Jump to content

Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιμένω την επίσημη αφού θα έρθει όπως λένε. Γιατί όμως το λες αυτό; Έχουν κι άλλοι τέτοια προβλήματα να χάνει το σήμα με την 2.2; Πρώτη φορά εδώ και 3 εβδομάδες που το έχω μου το παρουσίασε.

OTA = Over The Air ;)

απλα κολησε και επρεπε να κανει επανεκινηση.

αντε παλι;;:mad::mad::p

πως;;;τι σημαινει Over The Air?????????????????

με wifi,με gps,bt,3G,πρεπει να εχω wind,how??????????????????????????????????????????????????

για ZTE ΒΛΕΠΩ ενα αρχειο για κατεβασμα

link

Edited by akalos

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guys, λεω να αλλαξω καρτα sd επειδη αυτη που εχω ειναι μικρη 2GB και ηδη μου τελειωνει σιγα σιγα ο χωρος, τι πρεπει να κανω? Πολλες εφαρμογες ειναι εγκατεστημενες εκει, με ενα απλο copy-paste απο την παλια στη καινουρια θα δουλεψει το κινητο σωστα?

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

πρεπει να εχω wind,how??????????????????????????????????????????????????

Πολύ καλή ερώτηση :) Και εγώ το αγόρασα συσκευή και το έχω με cosmote. Κάποιος που γνωρίζει πως γίνονται αυτές οι αναβαθμίσεις ίσως μπορεί να μας διαφωτίσει.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

OTA σημαίνει over the air update

η αναβάθμιση γίνεται απευθείας από τη συσκευή απόν τον πάροχο(τη WIND στην προκειμένη περίπτωση) and και ναι, χρειάζεται ενεργή σύνδεση με το διαδίκτυο(με προτίμηση σε WiFi). Για να γίνει αναζήτηση για αναβαθμίσεις από το τηλέφωνο πηγαίνεις στο ρυθμίσεις -> σχετικά με το τηλέφωνο, κάτω κάτω πρέπει να υπάρχει η επιλογή ενημέρωση συστήματος(ή κάτι τέτοιο) και αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση θα εμφανιστεί. Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείς άλλη εταιρεία για τις λειτουργίες τηλεφώνου μιας και οι ρυθμίσεις και οι κατάλληλοι σύνδεσμοι για την ενημέρωση είναι περασμένοι στη ρομ από τη WIND.

Guys, λεω να αλλαξω καρτα sd επειδη αυτη που εχω ειναι μικρη 2GB και ηδη μου τελειωνει σιγα σιγα ο χωρος, τι πρεπει να κανω? Πολλες εφαρμογες ειναι εγκατεστημενες εκει, με ενα απλο copy-paste απο την παλια στη καινουρια θα δουλεψει το κινητο σωστα?

Ναι.Βαλε την παλια σε ενα Cardreader και ριξε οτι βλεπεις μεσα στη καρτα στην επιφανεια εργασιας στον υπολογιστη.Στην συνεχεια αλλαξε την καρτα στο cardreader και βαλε την καινουρια και ριξτα μεσα.

Προσεξε μονο η καινουρια καρτα πρεπει να ειναι αν θυμαμαι καλα σε FAT32(γιατι θα ειναι πανω απο 2g).

Και αν θες και partition(προαιρετικο) θα πρεπει να την κανεις με το "Mini Tool Partition Wizard" συνηθως σε δυο μερη ενα Primary FAT32 και ενα Primary EXT2.

Εδω και ο οδηγος για partition και για να κατεβασεις το "Mini Tool Partition Wizard":http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=SD_card_partitioning

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Και αν θες και partition(προαιρετικο)

δεν βλεπω τον λογο να το κανεις,συν οτι τα windows δεν θα βλεπουν το 2ρο partiton εαν θελεις να το δουν.

OTA σημαίνει over the air update

η αναβάθμιση γίνεται απευθείας από τη συσκευή απόν τον πάροχο(τη WIND στην προκειμένη περίπτωση) and και ναι, χρειάζεται ενεργή σύνδεση με το διαδίκτυο(με προτίμηση σε WiFi). Για να γίνει αναζήτηση για αναβαθμίσεις από το τηλέφωνο πηγαίνεις στο ρυθμίσεις -> σχετικά με το τηλέφωνο, κάτω κάτω πρέπει να υπάρχει η επιλογή ενημέρωση συστήματος(ή κάτι τέτοιο) και αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση θα εμφανιστεί. Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείς άλλη εταιρεία για τις λειτουργίες τηλεφώνου μιας και οι ρυθμίσεις και οι κατάλληλοι σύνδεσμοι για την ενημέρωση είναι περασμένοι στη ρομ από τη WIND.

εληφθη......

Edited by akalos

Τα Windows δεν βλεπουν το EXT2 partition αλλα βοηθαει στο κινητο.Μπορεις να εκμεταλλευτεις τις δυνατοτητες καποιας εφαρμογης για εξοικονομηση περισσοτερου χωρου στην εσωτερικη μνημη.

Μπορεις να βαλεις το "Link2sd" στο κινητο αν εισαι rooted και να μεταφερεις στο ext2 partition τα lib.files,και τα dalvik-cache files με συνεπεια να δημιουργουνται συμβολικα link στους αρχικους καταλογους,περαν φυσικα και απο την μεταφορα apk files που τα συγκεκριμενα ετσι και αλλοιως οταν δεν ειναι απαραιτητα να βρισκονται στην εσωτερικη μνημη πανε στην sd.

Στο δικο μου μου με 13 εξτρα εφαρμογες εγκατεστημενες και μερικα lib.files,και dalvik-cache files απο τις ηδη προεγκατεστημενες τα παραπανω αρχεια ηταν γυρω στα 50mb στο ext2!!

Φυσικα και δεν χρειαζεται οπως ειπα παραπανω(προαιρετικο) αν δεν θελεις να εισαι root.

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Καλησπέρα, έχει 6 μέρες που πήρα το pro και οι 2 πάνω γωνίες της οθόνης(εννοώ μέσα/κάτω από την οθόνη) έχουν γεμίσει με σώματίδια σκόνης και παρατήρησα πως αυτό γίνετε περιοδικά . Ετσι όπως πάει σε κάνα μήνα θα καλύψουν τις γωνίες και θα έχουν φτάσει μέχρι το κέντρο...

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τέτοιο θέμα με το συγκεκριμένο μοντέλο, η είναι μεμονομένο φαινόμενο (από ενα γρήγορο google search δεν βρήκα κάτι)?

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποτρέψω (πχ αν βάλω θήκη)?

Υπάρχει περίπτωση αν το πάω στη wind να κάνουν κάποιο καθαρισμό η πιθανή αντικατάσταση ?

Παρατηρησα και εγω αυτο που λες αλλα παρα πολυ ελαχιστη σκονη εχει περασει.. η οποια φαινεται μονο στον ηλιο.. και με μαυρη οθονη σβηστη.. επανω δεξια και κατω αριστερα.. το εχω 1 μηνα και.. ειναι λιγο υπερβολη νομιζω να παω για αυτο στην εγγυηση.. ισως επειδη διαβασα εσενα καθισα και το ψείρισα.. ισως να εχει συμβει και σε αλλη μαρκα και να μην το κοιτουσα.. αλλα η ερωτηση μου ειναι εσενα ειναι πολυ εμφανες??

Τα Windows δεν βλεπουν το EXT2 partition

για το ext2 λεω και εγω.

μετα εψαχνα το MiniTool Partition pro για να τα επαναφερω.

το home δεν κανει.

Edited by akalos

εαν εισαι με 2.2 θα σου τα κανει αυτα,απορω γιατι μενεις σε αυτην ακομα

Εννοείς ότι εσύ έχεις κάνεις ήδη την αναβάθμιση σε 2.3; Εάν ναι, από που και πως;;;

Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα 3-4 φορές έχει χάσει τελείως το σήμα το κινητό και άλλες τόσες έχει κολλήσει και μόνο με restart (που στον δικό μου κόσμο σημαίνει βγάζω την μπαταρία) επανέρχεται! Υπάρχει περίπτωση στην 2.3 να μη μου τα βγάζει αυτά;

Αλήθεια, πώς κάνεις restart?

Παρεμπιμπτώντος, αγόρασα κι έβαλα κάρτα 16gb microSD HC! Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει πρόβλημα ε; Γιατί ο τύπος από τον οποίο την αγόρασα μου είπε πως θα έπρεπε να ήμουν σίγουρος ότι θα είναι συμβατή με τη συσκευή μου!

Edited by pos
www.mythiki.gr

Εννοείς ότι εσύ έχεις κάνεις ήδη την αναβάθμιση σε 2.3; Εάν ναι, από που και πως;;;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319182

Ηθελα να ανεβασω στο facebook μια photo που τραβηξα και στην κοινοποιηση αντι να επιλεξω facebook επελεξα κατα λαθος την πρωτη επιλογη "facebook (κλαμπ κοινωνικης δικτυωσης της Huawei)".

Ξερει κανεις που εχει παει αυτη η φωτο ? Δεν βρηκα κατι σχετικο, ουτε ανεβηκε στο προφιλ μου. Στο προφιλ μου πηγε οταν επελεξα το σκετο facecbook.

Τελικα αυτο εχει κανεις ιδεα τι ειναι ?

κανα καλο προγραμμα για φωνητικη κλιση ....να μιλαω απο bluetooth και να καλη το τηλεφωνο ξερεται παιδια?????

Διαβασα σε αλλο forum οτι η αναβαθμιση σε 2.3 απο το κινεζικο site εχει κανονικα ελληνικα και menu και ολα.. ισχυει ?? και στις επαφες και μηνυματα και ολα??.. εχει και touchpal?

Ναι.Βαλε την παλια σε ενα Cardreader και ριξε οτι βλεπεις μεσα στη καρτα στην επιφανεια εργασιας στον υπολογιστη.Στην συνεχεια αλλαξε την καρτα στο cardreader και βαλε την καινουρια και ριξτα μεσα.

Προσεξε μονο η καινουρια καρτα πρεπει να ειναι αν θυμαμαι καλα σε FAT32(γιατι θα ειναι πανω απο 2g).

Και αν θες και partition(προαιρετικο) θα πρεπει να την κανεις με το "Mini Tool Partition Wizard" συνηθως σε δυο μερη ενα Primary FAT32 και ενα Primary EXT2.

Εδω και ο οδηγος για partition και για να κατεβασεις το "Mini Tool Partition Wizard":http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=SD_card_partitioning

Ωραιος, ευχαριστω. Απλα εισαι 100% σιγουρος οτι οι εγκατεστημενες εφαρμογες δε θα εχουν προβλημα? Επειδη φανταζομαι τα αρχεια καθε εφαρμογης ειναι απροσπελαστα, με τον ιδιο τροπο που χωρις root δε μπορεις να "δεις" τον χωρο των εγκατεστημενων εφαρμογων και ισως με το απλο copy-paste απλα γινει αντιγραφη των "κανονικων" αρχειων. Ειμαι κομματακι ασχετος σε αυτο γι'αυτο ρωταω, μπορει να λεω και βλακειες.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Ωραιος, ευχαριστω. Απλα εισαι 100% σιγουρος οτι οι εγκατεστημενες εφαρμογες δε θα εχουν προβλημα? Επειδη φανταζομαι τα αρχεια καθε εφαρμογης ειναι απροσπελαστα, με τον ιδιο τροπο που χωρις root δε μπορεις να "δεις" τον χωρο των εγκατεστημενων εφαρμογων και ισως με το απλο copy-paste απλα γινει αντιγραφη των "κανονικων" αρχειων. Ειμαι κομματακι ασχετος σε αυτο γι'αυτο ρωταω, μπορει να λεω και βλακειες.

Εχω μια 4g και μια 8g....εκανα 2 με 3 φορες αλλαγη καρτας και αντιγραφη των αρχειων(apk) απο την μια στην αλλη...δεν ειχα καποιο προβλημα μετα στην εκκινηση των εγκατεστημενων εφαρμογων.

Το δοκιμασα και root και χωρις root.Τωρα αν ηταν τυχαιο αυτο και εγινε μονο σε μενα,τι να σου πω!

Βασικα παρε πρωτα οπως ειπαμε ενα αντιγραφο της sd καρτας σου αυτουσιο χωρις να πειραξεις τιποτα στον υπολογιστη σου(επιφανεια εργασιας)δημιουργωντας ενα φακελλο και ριξτα εκει μεσα (για να μη μπερδευτεις) με αντιγραφη-επικολληση.

Στη συνεχεια δες πρωτα αν η νεα σου microsd ειναι σε format FAT32(εφοσον ειναι πανω απο 2g) και εαν δεν ειναι καντην εσυ.

Παρε μετα τα περιεχομενα του φακελλου που εκανες στην επιφανεια εργασιας του Pc και ριξτα μεσα στην νεα σου καρτα με αντιγραφη-επικολληση.

Οταν τελειωσεις να χρησιμοποιησεις για ασφαλεια την "Ασφαλη Καταργηση Συσκευων"δεξια κατω στην μπαρα εργασιας των Windows και μετα να αφαιρεσεις το card reader η τελος παντων το καλωδιο usb.

Σημ:Απο την παλια σου καρτα μη διαγραφεις τιποτα μεχρι να σιγουρευτεις οτι ολα ειναι οκ.

Εχω μια 4g και μια 8g....εκανα 2 με 3 φορες αλλαγη καρτας και αντιγραφη των αρχειων(apk) απο την μια στην αλλη...δεν ειχα καποιο προβλημα μετα στην εκκινηση των εγκατεστημενων εφαρμογων.

Το δοκιμασα και root και χωρις root.Τωρα αν ηταν τυχαιο αυτο και εγινε μονο σε μενα,τι να σου πω!

Βασικα παρε πρωτα οπως ειπαμε ενα αντιγραφο της sd καρτας σου αυτουσιο χωρις να πειραξεις τιποτα στον υπολογιστη σου(επιφανεια εργασιας)δημιουργωντας ενα φακελλο και ριξτα εκει μεσα (για να μη μπερδευτεις) με αντιγραφη-επικολληση.

Στη συνεχεια δες πρωτα αν η νεα σου microsd ειναι σε format FAT32(εφοσον ειναι πανω απο 2g) και εαν δεν ειναι καντην εσυ.

Παρε μετα τα περιεχομενα του φακελλου που εκανες στην επιφανεια εργασιας του Pc και ριξτα μεσα στην νεα σου καρτα με αντιγραφη-επικολληση.

Οταν τελειωσεις να χρησιμοποιησεις για ασφαλεια την "Ασφαλη Καταργηση Συσκευων"δεξια κατω στην μπαρα εργασιας των Windows και μετα να αφαιρεσεις το card reader η τελος παντων το καλωδιο usb.

Σημ:Απο την παλια σου καρτα μη διαγραφεις τιποτα μεχρι να σιγουρευτεις οτι ολα ειναι οκ.

Δεν ειναι root το κινητο μου.. και πατωντας στο link2sd .. μου γραφει να διαλεξω τυπο format της sd με επιλογες 2g..3g..4g και fat32.. ειναι τικαρισμενο το 2g.. κι οταν παω να το αλλαξω μου λεει δεν ειναι root οποτε δεν μπορω..οκ λογικο.. αλλα τι ειναι τα αλλα format και τι διαφορα εχουν μεταξυ τους ?? γιατι βλεπω τα αναφερεις και εσυ..

Ειχα ενα θεμα το τελευταιο 2ημερο εβγαινε συχνα απο την sim την καρτα.. οταν μιλουσα με πεταγε εξω παλι που και που.. και στην εκκίνηση μου εγραφε σημερα το πρωι (οταν εβαλα τον κωδικο sim να ανοιξει)..προβλημα εκκινησης εγκατεστημενων εφαρμογων.. αλλαξα το θεμα απο android σε προεπιλογη huawei .. ειδα αμεσως διαφορα στη ταχυτητα.. πολυ καλυτερα και πιο γρηγορα.. και πηγα και στις εφαρμογες..διαχείριση εφαρμογων .. βρηκα εκκινηση εγκατεστημενων εφαρμογων και εκανα εκκαθαριση δεδομενων.. δειχνει να λυθηκαν τα θεματα του .. αλλα γενικα με το android η τακτοποιηση εικονιδίων στο menu (που ειναι αποθηκευμενο στο εκκινηση εγκατεστημενων εφαρμογων) ειναι προβλημα σε ολες τις συσκευες android μεχρι τωρα που ειχα.. επειδη μου αρεσει να βαζω τα εικονιδια σε σειρα π.χ. μια σελιδα εφαρμογες ιντερνετ αλλη gps αλλη παιχνιδια κτλ.. σε καθε συσκευη αντιμετοπιζω προβληματα με αυτο.. σε αυτη οταν κανεις update καποιες εφαρμογες μετα τις πεταει οπου να ναι παλι και πρεπει να της ξαναφτιαξω.. αν επαναφερω backup τις εφαρμογες π.χ οταν θα κανω την αναβαθμιση σε 3.2.. παλι θα τις πεταξει οπου να ναι.. ξερει κανενας κανα καλο app για αυτη τη δουλεια.. που να μην φρικαρει το κινητο ομως..

Δεν ειναι root το κινητο μου.. και πατωντας στο link2sd .. μου γραφει να διαλεξω τυπο format της sd με επιλογες 2g..3g..4g και fat32.. ειναι τικαρισμενο το 2g.. κι οταν παω να το αλλαξω μου λεει δεν ειναι root οποτε δεν μπορω..οκ λογικο.. αλλα τι ειναι τα αλλα format και τι διαφορα εχουν μεταξυ τους ?? γιατι βλεπω τα αναφερεις και εσυ..

Ειχα ενα θεμα το τελευταιο 2ημερο εβγαινε συχνα απο την sim την καρτα.. οταν μιλουσα με πεταγε εξω παλι που και που.. και στην εκκίνηση μου εγραφε σημερα το πρωι (οταν εβαλα τον κωδικο sim να ανοιξει)..προβλημα εκκινησης εγκατεστημενων εφαρμογων.. αλλαξα το θεμα απο android σε προεπιλογη huawei .. ειδα αμεσως διαφορα στη ταχυτητα.. πολυ καλυτερα και πιο γρηγορα.. και πηγα και στις εφαρμογες..διαχείριση εφαρμογων .. βρηκα εκκινηση εγκατεστημενων εφαρμογων και εκανα εκκαθαριση δεδομενων.. δειχνει να λυθηκαν τα θεματα του .. αλλα γενικα με το android η τακτοποιηση εικονιδίων στο menu (που ειναι αποθηκευμενο στο εκκινηση εγκατεστημενων εφαρμογων) ειναι προβλημα σε ολες τις συσκευες android μεχρι τωρα που ειχα.. επειδη μου αρεσει να βαζω τα εικονιδια σε σειρα π.χ. μια σελιδα εφαρμογες ιντερνετ αλλη gps αλλη παιχνιδια κτλ.. σε καθε συσκευη αντιμετοπιζω προβληματα με αυτο.. σε αυτη οταν κανεις update καποιες εφαρμογες μετα τις πεταει οπου να ναι παλι και πρεπει να της ξαναφτιαξω.. αν επαναφερω backup τις εφαρμογες π.χ οταν θα κανω την αναβαθμιση σε 3.2.. παλι θα τις πεταξει οπου να ναι.. ξερει κανενας κανα καλο app για αυτη τη δουλεια.. που να μην φρικαρει το κινητο ομως..

Αν αναφερεσαι στο Link2sd ειναι λογικο να θελει να εισαι root για να δει το partition και σε τι format ειναι.

Γιαυτο σε ρωταει με τον πινακα που σου ανοιγει στην αρχη σε τι format εχεις το partition-επιλεγεις και στην συνεχεια σου λεει να κανεις επανεκινηση για να το αναγνωρισει.

Με την διαφορα οτι δεν ειναι 2g..3g..4g..κλπ αλλα ext2,ext3,ext4..swap

Ας πουμε οτι τα ext3 και ext4 ειναι οι πιο εξελιγμενες μορφες του ext2.

Το swap είναι η περιοχη σε εναν σκληρο δισκο, που ειναι και μερος της εικονικης μνημης του κινητου, η οποια ειναι ενας συνδυασμος της (RAM) και του διαμερισματoς swap. Το swap προσωρινα κατεχει σελιδες μνημης που ειναι ανενεργες και χρησιμοποιειται οταν το συστημα αποφασισει οτι η (RAM) ειναι ανεπαρκης για ενεργες διαδικασιες. Αν το συστημα χρειαζεται περισσοτερους πορους μνημης η χωρου στη φυσικη μνημη,μεταφερονται στο χωρο swap, απελευθερωνοντας τη φυσικη μνημη για αλλες χρησεις. Σημειωσε οτι ο χρονος προσβασης στο swap ειναι πιο αργος, συνεπως δεν μπορει να αντικαταστησει τη φυσικη μνημη (RAM).(Δεν νομιζω οτι μας χρειαζετε)

Οσον αφορα για την ταχτοποιηση των εικονιδιων αν θυμαμαι καλα υπαρχει καποιος η καποιοι launchers που κανουν αυτη τη δουλεια αλλα δεν θυμαμαι.

Δοκιμασε απο το Android Market τους..(GO Launcher EX)..(LauncherPro)..(ADW.Launcher) κ.α

Edited by sakarkas1

Ειχα και γω θεμα με τα εικονιδια. Μονο που δεν τα πετουσε οπου να'ναι μετα απο update αλλα μετα απο restart/απενεργοποιηση του κινητου. Μαλιστα, οτι ειχα σε φακελους(μεσω του στοκ launcher της huawei) μου τα εβγαζε εξω και γενικως υπηρχε λογικα καποιο bug. Αλλα περασα τον Go launcher και βρηκα την υγεια μου. Καλυτερο interface, ωραια εφφε και λυθηκε και το συγκεκριμενο θεμα. Διαφορα στην ταχυτητα δεν ειδα, ελαφρυς μου φαινεται. Οση ελευθερη μνημη ειχα συνηθως πριν, τοση πανω-κατω εχω και τωρα.

--Alvar Hanso--

Τώρα έχω μπροστά και τα δυο. Μην το κουραζουμε άλλο...είναι εντελώς διαφορετικά.

Αραγε αυτό σημαίνει οτι η θήκες που κυκλοφορούν για το από x5 δεν θα εφαρμόζουν στο x5 pro ?

Παντως παιδια αυτο με τη σκονη να περναει στις γωνιες κατω απο την οθονη αρχιζει να γινεται εκνευριστικό.. επιφυλάσσομαι ακόμα και δεν γκρινιάζω πολυ ..γιατι ειναι σε μικρο βαθμο.. αν και απο τωρα ειναι ενοχλητικο οταν η οθονη ειναι στον ηλιο και με μαυρο φοντο πισω.. αν ομως στο μελλον και οσο περναει ο καιρος μεγαλωνει το προβλημα θα απογοητευτω ακομα κι αν το καλυπτει η εγγυηση.. δεν θα μου λεει κατι να τρεχω για κακοκατασκευες.. και απο οτι βλεπω το εχουν ολα τα huawei x5 αφου ηδη 3-4 φορες το εχουν αναφερει σε Forum .. και παρα πολλοι ισως να μην το εχουν παρατηρησει ακομα..

φιλέ που αναφερεσε τελικά την μια λες για το huawei x5 και την αλλά για το huawei x5 pro τελικά για ποιο λες

| Xperia X8 White | Unlock bootloader | Overclock at 787Mhz | [ROM] GingerCruzt Revision 8.4 | [KERNEL] Alfs for GingerDX v05 |

http://speedtest.net/result/1646516346.png

• The title was changed to Huawei U8800 IDEOS X5 Pro