mclound Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Φλασαρα την Μ10 σήμερα και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλή. Τα πάντα μου δουλεύουν κανονικά. Μένω εκεί προς το παρόν. Τα προβλήματα εμφανίζονται εαν χρησιμοποιείς GPS, ακούς MP3 απο κάρτα SD κ η ποιότητα της κάμερας δεν είναι η αναμενόμενη... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Αν δεν έχεις να διορθώσεις κάτι άλλο, βάλε και το download link του philz κέρνελ :ninja: Εγώ έχω πάντα στην κάρτα μνήμης αυτόν για κάθε ενδεχόμενο Τα προβλήματα εμφανίζονται εαν χρησιμοποιείς GPS, ακούς MP3 απο κάρτα SD κ η ποιότητα της κάμερας δεν είναι η αναμενόμενη... Και το Bluetooth έχει τα θεματάκια του... Γενικά, εαν δεν θες 1. Να σε κρεμάσει το GPS σε προπόνηση / διαδρομή 2. Να έχεις κόλλημα (freeze) των MP3 όταν ΘΕΣ να ακούσεις μουσική 3. Να μην συνδέεται το BT όταν ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ή να κάνει σπασίματα στον ήχο Βάζεις Neat!!! Κατά τα άλλα οι AOSP είναι ΜΟΥΡΛΙΑ! :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Τα παραπάνω κολλήματα των kk εμφανίζονται αραιά και που, ή είναι συχνά/μόνιμα κολλήματα/προβλήματα? ? Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Τα παραπάνω κολλήματα των kk εμφανίζονται αραιά και που, ή είναι συχνά/μόνιμα κολλήματα/προβλήματα? ? Εξαρτάται από εσένα. Αν χρησιμοιπείς καθημερινά το ΒΤ τότε θα έχεις καθημερινώς πρόβλημα. Το ίδιο και με το GPS, θα συνδεθεί, αλλά όχι γρήγορα. Και τα λοιπά, και τα λοιπά... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ας μου λύσει κάποιος που να γνωρίζει, μια απορία... Αν αγοράσουμε μια συσκευή (ένα S2 για παράδειγμα) απο το Ebay που αναφέρει ότι είναι "unlocked" και την φλασάρουμε, η συσκευή επανέρχεται στην "locked" κατάσταση; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά ΒΤ μπες βγες στο αμάξι και στο γραφείο. Πυκνά συχνά GPS ( 3-4 φορές την εβδομάδα ) και έχω τις ενημερώσεις και συγχρονισμό διαρκώς ανοικτό . Επίσης του έχω βγάλει το λάδι με την χρήση του Airdroid και του CamScanner . Tι ROM να βάλω ? Ειλικρινά τώρα κολλάει συνέχεια . Και διαρκώς είναι στα όρια της μνήμης . Ζήτημα είναι και έχω πάνω από 15 προγράμματα κατεβασμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά ΒΤ μπες βγες στο αμάξι και στο γραφείο. Πυκνά συχνά GPS ( 3-4 φορές την εβδομάδα ) και έχω τις ενημερώσεις και συγχρονισμό διαρκώς ανοικτό . Επίσης του έχω βγάλει το λάδι με την χρήση του Airdroid και του CamScanner . Tι ROM να βάλω ? Ειλικρινά τώρα κολλάει συνέχεια . Και διαρκώς είναι στα όρια της μνήμης . Ζήτημα είναι και έχω πάνω από 15 προγράμματα κατεβασμένα. Βάλε Neat. BT, GPS και Airdroid δουλεύουν κανονικά. Το CamScanner δεν το γνωρίζω να σου πω. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά ΒΤ μπες βγες στο αμάξι και στο γραφείο. Πυκνά συχνά GPS ( 3-4 φορές την εβδομάδα ) και έχω τις ενημερώσεις και συγχρονισμό διαρκώς ανοικτό . Επίσης του έχω βγάλει το λάδι με την χρήση του Airdroid και του CamScanner . Tι ROM να βάλω ? Ειλικρινά τώρα κολλάει συνέχεια . Και διαρκώς είναι στα όρια της μνήμης . Ζήτημα είναι και έχω πάνω από 15 προγράμματα κατεβασμένα. Βάλε Neat. BT, GPS και Airdroid δουλεύουν κανονικά. Το CamScanner δεν το γνωρίζω να σου πω. NeatROM, μην το σκέφτεσαι... Θα δεις νέα συσκευή! Προτίμησε να είναι η έκδοση 6.3 (κατά την γνώμη μου είναι καλύτερη απο την 6.4) ΥΓ Αντί για Airdroid δοκίμασε SuperBeam - Πιστεύω είναι κλάσεις καλύτερο Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Σε Neatrom+Apolo regular, τι ρυθμίσεις έχετε στο apolo configurator, και τι χρόνους οθόνης-αυτονομίας πετυχαίνετε, χωρίς να χάνετε σε smoothness φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Σε Neatrom+Apolo regular, τι ρυθμίσεις έχετε στο apolo configurator, και τι χρόνους οθόνης-αυτονομίας πετυχαίνετε, χωρίς να χάνετε σε smoothness φυσικά. Εγώ προσωπικά μόνο το BLN έχω πειράξει... Μου βγάζει 2 μέρες με μέτριο πείραγμα σε χώρο με ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ κακό σήμα... Screen On βγάζω γύρω στις 2.00 - 2.30 ώρες (έχω δεί και 3ωρο) Για πειράγματα πάντως διάβασα: Εξοικονόμηση μπαταρίας: zzmove + row zzmove + sio Αύξηση απόδοσης: interactive + sio Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 παιδια επειδη δεν ηξερα ακριβως τι εφαρμογες επρεπε να βαλω εγκατεστησα neatrom 6.3 με apollo regular αλλα την full rom θα εχω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 παιδια επειδη δεν ηξερα ακριβως τι εφαρμογες επρεπε να βαλω εγκατεστησα neatrom 6.3 με apollo regular αλλα την full rom θα εχω προβλημα? ΚΑΝΕΝΑ απολύτως... Απλά θα κουβαλάς και όλο το bloatware της Samsung... :O Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 ΚΑΝΕΝΑ απολύτως... Απλά θα κουβαλάς και όλο το bloatware της Samsung... :O υπαρχει ευκολος τροπος να μην το εχω αυτο αν ξανα κανω εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Δεν έχει επιλογή για lite; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Εγώ προσωπικά μόνο το BLN έχω πειράξει... Μου βγάζει 2 μέρες με μέτριο πείραγμα σε χώρο με ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ κακό σήμα... Screen On βγάζω γύρω στις 2.00 - 2.30 ώρες (έχω δεί και 3ωρο) Για πειράγματα πάντως διάβασα: Εξοικονόμηση μπαταρίας: zzmove + row zzmove + sio Αύξηση απόδοσης: interactive + sio Thanks, ώρα για πειράματα.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos22 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Αύξηση απόδοσης: interactive + sio Έτσι το έχω και εγώ απο την αρχή και είναι μια χαρά. Δεν έπαιξα και πολύ με τις άλλες ρυθμίσεις βέβαια. Αρχικά default και μετά αυτές. Το undervolt αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 υπαρχει ευκολος τροπος να μην το εχω αυτο αν ξανα κανω εγκατασταση? Δεν έχει επιλογή για lite; Ακριβώς αυτό, επέλεξε Lite Neatrom και θα είσαι κομπλέ! :) Έτσι το έχω και εγώ απο την αρχή και είναι μια χαρά. Δεν έπαιξα και πολύ με τις άλλες ρυθμίσεις βέβαια. Αρχικά default και μετά αυτές. Το undervolt αξίζει; Βλέπεις παρισσότερη μπαταρία με την πιθανότητα να υπάρξει αστάθεια στην συσκευή σου... Δοκίμασε τις Extreme versions του Apolo (αν έχεις όρεξη για πειραματισμούς). Δεν πρόκειται να προκαλέσεις ζημιά στην συσκευή, ανα πάσα στιγμή φλασάρεις τον regular και ξεμπέρδεψες... <-pedestre Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pland Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ακριβώς αυτό, επέλεξε Lite Neatrom και θα είσαι κομπλέ! :) Βλέπεις παρισσότερη μπαταρία με την πιθανότητα να υπάρξει αστάθεια στην συσκευή σου... Δοκίμασε τις Extreme versions του Apolo (αν έχεις όρεξη για πειραματισμούς). Δεν πρόκειται να προκαλέσεις ζημιά στην συσκευή, ανα πάσα στιγμή φλασάρεις τον regular και ξεμπέρδεψες... <-pedestre Nαι ο σκοπός είναι να αυξήσω τη μπαταρία αλλά έλεγα μήπως κάποιος το έχει δοκιμάσει (αν και ξέρω οτι αυτό είναι διαφορετικό σε κάθε cpu). Overclock κάνει πάντως σταθερά στα 1,4 (αν και δεν το χρησιμοποιώ). Οι επιλογές τάσης που έχει το apollo configurator το ίδιο πράγμα δεν κάνουν; Είναι ανάγκη να πάω σε άλλο kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Nαι ο σκοπός είναι να αυξήσω τη μπαταρία αλλά έλεγα μήπως κάποιος το έχει δοκιμάσει (αν και ξέρω οτι αυτό είναι διαφορετικό σε κάθε cpu). Overclock κάνει πάντως σταθερά στα 1,4 (αν και δεν το χρησιμοποιώ). Οι επιλογές τάσης που έχει το apollo configurator το ίδιο πράγμα δεν κάνουν; Είναι ανάγκη να πάω σε άλλο kernel; Οι άλλοι προφανώς το κάνουν by default, σε ποσοστά που έχει ορίσει ο dev δεν είναι ανάγκη να βάλεις άλλο κέρνελ... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 παιδια sos! εβαλα την neat 6.3 με apollo regular και το σημα μου ειναι αθλιο. εκει που εχει σημα το χανει. τι να κανω ρε παιδια? να αλλαξω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Μήπως έχεις 3G δίκτυο; Έστω και εάν έχεις απενεργοποιημένο το ίντερνετ. Σε γενικές γραμμές είναι χειρότερο από ότι το 2G. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 παιδια sos! εβαλα την neat 6.3 με apollo regular και το σημα μου ειναι αθλιο. εκει που εχει σημα το χανει. τι να κανω ρε παιδια? να αλλαξω κατι? Γύρνα το απο 3g σε 2g και θα είσαι κομπλέ!!! :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Γύρνα το απο 3g σε 2g και θα είσαι κομπλέ!!! :lol: δυστυχως δεν λυθηκε ετσι το θεμα. ειμαι σε 2g και μου τα κανει. μηπως να βαλω apollo light kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ο kernel τι σχέση έχει με το σήμα; Μήπως με την αλλαγή rom άλλαξε και το modem; φλασαρισε το modem που είχες και δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Για την συσκευη σας η καλυτερη ρομ ειναι η slimsaber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts