, ειδικά για την ημερομηνία και ώρα; Ευχαριστώ! Edited September 3, 2012 by makis16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasd21 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλησπέρα! Ξέρεις κανείς γιατί στο site της wind δεν υπάρχει το x5? Βρίσκω μόνο τα x1, x3 και Ηonor... Προσπάθησα να ψάξω πίσω στο τόπικ, δεν βρήκα κάτι σχετικό, αν μου διέφυγε ζητώ συγγνώμη. Παράθεση Note II, Galaxy s4 mini, ipad 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zabou_1 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Το X5 pro το έχει η γυναίκα μου. Επειδή μου αρέσει σκεφτόμουν στην επόμενη ανανέωση να το πάρω κι εγώ. Στην wind όμως που ρώτησα μ΄ ενημέρωσαν ότι θα διαθέσουν ότι έχει μείνει στις αποθήκες και δεν θα το ξαναφέρουν... Κρίμα γιατί ήταν και είναι πολύ καλό κινητό και σε πολύ καλή τιμή τελευταία (170 €) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Το X5 pro το έχει η γυναίκα μου. Επειδή μου αρέσει σκεφτόμουν στην επόμενη ανανέωση να το πάρω κι εγώ. Στην wind όμως που ρώτησα μ΄ ενημέρωσαν ότι θα διαθέσουν ότι έχει μείνει στις αποθήκες και δεν θα το ξαναφέρουν... Κρίμα γιατί ήταν και είναι πολύ καλό κινητό και σε πολύ καλή τιμή τελευταία (170 €) Λογικα θα αντικατασταθει απο το G330 στα 200 ευρω που κοστιζε και το X5pro οταν κυκλοφορησε. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobbDeep Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καλησπέρα, Σήμερα έγινα κάτοχος του x5 pro. Για αρχή ας μου πει κάποιος πως μπορώ να συνδεθώ στο internet, καθώς η COSMOTE με χρέωσε οπότε θέλω να το εκμεταλλευτώ.:D Λοιπόν πατάω στο ίντερνετ αλλά μου πετάει σφάλμα, ότι η συσκευή δεν έχει σήμα, web page not found ακόμα και στο myphone. Να επισημάνω ότι με WiFi μπαίνω κανονικά και ότι έκανα αυτό! Κάποια ρύθμιση λογικά θα είναι, χρησιμοποιώ cosmote what's up. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Παιδιά μια βοήθεια Έκανα root και τσέκαρα και τα 9 κουτάκια του install-recovery.sh Τώρα πως θα κάνω το volume να ανάβει την οθόνη ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Λοιπόν πατάω στο ίντερνετ αλλά μου πετάει σφάλμα, ότι η συσκευή δεν έχει σήμα, web page not found ακόμα και στο myphone. Ρύθμιση ΑΡΝ έχεις κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts