DimitrisAndNiki Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Για την συσκευη σας η καλυτερη ρομ ειναι η slimsaber. Και εσύ που το ξέρεις; :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Στις ported AOSP είναι από τις καλύτερες. Βέβαια όλες έχουν ωριμάσει αρκετά, χωρίς νηπιακά προβλήματα που είχαν στην αρχή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Στις ported AOSP είναι από τις καλύτερες. Βέβαια όλες έχουν ωριμάσει αρκετά, χωρίς νηπιακά προβλήματα που είχαν στην αρχή. Γκούχ - Γκούχ... Known Issues Music player stops playing music from sdcard after some time. See here. Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Γκούχ - Γκούχ... Known Issues Music player stops playing music from sdcard after some time. See here. Πάντως, εγώ αυτό δεν το συνάντησα, παρά μόνο στα αρχικά builds. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Πάντως, εγώ αυτό δεν το συνάντησα, παρά μόνο στα αρχικά builds. Εγώ το συνάντησα 2/2 Τέλος πάντων, τις AOSP (βλέπε CM) τις λατρεύω, και ειλικρινά εύχομαι να τρέχουν στις συσκευές σας απροβλημάτιστα! :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Και εσύ που το ξέρεις; :lol: Χρονια φορναρης. Βασικα ειναι slimkat τροποποιημενη απο developer διορθωνοντας τα προβλημα μιας και η slimkat στην συγκεκριμενη συσκευη ειναι discontinue. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Γκούχ - Γκούχ... Known Issues Music player stops playing music from sdcard after some time. See here. Τελευταία φορά που το συνάντησα, ήτανε κάπου τον Μάρτιο. Και έχω, λόγω δουλειάς, 32gb μουσική στην εξωτερική. Αν και αυτό συμβαίνει/συνέβαινε σε όλες σχεδόν τις KitKat. Edited September 22, 2014 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Δεν λέω τίποτα κρατιέμαι .... Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Δώσε μας θα φώτα σου. Μην τα κρατάς. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Τελευταία φορά που το συνάντησα, ήτανε κάπου τον Μάρτιο. Και έχω, λόγω δουλειάς, 32gb μουσική στην εξωτερική. Αν και αυτό συμβαίνει/συνέβαινε σε όλες σχεδόν τις KitKat. Γι'αυτο σου ειπα να βαλεις slimsaber. Αν θες κατι σταθερο κουμπωνεις slimrom 4.3 και εισαι αρχοντας. Ουτε battery drain ουτε τιποτα. Edited September 22, 2014 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Γι'αυτο σου ειπα να βαλεις slimsaber. Αν θες κατι σταθερο κουμπωνεις slimrom 4.3 και εισαι αρχοντας. Ουτε battery drain ουτε τιποτα. Τον τελευταίο καιρό το έχω με reborn του fusionjack. Το πήρε και η γυναίκα, αλλά το ανανεώνω συνέχεια. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Τον τελευταίο καιρό το έχω με reborn του fusionjack. Το πήρε και η γυναίκα, αλλά το ανανεώνω συνέχεια. Ειναι πολυ καλη φιλε απλα η μπαταρια πεφτει δραματικα μετα απο reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Μου το έχει κάνει και εμένα μια δυο φορές. Όχι όμως και πολύ συχνό. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παιδιά βοήθεια σας παρακαλώ!! Κάναμε το κινητό μου ROOT μέσω odin και όταν πήγα να περάσω cn11 έβγαλε ένα κόκκινο θαυμαστικό (error in sd card.....status 7) installation aborted. Ο υπολογιστής πλέον δεν αναγνωρίζει το κινητό (το odin το αναγνωρίζει αλλά βγάζει fail και κολλάει στην οθόνη όταν ανοίγει γράφοντας το μοντέλο και ένα κίτρινο θαυμαστικό από κάτω.Έχει κάποιος κάποια ιδέά πώς να σώσω το κινητάκι μου??? Πολλά ευχαριστώ εκ των προτέρων...:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Μπορει να ειναι corrupted το αρχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Πρώτα θα φλασαρεις ένα συμβατό με την kitkat recovery. http://goo.gl/3dm5Y9 Μετά, περνάς κανονικά τη ρομ που θες. Το τριγωνακι και τον μετρητή, θα τα σβησεις με το triangle away. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development/2014-01-15-triangleaway-v3-26-t1494114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) φλάσαρα την τελευταία neatrom6.4 για δοκιμή. Ενώ θυμάμαι ότι με μια παλαιότερη neatrom δούλευε το kies, τώρα δεν συνδέεται... κολλάει στο connecting όταν είναι με USB. Αν δοκιμάσω με kies over wifi, σκουρένει την οθόνη και δεν κάνει τίποτα το κινητό. Φυσικά έχω τα Kies.apk - kieswifi.apk - MtpApplication.apk, έχω φλασάρει την lite, με επιλεγμένο το samsung kies στο aroma installer και έχω CSC EUR (για Ελλάδα) Έχει κανείς καμιά ιδέα πως θα δουλέψει;;;; Με τις custom το kies δεν λειτουργεί, αλλά υποτίθεται ότι με την neatrom που είναι stock-based δούλευε. edit: βρήκα τη λύση μόνος μου με δοκιμές... για όποιον το θέλει, πρέπει να βάλει χειροκίνητα το wssyncmlnps.apk ή αλλιώς να βάλει το syscope στον aroma installer που το περιέχει. Edited September 29, 2014 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Πρώτα θα φλασαρεις ένα συμβατό με την kitkat recovery. http://goo.gl/3dm5Y9 Μετά, περνάς κανονικά τη ρομ που θες. Το τριγωνακι και τον μετρητή, θα τα σβησεις με το triangle away. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development/2014-01-15-triangleaway-v3-26-t1494114 Ευχαριστώ καταρχήν όλους για τη βοήθεια! Stefan το κατέβασα το αρχείο που παρέθεσες το βάζω στο οdin και μετά από λίγο βγάζει FAIL. <ID:0/005> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> I9100XWLSW_I9100XXMS2_I9100XEULS5_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5).. <ID:0/005> File analysis.. <ID:0/005> SetupConnection.. <ID:0/005> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Δεν ξέρω τι κάνω τόσο λάθος πια... Αν ξέρετε κάτι συμπληρωματικό, ευπρόσδεκτο! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ξέχνα το odin, μέσω recovery θα κάνεις τη διαδικασία. Βάλε στη micro sd το recovery από το πρώτο λινκ που σου έδωσα, τη ρομ που θες να περάσεις, και τα αντίστοιχα gapps. Κάνεις boot σε recovery, και φλασαρεις το νέο, το οποίο είναι συμβατό με την kitkat. Reboot to recovery, κάνεις full wipe και φλασαρεις πλέον τη ρομ και τα gapps και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παιδιά μόλις πήρα το τηλέφωνο από το σέρβις που το είχα στείλει και μου το γύρισαν φυσικά σε Stock Touchwiz, ενώ σβήστηκε ότι είχα στη μνήμη. Τώρα θέλω φυσικά να επιστρέψω σε Neat που είχα πριν χαλάσει, αλλά δεν ξέρω ποια να βάλω. Να βάλω την 6.3 που είχα ή την τελευταία 6.4; Κάτι είχε γράψει ο DimitrisandNiki στο παρελθόν θυμάμαι για προβλήματα στην 6.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παιδιά μόλις πήρα το τηλέφωνο από το σέρβις που το είχα στείλει και μου το γύρισαν φυσικά σε Stock Touchwiz, ενώ σβήστηκε ότι είχα στη μνήμη. Τώρα θέλω φυσικά να επιστρέψω σε Neat που είχα πριν χαλάσει, αλλά δεν ξέρω ποια να βάλω. Να βάλω την 6.3 που είχα ή την τελευταία 6.4; Κάτι είχε γράψει ο DimitrisandNiki στο παρελθόν θυμάμαι για προβλήματα στην 6.4 Καλύτερα την 6.3 γιατί όντως έχει θέματα η 6.4 Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παιδιά μόλις πήρα το τηλέφωνο από το σέρβις που το είχα στείλει και μου το γύρισαν φυσικά σε Stock Touchwiz, ενώ σβήστηκε ότι είχα στη μνήμη. Τώρα θέλω φυσικά να επιστρέψω σε Neat που είχα πριν χαλάσει, αλλά δεν ξέρω ποια να βάλω. Να βάλω την 6.3 που είχα ή την τελευταία 6.4; Κάτι είχε γράψει ο DimitrisandNiki στο παρελθόν θυμάμαι για προβλήματα στην 6.4 5.9 - 6.3 αγαπητέ... Η 6.4 είναι σκουπίδι, δίνει random restarts και πολλά άλλα... Ούτως ή άλλως στην ίδια στοκ βασίζονται, απλά ο Sale βάζει μέσα ότι αηδία βρει για να μην χάσει την πελατεία... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. Τώρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μπαίνω στο stock recovery για να εγκαταστήσω τον Philz και μου βγάζει πρόβλημα ότι είναι για το i9100 και εγώ έχω κάποιο άλλο και καλά. Τι να κάνω δεν ξέρω... Edit: Τα κατάφερα τελικά. Αν και δεν μπορούσα να βάλω τον Philz, εγκατέστησα τον Apollo Kernel και ύστερα έβαλα την Neat Edited October 3, 2014 by fitifititis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Χερετω την παρεα, απο σημερα ειμαι κατοχος ενος s3 4g... Ωραια περασα 2 χρονια με το s2, το οποιο θα το παρει ενας φιλος μιας και λειτουργει αψογα αν και μετραει πολλααα flasarismata :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Η neat 6.4 είναι το ίδιο σταθερή με τις προηγούμενες αν κάνεις clean flash. Στις περισσότερες, αν όχι σε όλες τις περιπτώσεις, τα προβλήματα είχαν να κάνουν με flash πάνω από τις παλιές. Η γνώμη μου είναι βαλε την τελευταία. Την έχω ξεπατωσει σε clean flash, ούτε ένα restart Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts