Sofoklas Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 δεν υπαρχει κανενα αρνητικο εκτος του οτι δεν μπορω να το κανω root οπως θελω,τωρα που το no lock θα σταματησει και την οποια γκρινια,δεν ξερω με τι να ασχοληθω πλεον. το κινητο δουλευει ρολοι Τι εννοεις δεν μπορεις να το κανεις root οπως θελεις? Εγω το εκανα με αυτο Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Τι εννοεις δεν μπορεις να το κανεις root οπως θελεις? Εγω το εκανα με αυτο με 2.3 εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Τι εννοεις δεν μπορεις να το κανεις root οπως θελεις? Εγω το εκανα με αυτο Επιβεβαιωσε σε παρακαλω φιλε αν εισαι με 2.3 και αν ολα δουλευουν ρολοι μετα απο το root? Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 με 2.3 εισαι; 2.2 το μεσημερι το πηρα. Εχει βγει 2.3? κοιτα φιλε, πριν λιγο το εκανα root και μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι περιεργο, αν θελεις περιμενε μεχρι αυριο και θα σου πω σιγουρα αν δουλευουν ολα ρολοι. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 2.2 το μεσημερι το πηρα. Εχει βγει 2.3? Ναι.Με 2.2 ειναι ευκολο..με 2.3 ειναι το προβλημα! Θα δοκιμασω ομως!! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Ναι.Με 2.2 ειναι ευκολο..με 2.3 ειναι το προβλημα! Θα δοκιμασω ομως!! αξιζει η 2.3 η να περιμενω? Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) αξιζει η 2.3 η να περιμενω? Αξιζει οπως εγραψε πιο μπροστα ο Akalos...το μονο προβλημα μεχρι στιγμης ειναι το root που δεν δουλευει και τελεια. Το βασικοτερο προβλημα αν το κανεις "root" ειναι οτι ο "root explorer"ειναι στα Κινεζικα. Edited November 7, 2011 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 αξιζει η 2.3 η να περιμενω? τι να περιμενεις; το SP2 των windows:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 τι να περιμενεις; το SP2 των windows:p :lol: για καμια rom της προκοπης θα περιμενω γιατι δεν θελω να μπλεκω. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) :lol: για καμια rom της προκοπης θα περιμενω γιατι δεν θελω να μπλεκω. της προκοπης;πεταει σου λεω, αλλα περα απο αυτο: θα βαλεις του καθε..... την rom και οχι της εταιρειας σου που ειναι και η 2.3.5 και και που δεν εχει ακουστει το παραμικρο προβλημα μεχρι στιγμης! δεν καταλαβαινω. Edited November 7, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 της προκοπης;πεταει σου λεω, αλλα περα απο αυτο: θα βαλεις του καθε..... την rom και οχι της εταιρειας σου που ειναι και η 2.3.5 και και που δεν εχει ακουστει το παραμικρο προβλημα μεχρι στιγμης! δεν καταλαβαινω. Τι να το κανω αν δεν μπορω να το κανω root? Καλα δεν ξερω, πρωτη μερα ειναι, θα το σκαλισω οπως ειναι και αυριο-μεθαυριο θα δω Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 της προκοπης;πεταει σου λεω, αλλα περα απο αυτο: θα βαλεις του καθε..... την rom και οχι της εταιρειας σου που ειναι και η 2.3.5 και και που δεν εχει ακουστει το παραμικρο προβλημα μεχρι στιγμης! δεν καταλαβαινω. link φίλε μου; Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Τι να το κανω αν δεν μπορω να το κανω root? αλλο αυτο! εγω προτιμω 2.3.5 και unroot παρα 2.2 και root καπισι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 link φίλε μου; http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDA3MzE= κοιτα να δεις που θα με βαλετε να φλασαρω βραδυατικα :p Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDA3MzE= κοιτα να δεις που θα με βαλετε να φλασαρω βραδυατικα :p Εαν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις!!! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Εαν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις!!! δεν δουλευει:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 να δω αυτοι οι ανεπροκοποι της wind ποτε θα δωσουν την επισημη αναβαθμιση Sent from my U8800 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 οκ η 2.3. Aπο εμφανιση σκιζει αλλα στο Quadrant επεσε στο 1996 απο 2120. Κατι που παρατηρησα και δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει, οταν το σβηνω δεν σβηνει τελειως αλλα μπαινει σε αναστολη και μετα bootαρει σε λιγοτερο απο 5 δευτερολεπτα! Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 οκ η 2.3. Aπο εμφανιση σκιζει αλλα στο Quadrant επεσε στο 1996 απο 2120. Κατι που παρατηρησα και δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει, οταν το σβηνω δεν σβηνει τελειως αλλα μπαινει σε αναστολη και μετα bootαρει σε λιγοτερο απο 5 δευτερολεπτα! Στο Quadrant μη δινεις και μεγαλη βαση!Οσο για το αλλο προτου κανεις το update εκανες απο Recovery mode "wipe cash partition" και wipe data & factory reset? Αν ναι κανε ενα reboot system να δεις μηπως διορθωθει. Κοιταξε εδω τι εγραψα απο δοκιμη σημερα το πρωι:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319182&page=9 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ψάχνοντας λίγο στο youtube βρήκα 2 βίντεο τραβηγμένα με το PRO και Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει βελτίωση και στα βίντεο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Θα μπορούσε κάποιος από τους κατόχους μοντέλου PRO να ανεβάσει δοκιμαστικό βιντεάκι ή/και φωτογραφίες τραβηγμένες με PRO? Εκ μέρους των υποψηφίων αγοραστών :lol: σας ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Πλέων μπορώ να σου ανεβάσω οσο βιντεακια θες!! Δε κρατήθηκα κ το χτύπησα σήμερα το πρωί!!! :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Το Pro εχει προβλημα με το deep sleep οπως το απλο Χ5 η οχι? Και αν ναι υπαρχει ακομη με την αναβαθμηση? Παντος τα παραπανω βιντεο ειναι τα ιδια σκ@τ@ με το απλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAZIAGGELOS Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) : παιδιά είναι καλή η ποιότητα κατασκευής του? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. Edited November 10, 2011 by navi55 Παράθεση | Xperia X8 White | Unlock bootloader | Overclock at 787Mhz | [ROM] GingerCruzt Revision 8.4 | [KERNEL] Alfs for GingerDX v05 | http://speedtest.net/result/1646516346.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 (edited) : παιδιά είναι καλή η ποιότητα κατασκευής του? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. Καλημερα. Για τα λεφτα του ειναι μια πολυ τιμια επιλογη!!Μπορεις να πεις οτι η ποιοτητα κατασκευης του εναι αρκετα καλη.Απο την στιγμη που εγω τουλαχιστον στο δικο μου δεν διαπιστωνω προβληματα στην οθονη η στα πλαστικα(να τριζουν να μην εφαρμοζουν σωστα) η ποιοτητα για μενα ειναι σε δευτερη μοιρα.Να φανταστεις οτι εχω βγαλει το καπακι της μπαταριας πανω απο 60-70 φορες σε μια βδομαδα και δεν εχει κανει το παραμικρο τριξιμο.Η οθονη δεν ειναι και "Gorilla Glass"αλλα με ενα "screen protector" την προστατευεις απο ατυχηματα.Οσο αφορα για την αποκριση,ρολαρεεεεεεεει και ανταποκρινεται αμεσως στο αγγιγμα.Ασε που ειναι και κομψο για μενα! Γενικα σου λεω ειναι ενα τιμιο "smartphone"που καλλιστα θα μπορουσε να στοιχιζει πολυ περισσοτερο!! Τα υπολοιπα θα τα ανακαλυψεις μονος σου. Νομιζω θα μεινεις ικανοποιημενος.:D -------------------------------------------------------- Εκφραζω φυσικα την προσωπικη μου αποψη. Edited November 11, 2011 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 (edited) : παιδιά είναι καλή η ποιότητα κατασκευής του? πλαστικουρες οπως ολα. ζεσταινεται; οχι ζαλιζεσαι αμα μιλας ωρες;οχι ρολαρει πολυ καλα,δεν κολλαει σε εφαρμογες,δεν κανει κιχ γενικα με 2.3.5 παιχνιδια δεν ξερω,υποστηριξη adobe 11,καμερα πολυ καλη,video καλο,speaker θα μπορουσε να εχει καλυτερο,wifi απιαστο,3g επισης,ραδιο με ακουστικα τελειο κατα την γνωμη μου,οθονη μεγαλη,ανετη,με σωστη αναλυση, φωτεινη που πασχει απο απο γωνιες θεασης σαν lcd που ειναι. πληκτρολογηση σε wide απαιχτο,σε 4:3 ειναι στο σωστο υψος link μπαταρια αναλογα με την χρηση εως <4 ημερες ενα μειον εχω βρει που με ενοχλει ιδιαιτερα:δακτυλικα αποτυπωματα στην οθονη,πολυ ευκολα λερωνει. εγω θα το χαρακτηριζα το τελειο κινητο για τα γουστα μου και την χρηση που το θελω. υπαρχουν καλυτερα;υπαρχουν!παντα θα υπαρχουν. αλλα..... το εθαψα λιγο....... αυτα:p edit:κακως η εταιρια το ονομασε X5 pro,ας το ονομαζε Χ10,η οπως αλλοιως ηθελε,δεν εχει καμια σχεση με το απλο,δεν ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του Χ5. ειναι αλλο τηλεφωνο και πολλοι χρηστες μπερδευονται. Edited November 11, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts