TUPAC_RIP Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Τώρα το έχω με "μαμά" rom και περασμένο το go launcher. Δεν τρέχουν άλλα προγράμματα αλλά πολλές φορές μου κολλάει και αν πχ πατήσω πολλές φορές το κουμπί επιστροφής μέχρι να "πιάσει" την εντολή, κάποια στιγμή ξεκολλάει και παίρνει μαζεμένες όλες τις εντολές. Γενικά το νιώθω λιγάκι "βαρύ". Καν'του και καμια φορα restart να καθαρισει η RAM. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Τώρα το έχω με "μαμά" rom και περασμένο το go launcher. Δεν τρέχουν άλλα προγράμματα αλλά πολλές φορές μου κολλάει και αν πχ πατήσω πολλές φορές το κουμπί επιστροφής μέχρι να "πιάσει" την εντολή, κάποια στιγμή ξεκολλάει και παίρνει μαζεμένες όλες τις εντολές. Γενικά το νιώθω λιγάκι "βαρύ". EINAI βαρυ οντως,κατι δεν παει καλα U8800+ V100R001C00B540G001Gb-rooted_geno-v4 http://www.mediafire.com/?d4n27fdepl5a5dp Edited February 9, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Τώρα το έχω με "μαμά" rom και περασμένο το go launcher. Δεν τρέχουν άλλα προγράμματα αλλά πολλές φορές μου κολλάει και αν πχ πατήσω πολλές φορές το κουμπί επιστροφής μέχρι να "πιάσει" την εντολή, κάποια στιγμή ξεκολλάει και παίρνει μαζεμένες όλες τις εντολές. Γενικά το νιώθω λιγάκι "βαρύ". Αυτο συμβαινει κατα κανονα στο market. Το εχω δει να συμβαινει, οχι μονο στο Χ5, αλλα σε ΟΠΟΙΟ android κινητο εχω πιασει στα χερια μου. Επειδη φορτωνουν τα εικονιδια των εφαρμογων μεσω wifi , σχεδον παντα, πολλαπλα χτυπηματα του back στην αρχη δεν θα κανουν τιποτα και αμεσως μετα θα τα παρει μαζεμενα και θα σε πεταξει στην αρχικη. Πουθενα αλλου δεν το εχω δει να συμβαινει, παρα μονο στο market. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Τώρα το έχω με "μαμά" rom και περασμένο το go launcher. Δεν τρέχουν άλλα προγράμματα αλλά πολλές φορές μου κολλάει και αν πχ πατήσω πολλές φορές το κουμπί επιστροφής μέχρι να "πιάσει" την εντολή, κάποια στιγμή ξεκολλάει και παίρνει μαζεμένες όλες τις εντολές. Γενικά το νιώθω λιγάκι "βαρύ". Εχεις τις εξης επιλογες. Η να τουμπανιασεις την μαμα ρομ η να του περασεις τουμπανιασμενη official gingerbread η να περασεις μια custom rom με την οποια ομως δεν θα λειτουργει το ραδιοφωνο. Οτι και να επιλεξεις θα δεις μεγαλη διαφορα. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 χθες o broswer (στο sport24(full site) κ καθως προσπαθουσα να δω βιντεο)μου εμφανισε ενα μνμ οτι το πιστοποιητικο δεν ειναι εγκυρο. δυστυχως καταλαθος πατησα οκ κ δεν ειδα τι αλλο εγραφε. μετα απο το ΟΚ ο broswer δεν φορτωνε τις σελιδες κ εκανα αναγκαστικα restart (κ εκκαθαριση του broswer) για να δουλεψει. ετσι με την σκεψη οτι μπορει να εδωσα access στο κινητο σε καμια περιεργη εφαρμογη σκεφτομαι να κανω hard reset αληθεια, ξερει κανεις περι τινος προκειται κ που αποθηκευει το κινητο τα πιστοιποιητικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 ποιες οι διαφορές της official 540 από την official 512; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Πέρασα στο 8800pro την official 540. Θέλω να την κάνω root. Πάω να περάσω το boot.img. Κάνω επανεκκίνηση, κρατάω το vol+ & vol- και το power. Εμφανίζεται η ροζ οθόνη. Συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή, ψάχνει για driver αλλά δεν βρίσκει οπότε δεν μπορώ να να περάσω το boot.img. Προσπάθησα να περάσω τους driver που είχα αλλά δεν τους αναγνωρίζει. Τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 official 540G http://www.mediafire.com/?w8eynjn71et7d0v http://www.mediafire.com/?lbln5wocflqdpvt απο xda:U8800 and U8800 + Android2.3 amend the version released next week, dropped calls, the current analysis to the Ministry of power-saving features is something wrong with! ! πως στον κόρακα ανοίγουν; οι καταλήξεις 001 και 002 είναι άγνωστες. Τις μετονομάζω σε .zip αλλά βγάζει error.:blink: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) πως στον κόρακα ανοίγουν; οι καταλήξεις 001 και 002 είναι άγνωστες. Τις μετονομάζω σε .zip αλλά βγάζει error.:blink: 7-zip δεν χρειαζεται να μετονομασεις τιποτα το 01 αρχειο και αυτοματα θα ξεζιπαριστει το αλλο. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Πέρασα στο 8800pro την official 540. Θέλω να την κάνω root. Πάω να περάσω το boot.img. Κάνω επανεκκίνηση, κρατάω το vol+ & vol- και το power. Εμφανίζεται η ροζ οθόνη. Συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή, ψάχνει για driver αλλά δεν βρίσκει οπότε δεν μπορώ να να περάσω το boot.img. Προσπάθησα να περάσω τους driver που είχα αλλά δεν τους αναγνωρίζει. Τι κάνω; ειναι κλειδωμενη αυτη. Edited February 9, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 δεν γίνεται με το winrar ??? :blink::blink::blink: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 δεν γίνεται με το winrar ??? :blink::blink::blink: δεν το εχω σε εκτιμηση και δεν το χρησιμοποιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 ερώτηση: βάζουμε και το 3 ; 7. Αφου γινει αυτο κλεινεις το κινητο, παιρνεις την SD την ξαναβαζεις στο pc πας στον φακελο dload και διαγραφεις τα 2 αρχεια (UPDATE.APP, UPDATE_g.APP) και οτι αλλο εχει μεσα ο φακελος. Μετα πας στον φακελο STEP1 της αναβαθμισης και αντιγραφεις το αρχειο UPDATE.APP στο dload. Πας στον φακελο STEP3 και μετονομαζεις το αρχειο UPDATE.APP σε UPDATE_g.APP. To αντιγραφεις και αυτο στο dload. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μη το βαζεις το 3!!! Σε μενα και στον Pikachukaki αν θυμαμαι καλα χαλασε στη δευτερη φαση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) STEP3 το αρχειο UPDATE.APP δεν θελει μετονομασια περνα το,αμα ψαξεις εχουν αναφερει τι ακριβως που δεν τα θυμαμαι @ GeorgT τι εφταιγε; λες; δεν θυμαμαι να ειχα προβλημα. Edited February 9, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 ΟΚεικ. :lol: edit: άντε βγάλε άκρη, ο ένας λέει ναι ο άλλος όχι. Α ρε Χαβάι με τις κινεζιές σου. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 ΟΚεικ. :lol: Α ρε Χαβάι με τις κινεζιές σου. ακριβως,το μονο που εχω μετανοιωσει και δεν πηρα samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μπα δεν το μετανιώνω γιατί στα λεφτά του κανένα σαμσουγκ δεν το πιάνει. Ούτε κ είμαι αναβαθμισακιας να τρελαίνομαι, απλά ζητάω μία ξεκάθαρη οδηγία να βγάλω μία άκρη! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μπα δεν το μετανιώνω γιατί στα λεφτά του κανένα σαμσουγκ δεν το πιάνει. Ούτε κ είμαι αναβαθμισακιας να τρελαίνομαι, απλά ζητάω μία ξεκάθαρη οδηγία να βγάλω μία άκρη! Το βαλεις δεν το βαλεις, δεν κερδιζεις τιποτα. Αν δεν το βαλεις, δεν εχεις προβλημα. Αν παλι θελεις να το βαλεις και σου δημιουργησει προβλημα, απλα ξανακανεις την διαδικασια απο την αρχη. Εγω παντως δεν το βαζω, και εχω περασει την 2.3.5 καμια δεκαρια φορες χωρις προβλημα. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 SOS! Έχει κάποιος την official 512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 SOS! Έχει κάποιος την official 512 3 σελιδες πισω ειναι.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3981510#post3981510 Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 @ GeorgT τι εφταιγε; λες; δεν θυμαμαι να ειχα προβλημα. Δε ξέρω τη έφταιγε άλλα λόγο αυτού το κολλήματος σε συνδυασμό με την βλακεία μου να μην εχω τη μπαταρία αρκετά καλά φορτισμένη έφαγα το δεύτερό κόλλημα και δεν άνοιγε το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) SOS! Έχει κάποιος την official 512 U8800Pro V100R001C00B512G001(Gingerbread) http://www.mediafire.com/download.php?agx201dlmq5bmqg http://www.mediafire.com/?qlx8e42rfgq8g8y Edited February 10, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) έβαλα την 540. όλα δουλεύουν ρολόι. αισθητή διαφορά ταχύτητας και βλέπω και μεγάλη βελτίωση στην αφή!! ΔΕΝ μου αρέσει που καταργήθηκε το volume button, με βόλευε για να βλέπω την ώρα. Edited February 10, 2012 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Επρεπε να βαλεις τη φτιαγμενη 540 που εχει ξεκλειδωτα τα fps και πεταει πραγματικα! Για την ενεργοποιηση βαλε π.χ golauncher και θα αναβει και με το volume! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Καλημέρα έχω πέραση την 2,3,5 την 512 και ακούω σχόλια για την 540 ότι διορθώνει πολα . Πρώτον μπορώ να την περάσω πάνω από την 512 Και δεύτερο μήπως διορθώνει το +30 στις επαφές Ευχαριστώ Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts