akilleas Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Όντως το bug της μουσικής είναι πολύ μείον. Που θα πάει όμως....Θα το βρουν.... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δοκιμάστε PA Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δοκιμάστε PA Τι λεει απο μπαταρια η PA 4.4.2 ? μεχρι στιγμης η καλυτερη απο θεμα μπαταριας ειναι η CM 4.2.2 Stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μια μέρα με βγάζει άνετα με ντατα όλη μέρα ανοιχτά σχεδόν και ράδιο κάνα 3 ωρο. Έχει και features που με χρειάζονται Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δοκιμάστε PAΔώσε μου το link να την κατεβάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δώσε μου το link να την κατεβάσω Αντε να προλάβεις το link γιατί όπου να ναι θα ξεβρωμίσει :lol: το thread μας... Το χάνουμε το καρντάσι... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αντε να προλάβεις το link γιατί όπου να ναι θα ξεβρωμίσει :lol: το thread μας... Το χάνουμε το καρντάσι... Μου βγαίνει το thread του nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μου βγαίνει το thread του nexus 5 Αυτό εννοεί, ότι ο vrwmiaris θα μας αφήσει για το nexus 5.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Δώσε μου το link να την κατεβάσω Εδώ είσαι. Edited March 10, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 σιγα μην σας αφησω ρε σεις να γλυτωσετε ετσι ευκολα απο μενα :p http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development/rom-paranoidandroid-4-0-beta-t2603784 αυτην εχω εδω και καιρο με το χαλο επανω,ακομη δεν εχουν βγει ολα τα καλα για την ΚΚ σιγα σιγα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Θα την παρακολουθώ κι εγώ, και με την πρώτη ευκαιρία, το Πάσχα δηλαδή, θα τη δοκιμάσω. Έχει τίποτα "χοντρά" bugs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Την έβαλα κι εγώ πριν λίγο, θα γράψω εντυπώσεις σε λίγες ημέρες, αν και με πρώτη ματιά φυσάει... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Όντως φυσάει... Ένα πράγμα δε βρήκα... Κάθε φορά που πατάμε στην οθόνη ανάβουν τα soft Keys κάτω και και δε σβήνουν πάρα μόνο αν αν δε αφήσουμε τελείως τη τη οθόνη. ... Δεν γίνεται να ανάβουν μόνο όταν τα πατάμε; και όχι στη οθόνη; Κορυφαια με μια 1η ματια η PA.... ολο το βραδυ σε 8 ωρες δηλαδη εχασα ΜΟΝΟ 4% σε σχεση με cm 4.2.2 - 4.3 - 4.4.2, όλες τις CM Δηλαδη... εχανα 10-15% με εκεινες... με PA ειμαι στα 4%... Υ.Γ εχω Anker 1900 μπαταρια & περιμενω την 2300αρα που αναφερατε σε αλλο Thread να δουμε τι κανει... Edited March 11, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Κορυφαια με μια 1η ματια η PA.... ολο το βραδυ σε 8 ωρες δηλαδη εχασα ΜΟΝΟ 4% σε σχεση με cm 4.2.2 - 4.3 - 4.4.2, όλες τις CM Δηλαδη... εχανα 10-15% με εκεινες... με PA ειμαι στα 4%... Υ.Γ εχω Anker 1900 μπαταρια & περιμενω την 2300αρα που αναφερατε σε αλλο Thread να δουμε τι κανει... 10-15% σε idle 8ωρο.... κάτι έχεις και τρέχει απο πίσω... Το θεωρώ υπερβολικό φίλτατε... Αλλά αφού πλεον είσαι καλά με PA... όλα καλά! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 10-15% σε idle 8ωρο.... κάτι έχεις και τρέχει απο πίσω... Το θεωρώ υπερβολικό φίλτατε... Αλλά αφού πλεον είσαι καλά με PA... όλα καλά! Και όμως τα ιδια τρεχουν ακριβως απο πισω... τα ιδια ομως.. WhatsApp + BatteryBot ( στατιστικα μπαταριας δειχνει ) αυτα τα δυο τρεχουν μονο... ολα τα αλλα ειναι greenified.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Σε idle πάει καλά λοιπόν. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, πώς είναι η κατανάλωση; Χωρίς παιχνίδια φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Σε idle πάει καλά λοιπόν. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, πώς είναι η κατανάλωση; Χωρίς παιχνίδια φυσικά. Απολυτα φυσιολογικη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Απολυτα φυσιολογικη.... Όμορφα.:) από KitKat είχα δοκιμάσει μόνο slimkat. Όποτε μπορέσω, θα δώσω και στην PA μια ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Όντως φυσάει... Ένα πράγμα δε βρήκα... Κάθε φορά που πατάμε στην οθόνη ανάβουν τα soft Keys κάτω και και δε σβήνουν πάρα μόνο αν αν δε αφήσουμε τελείως τη τη οθόνη. ... Δεν γίνεται να ανάβουν μόνο όταν τα πατάμε; και όχι στη οθόνη; Όχι λόγω στοκ κερνελ, Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος με την PA. Με λίγο WiFi βέβαια, αλλά καθόλου data. Νομίζω είναι στα επίπεδα της NeatROM... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Όντως φυσάει... Ένα πράγμα δε βρήκα... Κάθε φορά που πατάμε στην οθόνη ανάβουν τα soft Keys κάτω και και δε σβήνουν πάρα μόνο αν αν δε αφήσουμε τελείως τη τη οθόνη. ... Δεν γίνεται να ανάβουν μόνο όταν τα πατάμε; και όχι στη οθόνη; Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος με την PA. Με λίγο WiFi βέβαια, αλλά καθόλου data. Νομίζω είναι στα επίπεδα της NeatROM... MP3 έχετε παίξει; Με Poweramp; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 MP3 έχετε παίξει; Με Poweramp; Όχι δεν έχω παίξει. Την έβαλα χθες το βράδυ και ακόμη δεν έχω βάλει ούτε player, για τον Google Play Music προσανατολίζομαι πάντως. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος με την PA. Με λίγο WiFi βέβαια, αλλά καθόλου data. Νομίζω είναι στα επίπεδα της NeatROM... :eek: είσαι με τη στοκ μπαταρία σε στοκ κέρνελ; Αν είναι στα επίπεδα της neat, τότε είναι άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 :eek: είσαι με τη στοκ μπαταρία σε στοκ κέρνελ; Αν είναι στα επίπεδα της neat, τότε είναι άψογη. Έχω μια μπαταρία εδώ και μήνες από eBay 2300 (και καλά) αλλά μεν την ίδια μπαταρία κάνω σύγκριση με την Neat. Με την NeatROM όμως είχα άλλο kernel, κάποιο Philz θυμάμαι (δεν τα πάω καλά με τους ορισμούς kernels, κλπ). Τώρα έβαλα αυτό (http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/-t2628412) αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το recovery είναι το kernel :) sorry. Αλλιώς πως μπορώ να δω ποιόν kernel έχω; Να σου θυμίσω πως έχω ανοίξει ελάχιστα το WiFi, βασικά όταν το χρειάζομαι μόνο και με full sync μόνιμα... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Εφόσον με την ίδια μπαταρία, και με την ίδια χρήση και ρυθμίσεις προφανώς, σου φαίνεται ίδια με τη neat, είναι μια χαρά. Αυτό είναι το recovery, για να μπορέσεις να περάσεις KitKat rom. Αν πέρασες μόνο τη rom και τα gapps, τότε είσαι με το στοκ κέρνελ της PA.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts