kissmyarch Δημ. November 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 edit από ότι βλέπω η Mod version είναι η 2.4.6 οποτε λογικά ειμαι κομπλε.. Αλλά γιατί η διαφορά? 2.3.7 είναι η έκδοση του Android. 2.4.6 είναι η έκδοση της συγκεκριμένης rom. Οι εκδόσεις των roms δίνονται από τον εκάστοτε developer και δεν έχουν καμία σχέση με την official έκδοση του android. παιδια εγω ενα πραγμα θα ηθελα οταν θα κανω το back up οι επφες θα μου διαγραφουν; Όταν κάνεις back-up, θα αποθηκευτεί οτιδήποτε έχεις τώρα έτσι ώστε αν κάτι πάει στραβά να γυρίσεις πίσω. Backup μόνο των επαφών κάνεις μέσα από τις επαφές, πατώντας το αριστερό πλήκτρο και επιλέγοντας εξαγωγή. Θα αποθηκευτεί ένα αρχειάκι 001.vcf στην sd, το οποίο μετά την εγκατάσταση της νέας ρομ θα το κάνεις εισαγωγή για να μπουν οι επαφές στη νέα ρομ. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patirgerasimos Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 έχω θέμα με τον φωτισμό του πληκτρολογίου..μια δουλέυει μια δεν δουλεύει..κάνω ότι λέει στην πρωτη σελίδα στο faqs του τραβάω και ένα reboot και ολα οκ. Μετα από λίγη ώρα που ανοίγω το πληκτρ πάλι δεν ανάβει και είναι φουλ σκοτάδι..Κοιτάζω τις ρυθμίσεις και ειναι οπως πρέπει να ειναι... καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Τις google apps τις φλασαρουμε με cwm? Edit: Μολις την περασα.Αισθητα πιο γρηγορη απο την GingerDX. Edited December 1, 2011 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. December 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Τις google apps τις φλασαρουμε με cwm? Εγώ τα έχω περάσει χειροκίνητα. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Επειδη εχω δοκιμασω ολες τις εκδοσεις ρομ, αλλα παντα καταληγω στην εργοστασιακη εχω καποιες αποριες, απο οτι εχω καταλαβει ισχυουν για ολες τις ρομ Συγνωμη αν εχουν απαντηθει μερικες 1) Υπαρχει τροπος να περαστει το προγραμμα back up της SE και να επαναφερω μηνηματα, επαφες και ρυθμισεις? Ειδικα τα μηνηματα πολλες ρομ (αν οχι ολες) βαζουν αλλη εκδοση και δεν μπορω να τα κανω μπακ (ουτε απο τιτανιουμ) τα μηνηματα. Επαφες γινεται επαναφορα και απο το αρχειο vfc. Ουσιαστικα δηλαδη μπορουμε να βρουμε καπου και να περασουμε τα εργοστασιακα προγραμματα για τα μηνηματα και το μπακ απ? 2) Ηχοι κλησεις, που τα βαζουμε τους ηχους που θελουμε για να το βρισκει για ρινγκτοουν? 3) Πληκτρολογιο, για να δουλευει το @ στα αγγλικα τι ακριβως κανουμε, περναμε καποιο προγραμμα πληκτρολογιου? 4) Οβερλοκινγκ και καλυμπραρισμα μπαταριας το κανουμε εμεις? πως ξερουμε τα σωστα νουμερα να μην το καψουμε, το εβαλα χειροκινιτα στο φουλ καπου 800+ και κολησε εβγαλα την μπαταρια για να το ξεκολησω... Και εν τελει το αιωνιο ερωτημα MiniCM7Pro V21 H' GinTonic.SE v2.5.1 H' GingerDX pro v17??? Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. December 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Επειδη εχω δοκιμασω ολες τις εκδοσεις ρομ, αλλα παντα καταληγω στην εργοστασιακη εχω καποιες αποριες, απο οτι εχω καταλαβει ισχυουν για ολες τις ρομ Συγνωμη αν εχουν απαντηθει μερικες 1) Υπαρχει τροπος να περαστει το προγραμμα back up της SE και να επαναφερω μηνηματα, επαφες και ρυθμισεις? Ειδικα τα μηνηματα πολλες ρομ (αν οχι ολες) βαζουν αλλη εκδοση και δεν μπορω να τα κανω μπακ (ουτε απο τιτανιουμ) τα μηνηματα. Επαφες γινεται επαναφορα και απο το αρχειο vfc. Ουσιαστικα δηλαδη μπορουμε να βρουμε καπου και να περασουμε τα εργοστασιακα προγραμματα για τα μηνηματα και το μπακ απ? 2) Ηχοι κλησεις, που τα βαζουμε τους ηχους που θελουμε για να το βρισκει για ρινγκτοουν? 3) Πληκτρολογιο, για να δουλευει το @ στα αγγλικα τι ακριβως κανουμε, περναμε καποιο προγραμμα πληκτρολογιου? 4) Οβερλοκινγκ και καλυμπραρισμα μπαταριας το κανουμε εμεις? πως ξερουμε τα σωστα νουμερα να μην το καψουμε, το εβαλα χειροκινιτα στο φουλ καπου 800+ και κολησε εβγαλα την μπαταρια για να το ξεκολησω... Και εν τελει το αιωνιο ερωτημα MiniCM7Pro V21 H' GinTonic.SE v2.5.1 H' GingerDX pro v17??? 1) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11908011&postcount=4 Για να μην μπερδευτείς, πρώτα ακολουθείς τα βήματα που περιγράφει στο Installing Backup & restore app και αν συναντήσεις το πρόβλημα που γράφει ακολουθείς τα βήματα του Installing update. 2) Φτιάξε ένα φάκελο Ringtones στην κάρτα μνήμης και βάλε εκεί ό,τι θες. 3) Βάζεις αυτό και στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου έχεις επιλεγμένο μόνο το Default input. 4) Αφού δεν το έκαψες πάλι καλά. Μετά από τεσταρίσματα και γενική χρήση η καλύτερη συχνότητα είναι τα 600MHz. Το overclocking δεν προσφέρει τίποτα ουσιώδες στα κινητά μας. Γενικά μην το βάζεις πάνω από 710. Gintonic με zombiepanic kernel :p Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ελληνικό μενού έχει αυτή η rom? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patirgerasimos Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 εχει φίλος αλλά, δεν αξίζει και πολλά. Στο δικό μου τηλ, έχει αρκετά κολλήματα, το wireless συνδεέεται όποτε του γουστάρει και το φως στο qwerty πληκτρολόγιο μη ανάβει και μία όχι και όταν είναι βράδυ και θες να δουλέψει πρέπει να του κάνεις reboot. Χίλιες φορές η απαλλοτρίωση 2.1 παρά αυτή εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksp Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλησπέρα σας, σήμερα πήγα να κατεβάσω τα 3 links της πρώτης δημοσίευσης, αλλά κανένα δεν είναι ενεργό... μπορεί κάποιος φίλος να τα ξανανεβάσει; Παράθεση Visit: www.sofiatimes.com www.serrestown.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts