Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επομένως αυτό το 15% είναι "φυσιολογικό" με ανοικτό το wifi. Απλά ρωτάω για να ξέρω αν έχω κάνει καμιά πατάτα σε κάποιο ρομ ή κερνελ ή αν υπάρχει κάποιο που να ρουφάει λιγότερη μπαταρία.

Απότι έχω καταλάβει το CM10.1 με στοκ ρομ είναι πολύ καλό σε θέματα μπαταρίας, ή κάνω λάθος?

Οπότε μοναδική λύση είναι να ανοιγοκλείνω χειροκίνητα το wifi? Το άλλο προγραμματάκι που λέω πιστεύεις ότι τρώει περισσότερο απ'όσο σώζει? (2x battery [email=https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.aDataOnOff&hl=en]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.aDataOnOff&hl=en[/email] )

Υπάρχει τρόπος να ταξινομούνται τα icons στις homescreen αυτόματα κατά πχ όνομα?

Καλή είναι και η CM10.1 και η Rootbox

To προγραμματάκι που λες πετα το...

το wifi μπορείς να το ανοιγοκλείνεις ταυτογρονα με καποιο πρόγραμμα profile (profile scheduler+)

για οτιδήποτε άλλο PM

;)

Μπορεί κάποιος να δώσει το download link για την rootbox;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1806401

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

RR3 αν και δεν το παίζω αρκετοί έχουν αναφέρει ότι είναι από τα λίγα που παίζει. Γενικά πάντως είναι ελάχιστα στο σύνολο αυτά που παίζουν σε AOSP/AOKP based ROM (η carbon rom έπαιζε κάποια παραπάνω απ' ότι διάβασα στο xda - δε ξέρω αν έτυχε σε κάποιο χρήστη ή έχουν κάνει κάποια αλλαγή). Προσωπικά NFSMW, asphalt 7, Eternity Warriors, Samurai II Vengeance, GTA III που έπαιζα, πλέον δεν... Έμεινα με το fruit ninja και το angry birds (που ούτε καν το άνοιξα να δω άμα παίζει)!

Θα δοκιμάσω να δω. Εάν παίζουν

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ας κανει τον κοπο να μου πει καποιος με rootbox ποσο μπαταρια χανει ολη τη νυχτα, κανενα 8-10 ωρες δηλαδη με το τηλ IDLE..... Wifi ανοιχτο.... αλλα να μην ανοιξει καθολου η οθονη... με Neat ROM εχασα 1% μονο.... και αυτο αφου ανοιξα την οθονη το πρωι... αλλα ειναι stock based και δεν εχει την ταχυτητα των custom.... ηταν αισθητη η διαφορα.... ειμαι με cm αλλα τρωει σε idle αρκετη μπαταριουλα

Ας κανει τον κοπο να μου πει καποιος με rootbox ποσο μπαταρια χανει ολη τη νυχτα, κανενα 8-10 ωρες δηλαδη με το τηλ IDLE..... Wifi ανοιχτο.... αλλα να μην ανοιξει καθολου η οθονη... με Neat ROM εχασα 1% μονο.... και αυτο αφου ανοιξα την οθονη το πρωι... αλλα ειναι stock based και δεν εχει την ταχυτητα των custom.... ηταν αισθητη η διαφορα.... ειμαι με cm αλλα τρωει σε idle αρκετη μπαταριουλα

Εγώ την πέταξα την RB αδερφέ, πιστεύω πως η CM μου πάει περισσότερο

Σήμερα στην δουλειά (ναι με χώσανε) θα φλασάρω την AOKP milestone για να την δοκιμάσω - μην μου μείνουν απωθημένα... :lol:

Πάντως η απάντηση μου σε αυτούς που λένε ότι η stock είναι butter smooth είναι πως οι custom roms είναι vaseline smooth :D

Καλά φλασαρίσματα παληκάρια (όσοι είστε μακρυά απο την παραλία όπως εγώ)

;)

Edited by DimitrisAndNiki

Εγώ την πέταξα την RB αδερφέ, πιστεύω πως η CM που πάει περισσότερο

Σήμερα στην δουλειά (ναι με χώσανε) θα φλασάρω την AOKP milestone για να την δοκιμάσω - μην μου μείνουν απωθημένα... :lol:

Πάντως η απάντηση μου σε αυτούς που λένε ότι η stock είναι butter smooth είναι πως οι custom roms είναι vaseline smooth :D

Καλά φλασαρίσματα παληκάρια (όσοι είστε μακρυά απο την παραλία όπως εγώ)

;)

Χαχαχα, μου φαίνεται σου χει κολλήσει τόσο πολύ στο μυαλό η AOKP λόγω της κυριαρχίας της υπέρ της CM επί εποχής Nexus S που τότε η AOKP είχε φύγει πολύ μπροστά και η CM είχε μείνει μήνες πίσω γιατί τότε ο Steve Kondik (Cyanogen) είχε πάει να δουλέψει στη Samsung κι έγινε λίγο μπάχαλο. Τώρα συμβαίνει το αντίθετο. Η CM εξελίσσεται διαρκώς ενώ η AOKP έχει μείνει στάσιμη. Κι αν πεις να βάλεις την Milestone 1, καταδέχεσαι να έχεις στο κινητό σου μια ROM με release date 16/04/13; 4 μήνες πίσω; That's blasphemy!

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Νομιζω την ειχα βαλει αλλα μπα... δοκιμασε την ομως και πες μου σε pm γνωμη φιλε...

Μακρυά!

Χαχαχα, μου φαίνεται σου χει κολλήσει τόσο πολύ στο μυαλό η AOKP λόγω της κυριαρχίας της υπέρ της CM επί εποχής Nexus S που τότε η AOKP είχε φύγει πολύ μπροστά και η CM είχε μείνει μήνες πίσω γιατί τότε ο Steve Kondik (Cyanogen) είχε πάει να δουλέψει στη Samsung κι έγινε λίγο μπάχαλο. Τώρα συμβαίνει το αντίθετο. Η CM εξελίσσεται διαρκώς ενώ η AOKP έχει μείνει στάσιμη. Κι αν πεις να βάλεις την Milestone 1, καταδέχεσαι να έχεις στο κινητό σου μια ROM με release date 16/04/13; 4 μήνες πίσω; That's blasphemy!

Πείστηκα... η AOKP είναι για τα μπάζα

Πίσω στην CM λοιπόν, (φοράω έκδοση 7 Μαίου αλλά θα ψάξω την latest να δω τι λέει)

Α ρε θρυλικό Nexus S... ;)

Με Slim Bean ε?

Ναι. Πάντα ό,τι έχω στην υπογραφή φοράω. Και Dorimanx 9.33 με default settings.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Εχει δοκιμασει κανεις το viper audio?

Εχει διαφορα στον ηχο?

Οποιος το εχει βαλει εχει βαλει το fx μονο η και τα δυο (fx και xhifi)?

Και κατι τελευταιο αν δουλευει με poweramp και spirit fm.

Εχει δοκιμασει κανεις το viper audio?

Εχει διαφορα στον ηχο?

Οποιος το εχει βαλει εχει βαλει το fx μονο η και τα δυο (fx και xhifi)?

Και κατι τελευταιο αν δουλευει με poweramp και spirit fm.

Βάλτο αβλεπι, είναι και τα δύο σε ένα, μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις Τ το dvc sto power amp

1% ???

Εμένα γιατι με wifi on μεσα σε 8ώρο πέφτει 20%+ ?

Βάλτο αβλεπι, είναι και τα δύο σε ένα, μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις Τ το dvc sto power amp

Το εβαλα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει με το irs file...πιο εχεις κατεβασει απο εδω, η δεν ειναι απαραιτητο?

Edit: το βρηκα και μετα απο αρκετο ψαξιμο το εφερα στα μετρα μου...πραγματικα απιστευτο το αποτελεσμα.

Edited by lefteris112

Το εβαλα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει με το irs file...πιο εχεις κατεβασει απο εδω, η δεν ειναι απαραιτητο?

Edit: το βρηκα και μετα απο αρκετο ψαξιμο το εφερα στα μετρα μου...πραγματικα απιστευτο το αποτελεσμα.

Joe meek scs 2 είναι το καλύτερο για μένα, ότι άλλες ρυθμίσεις θέλεις να με πεις

Μετα το update στον es file explorer δεν με αφηνει να αλλαξω permissions σε αρχεια που βρισκονται στο φακελο system/app...με το file manager αλλαζω κανονικα.

Εννοειτε πως εχει δικαιωματα root.

Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?

@vrwmiaris Thanks φιλαρακι!

Edited by lefteris112

1% ???

Εμένα γιατι με wifi on μεσα σε 8ώρο πέφτει 20%+ ?

Με CM αν και ειναι κορυφαια χανω 10% ΠΕΡΙΠΟΥ... με Neat που ειναι 4.1.2 Stock Based χανω 1%...

Και εχω μεινει αρκετο καιρο τωρα στη Neat διοτι με βολευει σε idle να χανει μονο 1% στο 8ωρο ΠΧ... παω με 100% στη δουλεια και φευγω με 99%

Με CM αν και ειναι κορυφαια χανω 10% ΠΕΡΙΠΟΥ... με Neat που ειναι 4.1.2 Stock Based χανω 1%...

Και εχω μεινει αρκετο καιρο τωρα στη Neat διοτι με βολευει σε idle να χανει μονο 1% στο 8ωρο ΠΧ... παω με 100% στη δουλεια και φευγω με 99%

Εχεις τιποτα "ανοιχτο", π.χ. wifi, data κλπ.? Αν οχι, μια χαρα μου ακουγεται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχεις τιποτα "ανοιχτο", π.χ. wifi, data κλπ.? Αν οχι, μια χαρα μου ακουγεται...

Για ποια ROM με ρωτας?

Εγώ προσωπικά του έχω βάλει profile να μπαίνει αυτόματα σε flight mode απο τι; 23.0 εως τις 5.30 και έτσι χάνω 1% τα βράδυα.

Σήμερα έβαλα την latest CM10.1 και απόψε θα απενεργοποιήσω το προφιλ μου να δω τι drain θα έχει σε idle γιατί μου κίνησες την περιέργεια...

ΥΓ Αν έχω 2-3% θα φας κράξιμο αύριο! :lol:

Μετα το update στον es file explorer δεν με αφηνει να αλλαξω permissions σε αρχεια που βρισκονται στο φακελο system/app...με το file manager αλλαζω κανονικα.

Εννοειτε πως εχει δικαιωματα root.

Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?

@vrwmiaris Thanks φιλαρακι!

Δοκίμασε να κάνεις διαγραφή δεδομένων στον es και διαγραφή της cache. Δώσε ξανά δικαιώματα root στην εφαρμογή και ξαναπροσπάθησε..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)