koslol8 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Παιδιά το κινητό μου στις 2,5 εβδομάδες που το έχω μου έχει κλείσει μόνο του καμία 30ριά φορές. Μίλησα με την wind και μου είπε ο υπεύθυνος ότι και καλά αυτό ΜΑΛΛΟΝ οφείλεται στο λογισμικό και πως κατά πάσα πιθανότητα θα διορθωθεί με την αναβάθμιση, η οποία υποτίθεται θα γίνει τέλη Νοέμβρη αρχές Δεκέμβρη (λέει ότι έχει και γραπτή βεβαίωση από τον εκπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα). Για αντικατάσταση ούτε λόγος λέει αφού έχουν περάσει οι 5 μέρες λέει... Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί με την αναβάθμιση; Δεν ξέρω αν με ενθουσιάζει η ιδέα να το δώσω για επισκευή και να μου το ανοίξουν έτσι καινούργιο που είναι... Μηπως εχεις βαλει καμια ελαττωματικη εφαρμογη και σου προκαλει αυτο το προβλημα? Δοκιμασε να σβησεις τις εφαρμογες που εγκατεστησες τελευταια και δες τι γινεται. Παντως επειδη το εχω ψαξει το θεμα, αντικατασταση συσκευης μπορει να γινει τις πρωτες 14 ημερολογιακες μερες. Μην ακους τις βλακειες που σου λεει ο καθε υπαλληλος. Η ιδια η εταιρεια με χαρτι που εχει δωσει στη Wind διευκρινιζει αυτο το χρονικο διαστημα. (το χαρτι αυτο το ειχα ζητησει απο καταστημα Wind). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Μόλις μίλησα με την Hauwei Huawei ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 274 τηλ. 210 6879041 και μου είπαν πως σε περίπτωση update από το site της εταιρίας θα έχω το εξής πρόβλημα! Οι χαρακτήρες μου στα μνμτ από 160 θα μειωθούν σε 60. Ισχύει; Αυτο διορθωνεται με το handset sms.. και εχεις κανονικα 160 χαρακτηρες .. το θεμα ειναι οτι μαλλον δεν θα εχεις gps.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 .. αντε τωρα να βρουμε λυση χωρις root.. με root ποια ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) με root ποια ειναι; Δεν ξερω απλα.. μπορεις να πειραξεις παραπανω πραγματα.. γι αυτο το λεω.. τωρα κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων μπας και.. Εκανα factory reset και τωρα μου λεει οτι εχω 75 mb ελευθερα.. κατι που να θυμαμαι καλα το ειχε περασει και ενα αλλο παλικαρι και το εγραφε.. πιστεψα και εγω ολους που ελεγαν κανενα προβλημα με την 3.2 την κινεζικη και εβαζαν τον κοσμο να την κανει.. παιδια!!! μην κανει κανενας αναβαθμιση να περιμενετε την κανονικη απο site ευρωπης.. αντε τωρα να προσπαθησω για 2.2 κι αν δεν.... το παω για service.. Edited November 25, 2011 by pchatzip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Εκανα factory reset και τωρα μου λεει οτι εχω 75 mb ελευθερα.. κατι που να θυμαμαι καλα το ειχε περασει και ενα αλλο παλικαρι και το εγραφε.. πιστεψα και εγω ολους που ελεγαν κανενα προβλημα με την 3.2 την κινεζικη και εβαζαν τον κοσμο να την κανει.. παιδια!!! μην κανει κανενας αναβαθμιση να περιμενετε την κανονικη απο site ευρωπης.. αντε τωρα να προσπαθησω ηια 2.2 κι αν δεν service.. αυτα ειναι μην πω τι!! κινησεις πανικου,δεν το συνεχιζω αλλο,γιατι θα γινει χαμος. εχουμε και λεμε. root βαλτε fasterfix με busybox gps test κλειδωνει αμεσως και το igo δουλευει αμεσως. το ειχα αναφερει και στην 2.2 με το πειραγμενο το αρχειo αλλα κανενας δεν εδωσε σημασια. συνεχιζουμε σε 2.3.5 σταθερα Edited November 25, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) αυτα ειναι μην πω τι!! κινησεις πανικου,δεν το συνεχιζω αλλο,γιατι θα γινει χαμος. εχουμε και λεμε. root βαλτε fasterfix με busybox gps test κλειδωνει αμεσως και το igo δουλευει αμεσως. το ειχα αναφερει και στην 2.2 με το πειραγμενο το αρχειo αλλα κανενας δεν εδωσε σημασια. συνεχιζουμε σε 2.3.5 σταθερα Δεν ετσι ακαλε.. το πηγα το κινητο στο service και εμενα μου ειπαν σαν πρωτη εκτιμηση κατι για πλακετα οπως και στο αλλο παλικαρι που εγραφε πριν λιγο καιρο εδω με το ιδιο προβλημα.. αλλα απο οτι φιαντεται η 2.3 τουλαχιστον αυτη η εκδοση δεν δουλευει οπως πρεπει.. γιατι 1ον δεν ειναι δυνατον να ειχα κενο 450 mb στην προηγουμενη εκδοση και σε αυτην τωρα να ειχα κενο 130 mb με τις ιδιες εφαρμογες εγκατεστημενες.. και μαλιστα στη δευτερη περιπτωση αρκετες περασμενες στην sd ενω στην πρωτη ολα στο κινητο.. αρα κατι δεν σβηνει.. η ολη την 2.2 η πολλα απο αρχεια που επρεπε να καθαριστουν στο update δεν καθαριζουν.. και αυτο το αποδεικνυεει οτι οταν κανεις factory reset πεφτει ακομα πιο κατω στα 70 ελευθερα.. 2ον το gps επρεπε να δουλεψει κατευθειαν οχι με καποιο τροπο αλλα απευθειας.. δηλ. πρεπει να κανεις root τη συσκευη για να δουλεψει?? απο μονο του αυτο χανει..αυτα παρατηρησα σε μια μερα που ειχα 2.3 και ειναι απαραδεκτο να μου λεει ο αντιπροσωπος της Huawei στην Ελλαδα οτι το μονοπ προβλημα που θα εχω ειναι οτι δεν θα μπορω να εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα..κατι που διορθωνεται τοσο ευκολα και μετα να βλεπω οτι δεν εχω gps.. και γιατι ειναι κινηση πανικου να κανω εργοστασιακες ρυθμισεις??? Κατα τα αλλα τωρα που ειδα ποσο ανωτερη ειναι η 2.3 σε σχεση με την 2.2 που και αργουσε περισσοτερο και απο πλευρας interface ηταν κακοφτιαγμενη.. με μεγαλα εικονιδια δυσκολοχρηστα επανω στο toοl.. ασπρο menu που στο σκοταδι γινοσουν ρεζιλι αν εμπαινες η σου ελεγαν οτι ενοχλεις κτλ.. αν αργησει η 2.3 στην ευρωπη θα αλλαξω αμεσα κινητο.. σε μαρκα πιο συμβατη στην Ελλαδα απαραδεκτο η huawei να μην εχει καποιον να μιλαει ελληνικα.. και εστω και αυτος που εχει.. να μην ξερει τα πραγματικα προβληματα μιας αναβαθμισης απο το κινεζικο site και να λεει αλλα .. και απαραδεκτο απο πλευρας service να μην μπορεις να μιλησεις με τεχνικο απο τηλ και εστω και για το πιο απλο να σου λενε φερε τη συσκευη εδω και θα την παρεις σε δυο ημερες τουλαχιστον.. Edited November 25, 2011 by pchatzip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Δεν ετσι ακαλε.. το πηγα το κινητο στο service και εμενα μου ειπαν σαν πρωτη εκτιμηση κατι για πλακετα οπως και στο αλλο παλικαρι που εγραφε πριν λιγο καιρο εδω με το ιδιο προβλημα.. αλλα απο οτι φιαντεται η 2.3 τουλαχιστον αυτη η εκδοση δεν δουλευει οπως πρεπει.. γιατι 1ον δεν ειναι δυνατον να ειχα κενο 450 mb στην προηγουμενη εκδοση και σε αυτην τωρα να ειχα κενο 130 mb με τις ιδιες εφαρμογες εγκατεστημενες.. και μαλιστα στη δευτερη περιπτωση αρκετες περασμενες στην sd ενω στην πρωτη ολα στο κινητο.. αρα κατι δεν σβηνει.. η ολη την 2.2 η πολλα απο αρχεια που επρεπε να καθαριστουν στο update δεν καθαριζουν.. και αυτο το αποδεικνυεει οτι οταν κανεις factory reset πεφτει ακομα πιο κατω στα 70 ελευθερα.. ΔΙΚΑΙΩΣΗ :lol: Το ιδιο προβλημα ειχα. Εφτασα να κανω 3 factory reset με την ελπιδα οτι θα ελευθερωθει χωρος, αλλα αντιθετα με καθε επαναφορα, αυτος μειωνοταν! Γενικως η 2.3 δουλευει ΑΨΟΓΑ στα παντα, εκει που υπαρχει προβλημα, ειναι στο android recovery. Οταν κανεις wipe data/factory reset απλα δεν τα σβηνει, ισα ισα σου τα περναει ξανα απο πανω. Το προβλημα το ελυσα με rootαρισμα του κινητου, περασμα του clockworkmod recovery, factory reset μεσω αυτου και τελος ξανα περασμα της official 2.3. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Δεν ετσι ακαλε.. το πηγα το κινητο στο service και εμενα μου ειπαν σαν πρωτη εκτιμηση κατι για πλακετα οπως και στο αλλο παλικαρι που εγραφε πριν λιγο καιρο εδω με το ιδιο προβλημα.. αλλα απο οτι φιαντεται η 2.3 τουλαχιστον αυτη η εκδοση δεν δουλευει οπως πρεπει.. γιατι 1ον δεν ειναι δυνατον να ειχα κενο 450 mb στην προηγουμενη εκδοση και σε αυτην τωρα να ειχα κενο 130 mb με τις ιδιες εφαρμογες εγκατεστημενες.. και μαλιστα στη δευτερη περιπτωση αρκετες περασμενες στην sd ενω στην πρωτη ολα στο κινητο.. αρα κατι δεν σβηνει.. η ολη την 2.2 η πολλα απο αρχεια που επρεπε να καθαριστουν στο update δεν καθαριζουν.. και αυτο το αποδεικνυεει οτι οταν κανεις factory reset πεφτει ακομα πιο κατω στα 70 ελευθερα.. 2ον το gps επρεπε να δουλεψει κατευθειαν οχι με καποιο τροπο αλλα απευθειας.. δηλ. πρεπει να κανεις root τη συσκευη για να δουλεψει?? απο μονο του αυτο χανει..αυτα παρατηρησα σε μια μερα που ειχα 2.3 και ειναι απαραδεκτο να μου λεει ο αντιπροσωπος της Huawei στην Ελλαδα οτι το μονοπ προβλημα που θα εχω ειναι οτι δεν θα μπορω να εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα..κατι που διορθωνεται τοσο ευκολα και μετα να βλεπω οτι δεν εχω gps.. και γιατι ειναι κινηση πανικου να κανω εργοστασιακες ρυθμισεις??? Κατα τα αλλα τωρα που ειδα ποσο ανωτερη ειναι η 2.3 σε σχεση με την 2.2 που και αργουσε περισσοτερο και απο πλευρας interface ηταν κακοφτιαγμενη.. με μεγαλα εικονιδια δυσκολοχρηστα επανω στο toοl.. ασπρο menu που στο σκοταδι γινοσουν ρεζιλι αν εμπαινες η σου ελεγαν οτι ενοχλεις κτλ.. αν αργησει η 2.3 στην ευρωπη θα αλλαξω αμεσα κινητο.. σε μαρκα πιο συμβατη στην Ελλαδα απαραδεκτο η huawei να μην εχει καποιον να μιλαει ελληνικα.. και εστω και αυτος που εχει.. να μην ξερει τα πραγματικα προβληματα μιας αναβαθμισης απο το κινεζικο site και να λεει αλλα .. και απαραδεκτο απο πλευρας service να μην μπορεις να μιλησεις με τεχνικο απο τηλ και εστω και για το πιο απλο να σου λενε φερε τη συσκευη εδω και θα την παρεις σε δυο ημερες τουλαχιστον.. αυτα ειναι δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα δεν ειμαι υποχρεωμενος να καθομαι να με βριζεις πιστεψα και εγω ολους που ελεγαν κανενα προβλημα με την 3.2 την κινεζικη και εβαζαν τον κοσμο να την κανει.. παιδια!!! μην κανει κανενας αναβαθμιση να περιμενετε την κανονικη απο site ευρωπης τελος απο μενα. με αγαπη παντα:I take no responsibility for any harm that comes to your phone as a result of applying this mod. ΔΙΚΑΙΩΣΗ/ μην χασεις εσυ./ και εγω εκανα factory reset γιατι το πηγα στα 1950Μhz μονο:p:lol: αλλα δεν εχασα τιποτα. Edited November 25, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 αυτα ειναι δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα δεν ειμαι υποχρεωμενος να καθομαι να με βριζεις τελος απο μενα. με αγαπη παντα:I take no responsibility for any harm that comes to your phone as a result of applying this mod. μην χασεις εσυ. Akalos.. πρωτον πες μου ακριβως σε πιο σημειο σε βριζω.... βρες το μου.. εσυ ελεγες θα γινει χαμος και τετοια.. δευτερον γιατι ειρωνευεσαι τον sherk ο οποιος εχει περασει διαφορα με την 2.3 και τα ιδια τωρα περναω και εγω.. αν καποιοι και σε αυτο το forum και σε αλλα ήσαστε παρορμητικοί και εντυπωσιαστηκατε ευκολα και προτρεψατε κοσμο να βαλει την 2.3 china.. χωρις να δειτε πρωτα τι προβληματα υπαρχουν ... τουλάχιστον τωρα πειτε ενα συγγνωμη και οχι να φωναζεις και να ειρωνεύεσαι απο πανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) αυτα ειναι μην πω τι!! κινησεις πανικου,δεν το συνεχιζω αλλο,γιατι θα γινει χαμος. εχουμε και λεμε. root βαλτε fasterfix με busybox gps test κλειδωνει αμεσως και το igo δουλευει αμεσως. το ειχα αναφερει και στην 2.2 με το πειραγμενο το αρχειo αλλα κανενας δεν εδωσε σημασια. συνεχιζουμε σε 2.3.5 σταθερα +1 και απο εμενα και με 2.2 και με 2.3.5 το GPS δουλευε κανονικα και κλειδωνε και κρατουσε! Βαλτε GPSFix η το GPSTest απο Market για να βρισκει ταχυστα δορυφορους και στην συνεχεια ανοιξτε π.χ το Igo. Εγω παντως αλλα προβληματα δεν ειδα!!Εκτος απο τα 160 ελληνικα στα SMS που ξαναειπαμε πως διορθωνεται. Edited November 25, 2011 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pos Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 αν καποιοι και σε αυτο το forum και σε αλλα ήσαστε παρορμητικοί και εντυπωσιαστηκατε ευκολα και προτρεψατε κοσμο να βαλει την 2.3 china.. χωρις να δειτε πρωτα τι προβληματα υπαρχουν ... τουλάχιστον τωρα πειτε ενα συγγνωμη και οχι να φωναζεις και να ειρωνεύεσαι απο πανω.. Συγνώμη ρε φίλε (κι εννοείται πως δεν γνωρίζω κανέναν σας) αλλά μέχρι τώρα δεν είδα-διάβασα καμία προτροπή από κανέναν να βάλει την 2.3 china οπότε και δεν θεωρώ ότι χρειάζεται κανένας να ζητήσει συγνώμη από κανέναν... Εγώ δεν έκανα την ανάβαθμιση και φαντάζομαι πως πολλοί ακόμα είναι εκεί έξω που δεν την έκαναν. Εσύ επέλεξες να την κάνεις, χωρίς να σε πιέσει κανένας... Όσο για σένα Akale δεν νομίζω ούτε εγώ ότι σε έβρισε κανένας... Παράθεση www.mythiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Εγω παντως αλλα προβληματα δεν ειδα!!Εκτος απο τα 160 ελληνικα στα SMS που ξαναειπαμε πως διορθωνεται. ουτε αυτο γιατι δεν με ενδιαφερει,με το ζορι προβλημα να δω κατι που δεν με ενδιαφερει, δεν γινετε. ειχα προβλημα με το gps λυθηκε και παμε παρακατω. αυτο που κανει το app ειναι το εξης απλο. This app enhances your GPS by using a more accurate time estimation from a NTP server near you Όσο για σένα Akale δεν νομίζω ούτε εγώ ότι σε έβρισε κανένας... """πιστεψα και εγω ολους που ελεγαν κανενα προβλημα με την 3.2 την κινεζικη και εβαζαν τον κοσμο να την κανει.. παιδια!!"" αυτο τι ειναι; μπορει να το πηρα στραβα αλλα ετσι στραβα το ειδα. μας αποκαλει ψευτες εαν δεν κανω λαθος. σταματαω εδω γιατι δεν εχει νοημα. θα παρακαλεσω και εσας να το αφησετε εαν θελετε βεβαια. Edited November 25, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Έλεος παιδιά μην τσακώνεστε! Δεν έχει νόημα αυτό που κάνετε! Δώστε γρήγορα τα χέρια! Καλησπερα Ποιο screen protector να προτιμησω ? http://www.ebay.com/itm/2-CLEAR-LCD-Screen-Protector-Huawei-U8800-Ideos-X5-/250802529657?pt=PDA_Accessories&hash=item3a64fee579 http://www.ebay.com/itm/1-ANTI-GLARE-Screen-Protector-Huawei-U8800-Ideos-X5-/300546042836?pt=PDA_Accessories&hash=item45f9f0abd4 http://www.ebay.com/itm/1-MIRROR-LCD-Screen-Protector-Huawei-U8800-Ideos-X5-/300546042784?pt=PDA_Accessories&hash=item45f9f0aba0 Βλέπω κα ιγίνεται αρκετή συζήτηση σχετικά με επιλογή screen protector. Εγώ του έχω ακόμα την εργοστασιακή ζελατίνα (του έκοψα μονο το μικρο κομματακι ζελατινα που προεξεχει πανω δεξιά), δεν κανει μια χαρα δουλειά σαν screen protector ? Εσείς γιατί την αφαιρέσατε ? Μήπως πρέπει να την βγάλω γιατί επηρεάζει την εικόνα και την ευαισθησία στο touchscreen ? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 25, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ελατε βρε παιδια,ας σταματησει εδω το θεμα...κανενας δεν υποχρεωσε κανεναν για τιποτα!Οποιος ηθελε εκανε την αναβαθμιση και οποιος δεν ηθελε δεν την εκανε!Απο τη στιγμη που δεν βρισκαμε καποιο προβλημα τι επρεπε σον και καλα να βρουμε? Οκ..ολα Μελι -γαλα:D Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Συγνώμη ρε φίλε (κι εννοείται πως δεν γνωρίζω κανέναν σας) αλλά μέχρι τώρα δεν είδα-διάβασα καμία προτροπή από κανέναν να βάλει την 2.3 china οπότε και δεν θεωρώ ότι χρειάζεται κανένας να ζητήσει συγνώμη από κανέναν... Εγώ δεν έκανα την ανάβαθμιση και φαντάζομαι πως πολλοί ακόμα είναι εκεί έξω που δεν την έκαναν. Εσύ επέλεξες να την κάνεις, χωρίς να σε πιέσει κανένας... Όσο για σένα Akale δεν νομίζω ούτε εγώ ότι σε έβρισε κανένας... Δεν ειπα εγω οτι με εβαλε κανενας με το ζορι.. κι αν τα εβαλα με καποιον ειναι με τον αντιπροσωπο της huawei .. αλλα καποια σχόλια του τυπου .. - ποτε θα βγει η 2.3 ξερει κανεις ?? - η 2.3 υπαρχει και τελος - επισημη και δεν καταλαβαινω αυτους που το ψαχνουν ακομα.. ε αυτο το θεωρω λαθος απο ανθρωπους που την εβαλαν και ετρεξαν χωρις να ειναι σιγουροι να την υπερασπιστουν και πηραν κοσμο στο λαιμο τους οχι γιατι τους αναγκασαν απλα τους προτρεψαν.. αυτο κρινω και τιποτα αλλο.. εγω ας πουμε δεν θα το εκανα.. θα προτιμουσα να ημουν καχύποπτος και να εκανα πιο πολυ το δικηγορο του διαβολου για να σώσω καποιους παρα το αντιθετο.. προφανως ομως την μονη ευθυνη για την αναβαθμιση την εχω πρωτα εγω και μετα ο αντιπροσωπος της huawei που δεν μου ειπε οπως ειναι τα πραγματα.. για αυτο και αργησα να την κανω.. οταν η wind μου ειπε δεν αναλαμβανουμε εμεις την αναβαθμιση.. η huawei μου ειπε οτι στο ευρωπαικο site αοριστα καποια στιγμη θα μπει .. και οτι το μονο θεμα ειναι οι 160 χαρακτηρες απο αυτους πείστηκα.. akale.. οταν λεω παρορμητικος και οχι ψευτης νομιζω ημουν ξεκαθαρος και ακομα και τωρα εισαι παρορμητικος με τις απαντησεις σου.. Edited November 25, 2011 by pchatzip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Δεν ειπα εγω οτι με εβαλε κανενας με το ζορι.. κι αν τα εβαλα με καποιον ειναι με τον αντιπροσωπο της huawei .. αλλα καποια σχόλια του τυπου .. - ποτε θα βγει η 2.3 ξερει κανεις ?? - η 2.3 υπαρχει και τελος - επισημη και δεν καταλαβαινω αυτους που το ψαχνουν ακομα.. ε αυτο το θεωρω λαθος απο ανθρωπους που την εβαλαν και ετρεξαν χωρις να ειναι σιγουροι να την υπερασπιστουν και πηραν κοσμο στο λαιμο τους.. αυτο κρινω και τιποτα αλλο.. εγω ας πουμε δεν θα το εκανα.. θα προτιμουσα να ημουν καχύποπτος και να εκανα πιο πολυ το δικηγορο του διαβολου για να σώσω καποιους παρα το αντιθετο.. προφανως ομως την μονη ευθυνη για την αναβαθμιση την εχω πρωτα εγω και μετα ο αντιπροσωπος της huawei που δεν μου ειπε οπως ειναι τα πραγματα.. για αυτο και αργησα να την κανω.. οταν η wind μου ειπε δεν αναλαμβανουμε εμεις την αναβαθμιση.. η huawei μου ειπε οτι στο ευρωπαικο site αοριστα καποια στιγμη θα μπει .. και οτι το μονο θεμα ειναι οι 160 χαρακτηρες απο αυτους πείστηκα.. Φίλτατε την συνεχίζεις την αντιπαράθεση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Φίλτατε την συνεχίζεις την αντιπαράθεση ! Οχι ρε κοπέλι :) δεν συνεχιζω καμμια αντιπαραθεση.. απλα λεω την αντιθετη αποψη οτι η 2.3 china εχει θεματα.. τιποτα αλλο.. εμεινα χωρις κινητο με την :X που εκανα την αναβαθμιση εχω που εχω τα νευρα μου και μου λενε κι ολας μη γινει χαμος.. ε τι να κανω και κακομοιρης στην αρχη δεν απαντησα κι ολας αλλα συνεχιστηκε.. λοιπον τελος.. δεν προτείνω απλα την αναβαθμιση παρολο που οσο την ειδα ειναι φοβερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 +1 και απο εμενα και με 2.2 και με 2.3.5 το GPS δουλευε κανονικα και κλειδωνε και κρατουσε! Βαλτε GPSFix η το GPSTest απο Market για να βρισκει ταχυστα δορυφορους και στην συνεχεια ανοιξτε π.χ το Igo. Εγω παντως αλλα προβληματα δεν ειδα!!Εκτος απο τα 160 ελληνικα στα SMS που ξαναειπαμε πως διορθωνεται. Τα εβαλα και τα δυο και δεν εβρισκαν δορυφορους.. ενω πριν με 2.2 εβρισκε σε dt.. οποτε δεν ειναι σιγουρο μην το λες με σιγουρια.. και κατι αλλο τωρα που το εψαξα λιγο το θεμα.. σε 2.3 ειχαν γενικα θεμα με Gps στις αναβαθμισεις και με αλλα μοντελα κινητων οπως lg .. samsung.. αν το ψαξετε στο google θα διαβασετε διαφορα πανω σε αυτο.. οπως διαβασα επισης οτι η σωστη αναβαθμιση για να γινει.. πρεπει στη προηγουμενη πρωτα να κανεις factory reset και μετα να δωσεις εντολη απο sd να κανει update.. και αυτο το ρωτησα και μου το ειπε και ο αντιπροσωπος της huawei.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Τα εβαλα και τα δυο και δεν εβρισκαν δορυφορους.. ενω πριν με 2.2 εβρισκε σε dt.. οποτε δεν ειναι σιγουρο μην το λες με σιγουρια.. και κατι αλλο τωρα που το εψαξα λιγο το θεμα.. σε 2.3 ειχαν γενικα θεμα με Gps στις αναβαθμισεις και με αλλα μοντελα κινητων οπως lg .. samsung.. αν το ψαξετε στο google θα διαβασετε διαφορα πανω σε αυτο.. οπως διαβασα επισης οτι η σωστη αναβαθμιση για να γινει.. πρεπει στη προηγουμενη πρωτα να κανεις factory reset και μετα να δωσεις εντολη απο sd να κανει update.. και αυτο το ρωτησα και μου το ειπε και ο αντιπροσωπος της huawei.. Το ξαναειπα φιλε μου και μιλουσα για την δικη μου συσκευη και μονο!Εγω με το GPS δεν ειχα προβλημα!!! Δεν ξερω γιατι θα επρεπε να εχω? Και ποιος σου ειπε οτι πρεπει να κανεις διαφορετικα την αναβαθμιση?Βεβαιως και θα κανεις πρωτα wipe data/factory Reset και στην συνεχεια την αναβαθμιση μεσω update απο sd.Νομιζω οτι εχει ειπωθει αρκετες φορες εδω μεσα! Φιλικα Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Το ξαναειπα φιλε μου και μιλουσα για την δικη μου συσκευη και μονο!Εγω με το GPS δεν ειχα προβλημα!!! Δεν ξερω γιατι θα επρεπε να εχω? Και ποιος σου ειπε οτι πρεπει να κανεις διαφορετικα την αναβαθμιση?Βεβαιως και θα κανεις πρωτα wipe data/factory Reset και στην συνεχεια την αναβαθμιση μεσω update απο sd.Νομιζω οτι εχει ειπωθει αρκετες φορες εδω μεσα! και σε μενα δεν δουλευε αυτη λυση,το ξερεις,αργουσε παρα πολυ να κλειδωσει,μεχρι που καταντουσε εκνευριστικο,τοσο σε 2.2 οσο και σε 2.3 στην 2.3 δεν δουλευε καθολου,ενω φαινοταν οτι δουλευε. τωρα με root κλειδωνεις σε 10κατα " οσο για το wipe data το εκανα μετα το update, συμφωνα με τον dancer_69. κανενα προβλημα. ================================================================================================== η ICS που ειναι να γουσταρουμε;; Edited November 25, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Δεν βρίσκω θήκες στο skroutz....ελάχιστα σχέδια :( http://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=ideos+x5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Με το GPS ουτε εγω εχω προβλημα μετα το περασμα στη 2.3, ολα δουλευουν ρολοι.Παντως οταν βγει η επισημη ευρωπαικη θα βαλω κι εκεινη, ετσι για το ****το, μηπως και φτιαξει η μπαρα δεξια στις επαφες. Με τα μηνυματα δεν εχω θεμα, handcent sms και ξεμπερδεψες..! Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 αυτα ειναι μην πω τι!! κινησεις πανικου,δεν το συνεχιζω αλλο,γιατι θα γινει χαμος. εχουμε και λεμε. root βαλτε fasterfix με busybox gps test κλειδωνει αμεσως και το igo δουλευει αμεσως. το ειχα αναφερει και στην 2.2 με το πειραγμενο το αρχειo αλλα κανενας δεν εδωσε σημασια. συνεχιζουμε σε 2.3.5 σταθερα δεν το καταλαβα αυτο ,να βαλω φαστερ φιξ με το busybox? εγω το εβαλα μεσω μαρκετ αλλα οταν παω να ανοιξω το faster fix μου βγαζει μαυρη οθονη. το bysu box ti kanei akribws? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Με το GPS ουτε εγω εχω προβλημα μετα το περασμα στη 2.3, ολα δουλευουν ρολοι.Παντως οταν βγει η επισημη ευρωπαικη θα βαλω κι εκεινη, ετσι για το ****το, μηπως και φτιαξει η μπαρα δεξια στις επαφες. Με τα μηνυματα δεν εχω θεμα, handcent sms και ξεμπερδεψες..! Τελικα την ξαναπερασες την 3.2 ?? Εκανες κατι διαφορετικο γιατι τωρα σου δουλευει καλα ?η ειχες προβλημα μονο με το factory reset και τη μνημη?? Μηπως τελικα βγαζει προβληματα μονο οταν δεν κανεις factory reset στην προηγουμενη πριν περασεις την επομενη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Τελικα την ξαναπερασες την 3.2 ?? Εκανες κατι διαφορετικο γιατι τωρα σου δουλευει καλα ?η ειχες προβλημα μονο με το factory reset και τη μνημη?? Μηπως τελικα βγαζει προβληματα μονο οταν δεν κανεις factory reset στην προηγουμενη πριν περασεις την επομενη.. Την 2.3 θες να πεις! Ναι την εχω ξαναπερασει και ολα κομπλε. Αληθεια ομως δεν ξερω για ποιο λογο υπηρξε το προβλημα με τον εσωτ.αποθηκευτικο χωρο. Η αληθεια ειναι οτι δεν εκανα wipe πριν περασω την 2.3 την πρωτη φορα, αλλωστε απ'οτι ειδα κατα την διαρκεια της εγκαταστασης κανει μονο του το κινητο. Τεσπα, οταν την περασα ολα ηταν αψογα(εκτος τα γνωστα θεματακια με τους 60 χαρακτηρες) αλλα παρατηρησα οτι ειχε μειωθει ο αποθ.χωρος. Πριν ειχα 700ΜΒ διαθεσιμα και μετα την αναβαθμιση ειχα 500(με τις ιδιες εφαρμογες).Ετσι λεω δεν κανω ενα reset να στρωσει? κανω και τι να δω, ο χωρος πλεον μειωμενος στα 300(!) με ΚΑΜΙΑ εφαρμογη εγκατεστημενη.Ξανακανω και πηγε στα 180. Ε μετα απο 40 κυματα(ο akalos θα θυμαται :lol: ) βρηκα την λυση. Αφου εκανα root, περασα την cwm recovery. Στην αρχη, σκεφτηκα να βαλω την 2.2 της wind αλλα δεν εβρισκα τον τροπο και δεν ηξερε και κανεις να με βοηθησει. Οποτε λεω θα βαλω ξανα την 2.3 και θα το στειλω service. ΠΡΙΝ ομως ξαναβαλω την 2.3, εκανα wipe με το cwm recovery, ανοιγω το κινητο και τι να δω, κοντα στα 900ΜΒ διαθεσιμα(οσα επρεπε να εχω δηλαδη).Με το disk usage βλεπω οτι πλεον τα system data αναλογουν σε 100ΜΒ, απολυτα λογικο, ενω πιο πριν με τα απανωτα factory reset ελεγε οτι πιανουν 500ΜΒ! Τεσπα, ξαναπερασα την 2.3, το κινητο ξεrooταριστηκε και επανηλθε στα ισια του. :) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts