Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα (και λόγω της ώρας) στην παρέα. Ακόμα με το SII παλεύω όπως και πολλοί από σας από ότι βλέπω. Με είχατε βοηθήσει και παλιότερα σχετικά με root-flashαρισματα κλπ. Μπαίνω στο ψαχνό. Ξαφνικά χωρίς λόγο μου κόλλησε η εφαρμογή της κάμερας. Σε πρώτο στάδιο (εδώ και καιρό) είχε κολλήσει η μπροστινή, αλλά δεν με ενοχλούσε. Προχθές μου κόλλησε και η πίσω. "Δυστυχώς η εφαρμογή δεν μπορεί να λειτουργήσει" είναι το μήνυμα. Εγώ ήμουν με stock 4.1.2 τόσο καιρό τώρα και μετά από πολλά factory reset και wipe αφού είδα ότι δεν ξεκωλουσε η κάμερα πέρασα την τελευταια version 4.4.4 της CM αλλά όπως φανταζεστε ούτε και με αυτή ξεκωλησε. Έχω προσπαθήσει να κατεβασω την stock εφαρμογή της κάμερας σε apk αλλά μάλλον κάτι κάνω λάθος και δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω.

Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα?

Το μόνο που δεν έχεις δοκιμάσει, αν και είναι το ίδιο με factory reset , είναι να περάσεις μια στοκ μαμά με Odin μήπως και ξεκολλήσει. Κατά την ταπεινή μου άποψη, πρέπει να είναι όμως hardware πρόβλημα, αφού με reset και φλασάρισμα άλλης ρομ δεν ανοίγει...
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Το μόνο που δεν έχεις δοκιμάσει, αν και είναι το ίδιο με factory reset , είναι να περάσεις μια στοκ μαμά με Odin μήπως και ξεκολλήσει. Κατά την ταπεινή μου άποψη, πρέπει να είναι όμως hardware πρόβλημα, αφού με reset και φλασάρισμα άλλης ρομ δεν ανοίγει...

Τα είπες όλα...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Δεν ξανασχολούμαι με φλασαρισμα, πραγματικά έχω κάνει τόσα πολλά και δεν λέει να ξεκολλήσει. Για το "σχέδιο" να περάσω κάπως την εφαρμογή της κάμερας ξέρουμε τίποτα? Αλλιώς το πετάω, 3 χρόνια έβγαλε

Είναι πόνος (για μένα πάντα) οι πάνω από 4,5". Εδώ το δικό μας με 4,3 και δεν το ελέγχω πλήρως με το ένα χέρι. Ελπίζω σε κάποιο μικρό nexus στο μέλλον ή σε κάποια ναυαρχίδα (επίσης μου αρέσει πολύ το S6) με τρελή υποστήριξη για να πειραματίζομαι ;)

Nexus κάτω απο 5'' πολύ δύσκολα να βγει. Το Nexus 5 είναι 4,95''. Αν διαθέτεις για smartphone 600€ και δε σε χαλάει το touchwiz της samsung το S6 είναι μια καλή επιλογή.

Δεν ξανασχολούμαι με φλασαρισμα, πραγματικά έχω κάνει τόσα πολλά και δεν λέει να ξεκολλήσει. Για το "σχέδιο" να περάσω κάπως την εφαρμογή της κάμερας ξέρουμε τίποτα? Αλλιώς το πετάω, 3 χρόνια έβγαλε

Τελικά πέρασες με odin το τελευταίο official firmware; Είναι η τελευταία επιλογή που έχεις. Δε νομίζω να φταίει το φλασάρισμα.

Λογικά είναι hardware το πρόβλημα. Πριν κάνα χρόνο είχα αλλάξει τη δική μου καμερα γιατί τη χάλασα. Αλλά ο τύπος από Κίνα μου έστειλε από λάθος 2 κομμάτια. Θες το ένα που μου έχει περισσέψει; αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς, στείλε μου μήνυμα. Λίγο αν το έχεις, είναι εύκολη διαδικασία η αντικατάσταση.

Αυτά...

Τελικά πέρασες με odin το τελευταίο official firmware; Είναι η τελευταία επιλογή που έχεις. Δε νομίζω να φταίει το φλασάρισμα.

Όχι αδερφέ, δεν το έκανα γιατί πιστεύω θα είχε λυθεί ήδη το πρόβλημα αν ήταν αυτό, σε stock 4.1.2 ήμουν περασμένη με odin και του έκανα τα πάντα πριν του περάσω την 4.4.4 της CM. Δεν έγινε τίποτα. Αν είναι θέμα software το μόνο που μένει είναι να απεγκαταστήσω την εφαρμογή της κάμερας και να την ξαναβάλω. Αλλά δεν βρίσκω έναν οδηγό και στο xda που έψαξα. Κατεβάζω το apk και απλά δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω προφανώς επειδή υπάρχει ήδη. Επίσης η κάμερα δεν λειτουργεί με καμία εφαρμογή από το Play Store.

Για να καταλάβετε ανοίγω την κάμερα, μαύρη οθόνη αλλά ακούγεται και ο ήχος εστίασης και το φλας ανάβει, και με το που πατάω να τραβήξει μου βγάζει το μήνυμα και με πετάει.

Λογικά είναι hardware το πρόβλημα. Πριν κάνα χρόνο είχα αλλάξει τη δική μου καμερα γιατί τη χάλασα. Αλλά ο τύπος από Κίνα μου έστειλε από λάθος 2 κομμάτια. Θες το ένα που μου έχει περισσέψει; αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς, στείλε μου μήνυμα. Λίγο αν το έχεις, είναι εύκολη διαδικασία η αντικατάσταση.

Σου στέλνω pm.

Όχι αδερφέ, δεν το έκανα γιατί πιστεύω θα είχε λυθεί ήδη το πρόβλημα αν ήταν αυτό, σε stock 4.1.2 ήμουν περασμένη με odin και του έκανα τα πάντα πριν του περάσω την 4.4.4 της CM. Δεν έγινε τίποτα. Αν είναι θέμα software το μόνο που μένει είναι να απεγκαταστήσω την εφαρμογή της κάμερας και να την ξαναβάλω. Αλλά δεν βρίσκω έναν οδηγό και στο xda που έψαξα. Κατεβάζω το apk και απλά δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω προφανώς επειδή υπάρχει ήδη. Επίσης η κάμερα δεν λειτουργεί με καμία εφαρμογή από το Play Store.

Για να καταλάβετε ανοίγω την κάμερα, μαύρη οθόνη αλλά ακούγεται και ο ήχος εστίασης και το φλας ανάβει, και με το που πατάω να τραβήξει μου βγάζει το μήνυμα και με πετάει.

Το πιο πιθανό είναι να έχεις πρόβλημα στο hardware. Πρέπει να εξαντλήσεις το θέμα του software πριν πας σε hardware. Αν είσαι ρουτ ακόμα κατέβασε το titanium back up απο playstore και απεγκατάστησε (αντίγραφα ασφαλείας/επαναφορά - βρίσκεις την εφαρμογή - πατάς πάνω- απεγκατάσταση) την εφαρμογή της κάμερας και ξαναεγκατέστησε την. Δοκίμασε και το odin πάντως.

Το πιο πιθανό είναι να έχεις πρόβλημα στο hardware. Πρέπει να εξαντλήσεις το θέμα του software πριν πας σε hardware. Αν είσαι ρουτ ακόμα κατέβασε το titanium back up απο playstore και απεγκατάστησε (αντίγραφα ασφαλείας/επαναφορά - βρίσκεις την εφαρμογή - πατάς πάνω- απεγκατάσταση) την εφαρμογή της κάμερας και ξαναεγκατέστησε την. Δοκίμασε και το odin πάντως.

Και αυτό το έχω κάνει ακριβώς όπως το λες από titanium κλπ...τι να πω παιδιά! Απλά χάλασε η κάμερα...ευχαριστώ για την ανταπόκριση

Κανένα νέο παίδες;

Άντε να σας αναφέρω κάτι που μου την σπάει υπερβολικά...

Εδώ και καιρό (πολλούς μήνες) έχω το εξής πρόβλημα: Το Beautiful widgets κολλάει και στην ανανέωση ανανεώνει μόνο τον καιρό και όχι την τοποθεσία... Με επανεκκίνηση στρώνει για λίγο και ξανά τα ίδια...

Το περίεργο είναι ότι όταν δεν βρίσκει την τοποθεσία το BW, την βρίσκει κανονικότατα το Arcus...

Τα location settings είναι Ok - καρατσεκαρισμένα άπειρες φορές...

Παίζει να είναι θέμα της Neat;

έχει κανείς το BW σε AOSP ή stock να πει αν δουλεύει σωστά;

ΥΓ κατά τον εντοπισμό τοποθεσίας δεν έχω ενεργοποιημένο το GPS αλλά μόνο wifi ή και data

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Κανένα νέο παίδες;

Εδώ και καιρό (πολλούς μήνες) έχω το εξής πρόβλημα: Το Beautiful widgets κολλάει και στην ανανέωση ανανεώνει μόνο τον καιρό και όχι την τοποθεσία... Με επανεκκίνηση στρώνει για λίγο και ξανά τα ίδια...

Το περίεργο είναι ότι όταν δεν βρίσκει την τοποθεσία το BW, την βρίσκει κανονικότατα το Arcus...

ΥΓ κατά τον εντοπισμό τοποθεσίας δεν έχω ενεργοποιημένο το GPS αλλά μόνο wifi ή και data

Αν κάτι πριν δούλευε τώρα δεν δουλεύει, κατά 99% φταίει ο developer. Με GPS ανοικτό κάνει το ίδιο;

Edited by mclound
Αυτά...

Αν και δεν έχω το BW για δοκιμή, νομίζω είναι καθαρά πρόβλημα της εφαρμογής. Εφόσον με άλλες εφαρμογές γίνεται κανονικά η ανανέωση, δεν είναι πρόβλημα ούτε της συσκευής, ούτε της Neat.

Κανένα νέο παίδες;

Το BW το έχω περασμένο στο note 4 και ενημερώνει την θέση μόνο με gps ανοιχτό από ότι έχω δει και εφόσον έχω ανοιχτά δεδομένα ή wi-fi.. Το πέρασα και στο s2 να το δοκιμάσω και θα ενημερώσω ξανά… :)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Ζητω συγγνωμη την Neatrom αλλα ειμαι Slimsaber 4.4.4 και ροκαρει η ρομ αυτη. Δεν εχω κανενα θεμα και ουτε κολλιματα με 7.3 apolo.
Αλέξανδρος...:cool:

Ζητω συγγνωμη την Neatrom αλλα ειμαι Slimsaber 4.4.4 και ροκαρει η ρομ αυτη. Δεν εχω κανενα θεμα και ουτε κολλιματα με 7.3 apolo.

Άργησες να την περάσεις

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Άργησες να την περάσεις

Το βαρεθηκα το neat μιας δεν βρηκα κατι καλο. Σε LP δεν ειναι σταθερες. σε 4.4.4 ομως... καλα ειμαι.

Εμένα με την SS μου μπουκώνει η ram μετά από max τρεις μέρες uptime. Η συσκευή λαγκάρει τόσο πολύ, που δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις. Μετά βίας πάω στις ρυθμίσεις και βλέπω όλες τις εφαρμογές να κάνουν επανεκκίνηση, και η διαθέσιμη ram να είναι από 0 έως 30MB. Πάντα με clean install, είτε με stock kernel, είτε με apolo. Από τότε την άφησα και ευτυχώς με την CM δεν έχω αυτό το θέμα.

Όταν σε καλούν και έχεις ενσύρματα ακουστικά, χτυπάει η συσκευή ή ο ήχος περνάει μόνο στα ακουστικά; έχω χάσει κλήσεις πολλές έτσι, και -κυρίως- για αυτό έφυγα από εκεί. Βέβαια με CM11 το ίδιο πρόβλημα έχω, αλλά δεν έχω χρόνο να αλλάξω πάλι ROM :)

Αυτά...

Όταν σε καλούν και έχεις ενσύρματα ακουστικά, χτυπάει η συσκευή ή ο ήχος περνάει μόνο στα ακουστικά; έχω χάσει κλήσεις πολλές έτσι, και -κυρίως- για αυτό έφυγα από εκεί. Βέβαια με CM11 το ίδιο πρόβλημα έχω, αλλά δεν έχω χρόνο να αλλάξω πάλι ROM :)

Στα ακουστικα χτυπαει.

Μου θυμίζεις ...τα νειάτα μου (τότε που φλάσαρα 3-4 ρομς τη μέρα :lol: )

ΥΓ κακά τα ψέματα, το smoothness και την "σιγουριά" της Neat, δεν την έχει καμμία...

Με ποιόν kernel να βάλω τη Neat λες? δε με νοιάζουν τόσο τα BLN και το πείραγμα της CPU, απλώς (αν γίνεται) μια καλούλα μπαταρία. Τίμια πράγματα... :)

Αυτά...

Με ποιόν kernel να βάλω τη Neat λες? δε με νοιάζουν τόσο τα BLN και το πείραγμα της CPU, απλώς (αν γίνεται) μια καλούλα μπαταρία. Τίμια πράγματα... :)

Η γνωστη απαντηση.........Apolo 4.15b regular :D:D

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)