Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@fma δεν έχω λόγια.. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Θα το παραγγείλω και όπως πάει..

Του κάνω απενεργοποιηση και ενώ σβήνει, ξανά ανάβει. Δεν πέφτει σε bootloop και όσο για την μπαταρία του, είναι η μαμά. Δεν έχω 2η.. Δεν πιστεύω όμως ότι έχει θέμα η μπαταρία του..

Edited by Giov87

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχεις δικιο φιλε !!

Αφου ειναι η μαμισια δεν υπαρχει πιθανοτητα να ειναι η μπαταρια του ! Στο ειχα ρωτησει αυτο,για να αποκλεισω μια πολυ σπανια περιπτωση,που πολυ λιγες φορες εχω συναντησει σε συσκευες !

Απο οταν ειχα το S2 στα χερια μου,ειχα παραγγειλει καποια usp port,μου εχουν περισεψει 2 κομματια και μου ειναι αχρειαστα πλεον ! Θα ψαξω να τα βρω (τα εχω ολα σε ενα κουτακι..) και ευχαριστως να σου στειλω ταχυδρομικα το ενα,εντελως δωρεαν οπου και αν εισαι (και συστημενο αν θελεις ?) !!

Αν παλι εισαι Θεσσαλονικη (?), θα μπορουσα να στο δωσω και αυθημερον να το βαλεις ! Και εαν εχεις καποιο προβλημα στην τοποθετηση,ευχαριστως να στο τοποθετησω και ολας !!

Αν και ειμαι σιγουρος,οτι μπορεις να τα καταφαρεις και μονος σου,αλλα δεν νομιζω να μας παρει πανω απο 2 λεπτα,ακομα και στον δρομο να το κανουμε !

Φυσικα θα καταλαβω και την θεληση σου,να το φροντησεις μονος σου και να πειραματηστεις κι 'ολας,εσυ ο ιδιος μαζι του !!

Απλα στο προτεινα,γιατι ειναι κριμα να μου μεινουν στα χερια.. Οχι για το κοστος (τα ειχα αγορασει τοτε,κατω απο 2 euro το κομματι,σε μια παρα πολυ καλη τιμη..),απλα κατανοω την θεληση σου,για γρηγορη αποκατασταση και εννοειται δωρεαν εντελως σε μελος του myphone και φιλο !

Να εισαι καλα G !

Edited by fma

Μετά απο απανωτά σκασίματα/lags/restarts κτλ κτλ της SlimKat λόγω poweramp και άλλων player, το γύρισα σε Slimbean 4.3.1 μέχρι να διορθωθεί το όλο θέμα... :mad:
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μετά απο απανωτά σκασίματα/lags/restarts κτλ κτλ της SlimKat λόγω poweramp και άλλων player, το γύρισα σε Slimbean 4.3.1 μέχρι να διορθωθεί το όλο θέμα... :mad:

Δοκίμασε την PA

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλησπέρα παιδιά,

έχει τύχει σε κανέναν σας, να πατάτε απενεργοποίηση του τηλεφώνου και αυτό ενώ σβήνει, ξεκινάει πάλι από μόνο του?

Αρχίζω να πιστεύω πως είναι hardware το θέμα και στεναχωριέμαι.. Αν και σε Note καιρό τώρα, το S2 είναι σημαντικό κομμάτι.. :happy:

Έτσι έκανε και σε μένα και τελικά άλλαξα το usb flex cable μόνος μου και σώθηκα.

Ένας τρόπος για να το καταλάβεις σίγουρα είναι αν η υγεία της μπαταρίας γράφει over voltage.

Edited by akilleas
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Παιδιά καλημέρα! Είμαι κάτοχος του κινητού από το καλοκαίρι. Το πήρα λίγο πριν αποσυρθεί και είμαι λίγο μαγκωμένος αν έκανα το σωστό!! Βέβαι ότι έγινε έγινε θα μου πείτε και γενικά είμαι αρκετα ευχαριστημένος! Να σας ρωτήσω... Θα είναι καλύτερο να βάλω μία custom roμ? το σκκέφτομαι γιατί η εγγύηση του είναι μόλις λίγων μηνών... Για κάποια τελευταία αναβάθμιση ούτε λόγος ε? Τι θα μου προτείνατε...? Εγώ σκέφτομαι να κάνω λίγη υπομονή και να βάλω αργότερα κάποια kit-kat που όπως ακούω είναι και ελαφρια...

Παιδιά καλημέρα! Είμαι κάτοχος του κινητού από το καλοκαίρι. Το πήρα λίγο πριν αποσυρθεί και είμαι λίγο μαγκωμένος αν έκανα το σωστό!! Βέβαι ότι έγινε έγινε θα μου πείτε και γενικά είμαι αρκετα ευχαριστημένος! Να σας ρωτήσω... Θα είναι καλύτερο να βάλω μία custom roμ? το σκκέφτομαι γιατί η εγγύηση του είναι μόλις λίγων μηνών... Για κάποια τελευταία αναβάθμιση ούτε λόγος ε? Τι θα μου προτείνατε...? Εγώ σκέφτομαι να κάνω λίγη υπομονή και να βάλω αργότερα κάποια kit-kat που όπως ακούω είναι και ελαφρια...

1. Αναβάθμιση άλλη δεν...

2. Η Kitkat είναι καλή και άγια αλλά όχι για το S2 ακόμα, σε κανένα μήνα το σύζητάμε ;)

3. Προτείνω να βάλεις

- ή την CyanogenMod 4.2.2 την stable

- ή την CyanogenMod 4.3 την τελευταία nightly

- ή την SlimBean 4.3 Final

θα δεις στην κυριολεξία μια άλλη συσκευή που θα ΠΕΤΑΕΙ χωρίς τα αναθεματισμένα bloatware της Samsung, και εξαιρετικά παραμετροποιήσιμη!

* Αν θελήσεις να επαναφέρεις την stock είναι πολύ εύκολο μέσω του Odin

Edited by DimitrisAndNiki

1. Αναβάθμιση άλλη δεν...

2. Η Kitkat είναι καλή και άγια αλλά όχι για το S2 ακόμα, σε κανένα μήνα το σύζητάμε ;)

3. Προτείνω να βάλεις

- ή την CyanogenMod 4.2.2 την stable

- ή την CyanogenMod 4.3 την τελευταία nightly

- ή την SlimBean 4.3 Final

θα δεις στην κυριολεξία μια άλλη συσκευή που θα ΠΕΤΑΕΙ χωρίς τα αναθεματισμένα bloatware της Samsung, και εξαιρετικά παραμετροποιήσιμη!

* Αν θελήσεις να επαναφέρεις την stock είναι πολύ εύκολο μέσω του Odin

CyanogenMod 4.2.2 την stable απο μενα την εχω κινητο και απλα πεταει!!

καλημερα παιδες.εχω βαλει 2 φορεσ την 5.5 και δεν μου βγαζει επιλογη κλεισιματος του κινητου!!! στο κουμπι που το κλεινουμε μου βγαζει επιλογες ηχου!!!.εχει ξανασυμβει?κανω καθαρη εγκατασταση full wipe.

καλημερα παιδες.εχω βαλει 2 φορεσ την 5.5 και δεν μου βγαζει επιλογη κλεισιματος του κινητου!!! στο κουμπι που το κλεινουμε μου βγαζει επιλογες ηχου!!!.εχει ξανασυμβει?κανω καθαρη εγκατασταση full wipe.

5.5? :confused: Μήπως εννοείς 4.4.2

Όχι, δεν έχει ξανασυμβεί...

... αν μας έλεγες την σωστή έκδοση & το όνομα της rom θα ήσουν πιο σαφής! :cool:

ναι σωστα συγνωμμη...μιλαω για την netaroma 5.5. και τριτη φορα που την σεταρα καθαρα παλι τα ιδια:ninja:

CyanogenMod 4.2.2 την stable απο μενα την εχω κινητο και απλα πεταει!!

Και εγώ πιστός στην CyanogenMod 4.2.2 την stable είμαι! :)

ναι σωστα συγνωμμη...μιλαω για την netaroma 5.5. και τριτη φορα που την σεταρα καθαρα παλι τα ιδια:ninja:

Δεν την ξέρω φιλαράκο την συγκεκριμένη ROM... sorry :ninja:

και εγω αυτη ηθελα αλλα με το που την εβαλα εκανε ανα 5 δευτερα επανεκινησεις

Ποιά;

10 χαρακτήρες

εβαλα την cyano αλλα ειχα συνεχως επανεκινησεις.συνεχεια ομως ανα 10 δευτερολεπτα

Δες αυτό: http://dadi68.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html

PM για απορίες

Και εγώ πιστός στην CyanogenMod 4.2.2 την stable είμαι! :)

Κι'εγω την εχω σε ενα δευτερο που εχω, οντως ειναι γρηγορη και πεταει, αλλα λειπουν πολλα καλουδια απο μεσα και ετσι το ΣΚ θα ζητησω βοηθεια για να ξαναφλασαρω την μαμισια.

Κι'εγω την εχω σε ενα δευτερο που εχω, οντως ειναι γρηγορη και πεταει, αλλα λειπουν πολλα καλουδια απο μεσα και ετσι το ΣΚ θα ζητησω βοηθεια για να ξαναφλασαρω την μαμισια.

Ουσιαστικά θα κάνεις ότι λέει στο 1ο πόστ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851

το ειδα. επιχειρησα να φλασαρω το μανισιο με οντιν και δεν ξεκιναει βγαζει μονο το σημα στης samsung αι ξανα παλι απο την αρχη.σε παρακαλω αν μπορεις βοηθησε...ευχαριστω.Σε καθε περιπτωση σ'ευχαριστω πολυ, ειχα και αλλο ενα ποστ με ευχαριστιες αλλα δεν ξερω πως εξαφανιστηκε. Edited by deltaplus

Ο τελευταίος των μοικανών, οι άλλοι πήραν nexus 5 :p

ή G2, νομίζω πάντως ότι η καλύτερη λύση είναι μια rom βασισμένη σε κάποια stock

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Πάντως και με την Slimsaber 4.4.2 μια χαρά λύση έχω.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Έχω cyanogen 10.1.3 είμαι αρχικά ευχάριστη ενός δεν έχω προβλήματα.

Θέλει αλλάξει radio γνωρίζει κανείς τι ακριβώς παίζει?

Από official 4.1.2 πέρασα μετά την rom.

Nokia 8800 Scirocco

Έχω cyanogen 10.1.3 είμαι αρχικά ευχάριστη ενός δεν έχω προβλήματα.

Θέλει αλλάξει radio γνωρίζει κανείς τι ακριβώς παίζει?

Από official 4.1.2 πέρασα μετά την rom.

Ρίξε μια ματιά κι εδώ..:)

Καλησπέρες

Είμαι καιρό με neat 4.1.2 και επειδή άρχισε να μου ψιλολαγκαρει και γέμισε και το app partition, προσπαθώ να βρω τι να βάλω και δεν βγάζω άκρη..

Προγράμματα που με ενδιαφέρει να δουλεύουν άψογα, Poweramp, viper4android, η χρήση που του κάνω είναι multimedia πιο πολύ..

1+7 Pro

Καλησπέρες

Είμαι καιρό με neat 4.1.2 και επειδή άρχισε να μου ψιλολαγκαρει και γέμισε και το app partition, προσπαθώ να βρω τι να βάλω και δεν βγάζω άκρη..

Προγράμματα που με ενδιαφέρει να δουλεύουν άψογα, Poweramp, viper4android, η χρήση που του κάνω είναι multimedia πιο πολύ..

Αφού είσαι καιρό, άρα σε βολεύει γιατί δεν κάνεις ένα factory reset και να συνεχίσεις με αυτή; :confused:

Αν πάλι θες να σπάσεις την ρουτίνα σου με κάποια άλλη, δες τις 4.2.2 & 4.3.1 roms που κυκλοφορούν :shifty:

Για 4.4.2 δεν θα το έλεγα αφού οι περισσότερες έχουν θέμα με το poweramp και όχι μόνο... :X

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)