vitriolis Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Μπορείς να κλείνεις τη γραμμή με το κουμπί POWER Ρυθμίσεις - Κλήση - Απάντηση/τερματ. κλήσης - Τερματισμός κλήσης και κάνεις tick την τελευταία επιλογή. Είμαι με 4.0.4 και ομολογώ πως δεν είχα ψάξει ποτέ που είναι αυτό. Αυτή η ρύθμιση που μου λες είναι στο gingerbread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Είμαι με 4.0.4 και ομολογώ πως δεν είχα ψάξει ποτέ που είναι αυτό. Αυτή η ρύθμιση που μου λες είναι στο gingerbread. Δοκιμασες Ρυθμισεις - Προσβασιμοτητα - Συστημα? Σε Cm9 τουλαχιστον εκει βρισκεται η επιλογη. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Δοκιμασες Ρυθμισεις - Προσβασιμοτητα - Συστημα? Σε Cm9 τουλαχιστον εκει βρισκεται η επιλογη. Ok εκεί που είπες είναι, ευχαριστώ. :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καλησπέρα κούκλες. Αξιώθηκα και έβαλα επιτέλους custom rom, συγκεκριμένα CM9 RC. 10x καλύτερη από τη stock, με εξαίρεση λίγο τα contacts. Από μπαταρία να δω τι λέει. Μου έχει δημιουργηθεί όμως μια απορία : Έχω βγάλει το search bar που είναι fixed στις homescreens αλλά δεν με αφήνει να κολήσω κάποιο shortcut ή widget στο πάνω πάνω μέρος, σα να κρατάει reserved space για το search bar. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το ξεπεράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παιδιά έχετε να προτείνετε καμιά 4.1 rom; Η cm10 τι λέει, την έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Rootbox, resurrection remix, paranoidandroid Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Rootbox, resurrection remix, paranoidandroid Ποια προτείνεις - χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδια εχετε link για την cm9? Εχω καταμπερδευτει.... Επισης ποια θεωρειται καλυτερη ρομ; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδια εχετε link για την cm9? Εχω καταμπερδευτει.... Επισης ποια θεωρειται καλυτερη ρομ; λόγω πραγμάτων που με ενοχλούν σε aokp/aosp (όχι βιντεοκλήση,η external sd βρίσκεται σε άλλο σημείο και πρέπει να κάνεις ματσακωνιές με ότι προβλήματα φέρνουν αυτές, όχι πρόγραμμα για fm ραδιο και βάζεις άλλο πρόγραμμα το οποίο απο αισθητική άποψη βρίσκεται στο 1000 π.Χ., το touch τους είναι κατα την γνώμη μου απαράδεκτο, και η μπαταρία δεν θα έλεγα ότι είχα και τα καλύτερα αποτελέσματα), περιμένω μπας και ο syberian tiger στο xda κάνει την omega rom βασισμένη σε 4.0.4. Ήδη την έφτιαξε για να παίζει με το jkay 14.1. Κατα τα άλλα ένα πράγμα που με ενοχλεί στις στοκ που στις Aokp (omega, ressurection remix) που έχω δοκιμάσει είναι πολύ καλύτερα (καμία σχέση με το galaxy 1 βεβαια :( ), είναι ο ήχο σε ακουστικά. Στα ίδια ακουστικά με στοκ απλά είναι απαράδεκτος ενώ σε aokp τουλάχιστον ακούς (αν και παραμένει σαν αδιάφορη η μουσική, κάτι σαν νεκρή στα αυτιά μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Μην ορκίζεσαι :cool:Πάντως οι αναφορές για το ότι τελικά το S2 θα πάρει την 4.1 είναι πολύ περισσότερες από το ότι δεν θα την πάρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Πάντως οι αναφορές για το ότι τελικά το S2 θα πάρει την 4.1 είναι πολύ περισσότερες από το ότι δεν θα την πάρει... Πρώτο θα πάρει την 4.1 το S3 από τον άλλο μήνα,μετά θα ακολουθήσει το Note 2 και τέλος S2 και Note!Όλα αυτα σύμφωνα με το sammobile! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Πρώτο θα πάρει την 4.1 το S3 από τον άλλο μήνα,μετά θα ακολουθήσει το Note 2 και τέλος S2 και Note!Όλα αυτα σύμφωνα με το sammobile! Το καλο πραγμα αργει να γινει..!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 λόγω πραγμάτων που με ενοχλούν σε aokp/aosp (όχι βιντεοκλήση,η external sd βρίσκεται σε άλλο σημείο και πρέπει να κάνεις ματσακωνιές με ότι προβλήματα φέρνουν αυτές, όχι πρόγραμμα για fm ραδιο και βάζεις άλλο πρόγραμμα το οποίο απο αισθητική άποψη βρίσκεται στο 1000 π.Χ., το touch τους είναι κατα την γνώμη μου απαράδεκτο, και η μπαταρία δεν θα έλεγα ότι είχα και τα καλύτερα αποτελέσματα), περιμένω μπας και ο syberian tiger στο xda κάνει την omega rom βασισμένη σε 4.0.4. Ήδη την έφτιαξε για να παίζει με το jkay 14.1. Κατα τα άλλα ένα πράγμα που με ενοχλεί στις στοκ που στις Aokp (omega, ressurection remix) που έχω δοκιμάσει είναι πολύ καλύτερα (καμία σχέση με το galaxy 1 βεβαια :( ), είναι ο ήχο σε ακουστικά. Στα ίδια ακουστικά με στοκ απλά είναι απαράδεκτος ενώ σε aokp τουλάχιστον ακούς (αν και παραμένει σαν αδιάφορη η μουσική, κάτι σαν νεκρή στα αυτιά μου) Εσύ ποια ρομ έχεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ποια προτείνεις - χρησιμοποιείς; Χρησιμοποιώ resurrection και rootbox μαζι... Η rootbox φαίνεται πολυ καλη και γρηγορη.. Αυτη δουλεύω τώρα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Εσύ ποια ρομ έχεις;;; omega v15 (4.0.3 με το update του siberian tiger απο xda σε 15.1 για να παίζει πιο σωστά το νέο jkay) και resurrection 2.6.1 (4.0.4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Βλέπω, ότι πολλοί χρησιμοποιείτε 2 Rom ταυτόχρονα και με ψήνει τρελά να το δοκιμάσω. Με τον kernel του Siyah δεν γίνεται αυτό ? Να ρωτήσω, Μπορεί κάποιος να με κατευθήνει για το πως περίπου γίνεται ? Δεν γίνεται βαρύ το κινητό μετά ? Αυτό που σκεφτόμουνα είναι double boot σε CheckRom V.6 και Ressurection ή Rootbox .Είναι εφικτό, ή δεν γίνεται επειδή η μία είναι Gb και η άλλη Jb ? Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Παιδια να ρωτησω.. Πως θα γινει να ειναι trasparent η status bar με την βοηθεια του Jkay deluxe settings, αλλα οταν την ανοιγω να μην εμφανιζει κενο απο πανω?? Ξερει καποιος? Πσλευω ωρα μετα το update της omega σε 15.1 , αλλα δεν θυμαμαι τι ειχα κανει πριν..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Λογικά περιμένει την Jellybean που σίγουρα θα πάρει και το S2 :shifty: Μην ορκίζεσαι :cool: Στραταρεεεε θα δουμε καμια JB απο τα χερακια σου...??? Να εισαι σιγουρος οτι μπορει να αργησει καπως στο S2,αλλα θα ερθει σιγουρα...:!: (by samsung αναφερομαι..!!) Και αν κανεις μια.. Το χαμογελο του παιδιου θα χαμογελασει πολυ περισσοτερο,γιατι σου αναφερω απο εγκυρες πηγες,οτι οι ιδιοκτητες της συσκευης S2,ξεπερνουν σε αριθμο ολους τους αλλους ιδιοκτητες,οποισδηποτε συκευης samsung υπαρχει αυτην την στιγμη.(και οχι μονο samsung) Να μου την ανεβασεις και στο XDA ομως και να αναφερεις τον φιλανθρωπικο σκοπο σου. Κανε το πειραμα και σου βαζω στοιχημα οτι γουσταρεις,οτι θα εκπλαγεις και εσυ ο ιδιος με το donation..!!! (10000%) Απλα θελει ταχυτητα το πραμα..!! Kαι ας μην με πιστευεις αυτην την στιγμη..!! Edited August 5, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Για να περάσω από gingerbread checkrom σε resurrection 2.6.1 πρέπει να πετάω πρώτα κάποια μαμά ρομ ( είτε μαμά gingerbread είτε μαμά ics)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Για να περάσω από gingerbread checkrom σε resurrection 2.6.1 πρέπει να πετάω πρώτα κάποια μαμά ρομ ( είτε μαμά gingerbread είτε μαμά ics)? Δεν παιζει ρολο που εισαι σε gb.. Απλα φλασαρεις νεα rom, οποτε και θα χαθουν ολα.. Ακολουθεις τον οδηγο για custom rom κανονικα.. Σιγουρεψου ομως πρωτα πως εχεις γινει root.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Δεν παιζει ρολο που εισαι σε gb.. Απλα φλασαρεις νεα rom, οποτε και θα χαθουν ολα.. Ακολουθεις τον οδηγο για custom rom κανονικα.. Σιγουρεψου ομως πρωτα πως εχεις γινει root.. ;) Για να φοραει custom rom ηδη παει να πει πως ειναι Root φιλος.. Φιλε, περνας κανονικα σε 2.6.1.. ΑΛΛΑ οπωσδηποτε factory reset Γενικα, τις οδηγιες κατα γραμμα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Καλησπερα παιδες. Δυο ερωτησεις εχω. 1.Εχω την μανισια ICS 4.0.3 LP7 και σκεφτομαι να περασω καποιον kernel φιλικοτερο προς την μπαταρια, αν και δε θα ελεγα πως εχω ιδιαιτερο προβλημα. Η συσκευη ειναι root. Ποιον kernel θα μου προτεινατε λοιπον για καλυτερη αποδοση στο θεμα μπαταρια και γενικοτερα καλες επιδοσεις ωστε να μην εχω προβληματα με αυτον? 2.Μια γενικη ερωτηση, γιατι μερικες συσκευες ειδοποιουνται OTA και καποιες αλλες οχι? Εξαρταται καθαρα σε ποια εταιρια τηλεφωνικη ανηκει η συσκευη, η υπαρχει περιπτωση καποιες συσκευες να μην ειδοποιουνται καν? Για παραδειγμα το δικο μου, μονο μεσω kies ειχε βρει την αναβαθμιση για ics απο gingerbread, οσες φορες προσπαθησα μεσω OTA, δεν εβρισκε κατι. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Για να φοραει custom rom ηδη παει να πει πως ειναι Root φιλος.. Να'σαι καλα "φιλος" που διορθωσες τυχον παραπλανηση.. Η ουσια κατα τη γνωμη μου, ειναι να λυθει η απορια του καθενος χωρις περιττα πραγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Να'σαι καλα "φιλος" που διορθωσες τυχον παραπλανηση.. Η ουσια κατα τη γνωμη μου, ειναι να λυθει η απορια του καθενος χωρις περιττα πραγματα.. Κανένα ίχνος ειρωνείας απο την μεριά μου φιλε.. Αλλα ως συνήθως ο γραπτός λόγος παρεξηγείται... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Κανένα ίχνος ειρωνείας απο την μεριά μου φιλε.. Αλλα ως συνήθως ο γραπτός λόγος παρεξηγείται... Συγνωμη τοτε απο μερους μου.. Θεωρω πως εδω βρισκομαστε για να μοιραζομαστε τις αποψεις μας και μονο αυτο.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts