mclound Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Για να το λες, έτσι θα είναι :) τώρα -φαντάσου- αλλάζω ρυθμίσεις και είναι φοβερό το πόσες ρυθμίσεις έχει... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Με dalvik ή art την έχετε την PA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Με dalvik ή art την έχετε την PA? Έλα ντε. Μιλάς με γρίφους γέροντα :) Πως το μαθαίνουμε αυτό; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Έλα ντε. Μιλάς με γρίφους γέροντα :) Πως το μαθαίνουμε αυτό; :D στις επιλογές για προγραμματιστή νομίζω είναι η επιλογή. Το art θεωρητικά υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 :D στις επιλογές για προγραμματιστή νομίζω είναι η επιλογή. Το art θεωρητικά υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη αυτονομία. Όπως πολύ σωστά το είπες, "θεωρητικά"! Καλού κακού πριν δοκιμάσετε την εναλλαγή συνιστώ backup δεδομένων με titanium ή παρόμοιο πρόγραμμα.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Το είχα με αρτ αλλά επειδή παίζω παιχνίδια και έχω το xposed το γύρισα σε dalvik. Να ενημερώσω ότι το xposed θα δουλεύει με το art όταν βγει με το καλό ή 5 έκδοση του Android που θα έχει το art σαν default Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Είδες καμία διαφορά ανάμεσα σε dalvik και art; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καλησπέρα, έχω 4.1.2 Ι9100BULS1 3.0.31-889555dpi@dell228#3smp preemptthu jan 31 14:48:54 kst 2013 JSO54K.I9100XWLSD τι πρέπει να κάνω για να αναβαθμιστω με ποιοτητα...γιατι αυτο που έχει τώρα...έιναι εφιάλτης...αργο και τρώει πολύ μπαταρία....θελω βοήθεια... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καλησπέρα, έχω 4.1.2 Ι9100BULS1 3.0.31-889555dpi@dell228#3smp preemptthu jan 31 14:48:54 kst 2013 JSO54K.I9100XWLSD τι πρέπει να κάνω για να αναβαθμιστω με ποιοτητα...γιατι αυτο που έχει τώρα...έιναι εφιάλτης...αργο και τρώει πολύ μπαταρία....θελω βοήθεια... Παραπάνω από αυτό σε επίσημη δεν πας. Σε οτιδήποτε άλλο υπάρχει τρόπος με κάποια διαδικασία εύκολη Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 τέλεια μπορείς να μου πείς τι είναι πιο σταθερο σε ρομ εννοω....και ποιος ειναι ο ποιο εφκολος τροπος για εμενα να κάνω αναβαθμιση?Δεν είμαι εξικοιωμένος με το αντικείμενο βασικά πράγματα....αλλά όχι γκουρου...στο ανδτροιντ......καταλαβαινω τεχνικούς όρους....αλλα δεν εχω εμπειρια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 τέλεια μπορείς να μου πείς τι είναι πιο σταθερο σε ρομ εννοω....και ποιος ειναι ο ποιο εφκολος τροπος για εμενα να κάνω αναβαθμιση?Δεν είμαι εξικοιωμένος με το αντικείμενο βασικά πράγματα....αλλά όχι γκουρου...στο ανδτροιντ......καταλαβαινω τεχνικούς όρους....αλλα δεν εχω εμπειρια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ρουτάρεις με philz και στην συνέχεια κουμπώνεις μια custom, ή απλά κάνεις ένα reset factory settings + wipe internal για να ανασάνει η συκευή σου σε stock επίπεδα.... The choice is yours... :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ερωτήσεις: 1.Τι είναι το philz?Που το βρίσκω? 2.Ρομ που βρίσκω? ποια είναι η καλύτερη? πιο σταθερη καλυτερη διαχειρηση μπαταρίας 3.wipe Internal stock επίπεδο...τι λέει ο ποιητής? πως τα κάνω αυτά? Ξέρω πολλές ερωτήσεις....όποις θέλει βοηθάει...αλλιώς...οκ μέχρι να πεθάνει ο γαλαξίας....υπεμονή.....χααχαχχα Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ερωτήσεις: 1.Τι είναι το philz?Που το βρίσκω? 2.Ρομ που βρίσκω? ποια είναι η καλύτερη? πιο σταθερη καλυτερη διαχειρηση μπαταρίας 3.wipe Internal stock επίπεδο...τι λέει ο ποιητής? πως τα κάνω αυτά? Ξέρω πολλές ερωτήσεις....όποις θέλει βοηθάει...αλλιώς...οκ μέχρι να πεθάνει ο γαλαξίας....υπεμονή.....χααχαχχα 1. Αν θες να παραμείνεις στην μανίσια rom απλά κάνεις factory reset + format internal memory 2. Διαφορετικά α. Διαλέγεις την έκδοση που σου ταιριάζει και τον φλασάρεις: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development/philz-cwm6-stock-kernel-cwm6-root-exfat-t1877270 έτσι το κινητό γίνεται root και αποκτά custom recovery b. Διαλέγεις rom απο εδώ και την φλασάρεις, φυσικά ακολουθείς τις οδηγίες του developer http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Φίλε μου ευχαριστω....αλλα πραγματικα μου φαινονται κινεζικα....όλα τα λινκς....δε καταλαβαινω τι ψαχνω,,,,ας πουμε είδα ότι έχει πολλούς τύπους σ2.....εσύ στην υπογραφή σου γράφεις...CM 10.1.3 + Dorimanx 9.43 τι είναι τούτο? ευχαριστημένος?υπάρχει κάπου οδήγος για το γαλαξια σ2? να διαβάσω μπας και καταλάβω τι και πώς και από πού το κάνω?...Μη με βρίσετε! :O Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Φίλε μου ευχαριστω....αλλα πραγματικα μου φαινονται κινεζικα....όλα τα λινκς....δε καταλαβαινω τι ψαχνω,,,,ας πουμε είδα ότι έχει πολλούς τύπους σ2.....εσύ στην υπογραφή σου γράφεις...CM 10.1.3 + Dorimanx 9.43 τι είναι τούτο? ευχαριστημένος?υπάρχει κάπου οδήγος για το γαλαξια σ2? να διαβάσω μπας και καταλάβω τι και πώς και από πού το κάνω?...Μη με βρίσετε! :O Στην πρωτη σελίδα αυτού του νήματος έχει καποιους χρήσιμους οδηγους. Θέλει λιγο διάβασμα ;-) Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Φίλε μου ευχαριστω....αλλα πραγματικα μου φαινονται κινεζικα....όλα τα λινκς....δε καταλαβαινω τι ψαχνω,,,,ας πουμε είδα ότι έχει πολλούς τύπους σ2.....εσύ στην υπογραφή σου γράφεις...CM 10.1.3 + Dorimanx 9.43 τι είναι τούτο? ευχαριστημένος?υπάρχει κάπου οδήγος για το γαλαξια σ2? να διαβάσω μπας και καταλάβω τι και πώς και από πού το κάνω?...Μη με βρίσετε! :O Γιατί δεν του βάζεις ROM με τον Cyanogen Installer να ξεμπερδεύεις; http://beta.download.cyanogenmod.org/install Edited March 13, 2014 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ξερει κανεις γιατι το σ2 ενω μου δειχνει οτι εχει ακομα 221 mb χωρο,οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη απο το play store μου λεει δεν υπαρχει επαρκης αποθηκευτικος χωρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Γιατί δεν του βάζεις ROM με τον Cyanogen Installer να ξεμπερδεύεις; http://beta.download.cyanogenmod.org/install Αυτό μου φαινεται ΤΕΛΕΙΟ,,,,,,εγκαθιστας....το πρόγραμμα στα Windows και μετά φορας τη ρομ που έχεις στο κινητο ..και αυτό είναι όλο... έτσι δουλευει?Αν όχι τι έιδους ρομ πρέπει να βρώ? Εσύ ποια έχεις? Ευχαριστω μου έδωσες θάρρος αλλιως απογοητεύτηκα ότι δε πρόκεινται να αλλαξει τιποτα το Σ2 μέχρι να πεθανει σα συσκευη.... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatasos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ποια θεωρείτε καλύτερη custom rom αυτή τη στιγμή και για ποιο λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Αυτό μου φαινεται ΤΕΛΕΙΟ,,,,,,εγκαθιστας....το πρόγραμμα στα Windows και μετά φορας τη ρομ που έχεις στο κινητο ..και αυτό είναι όλο... έτσι δουλευει?Αν όχι τι έιδους ρομ πρέπει να βρώ? Εσύ ποια έχεις? Ευχαριστω μου έδωσες θάρρος αλλιως απογοητεύτηκα ότι δε πρόκεινται να αλλαξει τιποτα το Σ2 μέχρι να πεθανει σα συσκευη.... Ακολουθείς ακριβώς τα βήματα της σελίδας και αυτό μόνο του στο ρουτάρει και σου κουμπώνει μια CM Stable εσύ δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΑ - δεν ψάχνεις ΤΙΠΟΤΑ άντε βουρ στο ψητό, καλή επιτυχία! Σου προτείνει να στήσεις εφαρμογή και στο PC και στο κινητό (για να επικοινωνούν) Εγώ CM stable έχω (λογικά αυτή που θα σστήσει και σε σένα) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Φιλε μου αν βαλω μονο στο κομπιουτερ πειραζει δε γινεται δουλεια ετσι;...επισης ολες οι stable rom εχουν αρχαια ημερομηνια....2012.....ενω αυτη που εχω τωρα ειναι χαλια μεν...δεν το εχω πειραξει το κινητο....αλλα ειναι του 2013 ...δεν ειναι περιεργο; ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Φιλε μου αν βαλω μονο στο κομπιουτερ πειραζει δε γινεται δουλεια ετσι;...επισης ολες οι stable rom εχουν αρχαια ημερομηνια....2012.....ενω αυτη που εχω τωρα ειναι χαλια μεν...δεν το εχω πειραξει το κινητο....αλλα ειναι του 2013 ...δεν ειναι περιεργο; ευχαριστω Ο οδηγός λέει πως πρέπει να βάλεις και στο κινητό, τέλος! :) Η ημερομηνία της CM stable για την συσκευή μας είναι: 2013-09-23 15:29:57 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ρε παιδιά από μπαταρία η CM 10.1.3 τι λέει; διότι αυτόν τον καιρό φοράω την ΡΑ (ΚΙΤΚΑΤ) και είναι πολύ καλή η μπαταρία του, περίπου όπως η NeatROM (Jellybean) που είχα στο παρελθόν. Αλλά όποια CM και να έχω δοκιμάσει, τη μπαταρία την ξεζούμιζε σε χρόνο dt. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ρε παιδιά από μπαταρία η CM 10.1.3 τι λέει; διότι αυτόν τον καιρό φοράω την ΡΑ (ΚΙΤΚΑΤ) και είναι πολύ καλή η μπαταρία του, περίπου όπως η NeatROM (Jellybean) που είχα στο παρελθόν. Αλλά όποια CM και να έχω δοκιμάσει, τη μπαταρία την ξεζούμιζε σε χρόνο dt. Με πολύ σκάλισμα μου πάει 1 μέρα Στο χαλαρό (2x30λεπτα τηλέφωνα + 1 ώρα mp3 + λίγο σκάλισμα) πάει 1,5-2,0 μέρες Πρέπει να τονίσω ότι το βράδυ το βάζω flight mode 23:00 - 05:00 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Με πολύ σκάλισμα μου πάει 1 μέρα Στο χαλαρό (2x30λεπτα τηλέφωνα + 1 ώρα mp3 + λίγο σκάλισμα) πάει 1,5-2,0 μέρες Πρέπει να τονίσω ότι το βράδυ το βάζω flight mode 23:00 - 05:00 Ναι ε; δεν το πολυσκαλίζω, αλλά εχω σχεδόν συνέχεια BT ανοιχτό, και WiFi ή data όταν πραγματικά τα χρειάζομαι. Βέβαια τα services της google κάνουν updates αλλά όχι όλα, μόνο επαφές, chrome, calendar και gmail. Τα facebook, twitter, skype κλπ είναι disabled τα sync τους. MP3 επίσης ακού αρκετά (κάνα 2ωρο τη μέρα). Με την πρώτη ευκαιρία θα τη δοκιμάσω, αλλά να βάλω 10.1 ή καμιά 11? Η αλήθεια είναι πως θέλω κάτι stable γιατί δε θέλω να χάνω κλήσεις, αυτόματα resets και άλλα ωραία τέτοια :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts