Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως το bug της μουσικής είναι πολύ μείον.

Που θα πάει όμως....Θα το βρουν....

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκιμάστε PA

Τι λεει απο μπαταρια η PA 4.4.2 ? μεχρι στιγμης η καλυτερη απο θεμα μπαταριας ειναι η CM 4.2.2 Stable

Μια μέρα με βγάζει άνετα με ντατα όλη μέρα ανοιχτά σχεδόν και ράδιο κάνα 3 ωρο. Έχει και features που με χρειάζονται
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δώσε μου το link να την κατεβάσω

Αντε να προλάβεις το link γιατί όπου να ναι θα ξεβρωμίσει :lol: το thread μας...

Το χάνουμε το καρντάσι...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Αντε να προλάβεις το link γιατί όπου να ναι θα ξεβρωμίσει :lol: το thread μας...

Το χάνουμε το καρντάσι...

Μου βγαίνει το thread του nexus 5

σιγα μην σας αφησω ρε σεις να γλυτωσετε ετσι ευκολα απο μενα :p

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development/rom-paranoidandroid-4-0-beta-t2603784

αυτην εχω εδω και καιρο με το χαλο επανω,ακομη δεν εχουν βγει ολα τα καλα για την ΚΚ σιγα σιγα

Την έβαλα κι εγώ πριν λίγο, θα γράψω εντυπώσεις σε λίγες ημέρες, αν και με πρώτη ματιά φυσάει...
Αυτά...

Όντως φυσάει... Ένα πράγμα δε βρήκα... Κάθε φορά που πατάμε στην οθόνη ανάβουν τα soft Keys κάτω και και δε σβήνουν πάρα μόνο αν αν δε αφήσουμε τελείως τη τη οθόνη. ... Δεν γίνεται να ανάβουν μόνο όταν τα πατάμε; και όχι στη οθόνη;

Κορυφαια με μια 1η ματια η PA.... ολο το βραδυ σε 8 ωρες δηλαδη εχασα ΜΟΝΟ 4% σε σχεση με cm 4.2.2 - 4.3 - 4.4.2, όλες τις CM Δηλαδη... εχανα 10-15% με εκεινες... με PA ειμαι στα 4%...

Υ.Γ εχω Anker 1900 μπαταρια & περιμενω την 2300αρα που αναφερατε σε αλλο Thread να δουμε τι κανει...

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Κορυφαια με μια 1η ματια η PA.... ολο το βραδυ σε 8 ωρες δηλαδη εχασα ΜΟΝΟ 4% σε σχεση με cm 4.2.2 - 4.3 - 4.4.2, όλες τις CM Δηλαδη... εχανα 10-15% με εκεινες... με PA ειμαι στα 4%...

Υ.Γ εχω Anker 1900 μπαταρια & περιμενω την 2300αρα που αναφερατε σε αλλο Thread να δουμε τι κανει...

10-15% σε idle 8ωρο.... κάτι έχεις και τρέχει απο πίσω...

Το θεωρώ υπερβολικό φίλτατε...

Αλλά αφού πλεον είσαι καλά με PA... όλα καλά!

10-15% σε idle 8ωρο.... κάτι έχεις και τρέχει απο πίσω...

Το θεωρώ υπερβολικό φίλτατε...

Αλλά αφού πλεον είσαι καλά με PA... όλα καλά!

Και όμως τα ιδια τρεχουν ακριβως απο πισω... τα ιδια ομως.. WhatsApp + BatteryBot ( στατιστικα μπαταριας δειχνει )

αυτα τα δυο τρεχουν μονο... ολα τα αλλα ειναι greenified....

Σε idle πάει καλά λοιπόν. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, πώς είναι η κατανάλωση; Χωρίς παιχνίδια φυσικά.

Απολυτα φυσιολογικη....

Όντως φυσάει... Ένα πράγμα δε βρήκα... Κάθε φορά που πατάμε στην οθόνη ανάβουν τα soft Keys κάτω και και δε σβήνουν πάρα μόνο αν αν δε αφήσουμε τελείως τη τη οθόνη. ... Δεν γίνεται να ανάβουν μόνο όταν τα πατάμε; και όχι στη οθόνη;

Όχι λόγω στοκ κερνελ,

Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος με την PA. Με λίγο WiFi βέβαια, αλλά καθόλου data. Νομίζω είναι στα επίπεδα της NeatROM...
Αυτά...

Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος με την PA. Με λίγο WiFi βέβαια, αλλά καθόλου data. Νομίζω είναι στα επίπεδα της NeatROM...

MP3 έχετε παίξει; Με Poweramp;

MP3 έχετε παίξει; Με Poweramp;

Όχι δεν έχω παίξει. Την έβαλα χθες το βράδυ και ακόμη δεν έχω βάλει ούτε player, για τον Google Play Music προσανατολίζομαι πάντως.

Αυτά...

:eek: είσαι με τη στοκ μπαταρία σε στοκ κέρνελ; Αν είναι στα επίπεδα της neat, τότε είναι άψογη.

:eek: είσαι με τη στοκ μπαταρία σε στοκ κέρνελ; Αν είναι στα επίπεδα της neat, τότε είναι άψογη.

Έχω μια μπαταρία εδώ και μήνες από eBay 2300 (και καλά) αλλά μεν την ίδια μπαταρία κάνω σύγκριση με την Neat. Με την NeatROM όμως είχα άλλο kernel, κάποιο Philz θυμάμαι (δεν τα πάω καλά με τους ορισμούς kernels, κλπ). Τώρα έβαλα αυτό (http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/-t2628412) αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το recovery είναι το kernel :) sorry. Αλλιώς πως μπορώ να δω ποιόν kernel έχω;

Να σου θυμίσω πως έχω ανοίξει ελάχιστα το WiFi, βασικά όταν το χρειάζομαι μόνο και με full sync μόνιμα...

Αυτά...

Εφόσον με την ίδια μπαταρία, και με την ίδια χρήση και ρυθμίσεις προφανώς, σου φαίνεται ίδια με τη neat, είναι μια χαρά.

Αυτό είναι το recovery, για να μπορέσεις να περάσεις KitKat rom. Αν πέρασες μόνο τη rom και τα gapps, τότε είσαι με το στοκ κέρνελ της PA.;)

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)