akalos Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Έχετε στη 512 τα power widget ειδοποιήσεων στη statusbar πάνω??? φυσικα και ειχα. ισως να ειναι το update app step3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Με κάθε επιφύλαξη, μιας και έχω το απλό μοντέλο, η ενσωμάτωση του power widget στην μπάρα ειδοποιήσεων είναι μία από τις παραμετροποιήσεις που έχει προσθέσει ή huawei στη ρομ. Νομίζω ότι η 512 έχει 2 ή 3 αρχεία για φλασάρισμα τα οποία βρίσκονται σε αντίστοιχους φακέλους step1, step2, step3. Ένα από αυτά περιέχει αυτές τις παραμετροποιήσεις(νομίζω είναι το update_cust.app ή κάτι τέτοιο), το οποίο για να ανιχνευτεί πρέπει να μετονομαστεί σε update.app. Μήπως λοιπόν δεν έχεις φλασάρει αυτό το αρχείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Το "φυσικά" μου αρέσει. 2 άτομα λέμε ότι δεν υπάρχουν. Με official 512. Πως γίνεται αυτό;:confused: step1 & 2 είχα βάλει μόνο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Το "φυσικά" μου αρέσει. 2 άτομα λέμε ότι δεν υπάρχουν. Με official 512. Πως γίνεται αυτό;:confused: step1 & 2 είχα βάλει μόνο. φλασαρες το step 3?????? οχι!τα εχουμε αναφερει εδω και παλι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Οχι, να το βάλω τώρα; Εκανες edit στην απάντησή σου;; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 ναι,εχουν αναφερθει τι δεν δουλευει με step 3 αλλα εχω πει οτι δεν τα θυμαμαι πλεον να το βαλεις και μετα θα δουμε γιατι δεν το εχεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 να το βαλεις και μετα θα δουμε γιατι δεν το εχεις...... 1. Κλεινεις το κινητο, βγαζεις την μπαταρια για 10 δευτερολεπτα περιπου, την ξαναβαζεις και μπαινεις σε recovery mode πατωντας Volume+ και το power button μεχρι να εμφανιστει η αρχικη οθονη του recovery. 2. Αφου εισαι στο recovery κανεις wipe data/cache ωστε να καθαρισει η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου. Αφου το κανεις αυτο κλεινεις το τηλεφωνο. 3. Παιρνεις την microSD την συνδεεις με USB adapter στον υπολογιστη σου και δημιουργεις μεσα στην SD εναν φακελο που τον ονομαζεις dload. 4. Πας στον φακελο STEP2 της αναβαθμισης και ονομαζεις το αρχειο UPDATE.APP σε UPDATE_g.APP 5. Παιρνεις τον αρχειο UPDATE.APP απο τον φακελο STEP1 και το αρχειο UPDATE_g.APP απο τον φακελο STEP2 και τα αντιγραφεις στον φακελο dload που εχεις δημιουργησει στην SD. 6. Βγαζεις την SD απο τον υπολογιστη, την βαζεις στο κινητο το ανοιγεις και πας ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ--> ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ--> ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Δινεις την αδεια σε οτι σου βγαλει μετα και αφηνεις το κινητο να κανει την αναβαθμιση. 7. Αφου γινει αυτο κλεινεις το κινητο, παιρνεις την SD την ξαναβαζεις στο pc πας στον φακελο dload και διαγραφεις τα 2 αρχεια (UPDATE.APP, UPDATE_g.APP) και οτι αλλο εχει μεσα ο φακελος. Μετα πας στον φακελο STEP1 της αναβαθμισης και αντιγραφεις το αρχειο UPDATE.APP στο dload. Πας στον φακελο STEP3 και μετονομαζεις το αρχειο UPDATE.APP σε UPDATE_g.APP. To αντιγραφεις και αυτο στο dload. 8. Βαζεις την SD στο κινητο και το ανοιγεις. Πας παλι ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-->ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ-->ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ και ξανακανεις αναβαθμιση. Οταν τελειωσει και αυτη η αναβαθμιση εχεις την 2.3.5 στο κινητο σου. το bold κάνω ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 το bold κάνω ; μονο: Πας στον φακελο STEP3 το αρχειο UPDATE.APP στο φακελο dload μονο του χυμα. δεν θελει μετονομασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 ΟΚ! Αυτό το quote το βρήκα εδώ μέσα. Οτι να ναι ο καθένας. Του ρίχνω μία φόρτιση γιατί είμαι στο 30% το βάζω κ ο θεός βοηθός. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 30% δωσε του ένα φορτισμα καλό μην τη πατήσεις σαν και μένα! Εγώ πάντως και στην μαμά 512 να ήμουν, δε θα το έβαζα γιατί είδη τράβηξα τη τρομάρα με το bootloop από το step3! H geno v4 δεν πρέπει να το είχε κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 αν στραβώσει θα ξαναβάλω την 512 από την αρχή. backup έχουμε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Και σε μένα δεν εμφανίζει στη 512 τα power widget ειδοποιήσεων στη statusbar. Μόλις έκανα και το step3 όπως είπε ο akalos αλλά και πάλι δεν μου τα εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 παραξενο,μηπως πρεπει να το βαλετε σαν widget πρωτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) Πως δεν την εχει αυτη την δυνατοτητα. Πατας πανω στην εφαρμογη και μετα ''Μετακινηση στην καρτα sd''. Δεν το επιτερπει να το πατησω , φοραω την 540 έχοντας κανει STEP1 & STEP 2 οχι το STEP 3 αν εχει κάποια σχεση αυτο... Edited February 14, 2012 by da77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 έβαλα το στεπ3 και έχει κολλήσει το τηλ στην οθόνη που λέει formating cache formating data formating HWUserData file backup success τι κάνουμε τώρα; το κλείνουμε; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) κανεις ;;; δεν κλείνει με το power button !! :worry::mad: edit: έβγαλα μπαταρία και δούλεψε thank god και βεβαίως υπάρχουν στην status bar!!!!!!!:dance::up: Edited February 14, 2012 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 μπαταρια γιατι ρε σεις πανε στραβα οτι κανετε;:worry: τοσο καιρο βαζω-βγαζω, σχεδον ποτε δεν ειχα προβληματα. ολα καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 μπαταρια γιατι ρε σεις πανε στραβα οτι κανετε;:worry: τοσο καιρο βαζω-βγαζω, σχεδον ποτε δεν ειχα προβληματα. γιατί είμαστε χαζοί εμείς. ήμαρτον με τέτοιου είδους σχόλια. έβγαλα μπαταρία πριν το πεις. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 μηπως κατι δεν κανετε οπως πρεπει να το κανετε; αυτο ελεγα,τιποτα παραπανω. συγνωμη που ασχολουμαι,δεν θα ξαναγινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Εκανα ακριβώς ότι μου είπατε. Οταν καταλάβεις ότι μιλάμε για απρόβλεπτες καταστάσεις γιατί είναι μηχανές after all θα συνενοηθούμε. Καλύτερα να μην ασχολείσαι αν είναι να "μας την λες". Βοήθεια θέλουμε όχι εξυπνάκηδες. Τέσπα έχω τα wifi, gps, bt κτλ πλέον εκεί που θέλω. Το step3 είναι τoυ κατασκευαστή τα features ενημερωτικά σε όποιον δεν το γνωρίζει. σαλούδος Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 ρε παιδια θα βγω λιγο επι του θεματος μπας και παρω καποια απαντηση. με την εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου κανενας δεν εχει προβλημα στην αντιγραφη μεγαλών αρχειων η μονο εγω εχω; παρακαλω απαντηστε ,ειναι τοσο δυσκολο να δοκιμασετε αν απο τον υπολογιστη μπορειτε να αντιγραψετε ενα μεγαλο αρχειο στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου; σε εμενα ενω ξεκιναει την αντιγραφη μετα απο λιγο αποσυνδεεται και μου λεει οτι ο δισκος δεν ειναι ετοιμος. στην καρτα μνημης δεν εχω προβλημα ουτε στην μεταφορα απο την sd στην εσωτερικη μεσω τηλεφωνου. μονο απο τον υπολογιστη στην εσωτερικη. λεω μην τυχον φταιει η 2.2.2 που φοραει τουλαχιστον να ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο ρομ και οχι θεμα hardware. παρακαλω βοηθηστε λιγο. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) Καλύτερα να μην ασχολείσαι αν είναι να "μας την λες". Βοήθεια θέλουμε όχι εξυπνάκηδες. οχι μας,σου ειναι. με σενα δεν θα ξανα-ασχοληθω. βοθεια τελος απο μενα. και το τι θες εσυ ειναι ασχετο με το forum. και σου επιστρεφω το εξυπνακιας μηπως κατι δεν κανετε οπως πρεπει να το κανετε; αυτο ελεγα,τιποτα παραπανω. συγνωμη που ασχολουμαι,δεν θα ξαναγινει. ισχυει στο ακεραιο και αρχιζες να βριζεις. τελος. Edited February 14, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 οχι μας,σου ειναι. με σενα δεν θα ξανα-ασχοληθω. βοηθεια τελος απο μενα. και το τι θες εσυ ειναι ασχετο με το forum. και σου επιστρεφω το εξυπνακιας ισχυει στο ακεραιο και αρχιζες να βριζεις. τελος. Το ποστ σου αυτό λέει πολλά για αυτά που έγραψα πριν. Βοήθεια ούτως ή άλλως δεν σου ζήτησα προσωπικά. Βοήθεια ζήτησα σε δημόσιο φόρουμ. Οποιος έχει την καλοσύνη παρέχει τις όποιες γνώσεις έχει χωρίς εξυπνακίστικα σχόλια. Μη μου το παίζεις σωτήρας λοιπόν. Και δεν σε χαρακτήρισα εσένα προσωπικά εξυπνάκια, την συμπεριφορά σου μέσω των γραπτών σου χαρακτήρισα εξυπνακίστικη. μηπως κατι δεν κανετε οπως πρεπει να το κανετε; Πόσο δύσκολο είναι να βάλω το update.app σε dload φάκελο και να το τρέξω δηλ; Εχω βάλει custom σε αυτό θα κολλήσω. Το να μην πάει κάτι καλά το αποκλείουμε γιατί σε εσενα δεν έτυχε; Καταλαβαίνεις πόσο άκυρος είσαι; Τέλος και από μένα και μην με ξαναβοηθήσεις. :scared::baby::rotfl: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 παιδια εδω ειμαστε για να βοηθηθουμε και να λυσουμε οποιες αποριες. δεν χρειαζεται να ψυχραινομαστε ειμαστε μια παρεουλα. ειναι κριμα. βαλτε τελος σε αυτα γιατι δεν αξιζει. αν λοιπον με το καλο βγαλετε ακρη με ολα τα παραπανω παρακαλω μην με ξεχασετε σε αυτο που ρωτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Δηλαδή για να το βάλω αυτήν την στιγμή πρέπει να περάσω πρώτα την επίσημη 512 να κάνω το step3 και μετά να περάσω ξανά τη geno v4??? :p:p:p καλά ειναι και έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts