dimtsag Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Καλησπερα σε ολους..Μολις περασα και εγω την XWKI4.Ολα καλα μεχρι εδω...Παω να κανω root αλλα οταν φτανω στο S2root μου βγαζει το εξης μηνυματακι System.IndexOutOfRangeException: Ο δείκτης ήταν εκτός των ορίων του πίνακα. σε S2_Root.S2RootMain.IsDevConnected() σε S2_Root.S2RootMain.S2RootMain_Load(Object sender, EventArgs e) σε System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e) σε System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e) σε System.Windows.Forms.Form.OnCreateControl() Τι παιζει τωρα παλι με αυτο;Ετυχε σε κανενα ή να το παρω αποφαση και να το αφησω "εργοστασιο";;;; ΥΓ:Αυτο ειναι ενα μικρο κομματι γιατι εχει μεγαααλο κατεβατο... Edited October 5, 2011 by dimtsag Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 μπορει καποιος να μου θυμισει το kitchen server repository του leomar? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω μονο το εικονιδιο της μπαταριας? Aπ οτι κοίταξα στο post του leomar δέν βλέπω τπτ mods για αλλαγή εικονιδίου μπαταρίας. Αν φόραγες criskelo ο τύπος έχει κανει ένα σορο modes για εικονίδια μπαταρίας που είναι πραγματικά όλα τα λεφτά..... Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Eχει βαλει κανεις το Neon GT να μου πει αν υποστηριζει 7 εικονιδια στο status bar? Ευχαριστω :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Τι να κανω αφου η νοκια ειναι τα ζωα μου αργα. Και ειναι τοσο τελειο το sgsII μονο αυτο μου τη σπαει. Κοιτα μολις το πηρα του εβαλα custom rom. Οποτε δεν ξερω. Στις ρυθμισεις μου λεει 100%. Και στην lockscreen μου λεει "charged". Τι να κανω να το αφησω κανα διωρο να δω τι θα κανει? Το κινητό σου δεν έχει πρόβλημα...Αφού έχεις βάλει custom rom πιθανολογώ οτι ο dev έχει απενεργοποιήσει το full charge notification...Διάβασε την αντίστοιχη σελίδα στο xda και δές τι προσφέρει η rom που έχεις βάλει... Καλησπερα σε ολους..Μολις περασα και εγω την XWKI4.Ολα καλα μεχρι εδω...Παω να κανω root αλλα οταν φτανω στο S2root μου βγαζει το εξης μηνυματακι System.IndexOutOfRangeException: Ο δείκτης ήταν εκτός των ορίων του πίνακα. σε S2_Root.S2RootMain.IsDevConnected() σε S2_Root.S2RootMain.S2RootMain_Load(Object sender, EventArgs e) σε System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e) σε System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e) σε System.Windows.Forms.Form.OnCreateControl() Τι παιζει τωρα παλι με αυτο;Ετυχε σε κανενα ή να το παρω αποφαση και να το αφησω "εργοστασιο";;;; ΥΓ:Αυτο ειναι ενα μικρο κομματι γιατι εχει μεγαααλο κατεβατο... Γιατί δεν περνάς με odin CF-Root για ΚΙ4 που είναι και πιο εύκολο να τελιώνεις? Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω μονο το εικονιδιο της μπαταριας? Aπ οτι κοίταξα στο post του leomar δέν βλέπω τπτ mods για αλλαγή εικονιδίου μπαταρίας. Αν φόραγες criskelo ο τύπος έχει κανει ένα σορο modes για εικονίδια μπαταρίας που είναι πραγματικά όλα τα λεφτά..... Για τέτοια mods πάντα υπάρχει το http://uot.dakra.lt/ ....Βάζεις οτι θές....Η λίστα είναι πολύ μεγάλη...:happy: Edited October 5, 2011 by giannisr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ''Γιατί δεν περνάς με odin CF-Root για ΚΙ4 που είναι και πιο εύκολο να τελιώνεις?"" Γιατι δεν θελω να πειραξω το firmware και προτιμω τον απλο τροπο...Αλλα πριν την αναβαθμιση και χωρις να εχω αλλαξει Pc δεν ειχα προβλημα στο root...Ξαφνικα μετα το Update παρουσιαστηκε...Και δεν θα με πειραζε αν δεν ειχα παρει backup εφαρμογες-ρυθμισεις με το titanium.... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Κατεβασα τη νεοτερη εκδοση του s2root (ειχα την 1.3 και πηγα στην 1.4.3) και μου λεει τωρα οτι το τηλεφωνο δεν ειναι συνδεμενο...Να βγαλω το καλωδιο και να το ξαναβαλω...Εχω τικαρει τον εντοπισμο σφαλματων....Τι να πω πια.... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 καλησπερα, εμαθα οτι το τηλ μου ειναι γαλλικο. εμενα το κις εδω ελλαδα δεν μου βγαζει αναβαθμιση. πως μπορω να μαθω αν στην γαλλια εχει κυκλοφορησει απο την εκει samsung η 2.3.4 αναβαθμιση; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ''Γιατί δεν περνάς με odin CF-Root για ΚΙ4 που είναι και πιο εύκολο να τελιώνεις?"" Γιατι δεν θελω να πειραξω το firmware και προτιμω τον απλο τροπο...Αλλα πριν την αναβαθμιση και χωρις να εχω αλλαξει Pc δεν ειχα προβλημα στο root...Ξαφνικα μετα το Update παρουσιαστηκε...Και δεν θα με πειραζε αν δεν ειχα παρει backup εφαρμογες-ρυθμισεις με το titanium.... Βασικά επειδή ο kernel δεν έχει σχέση με την ROM ή το firmware που έχεις, είναι κάτι εντελώς ανεξάρτητο, παρόλο που "δένει" με το firmware και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του λειτουργικού σου προτείνω να το κάνεις με odin...Είναι πολύ απλό και δεν αλλάζεις τίποτα απολύτως στο firmware φλασάρωντας τον CF-Root my two cents....:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Βασικά επειδή ο kernel δεν έχει σχέση με την ROM ή το firmware που έχεις, είναι κάτι εντελώς ανεξάρτητο, παρόλο που "δένει" με το firmware και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του λειτουργικού σου προτείνω να το κάνεις με odin...Είναι πολύ απλό και δεν αλλάζεις τίποτα απολύτως στο firmware φλασάρωντας τον CF-Root my two cents....:happy: Θα το δοκιμασω αφου δεν βλεπω προκοπη με το s2root και ας ελπισω να πανε ολα οκ.... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Θα το δοκιμασω αφου δεν βλεπω προκοπη με το s2root και ας ελπισω να πανε ολα οκ....cf-root=μονοδρομος,για να σωθεις φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Eχει βαλει κανεις το Neon GT να μου πει αν υποστηριζει 7 εικονιδια στο status bar? Ευχαριστω :) Δεν ξέρω αν αυτό εννοείς αλλά εμένα φαίνονται 5 αλλά κάνοντας scroll δεξία έχει άλλα 4. Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ξερει κανενας που μπορω να βρω τη γραμματοσειρα sonysketch? δυστυχώς δεν υπαρχει στην καινουργια κουζινα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Tην Καλησπερα μου σε ολους.... Θα παρακαλεσω αυτους που εχουν -flasharei- σε 2.7.1. By Leomar rom ,Να μου απαντησουν ριχνωντας μια ματια στο αν δουλευουν οι προωθησεις κλησεων τους κανονικα.... Ευχαριστω πολυ..... Υ.Γ. Σε εμενα δεν δουλευει καμια....WIND... Υ.Γ. Αν ξερει κανεις και το γιατι.....Και αν αυτο μπορει να διωρθωθει,θα ημουν υποχρεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ξερει κανενας που μπορω να βρω τη γραμματοσειρα sonysketch? δυστυχώς δεν υπαρχει στην καινουργια κουζινα... Για δές εδώ http://fachadick.wordpress.com/2010/10/14/sony-sketch/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ξερει κανενας που μπορω να βρω τη γραμματοσειρα sonysketch? δυστυχώς δεν υπαρχει στην καινουργια κουζινα...Πηγαινε στην κουζινα>settings>select server>revolution rom 2.6 κανε restart την κουζινα και θα βρεις το font pack και κατεβασετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχει νόημα να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή SetCPU στο GalaxyS2 ? (το ρωτάω από άποψη μείωσης κατανάλωσης της μπαταρίας) Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχει νόημα να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή SetCPU στο GalaxyS2 ? (το ρωτάω από άποψη μείωσης κατανάλωσης της μπαταρίας) Αν ξερεις να το χρησιμοποιησεις το -SetCpu-,σε συνδιασμο με εναν καλο -Kernel- θα κανει παπαδες το τηλεφωνο σου.....Αν παλι μου τα θαλασωσεις μεσα εκει....Θα στειλεις εμενα σε παπαδες που σε εβαλα σε πειρασμο.... Αλλα μην με ρωτησεις πολλα φιλε μου,γιατι ειμαι νεος στο αθλημα και ακομα το διαβαζω το θεμα.... Και το θεμα -SetCpu- ειναι το μεγαλυτερο κεφαλαιο απο ολα....Αλλα και το πιο δυσνοητο... Οι παλιοτεροι θα σου απαντησουν καλυτερα....επιφυλασσομαι στο μελλον με οδηγο,αν δεν χαζεψω μεχρι τοτε...:lol::p:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αν ξερεις να το χρησιμοποιησεις το -SetCpu-,σε συνδιασμο με εναν καλο -Kernel- θα κανει παπαδες το τηλεφωνο σου.....Αν παλι μου τα θαλασωσεις μεσα εκει....Θα στειλεις εμενα σε παπαδες που σε εβαλα σε πειρασμο.... Αλλα μην με ρωτησεις πολλα φιλε μου,γιατι ειμαι νεος στο αθλημα και ακομα το διαβαζω το θεμα.... Και το θεμα -SetCpu- ειναι το μεγαλυτερο κεφαλαιο απο ολα....Αλλα και το πιο δυσνοητο... Οι παλιοτεροι θα σου απαντησουν καλυτερα....επιφυλασσομαι στο μελλον με οδηγο,αν δεν χαζεψω μεχρι τοτε...:lol::p:wacko:Πραγματι φιλε μου,οι παλιοι θα μας βοηθουσαν πολυ με εναν οδηγο χρησεως στο set cpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Ψάχνω κι εγώ μέσα στο φόρουμ για κάποιον οδηγό και πληροφορίες για το SetCPU. Στο Galaxy S υπήρχε κάτι θυμάμαι και είχα περάσει αρκετές ρυθμίσεις. Τώρα στο Galaxy S2 έχω βάλει την CriskeloROM v22 και για kernel αναφέρει κάποιον 2.6.35.11-ninphetamine-1.2.3+ninpo@titan #26 Υ.Γ. To GalaxyBlue theme τα σπάει!! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Πραγματι φιλε μου,οι παλιοι θα μας βοηθουσαν πολυ με εναν οδηγο χρησεως στο set cpu Καλε μου φιλε vitrioli.... Δεν θα πρεπει να ειναι απλα παλιος....Αλλα να εχει και εξειδικευμενες γνωσεις + πολλες ωρες πειραματισμου με την συσκευη μας....Να εχει καψει στο παρελθον του καμια 10αρια πλακετες.....Και μεγαλη ορεξη να μας ανοιξει τα ματια....!!!! :lol::p:lol: Εγω ακομα μονο μια εχω καψει.....Εχω μελλον μπροστα μου.....:p:p (Αλλα με το sgs2 δεν κανω μακ@κι@ς....θα καει η γουνα μου....κοστιζει ακριβα το ατιμο....:p:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Καλε μου φιλε vitrioli.... Δεν θα πρεπει να ειναι απλα παλιος....Αλλα να εχει και εξειδικευμενες γνωσεις + πολλες ωρες πειραματισμου με την συσκευη μας....Να εχει καψει στο παρελθον του καμια 10αρια πλακετες.....Και μεγαλη ορεξη να μας ανοιξει τα ματια....!!!! :lol::p:lol: Εγω ακομα μονο μια εχω καψει.....Εχω μελλον μπροστα μου.....:p:p (Αλλα με το sgs2 δεν κανω μακ@κι@ς....θα καει η γουνα μου....κοστιζει ακριβα το ατιμο....:p:p)Παλιος εννοω στους πειραματισμους δλδ εγω που το εχω βαλει λες να το βγαλω;Εσυ δεν το εχεις βαλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Για δές εδώ http://fachadick.wordpress.com/2010/10/14/sony-sketch/ την κατεβασα απο το repo της KG6...ευχαριστω παντως Πηγαινε στην κουζινα>settings>select server>revolution rom 2.6 κανε restart την κουζινα και θα βρεις το font pack και κατεβασετο δεν υπήρχε ούτε εκεί... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 δεν υπήρχε ούτε εκεί...Δεν ξερω εμενα το εχει παντως,σημασια εχει οτι εκανες την δουλεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Παλιος εννοω στους πειραματισμους δλδ εγω που το εχω βαλει λες να το βγαλω;Εσυ δεν το εχεις βαλει; Οχι βρε μην το βγαλεις....το εχω και εγω και εχω-brickarei- την συσκευη 100 φορες με αυτα που του κανω.... Αλλες φορες με κανει να πιστευω πως φετος δεν θα καψω καθολου πετρελαιο....θα εχω το sgs2 για να ζεστανω τα χερακια μου.....:lol::p Εκτος απο την πλακα...μετα απο πολλες δοκιμες εχω διαπιστωσει,οτι ο συνδυασμος διαφορων -profil-,δινει την δυνατοτητα για εξοικονομηση ενεργειας που κανενας -dev- samsung-master desaster- δεν θα πετυχει ποτε....:lol: Μπορεις να παιζεις βαρια παιχνιδια με απιστευτη οικονομια στην μπαταρια,ακομα και σε -Frequency- κατω των 700.... Ολα ομως θελουν προσοχη και καλη παρατηρηση γιατι αλιως ξεκινουν τα κολληματα.....εχω διαβασμα ακομα, αλλα τα παω πολυ καλα με το θεμα της οικονομιας (battery life)...Με παιδευουν πολυ,οι διαφοροι -Kernel- που δεν πατανε καλα.....Σε -deep sleep- εχω πετυχει μια οικονομια,που αν σας αναφερω την διαρκεια ολικης αποφορτησης σε μερες....θα με κοροιδευουν ολοι....:lol::p:lol: Οπως καταλαβες λοιπον φιλε vitriolis......υπομονη,πειραματισμος και παρατηρηση.....και ολα Ο.Κ...... Αν παιζει και κανας παλιος,να μας ανοιξει τα ματια δεν λεμε οχι εμεις....:lol::wacko: EDIT / Αυτος ο -Jeffrey-SpeedFrey- Kernel κανει παπαδες με το setCPU ....Αλλα ο Leomar kai criskelo ton εχουν εξοντωσει απο τις 2.3.5.& V22 εκδοσεις τους.....Αλλα και αυτος ο θεομουρλος να μην δωσει τα sources του....Οσο λοιπον και να δουλεψεις απανω του...τον εχουν καταντησει περιττο.......Αλλα θα ξαναχτυπησει ο τυπος με αλλο -account-... Edited October 5, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts