Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλίμονο ρε συ.. Γι'αυτό είμαστε σε αυτό το forum.. Έτσι ώστε να μοιραζόμαστε απορίες και να προτείνουμε λύσεις.. ;)

Απο οτι βλεπω παντως, η αυτοματη περιστροφη εγινε πολυ ευαισθητη και καθε φορα που ειμαι στο whatssapp πχ, η οθονη γυρναει αναποδα αν αφησω το κινητο στο τραπεζι η στο γραφειο.

Δεν ηταν ετσι πριν, εχω την εντυπωση.

Κοιταω στις ρυθμισεις του κινητου αλλα και του deluxe settings, αλλα δε βρισκω καποια ρυθμιση που να το φτιαχνει αυτο σε μοιρες.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κααλησπερα παιδες, εχετε δοκιμασει τις jb roms??? Αξιζει καποια ωστε να τη βαλω για μονιμη? απο μπαταρια πως ειναι?

τωρα θα το ροοταρω πρωτη φορα... και ψαχνομαι

Προς το παρόν είναι αρκετά ανώριμες.Αν είσαι με ICS, καλύτερα 4.0.4

με ποιο σταθερη ποια??? βασικα δε ξερω ποιεσ ειναι οι καλες rom για να παρακολουθω και την εξελιξη τους. 1 μηνα εχει που ηρθα απο το Desire και εκει τα ηξερα τα κολπα :p,

στο xda ποιο πολυ τις rootbox και Resurrection Remix βλεπω...

Δεν είπες τίποτα για custom...

Αν θες να πας σε custom ΕΔΩ

Μία είναι, δε την χάνεις :)

καλησπερα παιδια

μετα απο ποσαααα κινητα σημερα γυρισα ξανα στο s2....τι το θελα:(

δοκιμασα να βαλω μια custom rom και ενω την ρομ την φλασαρε κανονικα,μετα πηγα να φλασαρω και τα gapps ωσπου καποια στιγμη εγραψε unmounting system,κολλησε το κινητο,εσβησε και δεν αναβει απο τοτε.

πιστευω οτι εχω στα χερια ενα ωραιοτατο τουβλακι τωρα:)

εχει κανεις καμια ιδεα να μου πει?

σε recovery mode δεν μπαινει, σε download mode δεν μπαινει, με usb jig δεν ανοιγει.

καλησπερα παιδια

μετα απο ποσαααα κινητα σημερα γυρισα ξανα στο s2....τι το θελα:(

δοκιμασα να βαλω μια custom rom και ενω την ρομ την φλασαρε κανονικα,μετα πηγα να φλασαρω και τα gapps ωσπου καποια στιγμη εγραψε unmounting system,κολλησε το κινητο,εσβησε και δεν αναβει απο τοτε.

πιστευω οτι εχω στα χερια ενα ωραιοτατο τουβλακι τωρα:)

εχει κανεις καμια ιδεα να μου πει?

σε recovery mode δεν μπαινει, σε download mode δεν μπαινει, με usb jig δεν ανοιγει.

Δύσκολα τα πραγματα !!!

Βγάλε την μπαταρία για λίγο μετά βαλτην ξανά και βάλτο στην πρίζα να φορτίζει . Ίσως να πάρει μπρος .

Samsung galaxy s21+

μπα δεν...δυστυχως

Πόση ώρα το έχεις για να φόρτιση ?? Άστο αρκετή .

Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω ....

Samsung galaxy s21+

δεν το αφησα πολυ να πω την αληθεια....ισα ισα το κοιταξα για λιγο να δω αν θα βγαλει την ενδειξη της μπαταριας οτι φορτιζει.

αλλα δεν το βλεπω να πετυχαινει.

που μπορω να το παω για φτιαξιμο? μονο samsung?

δεν το αφησα πολυ να πω την αληθεια....ισα ισα το κοιταξα για λιγο να δω αν θα βγαλει την ενδειξη της μπαταριας οτι φορτιζει.

αλλα δεν το βλεπω να πετυχαινει.

που μπορω να το παω για φτιαξιμο? μονο samsung?

Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ,αφου είχα φλασάρει οτι υπήρχε στο xda,δεν εκανε boot..

Mετα απο την λάθος κίνηση και απίστευτη ταλαιπωρία να το πάω σε μη εξουσιοδοτημένο service(9volto) φοβούμενος οτι θα το <καταλάβουν> το πήγα χθές στην Arvato,απλώς τους είπα οτι ξαφνικά εσβησε..

Σε μια ωρα το πηρα ετοιμο με την τελευταια αναβάθμιση της 4.0.3 και το βραδυ ηταν root,τρέχω την καταπληκτική CM10:)

Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ,αφου είχα φλασάρει οτι υπήρχε στο xda,δεν εκανε boot..

Mετα απο την λάθος κίνηση και απίστευτη ταλαιπωρία να το πάω σε μη εξουσιοδοτημένο service(9volto) φοβούμενος οτι θα το <καταλάβουν> το πήγα χθές στην Arvato,απλώς τους είπα οτι ξαφνικά εσβησε..

Σε μια ωρα το πηρα ετοιμο με την τελευταια αναβάθμιση της 4.0.3 και το βραδυ ηταν root,τρέχω την καταπληκτική CM10:)

πωπω με φτιαξες τωρα:p

θα τους παρω τηλ να τους το παω

περιστερι δεν ειναι αυτοι?

απλα του λεω οτι ξαφνικα εσβησε ετσι?

περιμενες εκει να το παραλαβεις δηλαδη?

για κοιτα τα συμπτωματα εδω-->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28388184

δεν εκανα ακριβως αυτα που λεει αλλα αυτα τα συμπτωματα εχω

τα ιδια ειχες και συ? γιατι πιστευω οτι δεν σωνεται τωρα

Edited by alexclone

πωπω με φτιαξες τωρα:p

θα τους παρω τηλ να τους το παω

περιστερι δεν ειναι αυτοι?

απλα του λεω οτι ξαφνικα εσβησε ετσι?

περιμενες εκει να το παραλαβεις δηλαδη?

για κοιτα τα συμπτωματα εδω-->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28388184

δεν εκανα ακριβως αυτα που λεει αλλα αυτα τα συμπτωματα εχω

τα ιδια ειχες και συ? γιατι πιστευω οτι δεν σωνεται τωρα

Nαι,είχα φλασάρει την Dragon 4.0.4 και καποια στιγμή ηθελα να μπώ σε recovery και τέλος..

Το είχα πάει στο 9volto και με ταλαιπώρησαν 2 μήνες..

Τελικά χθές πήγα στην Arvato στις 14:00 και στις 15:20 είχα φύγει με το κινητό ΑΨΟΓΟ,

To εκανα ξανα root και πέρασα την τελευταια CM10 experimental με siyah kernel 4.1.1,πετάει,θα μείνω πλέον μονο σε CM10.

Μην τους πάρεις τηλ,πήγαινε Κηφισσού 100,είσοδος απο ΚΤΕΛ, ωράριο 9-16,με την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ..

Και οτι έχεις ευχαρίστηση:lol:

Edited by giannik

Και στην Samtel να το πας την επομενη μερα θα το εχεις ετοιμο.

Αφου δεν μπορεις να το ανοιξεις ουτε με usb jig.Ειχα τουβλιασει το Ace του ξαδερφου μου και δεν ανοιγε με τιποτα.Το πηγαμε samtel και την αλλη μερα το πηραμε πισω με αλλαγμενη πλακετα.

το προβλημα μου ειναι οτι απο αυτον που το πηρα δεν μου δωσε αποδειξη...

τι κανω τωρα?

Χρειάζεται νομίζω οπωσδήποτε,πάρτον τηλ να σου πεί απο που το αγόρασε να σου δώσουν αντίγραφο.

Χρειάζεται νομίζω οπωσδήποτε,πάρτον τηλ να σου πεί απο που το αγόρασε να σου δώσουν αντίγραφο.

του το χαν κανει δωρο οποτε δεν ξερει απο που ειναι αγορασμενο

στην samsung που πηρα τηλ δεν μπορουν να βοηθησουν

την κατσαμε δηλαδη...τι χρεωση θα μου βαλουν αραγε?

παιδια ολα καλα τελικα!

το πηγα στην smartec στο χαιδαρι και μεσα σε μια ωρα ακριβως ειχε αλλαχτει η κεντρικη πλακετα και ειχε αναβαθμιστει με την 4.0.3

οποτε ολα καλα ευτυχως:p

παιδια ολα καλα τελικα!

το πηγα στην smartec στο χαιδαρι και μεσα σε μια ωρα ακριβως ειχε αλλαχτει η κεντρικη πλακετα και ειχε αναβαθμιστει με την 4.0.3

οποτε ολα καλα ευτυχως:p

Τελοs καλο ολα καλα.!!

Πληρωσεs τελικα.!!για αλλαγη πλακεταs..? η το περασεs.. στην εγγυηση..?

Edited by manoliskikis4

Πληρωσεs τελικα.!!για αλλαγη πλακεταs..? η το περασεs.. στην εγγυηση..?

ειχε εγγυηση τελικα κανονικα

ευτυχως περασε στην εγγυηση...

ενα αλλο πριν απο μενα ειχε κολλησει και αυτο

ειναι κολλητικο μαλλον:lol:

παιδες μολις το πηρα για την γυναικα μου μεταχειρισμενο και ειναι μαμα το κινητο και ειναι απο makedonia (vim)

εχει πανω την επισημη τη δικη τους 2.3.4 και απο οτι βλεπω δεν εχει βγαλει ics.

Πειτε μου ποια ICS (4.0.3 ή 4.0.4 ) ποιας χωρας να περασω με odin (θελω παντου ελληνικα)

TCe

Ρε παιδιά μη με βάζετε σε πειρασμό να το ρουταρω.....

Swyped from my SII using tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το rootara και εγω... για πειτε ποια 4.0.4 να δοκιμασω.... rootbox? ressurection? η paranoid android για ειναι στα Original Android Development? καποια αλλη με καλη μπαταρια? και ποιον κερνελ?

επισης το jkay deluxe τι ειναι ακριβωσ? το περναμε?

Από αυτές που αναφέρεις την paranoid αλλά θα σου συνιστούσα την cm9 η ακόμα και την cm10 που παρόλο είναι ακόμα experimental έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος.

Εγώ είμαι με paranoid αλλα 1.4 cm9 και περιμένω σταθερή έκδοση jb (cm10).

Αν είναι η πρώτη σου custom rom θα ψιλοχαθεις μέχρι να ανακαλυψεις τι δυνατότητες σου προσφέρει..

Ψαξ'το λίγο και με jkay κτλ και μετά θα σου πρότεινα να μπλεχτεις με aosp/aokp κτλ. Προσωπική άποψη πάντα.

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)