deyan Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Έχω την CM11 του infected (πλέον Markosx) εδώ και μερικούς μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Έχω παρατηρήσει κάτι το οποίο βέβαια δεν έχει σχέση με την ίδια τη ROM αλλά πιο πολύ με τις υπηρεσίες της Google. Παρατηρώ ότι κάθε μήνα ο συνολικός όγκος δεδομένων στο 3G που χρησιμοποιεί το Google Services, Google Play και Android OS φτάνει περίπου τα 30-40 mb!! και το Google Search περίπου 1mb Όλα αυτά ενώ έχω απενεργοποιήσει το Location, το συγχρονισμό φωτογραφιών και backup και τις διαφημίσεις και έχοντας ρυθμίσει τις αναβαθμίσεις του Play να γίνονται μόνο μέσω WiFi... Γιατί τόσο πολλά δεδομένα; Όλο αυτό δε μου αρέσει για δυο λόγους: 1ον γιατί ξοδεύει το δωρεάν όγκο του internet της σύνδεσής μου χωρίς λόγο και 2ον γιατί δε γνωρίζω τι δεδομένα είναι αυτά που μεταδίδονται. (και είναι πολλά) Γνωρίζετε κάτι γι'αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Είμαι με cm10.1.3 και dori v.43, αλλά παρα το οτι το bln είναι ενεργοποιημένο τα πλήκτρα δεν φωτίζονται μετα απο αναπάντητη! Τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 τα έχεις ενεργοποιήσει με το steaks? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 τα έχεις ενεργοποιήσει με το steaks? Ναι με stweks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δεν δουλεύει το BLN και σε μένα με Slimsaberkat και Gustavo's. Ενώ το τεστ στα Stweaks δείχνει να δουλεύει, με αναπάντητες και μυνήματα δεν φτουράει. Μικρό το κακό τουλάχιστον για μένα.... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλημέρα κύριοι! Σε μένα δούλευε κανονικά με CM... και Dori Αυτή την εβδομάδα φοράω Neat και δουλεύει μια χαρά με apolo kernel Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλημέρα κύριοι! Σε μένα δούλευε κανονικά με CM... και Dori Αυτή την εβδομάδα φοράω Neat και δουλεύει μια χαρά με apolo kernel Καλημέρα σε όλη την παρέα! Σαν λιγο άσχετος θα ήθελα να μάθω το εξής: ο kernel ειναι σε zip αρχείο και τον φλασαρουμε μέσα από recovery mode? Επίσης, αν αλλάξεις kernel χρειάζεται μετά wipe data κλπ; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εγώ δεν κάνω ποτέ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα! Σαν λιγο άσχετος θα ήθελα να μάθω το εξής: ο kernel ειναι σε zip αρχείο και τον φλασαρουμε μέσα από recovery mode? Επίσης, αν αλλάξεις kernel χρειάζεται μετά wipe data κλπ; 1. Ναι 2. Ναι (wipe data + wipe dalvik) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 1. Ναι 2. Ναι (wipe data + wipe dalvik) Ευχαριστώ :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ευχαριστώ :) wipe CACHE data + DALVIK (μην μπερδευτείς και κάνεις κανένα φορμάτ data partition!!! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλημέρα κύριοι! Σε μένα δούλευε κανονικά με CM... και Dori Εκτός το enable BLN έκανες κάποια αλλη ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δεν χρειάζεται, ο gustavo θα αφήσει το stweaks για μια άλλη εφαρμογή Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εκτός το enable BLN έκανες κάποια αλλη ρύθμιση? όχι , απλά είχα ενεργοποιήσει και το BLNWW (ή κάπως έτσι) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 όχι , απλά είχα ενεργοποιήσει και το BLNWW (ή κάπως έτσι) Το ίδιο και εγώ και με απλή ειδοποίηση, χωρίς breathing ή κάτι άλλο. Και δεν δούλευε. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Το ίδιο και εγώ και με απλή ειδοποίηση, χωρίς breathing ή κάτι άλλο. Και δεν δούλευε. Άκου να δεις: Προαιρετικά - Πας και φλασάρεις την rom απο πάνω χωρίς wipes (dirty flash ώστε να επανέλθει ο μανίσιος kernel) μπαίνεις recovery και φλασάρεις το script του hawkerpaul (sg2 kernel wipe ή κάπως έτσι) στην συνέχεια φλασάρεις τον Dori clear cache + dalvik restart ξανασετάρεις το STtweaks αν δεν σου δουλέψει... πέτα το! :p Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Νέα build με pie Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 είχα την slimkat 4.4.2 build 3 OFFICIAL αλλά εδώ και ένα μήνα περίπου από τότε που το έκανα αναβάθμιση άρχισαν τα προβλήματα, έσβηνε μόνο του, ενώ το είχα φουλ φορτισμένο μέσα σε 1 ώρα ήταν κλειστό και όλο το κιν είχε ανεβάσει θερμοκρασία, τέσπα για να μην τα πολυλογώ αποφάσισα να αλλάξω rom (με κούρασε η συγκεκριμένη 3 μήνες τώρα:lol:) έβαλα την neatrom αλλά με android 4.1.2 ok γύρισα στα παλιά πριν 6 μήνες περίπου δεν έχω θέμα τι rom είναι αρκεί να είναι σταθερή και χωρίς bug έχετε να προτείνετε καμία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 είχα την slimkat 4.4.2 build 3 OFFICIAL αλλά εδώ και ένα μήνα περίπου από τότε που το έκανα αναβάθμιση άρχισαν τα προβλήματα, έσβηνε μόνο του, ενώ το είχα φουλ φορτισμένο μέσα σε 1 ώρα ήταν κλειστό και όλο το κιν είχε ανεβάσει θερμοκρασία, τέσπα για να μην τα πολυλογώ αποφάσισα να αλλάξω rom (με κούρασε η συγκεκριμένη 3 μήνες τώρα:lol:) έβαλα την neatrom αλλά με android 4.1.2 ok γύρισα στα παλιά πριν 6 μήνες περίπου δεν έχω θέμα τι rom είναι αρκεί να είναι σταθερή και χωρίς bug έχετε να προτείνετε καμία??? Την rom και τον kernel της υπογραφής μου (εκτός και αν θες να πας σε kitkat) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 link's για download please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 link's για download please rom : http://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/42506/cm-10.1.3-i9100.zip gapps : http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 rom : http://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/42506/cm-10.1.3-i9100.zip gapps : http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip O kenrel είναι μέσα στο zip της ROM? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) O kenrel είναι μέσα στο zip της ROM? Σχεδόν πάντα σε .zip Rom συμπεριλαμβάνεται και ο kernel οπότε ναι. Το σχεδόν πηγαίνει σε περίπτωση όπου εσκεμμένα τον έχει βγάλει ο dev. Edited March 28, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Νέα build με pie καποιο changelog? Τι ειναι το pie? edit Μετα την εγκατασταση της νεας εκδοσης μεσω ΟΤΑ εχω σε καθε επαννεκινηση το εξης μηνυμα : com.android.systemui εχει σταματησει. Edited March 28, 2014 by skoulikomirmigot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 rom : http://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/42506/cm-10.1.3-i9100.zip gapps : http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip Καποιες ερωτησεις να κανω;; 1) Αυτα τα gapps τι χρησιμευουν;;; 2) Αυτη η ρομ που δινεις ειναι κιτ-κατ;; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts