baiosss Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) Αλίμονο ρε συ.. Γι'αυτό είμαστε σε αυτό το forum.. Έτσι ώστε να μοιραζόμαστε απορίες και να προτείνουμε λύσεις.. ;) Απο οτι βλεπω παντως, η αυτοματη περιστροφη εγινε πολυ ευαισθητη και καθε φορα που ειμαι στο whatssapp πχ, η οθονη γυρναει αναποδα αν αφησω το κινητο στο τραπεζι η στο γραφειο. Δεν ηταν ετσι πριν, εχω την εντυπωση. Κοιταω στις ρυθμισεις του κινητου αλλα και του deluxe settings, αλλα δε βρισκω καποια ρυθμιση που να το φτιαχνει αυτο σε μοιρες. Edited August 26, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Κααλησπερα παιδες, εχετε δοκιμασει τις jb roms??? Αξιζει καποια ωστε να τη βαλω για μονιμη? απο μπαταρια πως ειναι? τωρα θα το ροοταρω πρωτη φορα... και ψαχνομαι Προς το παρόν είναι αρκετά ανώριμες.Αν είσαι με ICS, καλύτερα 4.0.4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 με ποιο σταθερη ποια??? βασικα δε ξερω ποιεσ ειναι οι καλες rom για να παρακολουθω και την εξελιξη τους. 1 μηνα εχει που ηρθα απο το Desire και εκει τα ηξερα τα κολπα :p, στο xda ποιο πολυ τις rootbox και Resurrection Remix βλεπω... Δεν είπες τίποτα για custom... Αν θες να πας σε custom ΕΔΩ Μία είναι, δε την χάνεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 καλησπερα παιδια μετα απο ποσαααα κινητα σημερα γυρισα ξανα στο s2....τι το θελα:( δοκιμασα να βαλω μια custom rom και ενω την ρομ την φλασαρε κανονικα,μετα πηγα να φλασαρω και τα gapps ωσπου καποια στιγμη εγραψε unmounting system,κολλησε το κινητο,εσβησε και δεν αναβει απο τοτε. πιστευω οτι εχω στα χερια ενα ωραιοτατο τουβλακι τωρα:) εχει κανεις καμια ιδεα να μου πει? σε recovery mode δεν μπαινει, σε download mode δεν μπαινει, με usb jig δεν ανοιγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 καλησπερα παιδια μετα απο ποσαααα κινητα σημερα γυρισα ξανα στο s2....τι το θελα:( δοκιμασα να βαλω μια custom rom και ενω την ρομ την φλασαρε κανονικα,μετα πηγα να φλασαρω και τα gapps ωσπου καποια στιγμη εγραψε unmounting system,κολλησε το κινητο,εσβησε και δεν αναβει απο τοτε. πιστευω οτι εχω στα χερια ενα ωραιοτατο τουβλακι τωρα:) εχει κανεις καμια ιδεα να μου πει? σε recovery mode δεν μπαινει, σε download mode δεν μπαινει, με usb jig δεν ανοιγει. Δύσκολα τα πραγματα !!! Βγάλε την μπαταρία για λίγο μετά βαλτην ξανά και βάλτο στην πρίζα να φορτίζει . Ίσως να πάρει μπρος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 μπα δεν...δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 μπα δεν...δυστυχως Πόση ώρα το έχεις για να φόρτιση ?? Άστο αρκετή . Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω .... Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 δεν το αφησα πολυ να πω την αληθεια....ισα ισα το κοιταξα για λιγο να δω αν θα βγαλει την ενδειξη της μπαταριας οτι φορτιζει. αλλα δεν το βλεπω να πετυχαινει. που μπορω να το παω για φτιαξιμο? μονο samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 δεν το αφησα πολυ να πω την αληθεια....ισα ισα το κοιταξα για λιγο να δω αν θα βγαλει την ενδειξη της μπαταριας οτι φορτιζει. αλλα δεν το βλεπω να πετυχαινει. που μπορω να το παω για φτιαξιμο? μονο samsung? Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ,αφου είχα φλασάρει οτι υπήρχε στο xda,δεν εκανε boot.. Mετα απο την λάθος κίνηση και απίστευτη ταλαιπωρία να το πάω σε μη εξουσιοδοτημένο service(9volto) φοβούμενος οτι θα το <καταλάβουν> το πήγα χθές στην Arvato,απλώς τους είπα οτι ξαφνικά εσβησε.. Σε μια ωρα το πηρα ετοιμο με την τελευταια αναβάθμιση της 4.0.3 και το βραδυ ηταν root,τρέχω την καταπληκτική CM10:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ,αφου είχα φλασάρει οτι υπήρχε στο xda,δεν εκανε boot.. Mετα απο την λάθος κίνηση και απίστευτη ταλαιπωρία να το πάω σε μη εξουσιοδοτημένο service(9volto) φοβούμενος οτι θα το <καταλάβουν> το πήγα χθές στην Arvato,απλώς τους είπα οτι ξαφνικά εσβησε.. Σε μια ωρα το πηρα ετοιμο με την τελευταια αναβάθμιση της 4.0.3 και το βραδυ ηταν root,τρέχω την καταπληκτική CM10:) πωπω με φτιαξες τωρα:p θα τους παρω τηλ να τους το παω περιστερι δεν ειναι αυτοι? απλα του λεω οτι ξαφνικα εσβησε ετσι? περιμενες εκει να το παραλαβεις δηλαδη? για κοιτα τα συμπτωματα εδω-->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28388184 δεν εκανα ακριβως αυτα που λεει αλλα αυτα τα συμπτωματα εχω τα ιδια ειχες και συ? γιατι πιστευω οτι δεν σωνεται τωρα Edited August 28, 2012 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) πωπω με φτιαξες τωρα:p θα τους παρω τηλ να τους το παω περιστερι δεν ειναι αυτοι? απλα του λεω οτι ξαφνικα εσβησε ετσι? περιμενες εκει να το παραλαβεις δηλαδη? για κοιτα τα συμπτωματα εδω-->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28388184 δεν εκανα ακριβως αυτα που λεει αλλα αυτα τα συμπτωματα εχω τα ιδια ειχες και συ? γιατι πιστευω οτι δεν σωνεται τωρα Nαι,είχα φλασάρει την Dragon 4.0.4 και καποια στιγμή ηθελα να μπώ σε recovery και τέλος.. Το είχα πάει στο 9volto και με ταλαιπώρησαν 2 μήνες.. Τελικά χθές πήγα στην Arvato στις 14:00 και στις 15:20 είχα φύγει με το κινητό ΑΨΟΓΟ, To εκανα ξανα root και πέρασα την τελευταια CM10 experimental με siyah kernel 4.1.1,πετάει,θα μείνω πλέον μονο σε CM10. Μην τους πάρεις τηλ,πήγαινε Κηφισσού 100,είσοδος απο ΚΤΕΛ, ωράριο 9-16,με την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ.. Και οτι έχεις ευχαρίστηση:lol: Edited August 28, 2012 by giannik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 στειλε μου το κινητο σου σε πμ αν ειναι ευκολο να σε ρωτησω κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Και στην Samtel να το πας την επομενη μερα θα το εχεις ετοιμο. Αφου δεν μπορεις να το ανοιξεις ουτε με usb jig.Ειχα τουβλιασει το Ace του ξαδερφου μου και δεν ανοιγε με τιποτα.Το πηγαμε samtel και την αλλη μερα το πηραμε πισω με αλλαγμενη πλακετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 το προβλημα μου ειναι οτι απο αυτον που το πηρα δεν μου δωσε αποδειξη... τι κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 το προβλημα μου ειναι οτι απο αυτον που το πηρα δεν μου δωσε αποδειξη... τι κανω τωρα? Χρειάζεται νομίζω οπωσδήποτε,πάρτον τηλ να σου πεί απο που το αγόρασε να σου δώσουν αντίγραφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Χρειάζεται νομίζω οπωσδήποτε,πάρτον τηλ να σου πεί απο που το αγόρασε να σου δώσουν αντίγραφο. του το χαν κανει δωρο οποτε δεν ξερει απο που ειναι αγορασμενο στην samsung που πηρα τηλ δεν μπορουν να βοηθησουν την κατσαμε δηλαδη...τι χρεωση θα μου βαλουν αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 παιδια ολα καλα τελικα! το πηγα στην smartec στο χαιδαρι και μεσα σε μια ωρα ακριβως ειχε αλλαχτει η κεντρικη πλακετα και ειχε αναβαθμιστει με την 4.0.3 οποτε ολα καλα ευτυχως:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) παιδια ολα καλα τελικα! το πηγα στην smartec στο χαιδαρι και μεσα σε μια ωρα ακριβως ειχε αλλαχτει η κεντρικη πλακετα και ειχε αναβαθμιστει με την 4.0.3 οποτε ολα καλα ευτυχως:p Τελοs καλο ολα καλα.!! Πληρωσεs τελικα.!!για αλλαγη πλακεταs..? η το περασεs.. στην εγγυηση..? Edited August 29, 2012 by manoliskikis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Πληρωσεs τελικα.!!για αλλαγη πλακεταs..? η το περασεs.. στην εγγυηση..? ειχε εγγυηση τελικα κανονικα ευτυχως περασε στην εγγυηση... ενα αλλο πριν απο μενα ειχε κολλησει και αυτο ειναι κολλητικο μαλλον:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Καλοριζικη η καινουργια πλακετα.!! Και καλα φλασαρισματα.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 παιδες μολις το πηρα για την γυναικα μου μεταχειρισμενο και ειναι μαμα το κινητο και ειναι απο makedonia (vim) εχει πανω την επισημη τη δικη τους 2.3.4 και απο οτι βλεπω δεν εχει βγαλει ics. Πειτε μου ποια ICS (4.0.3 ή 4.0.4 ) ποιας χωρας να περασω με odin (θελω παντου ελληνικα) Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Ρε παιδιά μη με βάζετε σε πειρασμό να το ρουταρω..... Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Το rootara και εγω... για πειτε ποια 4.0.4 να δοκιμασω.... rootbox? ressurection? η paranoid android για ειναι στα Original Android Development? καποια αλλη με καλη μπαταρια? και ποιον κερνελ? επισης το jkay deluxe τι ειναι ακριβωσ? το περναμε? Από αυτές που αναφέρεις την paranoid αλλά θα σου συνιστούσα την cm9 η ακόμα και την cm10 που παρόλο είναι ακόμα experimental έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Εγώ είμαι με paranoid αλλα 1.4 cm9 και περιμένω σταθερή έκδοση jb (cm10). Αν είναι η πρώτη σου custom rom θα ψιλοχαθεις μέχρι να ανακαλυψεις τι δυνατότητες σου προσφέρει.. Ψαξ'το λίγο και με jkay κτλ και μετά θα σου πρότεινα να μπλεχτεις με aosp/aokp κτλ. Προσωπική άποψη πάντα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Για να βάλω την επίσημη 4.0.4 θέλει ρουτ; Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts