Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να το λες, έτσι θα είναι :) τώρα -φαντάσου- αλλάζω ρυθμίσεις και είναι φοβερό το πόσες ρυθμίσεις έχει...
Αυτά...

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με dalvik ή art την έχετε την PA?

Έλα ντε. Μιλάς με γρίφους γέροντα :) Πως το μαθαίνουμε αυτό;

Αυτά...

Έλα ντε. Μιλάς με γρίφους γέροντα :) Πως το μαθαίνουμε αυτό;

:D στις επιλογές για προγραμματιστή νομίζω είναι η επιλογή. Το art θεωρητικά υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη αυτονομία.

:D στις επιλογές για προγραμματιστή νομίζω είναι η επιλογή. Το art θεωρητικά υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη αυτονομία.

Όπως πολύ σωστά το είπες, "θεωρητικά"!

Καλού κακού πριν δοκιμάσετε την εναλλαγή συνιστώ backup δεδομένων με titanium ή παρόμοιο πρόγραμμα..

Το είχα με αρτ αλλά επειδή παίζω παιχνίδια και έχω το xposed το γύρισα σε dalvik. Να ενημερώσω ότι το xposed θα δουλεύει με το art όταν βγει με το καλό ή 5 έκδοση του Android που θα έχει το art σαν default
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλησπέρα, έχω 4.1.2 Ι9100BULS1 3.0.31-889555dpi@dell228#3smp preemptthu jan 31 14:48:54 kst 2013 JSO54K.I9100XWLSD τι πρέπει να κάνω για να αναβαθμιστω με ποιοτητα...γιατι αυτο που έχει τώρα...έιναι εφιάλτης...αργο και τρώει πολύ μπαταρία....θελω βοήθεια...

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Καλησπέρα, έχω 4.1.2 Ι9100BULS1 3.0.31-889555dpi@dell228#3smp preemptthu jan 31 14:48:54 kst 2013 JSO54K.I9100XWLSD τι πρέπει να κάνω για να αναβαθμιστω με ποιοτητα...γιατι αυτο που έχει τώρα...έιναι εφιάλτης...αργο και τρώει πολύ μπαταρία....θελω βοήθεια...

Παραπάνω από αυτό σε επίσημη δεν πας. Σε οτιδήποτε άλλο υπάρχει τρόπος με κάποια διαδικασία εύκολη

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

τέλεια μπορείς να μου πείς τι είναι πιο σταθερο σε ρομ εννοω....και ποιος ειναι ο ποιο εφκολος τροπος για εμενα να κάνω αναβαθμιση?Δεν είμαι εξικοιωμένος με το αντικείμενο βασικά πράγματα....αλλά όχι γκουρου...στο ανδτροιντ......καταλαβαινω τεχνικούς όρους....αλλα δεν εχω εμπειρια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

τέλεια μπορείς να μου πείς τι είναι πιο σταθερο σε ρομ εννοω....και ποιος ειναι ο ποιο εφκολος τροπος για εμενα να κάνω αναβαθμιση?Δεν είμαι εξικοιωμένος με το αντικείμενο βασικά πράγματα....αλλά όχι γκουρου...στο ανδτροιντ......καταλαβαινω τεχνικούς όρους....αλλα δεν εχω εμπειρια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ρουτάρεις με philz και στην συνέχεια κουμπώνεις μια custom, ή απλά κάνεις ένα reset factory settings + wipe internal για να ανασάνει η συκευή σου σε stock επίπεδα....

The choice is yours... :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ερωτήσεις:

1.Τι είναι το philz?Που το βρίσκω?

2.Ρομ που βρίσκω? ποια είναι η καλύτερη? πιο σταθερη καλυτερη διαχειρηση μπαταρίας

3.wipe Internal stock επίπεδο...τι λέει ο ποιητής? πως τα κάνω αυτά?

Ξέρω πολλές ερωτήσεις....όποις θέλει βοηθάει...αλλιώς...οκ μέχρι να πεθάνει ο γαλαξίας....υπεμονή.....χααχαχχα

Ipad 3,Ipad 5

Ερωτήσεις:

1.Τι είναι το philz?Που το βρίσκω?

2.Ρομ που βρίσκω? ποια είναι η καλύτερη? πιο σταθερη καλυτερη διαχειρηση μπαταρίας

3.wipe Internal stock επίπεδο...τι λέει ο ποιητής? πως τα κάνω αυτά?

Ξέρω πολλές ερωτήσεις....όποις θέλει βοηθάει...αλλιώς...οκ μέχρι να πεθάνει ο γαλαξίας....υπεμονή.....χααχαχχα

1. Αν θες να παραμείνεις στην μανίσια rom απλά κάνεις factory reset + format internal memory

2. Διαφορετικά

α. Διαλέγεις την έκδοση που σου ταιριάζει και τον φλασάρεις: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development/philz-cwm6-stock-kernel-cwm6-root-exfat-t1877270

έτσι το κινητό γίνεται root και αποκτά custom recovery

b. Διαλέγεις rom απο εδώ και την φλασάρεις, φυσικά ακολουθείς τις οδηγίες του developer

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives

Φίλε μου ευχαριστω....αλλα πραγματικα μου φαινονται κινεζικα....όλα τα λινκς....δε καταλαβαινω τι ψαχνω,,,,ας πουμε είδα ότι έχει πολλούς τύπους σ2.....εσύ στην υπογραφή σου γράφεις...CM 10.1.3 + Dorimanx 9.43 τι είναι τούτο? ευχαριστημένος?υπάρχει κάπου οδήγος για το γαλαξια σ2? να διαβάσω μπας και καταλάβω τι και πώς και από πού το κάνω?...Μη με βρίσετε! :O

Ipad 3,Ipad 5

Φίλε μου ευχαριστω....αλλα πραγματικα μου φαινονται κινεζικα....όλα τα λινκς....δε καταλαβαινω τι ψαχνω,,,,ας πουμε είδα ότι έχει πολλούς τύπους σ2.....εσύ στην υπογραφή σου γράφεις...CM 10.1.3 + Dorimanx 9.43 τι είναι τούτο? ευχαριστημένος?υπάρχει κάπου οδήγος για το γαλαξια σ2? να διαβάσω μπας και καταλάβω τι και πώς και από πού το κάνω?...Μη με βρίσετε! :O

Στην πρωτη σελίδα αυτού του νήματος έχει καποιους χρήσιμους οδηγους. Θέλει λιγο διάβασμα ;-)

QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Γιατί δεν του βάζεις ROM με τον Cyanogen Installer να ξεμπερδεύεις;

http://beta.download.cyanogenmod.org/install

Edited by DimitrisAndNiki

Ξερει κανεις γιατι το σ2 ενω μου δειχνει οτι εχει ακομα 221 mb χωρο,οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη απο το play store μου λεει δεν υπαρχει επαρκης αποθηκευτικος χωρος?

Γιατί δεν του βάζεις ROM με τον Cyanogen Installer να ξεμπερδεύεις;

http://beta.download.cyanogenmod.org/install

Αυτό μου φαινεται ΤΕΛΕΙΟ,,,,,,εγκαθιστας....το πρόγραμμα στα Windows και μετά φορας τη ρομ που έχεις στο κινητο ..και αυτό είναι όλο... έτσι δουλευει?Αν όχι τι έιδους ρομ πρέπει να βρώ? Εσύ ποια έχεις? Ευχαριστω μου έδωσες θάρρος αλλιως απογοητεύτηκα ότι δε πρόκεινται να αλλαξει τιποτα το Σ2 μέχρι να πεθανει σα συσκευη....

Ipad 3,Ipad 5

Αυτό μου φαινεται ΤΕΛΕΙΟ,,,,,,εγκαθιστας....το πρόγραμμα στα Windows και μετά φορας τη ρομ που έχεις στο κινητο ..και αυτό είναι όλο... έτσι δουλευει?Αν όχι τι έιδους ρομ πρέπει να βρώ? Εσύ ποια έχεις? Ευχαριστω μου έδωσες θάρρος αλλιως απογοητεύτηκα ότι δε πρόκεινται να αλλαξει τιποτα το Σ2 μέχρι να πεθανει σα συσκευη....

Ακολουθείς ακριβώς τα βήματα της σελίδας και αυτό μόνο του στο ρουτάρει και σου κουμπώνει μια CM Stable

εσύ δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΑ - δεν ψάχνεις ΤΙΠΟΤΑ

άντε βουρ στο ψητό, καλή επιτυχία!

Σου προτείνει να στήσεις εφαρμογή και στο PC και στο κινητό (για να επικοινωνούν)

Εγώ CM stable έχω (λογικά αυτή που θα σστήσει και σε σένα)

Φιλε μου αν βαλω μονο στο κομπιουτερ πειραζει δε γινεται δουλεια ετσι;...επισης ολες οι stable rom εχουν αρχαια ημερομηνια....2012.....ενω αυτη που εχω τωρα ειναι χαλια μεν...δεν το εχω πειραξει το κινητο....αλλα ειναι του 2013 ...δεν ειναι περιεργο; ευχαριστω

Ipad 3,Ipad 5

Φιλε μου αν βαλω μονο στο κομπιουτερ πειραζει δε γινεται δουλεια ετσι;...επισης ολες οι stable rom εχουν αρχαια ημερομηνια....2012.....ενω αυτη που εχω τωρα ειναι χαλια μεν...δεν το εχω πειραξει το κινητο....αλλα ειναι του 2013 ...δεν ειναι περιεργο; ευχαριστω

Ο οδηγός λέει πως πρέπει να βάλεις και στο κινητό, τέλος! :)

Η ημερομηνία της CM stable για την συσκευή μας είναι: 2013-09-23 15:29:57

Ρε παιδιά από μπαταρία η CM 10.1.3 τι λέει; διότι αυτόν τον καιρό φοράω την ΡΑ (ΚΙΤΚΑΤ) και είναι πολύ καλή η μπαταρία του, περίπου όπως η NeatROM (Jellybean) που είχα στο παρελθόν. Αλλά όποια CM και να έχω δοκιμάσει, τη μπαταρία την ξεζούμιζε σε χρόνο dt.
Αυτά...

Ρε παιδιά από μπαταρία η CM 10.1.3 τι λέει; διότι αυτόν τον καιρό φοράω την ΡΑ (ΚΙΤΚΑΤ) και είναι πολύ καλή η μπαταρία του, περίπου όπως η NeatROM (Jellybean) που είχα στο παρελθόν. Αλλά όποια CM και να έχω δοκιμάσει, τη μπαταρία την ξεζούμιζε σε χρόνο dt.

Με πολύ σκάλισμα μου πάει 1 μέρα

Στο χαλαρό (2x30λεπτα τηλέφωνα + 1 ώρα mp3 + λίγο σκάλισμα) πάει 1,5-2,0 μέρες

Πρέπει να τονίσω ότι το βράδυ το βάζω flight mode 23:00 - 05:00

Με πολύ σκάλισμα μου πάει 1 μέρα

Στο χαλαρό (2x30λεπτα τηλέφωνα + 1 ώρα mp3 + λίγο σκάλισμα) πάει 1,5-2,0 μέρες

Πρέπει να τονίσω ότι το βράδυ το βάζω flight mode 23:00 - 05:00

Ναι ε; δεν το πολυσκαλίζω, αλλά εχω σχεδόν συνέχεια BT ανοιχτό, και WiFi ή data όταν πραγματικά τα χρειάζομαι. Βέβαια τα services της google κάνουν updates αλλά όχι όλα, μόνο επαφές, chrome, calendar και gmail. Τα facebook, twitter, skype κλπ είναι disabled τα sync τους. MP3 επίσης ακού αρκετά (κάνα 2ωρο τη μέρα). Με την πρώτη ευκαιρία θα τη δοκιμάσω, αλλά να βάλω 10.1 ή καμιά 11? Η αλήθεια είναι πως θέλω κάτι stable γιατί δε θέλω να χάνω κλήσεις, αυτόματα resets και άλλα ωραία τέτοια :)

Αυτά...

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)