P_M Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Άσε αυτή που έχει σ' ευχαριστώ Παράθεση Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλημέρα. Έχω στο s2 την PULSE ROM - 2.1 - ICS 4.0.4 XWLPX - 22/9/12 του Στρατου. Επειδή θα δώσω το κινητό αξίζει να του αλλάξω την rom με κάποια ποιο καινούργια ή να το αφήσω με την ίδια που είναι σταθερή και απροβλημάτιστη? Προσπάθησα να διαβάσω το θέμα καμιά 100 σελίδες ποιο πίσω αλλά δεν μπόρεσα να βρω και να καταλάβω οι καινούργιες rom αν είναι καλύτερες και με ποιο πολύ battery life από την 4.0.4 και βασικά ποιο σταθερές για άτομα που δεν έχουν σχέση με τα φλασαρίσματα. Μια βοήθεια θα με βοηθούσε Ευχαριστώ Εννοείται ότι εκεί που θα πάει το κινητό δεν έχει ιδέα από αυτά. προσωπική άποψη βάλε την official 4,1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Ναι καλά είδατε! MaXAiRO με avatar το Nexus 5 και καινούρια υπογραφή. Ξέρω, ήταν απότομο αλλά έτσι μου 'κατσε να κάνω την αλλαγή και να επιστρέψω στη Nexus family. Αυτό σημαίνει ότι μετακομίζω στο section του Nexus 5 από σήμερα, όπου είστε κι εσείς ευπρόσδεκτοι να έρθετε! Ευχαριστώ για την παρέα τόσους μήνες! Καλά περάσαμε! Στο S2 μου πέρασα stock 4.1.2 με root για Greenify και απεγκαταστάσεις κάποιων system apps και θα το πασάρω στον πατέρα μου οπότε, δυστυχώς (για σας), κάνω κατάργηση παρακολούθησης του section του S2 μιας και δεν μπορώ να ασχολούμαι με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Καλή συνέχεια σας εύχομαι και καλή επιλογή για την επόμενη συσκευή σας! Edited December 12, 2013 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 προσωπική άποψη βάλε την official 4,1 Συμφωνώ, από τη στιγμή που δεν έχει ιδέα ο άλλος ας το πάρει "μαμά" τουλάχιστον..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ναι καλά είδατε! MaXAiRO με avatar το Nexus 5 και καινούρια υπογραφή. Ξέρω, ήταν απότομο αλλά έτσι μου 'κατσε να κάνω την αλλαγή και να επιστρέψω στη Nexus family. Αυτό σημαίνει ότι μετακομίζω στο section του Nexus 5 από σήμερα, όπου είστε κι εσείς ευπρόσδεκτοι να έρθετε! Ευχαριστώ για την παρέα τόσους μήνες! Καλά περάσαμε! Στο S2 μου πέρασα stock 4.1.2 με root για Greenify και απεγκαταστάσεις κάποιων system apps και θα το πασάρω στον πατέρα μου οπότε, δυστυχώς (για σας), κάνω κατάργηση παρακολούθησης του section του S2 μιας και δεν μπορώ να ασχολούμαι με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Καλή συνέχεια σας εύχομαι και καλή επιλογή για την επόμενη συσκευή σας! Μα καλά που το βρήκες; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ναι καλά είδατε! MaXAiRO με avatar το Nexus 5 και καινούρια υπογραφή. Ξέρω, ήταν απότομο αλλά έτσι μου 'κατσε να κάνω την αλλαγή και να επιστρέψω στη Nexus family. Αυτό σημαίνει ότι μετακομίζω στο section του Nexus 5 από σήμερα, όπου είστε κι εσείς ευπρόσδεκτοι να έρθετε! Ευχαριστώ για την παρέα τόσους μήνες! Καλά περάσαμε! Στο S2 μου πέρασα stock 4.1.2 με root για Greenify και απεγκαταστάσεις κάποιων system apps και θα το πασάρω στον πατέρα μου οπότε, δυστυχώς (για σας), κάνω κατάργηση παρακολούθησης του section του S2 μιας και δεν μπορώ να ασχολούμαι με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Καλή συνέχεια σας εύχομαι και καλή επιλογή για την επόμενη συσκευή σας! Αν εχεις την καλη διαθεση πες μας απο που και ποσο το πηρες...οπως καταλαβαινεις ενδιαφερομαι κι εγω για αυτη την μεταβαση! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Μα καλά που το βρήκες; Αν εχεις την καλη διαθεση πες μας απο που και ποσο το πηρες...οπως καταλαβαινεις ενδιαφερομαι κι εγω για αυτη την μεταβαση! Δείτε εδώ το post μου. Αν θέλετε κάτι άλλο απευθυνθείτε ή εκεί ή στείλτε μου pm γιατί έχουμε βγει λίγο off. :) Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ναι καλά είδατε! MaXAiRO με avatar το Nexus 5 και καινούρια υπογραφή. Ξέρω, ήταν απότομο αλλά έτσι μου 'κατσε να κάνω την αλλαγή και να επιστρέψω στη Nexus family. Αυτό σημαίνει ότι μετακομίζω στο section του Nexus 5 από σήμερα, όπου είστε κι εσείς ευπρόσδεκτοι να έρθετε! Ευχαριστώ για την παρέα τόσους μήνες! Καλά περάσαμε! Στο S2 μου πέρασα stock 4.1.2 με root για Greenify και απεγκαταστάσεις κάποιων system apps και θα το πασάρω στον πατέρα μου οπότε, δυστυχώς (για σας), κάνω κατάργηση παρακολούθησης του section του S2 μιας και δεν μπορώ να ασχολούμαι με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Καλή συνέχεια σας εύχομαι και καλή επιλογή για την επόμενη συσκευή σας! Μεγειά ρε φίλε... ... Μικραίνει το παρεάκι γμτ... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Χαίρεται παιδιά, Εδώ και λίγο καιρό είμαι με την SlimBean αλλά σκέφτομαι να βάλω την NeatROM. Αν κάνω backup μέσω CWM μετά θα μπορέσω να γυρίσω ξανά πίσω στην SlimBean? Δηλαδή ενώ είμαι με την Neat θα μπορώ να κάνω restore το backup της Slim και θα δουλεύουν όλα μια χαρά όπως πριν? Ρωτάω γιατί είναι πολύ σπαστικό και χρονοβόρο το "στήσιμο" του κινητού όπως το θέλεις μετά από φλασάρισμα νέας ρομ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Χαίρεται παιδιά, Εδώ και λίγο καιρό είμαι με την SlimBean αλλά σκέφτομαι να βάλω την NeatROM. Αν κάνω backup μέσω CWM μετά θα μπορέσω να γυρίσω ξανά πίσω στην SlimBean? Δηλαδή ενώ είμαι με την Neat θα μπορώ να κάνω restore το backup της Slim και θα δουλεύουν όλα μια χαρά όπως πριν? Ρωτάω γιατί είναι πολύ σπαστικό και χρονοβόρο το "στήσιμο" του κινητού όπως το θέλεις μετά από φλασάρισμα νέας ρομ. Ευχαριστώ! Η Neat φοράει kernel του Philz Αυτό που φοβάσαι είναι μήπως δεν είναι συμβατός με αυτόν που φοράς τώρα (δεν νομίζω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει) Στην τελική κράτα τον kernel της Slim στην SD σου, και αν δεις ότι ο Philz δεν σου επαναφέρει σωστά το nandroid σου, φλάσαρε τον kernel της Slim, κάνε reboot recovery και στην συνέχεια επανέφερε το nandroid σου είναι πολύ σπαστικό και χρονοβόρο το "στήσιμο" του κινητού όπως το θέλεις μετά από φλασάρισμα νέας ρομ Γιαυτό βάζουμε το titanium ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Η Neat φοράει kernel του Philz Αυτό που φοβάσαι είναι μήπως δεν είναι συμβατός με αυτόν που φοράς τώρα (δεν νομίζω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει) Στην τελική κράτα τον kernel της Slim στην SD σου, και αν δεις ότι ο Philz δεν σου επαναφέρει σωστά το nandroid σου, φλάσαρε τον kernel της Slim, κάνε reboot recovery και στην συνέχεια επανέφερε το nandroid σου Γιαυτό βάζουμε το titanium ;) Ευχαριστώ για την απάντηση! Μπορείς να μου πεις πως μπορώ να κρατήσω τον κέρνελ της σλιμ? Υπάρχει κάποια επιλογή από το μενού του CWM? Όσο για το titanium, επειδή διάβαζα σε πολλά rom topics ότι δεν το σύστηναν για την επαναφορά τον εφαρμογών είπα να μην το χρησιμοποιήσω ούτε εγώ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση! Μπορείς να μου πεις πως μπορώ να κρατήσω τον κέρνελ της σλιμ? Υπάρχει κάποια επιλογή από το μενού του CWM? Όσο για το titanium, επειδή διάβαζα σε πολλά rom topics ότι δεν το σύστηναν για την επαναφορά τον εφαρμογών είπα να μην το χρησιμοποιήσω ούτε εγώ! :p Άλλος ένας τρόπος: Φλασάρεις slim με τα wipe κανονικά όπως λέει ο οδηγός και μετά πας για back up απο την sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Άλλος ένας τρόπος: Φλασάρεις slim με τα wipe κανονικά όπως λέει ο οδηγός και μετά πας για back up απο την sd. Αντί δηλαδή να κάνω απευθείας restore την Slim ενώ ακόμη έχω την Neat, φλασάρω πρώτα την Slim και μετά κάνω restore το backup της Slim που έκανα? Δεν το σκέφτηκα αυτό! Λογικά θα δουλεύει μια χαρά έτσι, απλώς κάνεις μερικά extra βήματα! Ευχαριστώ! Edited December 13, 2013 by charsta800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Αντί δηλαδή να κάνω απευθείας restore την Slim ενώ ακόμη έχω την Neat, φλασάρω πρώτα την Slim και μετά κάνω restore το backup της Slim που έκανα? Δεν το σκέφτηκα αυτό! Λογικά θα δουλεύει μια χαρά έτσι, απλώς κάνεις μερικά extra βήματα! Ευχαριστώ! Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά είναι πιο ασφαλής τρόπος για επαναφέρεις με back up την slim αφού δεν παίρνει recovery mode και τον κέρνελ του Philz. Έχει βέβαια κάποια βήματα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Άλλος ένας τρόπος: Φλασάρεις slim με τα wipe κανονικά όπως λέει ο οδηγός και μετά πας για back up απο την sd. Χωρίς τα wipe... Ίσα ίσα να πάρει τον kernel... Σωστός ο κύριος, αυτός ουσιαστικά είναι ο πιο απλός τρόπος... @charsta800 1. Τον kernel της Slim (extracted) θα τον βρεις στο thread της Slim... 2. Το titanium απο την στιγμή που θα κάνεις επαναφορά ΜΟΝΟ τις εφαρμογές χρήστη και τα δεδομένα τους... α. Είναι 100% ασφαλές β. είναι πιο γρήγορο απο κάθε άλλο τρόπο αν το δοκιμάσεις θα το καταλάβεις... είναι Θείο δώρο :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 αν το δοκιμάσεις θα το καταλάβεις... είναι Θείο δώρο :) Το είχα δοκιμάσει πολύ πιο παλιά και ναι όντως είναι φοβερό application! Απλώς κατά καιρούς διάβαζα στα διάφορα τοπικς άτομα να λένε ότι στράβωσε το κινητό τους μετά από επαναφορά από το Titanium. Έτσι δεν το χρησιμοποιούσα για να αποφύγω τυχών προβλήματα!! Αλλά όπως είπες και εσύ τα προβλήματα μπορεί να ήταν γιατί επανέφεραν system applications. Ευχαριστώ πάντως για όλες τις πληροφορίες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Έχετε να προτείνετε κάποια σχετικά σταθερή 4.4.2 ROM για καθημερινή χρήση? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Έχετε να προτείνετε κάποια σχετικά σταθερή 4.4.2 ROM για καθημερινή χρήση? :) Slim Kat είτε την επίσημη με art ,είτε την saber+linaro but no art από fj Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Slim Kat είτε την επίσημη με art ,είτε την saber+linaro but no art από fj Βγηκε χτες Slimsaber με το art να δουλευει. Κατεβαζω κ φλασαρω :) Ανανεωση: την περασα, ενεργοποιησα το art και μεχρι στιγμης ολα δουλεουν ρολοι Edited December 15, 2013 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Δυο βδομαδες με neatrom και πολυ αντεξα...πισω στην slimsaber 4.3 με apolo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εγώ ήδη κατέβασα τη slim 4.4 με όλα τα παρελκόμενα. Και λέω να κάνω μια δοκιμή. Γράφει οτι δουλεύει. και το ART. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εγώ ήδη κατέβασα τη slim 4.4 με όλα τα παρελκόμενα. Και λέω να κάνω μια δοκιμή. Γράφει οτι δουλεύει. και το ART. Για να δούμε. Το μονο που δεν μου δουλεψε ειναι η xda modded εκδοση του youtube που παιζει HD.... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Μιλάς για αυτή? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350201 Υπάρχουν κάποια γνωστά προβλήματα που επιρρεάζουν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Μιλάς για αυτή? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350201 Υπάρχουν κάποια γνωστά προβλήματα που επιρρεάζουν? Αυτη ειναι η Slimsaber η οποια βασιζεται στην SlimKat (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2552988) Στην Slimsaber δεν διαπιστωσα ακομη κατι που να μην δουλευει.. Ολα νερακι :) Αν και....αν εξαιρεσουμε την εμφανησιακη αλλαγη απο 4.1.2 σε 4.4.2 και τις οποιες διαφορες απο ρομ σε ρομ δεν διαπιστωσα αισθητη διαφορα στην αποκριση σε σχεση με την Chameleon που ετρεχα τον τελευταιο χρονο...Και ενεργοποιησα κ το Art. Η συνεχεια θα δειξει... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Από το πρωί την δουλεύω και είμαι ευχαριστημένος,γρήγορη κτλπ, αλλά αίσθηση σε σχέση με το φασόλι, όλα good, μόνο κακό ότι με το TB εάν κάποια εφαρμογή δεν είναι για 4.4 δεν την επαναφέρει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts