kyrgeo1978 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μηπως ξερεις που οφειλεται? Έχεις την εφαρμογή NoLed; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Έχεις την εφαρμογή NoLed; Δεν ξερω,δε νομιζω.πως μπορω να το δω αν την εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δεν ξερω,δε νομιζω.πως μπορω να το δω αν την εχω? Γι' αυτήν λέω. Αν την έχεις διέγραψε την. Αλλά μάλλον δε θα την έχεις. Ποιά μνήμη έχει θέμα; Μήπως η RAM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Γι' αυτήν λέω. Αν την έχεις διέγραψε την. Αλλά μάλλον δε θα την έχεις. Ποιά μνήμη έχει θέμα; Μήπως η RAM; Δεν την εχω.Συγνωμη,αλλα παλι δεν ξερω!προφανως αυτη ομως...εχω την εφαρμογη 360antivirus και μου λεει memory used 86%. Edited March 3, 2014 by scopa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δεν την εχω.Συγνωμη,αλλα παλι δεν ξερω!προφανως αυτη ομως...εχω την εφαρμογη 360antivirus και μου λεει memory used 86%. Βγάλε το antivirus ρε φίλε, τι πάτε και βάζετε σαβούρες, έλεος! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Βγάλε το antivirus ρε φίλε, τι πάτε και βάζετε σαβούρες, έλεος! Γιατι το λες αυτο?λες να οφειλεται σ αυτο?δεν χρειαζετε καποιο antivirus το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δεν το χρειάζεσαι αν δεν βάζεις στο κινητό σου ό,τι εφαρμογή βρεις και βάζεις μόνο από ασφαλείς τοποθεσίες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δεν το χρειάζεσαι αν δεν βάζεις στο κινητό σου ό,τι εφαρμογή βρεις και βάζεις μόνο από ασφαλείς τοποθεσίες... Ναι οκ,αλλα προφανως το παραπανω θεμα μου δεν οφειλεται σ αυτη την εφαρμογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ναι οκ,αλλα προφανως το παραπανω θεμα μου δεν οφειλεται σ αυτη την εφαρμογη... πρέπει να φλασάρεις pit με Odin για να μεγαλώσει ο χώρος σου... άρχισε την μελέτη! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ναι οκ,αλλα προφανως το παραπανω θεμα μου δεν οφειλεται σ αυτη την εφαρμογη... Αν θέλεις ντε και καλά antivirus απλά βάλε ένα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 καλημέρα, έχω ένα διαχρονικό προβληματάκι με όλες τις aosp/CM custom roms που έχω δοκιμάσει και αυτό είναι το unmount του otg usb φλασάκι. Χρησιμοποιώ πολύ το otg και δεν έχω βρει τρόπο για ασφαλές unmount. Στις stock based custom roms είναι απλό, υπάρχει η σχετική ένδειξη στην status bar ψηλά. Στις άλλες custom roms όμως δεν το έχω βρει. χρησιμοποιώ το stickmount και επίσης δεν με βοηθάει. Δεν έχω δοκιμάσει όμως το stickmount pro. Έχω googlάρει αρκετά, έχω ψάξει πολύ και στο es, όμως λύση καμία. καμιά ιδέα? ευχαριστώ εκ προοιμίου. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 καλημέρα, έχω ένα διαχρονικό προβληματάκι με όλες τις aosp/CM custom roms που έχω δοκιμάσει και αυτό είναι το unmount του otg usb φλασάκι. Χρησιμοποιώ πολύ το otg και δεν έχω βρει τρόπο για ασφαλές unmount. Στις stock based custom roms είναι απλό, υπάρχει η σχετική ένδειξη στην status bar ψηλά. Στις άλλες custom roms όμως δεν το έχω βρει. χρησιμοποιώ το stickmount και επίσης δεν με βοηθάει. Δεν έχω δοκιμάσει όμως το stickmount pro. Έχω googlάρει αρκετά, έχω ψάξει πολύ και στο es, όμως λύση καμία. καμιά ιδέα? ευχαριστώ εκ προοιμίου. Προσωπικά αδερφέ δεν δουλεύω OTG αλλά γιατί δεν ρωτάς στα επίσημα threads στο XDA? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Όπως με είχε πει ο Στράτος εάν δεν διαβάζει κάτι τότε τράβα το και βγάλτο. Έχω ψάξει άπειρα και δεν υπάρχει λύση Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παιδια καλημερα.εδω κ λιγες μερες μου βγαζει ενα μηνυμα στο σ2 οτι η μνημη ειναι σχεδον πληρης.εσβησα καποιες εφαρμογες,φωτος κ βιντεος,αλλα το μηνυμα ξαναβγαινει.τι μπορω να κανω γι αυτο?σημειωτεον δεν ειμαι ρουτ. Δευτερη μερα χωρις να μου ξαναβγαλει το παραπανω μηνυμα!ελπιζω να ξεκολλησε μια κ καλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 υπαρχει ρε παιδες καμια ρομ που ενω τραβας βιντεο να μπορει να βγαζεις φωτογραφιες σε φουλ αναλυση σαν το s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Δευτερη μερα χωρις να μου ξαναβγαλει το παραπανω μηνυμα!ελπιζω να ξεκολλησε μια κ καλη... Παντως με το να ρουταρεις δεν θα λυσεις μoνο αυτο το προβλημα σου αλλα θα δεις ΑΛΛΟ κινητο & απο θεμα ταχυτητας και πολλα mods! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Υπαρχει καμια οδηγια απο CM οτι δεν πρεπει να περναμε σαν αναβαθμιση εκδοση snapshot παρα μονο με καθαρη εγκατασταση? Εκανα αναβαθμιση απο nightly σε μια χθεσινη snapshop που μου πεταξε και τρομαξα να επαναφερω το κινητο. Τελικα καταφερα και ξαναεγκατεστησα την παλια εκδοση απο το μενου των ενημερωσεων , με πολυ προσπαθεια απο τα καταιγιστικα μηνυματα σφαλματων που μου πεταγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Υπαρχει καμια οδηγια απο CM οτι δεν πρεπει να περναμε σαν αναβαθμιση εκδοση snapshot παρα μονο με καθαρη εγκατασταση? Εκανα αναβαθμιση απο nightly σε μια χθεσινη snapshop που μου πεταξε και τρομαξα να επαναφερω το κινητο. Τελικα καταφερα και ξαναεγκατεστησα την παλια εκδοση απο το μενου των ενημερωσεων , με πολυ προσπαθεια απο τα καταιγιστικα μηνυματα σφαλματων που μου πεταγε... Η χθεσινή SS είχε πρόβλημα, δεν το έκανε μόνο σε σένα... ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Επειδή έχω μείνει πίσω στο θέμα των αναβαθμίσεων λόγω φόρτου εργασίας φοράω την 4.2 του fusion Jack θα ήθελα να μου προτείνετε μια λειτουργική 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Επειδή έχω μείνει πίσω στο θέμα των αναβαθμίσεων λόγω φόρτου εργασίας φοράω την 4.2 του fusion Jack θα ήθελα να μου προτείνετε μια λειτουργική 4.3. Για την CM 10.2.1 του infected_ γράφονται καλά λόγια... σε συνδυασμό με gustavo_s kernel Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Φίλε μου έκανα λάθος εκ παραδρομής . Φοράω 4.3 του fashion juck built 2 και θέλω να βάλω 4.4 kit kat. Για αυτό ζητάω μια λειτουργική rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Φίλε μου έκανα λάθος εκ παραδρομής . Φοράω 4.3 του fashion juck built 2 και θέλω να βάλω 4.4 kit kat. Για αυτό ζητάω μια λειτουργική rom Μείνε λοιπόν στην παρέα του fusionjack και βάλε SlimsaberKat. Edited March 10, 2014 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Φίλε μου έκανα λάθος εκ παραδρομής . Φοράω 4.3 του fashion juck built 2 και θέλω να βάλω 4.4 kit kat. Για αυτό ζητάω μια λειτουργική rom Αν ακούς MP3 απο την συσκευή σου απέφυγε το καλύτερα... Έχει χοντρό bug... Και εγώ έστησα kitkat κανα δυο φορές αλλά επέστρεψα μέχρι να διορθωθεί το bug... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αν ακούς MP3 απο την συσκευή σου απέφυγε το καλύτερα... Έχει χοντρό bug... Και εγώ έστησα kitkat κανα δυο φορές αλλά επέστρεψα μέχρι να διορθωθεί το bug... Σε τι επιστρέψεις και σε ποια ακριβώς; μη μας λες τα μισά:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Σε τι επιστρέψεις και σε ποια ακριβώς; μη μας λες τα μισά:p Στην stable που χρησιμοποιείς και είσαι ικονοποιημένος... Το σε ποιά, είναι καθαρά προσωπικό γούστο... Εγώ είμαι ερωτευμένος με την CM 10.1.3... Σε όσα κινητά φλασάρω (και είναι κάμποσα) αυτή βάζω... Εσύ μπορεί να προτιμάς Slimbean και ο παραδίπλα AOKP... κατά προτίμιση... :) Καλό είναι, -και το κάνω συχνά- να δοκιμάζεις διάφορες roms, αν σου κάτσει, σου κατσε, διαφορετικά η ξαναφλασάρεις την αγαπημένη σου ή επαναφέρεις nandroid backup... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts