Jump to content

Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσοι έχετε αναβαθμίσει στη Β928 τελικά είσαστε ευχαριστημένοι με την ICS; Θετικά - αρνητικά από την "μαμίσια" 2.2; Αξίζει ο κόπος, ή να περιμένουμε για νεότερο firm;

Έκανα την αναβάθμιση σε Β927 , είχα κάποια προβληματάκια (zoom in , zoom out) αλλά με την Β928 λύθηκαν όλα!

Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Το μόνο μείον είναι (χωρίς να έχω ψάξει ακόμα πολύ το θέμα της διαχείρισης της μνήμης) , ότι κάποιες φορές όταν κλείνω μια εφαρμογή αργεί λίγο να εμφανίσει την homescreen.

Λοιπον εχω την εκδοση 2.2 και αλλα εχω φοβερο θεμα με τν φωτογραφικη μηχανη.Δεν βγαζει μη κουνημενες φωτο.Και δεν εχει εστιαση σημειου αφης.Υπαρχει η δυνατοτητα σε αλλες εκδοσεις (ειτε στην 2.3 η 4.0) να βελτιωθει η καμερα?Να εχει δηλαδη την δυνατοτητα φωτογραφιας με πατημα σε ολη την οθονη και οχι δεξια οπως στην 2.2?Και γενικα ειναι καλυτερες οι φωτο?

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Thnx thirios. Σημαντικές αλλαγές που είδες με την ICS? Είναι πιο λειτουργικό τώρα το κινητό ή απλά η ICS είναι μόνο "εφέ"? Sorry αν γίνομαι κουραστικός, αλλά επειδή έχω atmel οθόνη, μπορείς να μου πεις αν έχεις κι εσύ atmel ή synaptics? Για να το διαπιστώσεις, μπορείς να κάνεις τα παρακάτω:

Dial *#*#2846579#*#*

Go to projectmenu, veneer information query, apparatus type query,

then you will see all hardware types

Thnx thirios. Σημαντικές αλλαγές που είδες με την ICS? Είναι πιο λειτουργικό τώρα το κινητό ή απλά η ICS είναι μόνο "εφέ"? Sorry αν γίνομαι κουραστικός, αλλά επειδή έχω atmel οθόνη, μπορείς να μου πεις αν έχεις κι εσύ atmel ή synaptics? Για να το διαπιστώσεις, μπορείς να κάνεις τα παρακάτω:

Dial *#*#2846579#*#*

Έχω atmel οθόνη. Να σου πω την αλήθεια δεν δούλεψα και πολύ την 2.2. Μόλις πριν 15 μέρες το πήρα το κινητό μεταχειρισμένο και μετά από λίγες μέρες έβαλα την Β928 και έτσι δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα για διαφορές.

Ότι άλλο θες στη διάθεσή σου.

Έκανα την αναβάθμιση σε Β927 , είχα κάποια προβληματάκια (zoom in , zoom out) αλλά με την Β928 λύθηκαν όλα!

Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Το μόνο μείον είναι (χωρίς να έχω ψάξει ακόμα πολύ το θέμα της διαχείρισης της μνήμης) , ότι κάποιες φορές όταν κλείνω μια εφαρμογή αργεί λίγο να εμφανίσει την homescreen.

Το step 3 το πέρασες? Αν όχι πέρασέ το.

Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα animations. Εγώ είδα διαφορά

Για να το κάνεις αυτό πας Settings-->Developer Options και εκεί που λέει Window animation scale και transition animation scale επέλεξε και στα δύο την επιλογή Animation off.

Λοιπον εχω την εκδοση 2.2 και αλλα εχω φοβερο θεμα με τν φωτογραφικη μηχανη.Δεν βγαζει μη κουνημενες φωτο.Και δεν εχει εστιαση σημειου αφης.Υπαρχει η δυνατοτητα σε αλλες εκδοσεις (ειτε στην 2.3 η 4.0) να βελτιωθει η καμερα?Να εχει δηλαδη την δυνατοτητα φωτογραφιας με πατημα σε ολη την οθονη και οχι δεξια οπως στην 2.2?Και γενικα ειναι καλυτερες οι φωτο?

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Η λύση που βρήκα εγώ είναι να πας στα Options της φωτογραφικής και εκεί που επιλέγεις τύπο focus από auto να βάλεις Infinite. Θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά αν και το infinite κανονικά είναι για μακρινά τοπία βγαίνουν πλέον όλες οι φωτογραφίες καθαρές χωρίς κουνήματα. Αν έχεις όρεξη από εκεί και πέρα δοκιμάζεις και κανένα photo app από το market.Εγώ βρήκα πολύ ωραίο με πολλές επιλογές και effects το Camera 360. Αν δεν βαριέσαι ρίξε μια δοκιμή

Dial *#*#2846579#*#*

Στην τελευταία ICS (928) υπάρχει fix από την Huawei για τις οθόνες μας τις Atmel. Δουλεύει άψογα τώρα.

Edited by antonius

@antonius

Το step 3 το έχω περάσει. Τώρα απενεργοποίησα τα animations όπως είπες και θα δω αν έχει διαφορά.

Όσο για τη φωτογραφική μηχανή δεν μπόρεσα να βρω τα options στο zoom :( αλλά μάλλον θα δοκιμάσω και την Camera 360 που προτείνεις.

Για την οθόνη Atmel , το ανέφερα και εγώ , ότι με την Β928 όντως λύθηκε το πρόβλημα που υπήρχε με το zoom in - zoom out της Β927.

@antonius

Όσο για τη φωτογραφική μηχανή δεν μπόρεσα να βρω τα options στο zoom :( αλλά μάλλον θα δοκιμάσω και την Camera 360 που προτείνεις.

.

Τα options για το focus τα έγραψα για τον ntisco που έχει την εργοστασιακή 2.2 Froyo. Στην ICS δεν υπάρχουν επιλογές από menu. Αν χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή camera 360 εκεί έχει επιλογές για το focus.

Τα options για το focus τα έγραψα για τον ntisco που έχει την εργοστασιακή 2.2 Froyo. Στην ICS δεν υπάρχουν επιλογές από menu. Αν χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή camera 360 εκεί έχει επιλογές για το focus.

OK! Thanks!

φίλοι μου πήρα στα χέρια μου το u8800 pro πως θα περάσω την 2.3 πρέπει να το κάνω ροοτ αναγκαστικά ή όχι! θα μπορούσα να έχω έναν οδηγό και τα link που θα κατεβάσω τα αρχεία να λειτουργούν!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

φίλοι μου πήρα στα χέρια μου το u8800 pro πως θα περάσω την 2.3 πρέπει να το κάνω ροοτ αναγκαστικά ή όχι! θα μπορούσα να έχω έναν οδηγό και τα link που θα κατεβάσω τα αρχεία να λειτουργούν!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Όχι, δε χρειάζεται να είναι root. Η τελευταία 2.3 είναι η Β572, ψάξε λίγο στις προηγούμενες σελίδες και θα τη βρεις.

Εχουμε κανενα νεο για καμια επισημη αναβαθμιση απο την wind για το κινητο?Ειχε ακουστει απο αρχες του χρονου οτι θα υπαρχει μια αλλα δεν εγινε κατι η εχασα εγω κατι???

Καλημέρα παιδιά.

Μετά από ένα πέσιμο του κινητού από μισό μέτρο σε ξύλινη επιφάνεια, το gps σταμάτησε να δουλεύει.

Δοκίμασα επανεκκινήσεις , κλείσιμο κινητού και βγάλσιμο μπαταρίας , πειραματίστηκα με GPS test, GPS status, GPS Monitor , αλλά τίποτα :(

Δεν βλέπει ούτε 1 δορυφόρο , φυσικά σε ανοιχτό χώρο και με ηλιοφάνεια :(

Άρα λοιπόν καταλήγω στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πρόβλημα hardware.

Έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα?

Και αν είναι η κεραία , υπάρχει καμία φωτό να φαίνεται η θέση της ώστε να ανοίξω το κινητό και να προσπαθήσω να το επιδιορθώσω?

Ευχαριστώ πολύ.

Και γω το ιδιο προβλημα φιλε :(

μετα απο πεσιμο το gps σταματησε να δουλευει.

Αν καποιος μπορει να βοηθησει ωστε να μην το στειλω service και να μας πει και τι νουμερο κατσαβιδακι χρειαζεται.

Καλημέρα παιδιά.

Μετά από ένα πέσιμο του κινητού από μισό μέτρο σε ξύλινη επιφάνεια, το gps σταμάτησε να δουλεύει.

Δοκίμασα επανεκκινήσεις , κλείσιμο κινητού και βγάλσιμο μπαταρίας , πειραματίστηκα με GPS test, GPS status, GPS Monitor , αλλά τίποτα :(

Δεν βλέπει ούτε 1 δορυφόρο , φυσικά σε ανοιχτό χώρο και με ηλιοφάνεια :(

Άρα λοιπόν καταλήγω στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πρόβλημα hardware.

Έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα?

Και αν είναι η κεραία , υπάρχει καμία φωτό να φαίνεται η θέση της ώστε να ανοίξω το κινητό και να προσπαθήσω να το επιδιορθώσω?

Ευχαριστώ πολύ.

Γιατί δεν το στέλνεις στο service? Αφού είσαι σε εγγύηση

Φαίνεται το χτύπημα?

Αν το ανοίξεις εσύ και βγάλεις τις εργοστασιακές σφραγίδες θα σου σταματήσουν την εγγύηση.

Διαφορετικά αν θες οπωσδήποτε να το φτιάξεις εσύ κάνε μια μικρή υπομονή γιατί ανεβάζω αρθράκι (αν προλάβω σήμερα, αλλιώς αύριο) στο modding σχετικά με το "χειρουργείο" και πως διόρθωσα το δικό μου πρόβλημα με το gps. Μπορεί να μην φταίει το ίδιο πράγμα αλλά θα έχεις μια εικόνα των πραγμάτων.

Και γω το ιδιο προβλημα φιλε :(

μετα απο πεσιμο το gps σταματησε να δουλευει.

Αν καποιος μπορει να βοηθησει ωστε να μην το στειλω service και να μας πει και τι νουμερο κατσαβιδακι χρειαζεται.

Ούτε εσύ θέλεις να το στείλεις στο service? Γιατί? Σε εγγύηση δεν είσαι?

Και για σενα ισχύει ότι είπα και στον thirios πιο πάνω.

Το κατσαβιδάκι που χρειάζεσαι είναι torx No5. Επίσης θα χρειαστείς και το γνωστό ανοιχτήρι ("φτυαράκι") για το ξεκούμπωμα του κινητού για να μην το πληγώσεις/γράρεις γιατί είναι και κουμπωτό εκτός από βιδωμένο.

Περισσότερα στο modding

κι εγω ευχαριστω:)

ειμαι σε εγγυηση απλα απ οτι διαβασα ο χρονος εξυπηρετησης του service ειναι τραγικος,ασε που βαριεμαι το ξερουταρισμα και εχω και συσκευη gps στο αυτοκινητο.

ετοιμασε εσυ το αρθρακι και ασε να παρω εγω το ρισκο:rolleyes:

Ευχαριστώ antonius.

Μια μικρή ερώτηση...που είναι η κεραία του gps??? Αν μπορείς να μου πεις..

Κάνε μια υπομονή, θα την δεις στο αρθράκι με φωτογραφία. Σαν θέση στο περίπου για να σου περιγράψω με λόγια είναι από την πλευρά που είναι τα κουμπιά VOL + και - η μια του άκρη είναι δίπλα από το VOL - και προχωράει κατακόρυφα προς τα κάτω για 3-4cm.

Εχουμε κανενα νεο για καμια επισημη αναβαθμιση απο την wind για το κινητο?Ειχε ακουστει απο αρχες του χρονου οτι θα υπαρχει μια αλλα δεν εγινε κατι η εχασα εγω κατι???

καλημερα δεν μπορω να κανω μπακ απ αντικαθηστω το ρεκοβερι του κινητου με αυτο που κατεβασα παταω τα πλακτρα για να μπω ατο μενου κ βγαζει μονο ροΖ οθονη

καλημερα δεν μπορω να κανω μπακ απ αντικαθηστω το ρεκοβερι του κινητου με αυτο που κατεβασα παταω τα πλακτρα για να μπω ατο μενου κ βγαζει μονο ροΖ οθονη

kai γω παιδια εχω προβλημα με ροζ οθονη,πηγα να του κανω upgrade στην επισιμη της wind και οταν παταω το power ,βγαζει ροζ οθονη

βοηθεια

kai γω παιδια εχω προβλημα με ροζ οθονη,πηγα να του κανω upgrade στην επισιμη της wind και οταν παταω το power ,βγαζει ροζ οθονη

βοηθεια

τελικα βρεθηκε η λυση ΕΔΩ:)

τελικα βρεθηκε η λυση ΕΔΩ:)

Επίσης έχει αναφερθεί και εδώ (μόλις στην προηγούμενη σελίδα)!

καλησπέρα θέλω να μάθω αν η Β928 έχει ελληνικά . έχω 2,3,5 αξίζει η αλλαγή

Φυσικά έχει ελληνικά. Κατ' εμέ αξίζει.

• The title was changed to Huawei U8800 IDEOS X5 Pro