Jump to content

Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα το έχω με "μαμά" rom και περασμένο το go launcher. Δεν τρέχουν άλλα προγράμματα αλλά πολλές φορές μου κολλάει και αν πχ πατήσω πολλές φορές το κουμπί επιστροφής μέχρι να "πιάσει" την εντολή, κάποια στιγμή ξεκολλάει και παίρνει μαζεμένες όλες τις εντολές. Γενικά το νιώθω λιγάκι "βαρύ".

Καν'του και καμια φορα restart να καθαρισει η RAM.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τώρα το έχω με "μαμά" rom και περασμένο το go launcher. Δεν τρέχουν άλλα προγράμματα αλλά πολλές φορές μου κολλάει και αν πχ πατήσω πολλές φορές το κουμπί επιστροφής μέχρι να "πιάσει" την εντολή, κάποια στιγμή ξεκολλάει και παίρνει μαζεμένες όλες τις εντολές. Γενικά το νιώθω λιγάκι "βαρύ".

EINAI βαρυ οντως,κατι δεν παει καλα

U8800+ V100R001C00B540G001Gb-rooted_geno-v4

http://www.mediafire.com/?d4n27fdepl5a5dp

Edited by akalos

Αυτο συμβαινει κατα κανονα στο market. Το εχω δει να συμβαινει, οχι μονο στο Χ5, αλλα σε ΟΠΟΙΟ android κινητο εχω πιασει στα χερια μου. Επειδη φορτωνουν τα εικονιδια των εφαρμογων μεσω wifi , σχεδον παντα, πολλαπλα χτυπηματα του back στην αρχη δεν θα κανουν τιποτα και αμεσως μετα θα τα παρει μαζεμενα και θα σε πεταξει στην αρχικη. Πουθενα αλλου δεν το εχω δει να συμβαινει, παρα μονο στο market.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Εχεις τις εξης επιλογες. Η να τουμπανιασεις την μαμα ρομ η να του περασεις τουμπανιασμενη official gingerbread η να περασεις μια custom rom με την οποια ομως δεν θα λειτουργει το ραδιοφωνο. Οτι και να επιλεξεις θα δεις μεγαλη διαφορα.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

χθες o broswer (στο sport24(full site) κ καθως προσπαθουσα να δω βιντεο)μου εμφανισε ενα μνμ οτι το πιστοποιητικο δεν ειναι εγκυρο. δυστυχως καταλαθος πατησα οκ κ δεν ειδα τι αλλο εγραφε. μετα απο το ΟΚ ο broswer δεν φορτωνε τις σελιδες κ εκανα αναγκαστικα restart (κ εκκαθαριση του broswer) για να δουλεψει.

ετσι με την σκεψη οτι μπορει να εδωσα access στο κινητο σε καμια περιεργη εφαρμογη σκεφτομαι να κανω hard reset

αληθεια, ξερει κανεις περι τινος προκειται κ που αποθηκευει το κινητο τα πιστοιποιητικα;

Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Πέρασα στο 8800pro την official 540. Θέλω να την κάνω root. Πάω να περάσω το boot.img. Κάνω επανεκκίνηση, κρατάω το vol+ & vol- και το power. Εμφανίζεται η ροζ οθόνη. Συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή, ψάχνει για driver αλλά δεν βρίσκει οπότε δεν μπορώ να να περάσω το boot.img. Προσπάθησα να περάσω τους driver που είχα αλλά δεν τους αναγνωρίζει. Τι κάνω;

official 540G

http://www.mediafire.com/?w8eynjn71et7d0v

http://www.mediafire.com/?lbln5wocflqdpvt

απο xda:U8800 and U8800 + Android2.3 amend the version released next week, dropped calls, the current analysis to the Ministry of power-saving features is something wrong with! !

πως στον κόρακα ανοίγουν;

οι καταλήξεις 001 και 002 είναι άγνωστες. Τις μετονομάζω σε .zip αλλά βγάζει error.:blink:

Ι need a six month vacation, twice a year.

πως στον κόρακα ανοίγουν;

οι καταλήξεις 001 και 002 είναι άγνωστες. Τις μετονομάζω σε .zip αλλά βγάζει error.:blink:

7-zip

δεν χρειαζεται να μετονομασεις τιποτα

το 01 αρχειο και αυτοματα θα ξεζιπαριστει το αλλο.

Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Πέρασα στο 8800pro την official 540. Θέλω να την κάνω root. Πάω να περάσω το boot.img. Κάνω επανεκκίνηση, κρατάω το vol+ & vol- και το power. Εμφανίζεται η ροζ οθόνη. Συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή, ψάχνει για driver αλλά δεν βρίσκει οπότε δεν μπορώ να να περάσω το boot.img. Προσπάθησα να περάσω τους driver που είχα αλλά δεν τους αναγνωρίζει. Τι κάνω;

ειναι κλειδωμενη αυτη.

Edited by akalos

δεν γίνεται με το winrar ??? :blink::blink::blink:

δεν το εχω σε εκτιμηση και δεν το χρησιμοποιω

ερώτηση: βάζουμε και το 3 ;

7. Αφου γινει αυτο κλεινεις το κινητο, παιρνεις την SD την ξαναβαζεις στο pc πας στον φακελο dload και διαγραφεις τα 2 αρχεια (UPDATE.APP, UPDATE_g.APP) και οτι αλλο εχει μεσα ο φακελος. Μετα πας στον φακελο STEP1 της αναβαθμισης και αντιγραφεις το αρχειο UPDATE.APP στο dload. Πας στον φακελο STEP3 και μετονομαζεις το αρχειο UPDATE.APP σε UPDATE_g.APP. To αντιγραφεις και αυτο στο dload.

STEP3 το αρχειο UPDATE.APP

δεν θελει μετονομασια

περνα το,αμα ψαξεις εχουν αναφερει τι ακριβως που δεν τα θυμαμαι

@ GeorgT τι εφταιγε;

λες;

δεν θυμαμαι να ειχα προβλημα.

Edited by akalos

ΟΚεικ. :lol:

Α ρε Χαβάι με τις κινεζιές σου.

ακριβως,το μονο που εχω μετανοιωσει και δεν πηρα samsung

Μπα δεν το μετανιώνω γιατί στα λεφτά του κανένα σαμσουγκ δεν το πιάνει. Ούτε κ είμαι αναβαθμισακιας να τρελαίνομαι, απλά ζητάω μία ξεκάθαρη οδηγία να βγάλω μία άκρη!

Μπα δεν το μετανιώνω γιατί στα λεφτά του κανένα σαμσουγκ δεν το πιάνει. Ούτε κ είμαι αναβαθμισακιας να τρελαίνομαι, απλά ζητάω μία ξεκάθαρη οδηγία να βγάλω μία άκρη!

Το βαλεις δεν το βαλεις, δεν κερδιζεις τιποτα. Αν δεν το βαλεις, δεν εχεις προβλημα. Αν παλι θελεις να το βαλεις και σου δημιουργησει προβλημα, απλα ξανακανεις την διαδικασια απο την αρχη. Εγω παντως δεν το βαζω, και εχω περασει την 2.3.5 καμια δεκαρια φορες χωρις προβλημα.

SOS! Έχει κάποιος την official 512

3 σελιδες πισω ειναι..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3981510#post3981510

@ GeorgT τι εφταιγε;

λες;

δεν θυμαμαι να ειχα προβλημα.

Δε ξέρω τη έφταιγε άλλα λόγο αυτού το κολλήματος σε συνδυασμό με την βλακεία μου να μην εχω τη μπαταρία αρκετά καλά φορτισμένη έφαγα το δεύτερό κόλλημα και δεν άνοιγε το κινητό!

SOS! Έχει κάποιος την official 512

U8800Pro V100R001C00B512G001(Gingerbread)

http://www.mediafire.com/download.php?agx201dlmq5bmqg

http://www.mediafire.com/?qlx8e42rfgq8g8y

Edited by akalos

έβαλα την 540.

όλα δουλεύουν ρολόι.

αισθητή διαφορά ταχύτητας και βλέπω και μεγάλη βελτίωση στην αφή!!

ΔΕΝ μου αρέσει που καταργήθηκε το volume button, με βόλευε για να βλέπω την ώρα.

Edited by elteo

Επρεπε να βαλεις τη φτιαγμενη 540 που εχει ξεκλειδωτα τα fps και πεταει πραγματικα!

Για την ενεργοποιηση βαλε π.χ golauncher και θα αναβει και με το volume!

Καλημέρα έχω πέραση την 2,3,5 την 512 και ακούω σχόλια για την 540 ότι διορθώνει πολα .

Πρώτον μπορώ να την περάσω πάνω από την 512

Και δεύτερο μήπως διορθώνει το +30 στις επαφές

Ευχαριστώ Κώστας

• The title was changed to Huawei U8800 IDEOS X5 Pro