MaXAiRO Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Καλα, εχω βγαλει τα ματια μου (ειναι και δυσκολη ωρα...)... Που το βρηκες ρε θηριο? :lol::lol::lol: Στο δεύτερο post με τα known issues στο thread της official SlimBean 4.3. Το ήξερα και το 'χα στο μυαλό μου εξαρχής αλλά θεώρησα ότι χρειάζεται μόνο σε περίπτωση που δεν κάνει καθόλου restore το Titanium ενώ εγώ κατάλαβα ότι το πρόβλημά ήταν ότι τα έκανε τα restore αλλά με κολληματάκια γιατί αυτό είχα πάθει κι εγώ μια φορά. Βλακεία μου που δεν το πόσταρα νωρίτερα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Στο δεύτερο post με τα known issues στο thread της official SlimBean 4.3. Το ήξερα και το 'χα στο μυαλό μου εξαρχής αλλά θεώρησα ότι χρειάζεται μόνο σε περίπτωση που δεν κάνει καθόλου restore το Titanium ενώ εγώ κατάλαβα ότι το πρόβλημά ήταν ότι τα έκανε τα restore αλλά με κολληματάκια γιατί αυτό είχα πάθει κι εγώ μια φορά. Βλακεία μου που δεν το πόσταρα νωρίτερα. Αν καταλαβα καλα, εσυ μαλλον εχεις λιγες εφαρμογες, οποτε δεν σου κολλησε, σωστα? 'Η τα ειχες ηδη στο σωστο path? Το οποιο path, απ'οτι βλεπω τωρα δεν υπαρχει, πρεπει να δημιουργηθει απο εμενα και μετα να κοπιαρω μεσα τα αρχεια του Titanium, ή το δημιουργει η Slim? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Αν καταλαβα καλα, εσυ μαλλον εχεις λιγες εφαρμογες, οποτε δεν σου κολλησε, σωστα? 'Η τα ειχες ηδη στο σωστο path? Το οποιο path, απ'οτι βλεπω τωρα δεν υπαρχει, πρεπει να δημιουργηθει απο εμενα και μετα να κοπιαρω μεσα τα αρχεια του Titanium, ή το δημιουργει η Slim? Εσύ πρέπει να το δημιουργήσεις και να βάλεις εκεί τα backup. Εγώ έχω κάπου 80 παιχνίδια backup που δε θέλω να χάσω και με κάθε clean install περνάω καμιά 15αριά που έχω σκοπό να συνεχίσω. Κι εγώ κάποτε έκανα restore 170 εφαρμογές αλλά καταντούσε κουραστικό γιατί τις περισσότερες δεν τις χρησιμοποιούσα ποτέ και πλέον βάζω πολύ λίγες για να μη σέρνεται κιόλας. Και έχω ένα δικό μου path στην external Micro SD που δεν είναι το default που δημιουργεί το Titanium οπότε μάλλον αυτό με έχει σώσει. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Εσύ πρέπει να το δημιουργήσεις και να βάλεις εκεί τα backup. Εγώ έχω κάπου 80 παιχνίδια backup που δε θέλω να χάσω και με κάθε clean install περνάω καμιά 15αριά που έχω σκοπό να συνεχίσω. Κι εγώ κάποτε έκανα restore 170 εφαρμογές αλλά καταντούσε κουραστικό γιατί τις περισσότερες δεν τις χρησιμοποιούσα ποτέ και πλέον βάζω πολύ λίγες για να μη σέρνεται κιόλας. Και έχω ένα δικό μου path στην external Micro SD που δεν είναι το default που δημιουργεί το Titanium οπότε μάλλον αυτό με έχει σώσει. Σε ευχαριστω παρα πολυ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Πολλή νέκρα ρε παιδιά; Τι πάθατε; Στοίχειωσε το thread. Σε περίπτωση που δεν το είδατε: [WIP][ROM][4.4] Cyanogenmod 11 for i9100 [13.11.2013] Δεν είναι για καθημερινή χρήση αλλά όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει. Σύμφωνα με τα post της τελευταίας σελίδας δουλεύει. Meanwhile, 62 ώρες uptime με ό,τι έχω στην υπογραφή μου. Και πάει σφαίρα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Με εφτιαξες βραδιατικα .... :p Και σε μενα σφαιρα παει η slimsaber, εχω ακριβως τα ιδια και 58 ωρες uptime. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Πολλή νέκρα ρε παιδιά; Τι πάθατε; Στοίχειωσε το thread. Σε περίπτωση που δεν το είδατε: [WIP][ROM][4.4] Cyanogenmod 11 for i9100 [13.11.2013] Δεν είναι για καθημερινή χρήση αλλά όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει. Σύμφωνα με τα post της τελευταίας σελίδας δουλεύει. Meanwhile, 62 ώρες uptime με ό,τι έχω στην υπογραφή μου. Και πάει σφαίρα. Με εφτιαξες βραδιατικα .... :p Και σε μενα σφαιρα παει η slimsaber, εχω ακριβως τα ιδια και 58 ωρες uptime. Πειτε μου ομως κι αλλα!!! :p Το κλεινετε το βραδυ? Αφηνετε data ανοιχτα ειτε τα χρησιμοποιειτε ειτε οχι??? Τζι-πι-εσια, συγχρονισμους κλπ.κλπ.??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Πολλή νέκρα ρε παιδιά; Τι πάθατε; Στοίχειωσε το thread. Σε περίπτωση που δεν το είδατε: [WIP][ROM][4.4] Cyanogenmod 11 for i9100 [13.11.2013] Δεν είναι για καθημερινή χρήση αλλά όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει. Σύμφωνα με τα post της τελευταίας σελίδας δουλεύει. Meanwhile, 62 ώρες uptime με ό,τι έχω στην υπογραφή μου. Και πάει σφαίρα. Με εφτιαξες βραδιατικα .... :p Και σε μενα σφαιρα παει η slimsaber, εχω ακριβως τα ιδια και 58 ωρες uptime. Σε μέρες παιδιά, σε μέρες! μην το κάνετε να φαίνεται πολύ!!! :p Πειτε μου ομως κι αλλα!!! :p Το κλεινετε το βραδυ? Αφηνετε data ανοιχτα ειτε τα χρησιμοποιειτε ειτε οχι??? Τζι-πι-εσια, συγχρονισμους κλπ.κλπ.??? Το uptime είναι ο χρόνος που διανύει το λειτουργικό απο το boot και όχι η διάρκεια της μπαταρίας φίλε μου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλα σε μενα το titanium γιατι κανει restore τις εφαρμογες; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Με εφτιαξες βραδιατικα .... :p Και σε μενα σφαιρα παει η slimsaber, εχω ακριβως τα ιδια και 58 ωρες uptime. Μια χαρά είναι. Σκέφτομαι να περνάω ό,τι καινούριο build βγάζει ο fusionjack και τον 9.43v20 αλλά απ' την άλλη αν αρχίσω να το κάνω θα κολλήσω και θα ασχολούμαι όλη μέρα. Περιμένω να δω κάτι σοβαρό στο changelog για να ξαναφλασάρω. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ο HardCorePawn χάθηκε και έχει να ποστάρει αρκετό καιρό. Και σκέφτομαι: ή δε θα έχει κάνει τίποτα λόγω άλλων υποχρεώσεών του ή το επόμενο του post θα είναι το πρώτο build της SlimKat. :lol: Το κλεινετε το βραδυ? Αφηνετε data ανοιχτα ειτε τα χρησιμοποιειτε ειτε οχι??? Τζι-πι-εσια, συγχρονισμους κλπ.κλπ.??? Εγώ πάντα τα έχω όλα κλειστά παρά μόνο όταν θέλω να χρησιμοποιήσω κάτι και δεν το κλείνω ποτέ, ούτε σε airplane mode το βράδυ. Ακόμα δεν έχω δει πόση ώρα screen on μου βγάζει γιατί έχω σταματήσει να παρακολουθώ τέτοιες λεπτομέρειες για την μπαταρία εδώ και καιρό. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι στην 4.3.1 θυσιάζεις λίγη μπαταρία για ταχύτητα σε σχέση με την 4.2.2. Δε με πειράζει όμως γιατί μου βγάζει τη μέρα με τη χρήση που κάνω. Καλα σε μενα το titanium γιατι κανει restore τις εφαρμογες; Μάλλον είσαι hacker! :p Κι εμένα ανέκαθεν το έκανε το restore κανονικά. Ίσως το πρόβλημα το έχουν όσοι έχουν τον default φάκελο backups που δημιουργεί το Titanium στην internal sdcard ενώ εγώ τον έχω στην external ή μπορεί να οφείλεται και σε κάτι άλλο. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Και εγω εχω κανει restore 66 εφαρμογες μαζι οταν περασα την slim χωρις προβλημα. Και ο φακελος ειναι στο κλασσικο path που ειναι και στην 4.2. @MaXAiRO Ασε ειναι αρρωστια αυτο με τα updates... Προσπαθω να αποτοξινωθω εφοσον δουλευει τελεια το κινητο.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Και εγω εχω κανει restore 66 εφαρμογες μαζι οταν περασα την slim χωρις προβλημα. Και ο φακελος ειναι στο κλασσικο path που ειναι και στην 4.2. @MaXAiRO Ασε ειναι αρρωστια αυτο με τα updates... Προσπαθω να αποτοξινωθω εφοσον δουλευει τελεια το κινητο.:p Δηλαδή δεν θα περάσεις την SlimSaber-i9100-4.3.1-20131112 που είναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ; :whistle: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Δηλαδή δεν θα περάσεις την SlimSaber-i9100-4.3.1-20131112 που είναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ; :whistle: Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα στις δύο τελευταίες εκδόσεις (δεν έχω βάλει ακόμα αυτή της 12.11.13) είναι ότι όταν έκανα restart κόλλαγε το τηλέφωνο. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα στις δύο τελευταίες εκδόσεις (δεν έχω βάλει ακόμα αυτή της 12.11.13) είναι ότι όταν έκανα restart κόλλαγε το τηλέφωνο. Έκανες τα wipes σαν καλό παιδί; :confused: Μια χαρά είναι. Σκέφτομαι να περνάω ό,τι καινούριο build βγάζει ο fusionjack και τον 9.43v20 αλλά απ' την άλλη αν αρχίσω να το κάνω θα κολλήσω και θα ασχολούμαι όλη μέρα. Περιμένω να δω κάτι σοβαρό στο changelog για να ξαναφλασάρω. @MaXAiRO, αγαπητέ Guru της SlimSaber, υπάρχει κάποια stabe του Dori που να μπορώ να συνδυάσω με την SlimSaber-i9100-4.3.1-20131112 ??? :wacko: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα στις δύο τελευταίες εκδόσεις (δεν έχω βάλει ακόμα αυτή της 12.11.13) είναι ότι όταν έκανα restart κόλλαγε το τηλέφωνο. Τι ακριβώς εννοείς; Σε ποιο σημείο κόλλαγε; Κάνε clean install. υπάρχει κάποια stabe του Dori που να μπορώ να συνδυάσω με την SlimSaber-i9100-4.3.1-20131112 ??? :wacko: Μόνο τους 9.43v18, v19 και v20 μπορείς να βάλεις. Εγώ με τον v18 είχα ένα freeze μια ώρα αφού τον είχα περάσει και ένα δεύτερο σήμερα (ύστερα από 3 μέρες δηλαδή). Με τον v20 δεν έχει αναφέρει κανείς ακόμα κάτι. Όλοι λεν τα καλύτερα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Τι ακριβώς εννοείς; Σε ποιο σημείο κόλλαγε; Κάνε clean install. Μόνο τους 9.43v18, v19 και v20 μπορείς να βάλεις. Εγώ με τον v18 είχα ένα freeze μια ώρα αφού τον είχα περάσει και ένα δεύτερο σήμερα (ύστερα από 3 μέρες δηλαδή). Με τον v20 δεν έχει αναφέρει κανείς ακόμα κάτι. Όλοι λεν τα καλύτερα. o εικοσάρης είναι beta έτσι; που τον βρίσκω αδερφέ, Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 o εικοσάρης είναι beta έτσι; που τον βρίσκω αδερφέ, Ναι, beta. Τον v3 πρέπει να βάλεις. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Ναι, beta. Τον v3 πρέπει να βάλεις. Ευχαριστώ, φορτίζω και φλασάρω :p με STweaks υποθέτω ότι configure-άρεται και αυτός... Done! Επαναφέρω titanium... όλα καλά έχοντας το default path έκανα τις ρυθμίσεις, όλα στήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα... θα επανέλθω με σχόλια... Edited November 14, 2013 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το λοιπον..... με έχετε βάλει στην μπρίζα για τα καλά. Τώρα ειμαι με την αγαπημένη μου CM10.1 built 8-04-2013 και 9.13 dori (χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα). Λεω μετά τα τόσα καλά που διάβασα να κάνω μια προσπάθεια την Slim. Αυτο φαντάζομαι είναι η ρομ αλλά για τον κέρνελ εκεί που κοιτάω δεν βρίσκω τον V9.43v18 Mali3. Κάποιος να δώσει το λινκ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το λοιπον..... με έχετε βάλει στην μπρίζα για τα καλά. Τώρα ειμαι με την αγαπημένη μου CM10.1 built 8-04-2013 και 9.13 dori (χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα). Λεω μετά τα τόσα καλά που διάβασα να κάνω μια προσπάθεια την Slim. Αυτο φαντάζομαι είναι η ρομ αλλά για τον κέρνελ εκεί που κοιτάω δεν βρίσκω τον V9.43v18 Mali3. Κάποιος να δώσει το λινκ???? δες ενα ποστ πανω απο το δικό σου! :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Πριζωνομαι κι εγω παρα πολυ να ξαναδοκιμασω την Slimsaber (μετεφερα τα backup του Titanium στην sd card ωστε να μην εχω παλι τα ιδια προβληματα - ελπιζω τουλαχιστον!) Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Να χρησιμοποιησω τα ιδια αρχεια που χρησιμοποιησα προχθες (ακριβως αυτα που αναφερονται στην υπογραφη του MaXAiRO), ή να παω στα πιο προσφατα? Απ'οτι διαβασα στα προηγουμενα posts, εχουμε "νεο αιμα"...!!! Αναφερομαι στους φιλους που εχουν ηδη κανει τις δοκιμες τους...! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Πριζωνομαι κι εγω παρα πολυ να ξαναδοκιμασω την Slimsaber (μετεφερα τα backup του Titanium στην sd card ωστε να μην εχω παλι τα ιδια προβληματα - ελπιζω τουλαχιστον!) Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Να χρησιμοποιησω τα ιδια αρχεια που χρησιμοποιησα προχθες (ακριβως αυτα που αναφερονται στην υπογραφη του MaXAiRO), ή να παω στα πιο προσφατα? Απ'οτι διαβασα στα προηγουμενα posts, εχουμε "νεο αιμα"...!!! Αναφερομαι στους φιλους που εχουν ηδη κανει τις δοκιμες τους...! ;) Έστησα τα πιο πρόσφατα (20131112) έκανα τα wipes που προτείνει ο developer στο OP το titanium το επανέφερε κανονικά χωρίς να αλλάξω κανένα path dori δεν έχω στήσει ακόμα, θα στήσω την v20 κάποια στιγμή.... ΥΓ. Δεν βλέπω καμμιά αύξηση στην ταχύτητα σε σχέση με την stable cm 10.1 που φορούσα πριν... Edited November 14, 2013 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Γιατί με slim saber όταν συνδέω το κινητό για αντιγραφή αρχείων από το κομπιούτερ στο κινητό μου σβήνει το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Γιατί με slim saber όταν συνδέω το κινητό για αντιγραφή αρχείων από το κομπιούτερ στο κινητό μου σβήνει το τηλέφωνο; κάντο πιο λιανά: Σβήνει (power off) Σβήνει η οθόνη; Σβήνει και κολλάει; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Έστησα τα πιο πρόσφατα (20131112) έκανα τα wipes που προτείνει ο developer στο OP το titanium το επανέφερε κανονικά χωρίς να αλλάξω κανένα path dori δεν έχω στήσει ακόμα, θα στήσω την v20 κάποια στιγμή.... ΥΓ. Δεν βλέπω καμμιά αύξηση στην ταχύτητα σε σχέση με την stable cm 10.1 που φορούσα πριν... Άλλη είναι η slim (aosp ) άλλη είναι η cm. Προτιμώ την πρώτη και ναι είναι πιο γρήγορη από την cm. καθώς και από την 8/11.επίσης με τον Dori βελτιώνεται σε απόδοση, απόκριση, χρώματα. Επίσης να φλασάρεις τον Super SU από πάνω να μην έχεις προβλήματα με το ρούτ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts