mantzaros Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Δηλαδή θα συνεχίσω να έχω την Omega χωρίς να είμαι root? Πως γίνεται αυτό??? μα η οδηγια που ζητησες ελεγε για φορματ αν κανεις φορματ και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απλα εχεις την ρομ που φοραγες πριν χωρις τις εφαρμογες σου και τις ρυθμισεις αν καταλαβα καλα εσυ θες να περασεις τη στοκ ρομ οποτε πηγαινε στην αρχη του θεματος βρες την διαβασε τις οδηγιες και φλασαρε την με Odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Παιδιά έχω cm9 και θέλω να γυρίσω σε επίσημη ics ROM. Αλλάζει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Παιδιά έχω cm9 και θέλω να γυρίσω σε επίσημη ics ROM. Αλλάζει κάτι; Μόλις τώρα διάβαζα γιαυτό στο xda .Δεν αλλάζει τιποτα ,κανεις βεβαια ενα full wipe πρώτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1543176 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Ευχαριστώ φίλος, αλλαζω ROM γιατι παει για πουλημα..Galaxy s 3 era.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Ευχαριστώ φίλος, αλλαζω ROM γιατι παει για πουλημα..Galaxy s 3 era.. Καλησπερα παιδια.!!! Μια ερωτηση.Καθε τρειs και λιγο μου λεει μη επαρκηs αποθηκευτικοs χωροs,εχω κανει τα wipes και hard-reset.Τι να κανω..? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ρε παιδια η paranoid γιατι δεν εχει τις ρυθμισεις για την οθονη που την κανουν πιο καλη σε ευκρινια??? αλλες rom εχουν μεσα στις ρυθμισεις galaxy sii setting που ρυθμιζεις : mode, scenario κτλπ... υπαρχει κατι παρομοιο στην paranoid γιατι εγω δεν εχω βρει κατι τετοιο....και με χαλαει που αυτο... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Καλησπερα παιδια.!!! Μια ερωτηση.Καθε τρειs και λιγο μου λεει μη επαρκηs αποθηκευτικοs χωροs,εχω κανει τα wipes και hard-reset.Τι να κανω..? Ευχαριστω. Απο την στιγμή που εχεις κανει hard reset και δεν εχει φτιάξει δεν ξέρω τι μπορει να φταίει . Μπορείς να ξαναπεράσει το firmware που εχεις μήπως και... Περίμενε βεβαία μηπως και κποιο παιδι εχει κάποια καλύτερη λύση. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) ρε παιδια η paranoid γιατι δεν εχει τις ρυθμισεις για την οθονη που την κανουν πιο καλη σε ευκρινια??? αλλες rom εχουν μεσα στις ρυθμισεις galaxy sii setting που ρυθμιζεις : mode, scenario κτλπ... υπαρχει κατι παρομοιο στην paranoid γιατι εγω δεν εχω βρει κατι τετοιο....και με χαλαει που αυτο... :wacko: Ρυθμίσεις - Συσκευη - Για Προχωρημενους - Screen. Εγω ξαφνικα αν κ μικραινω το dpi του Apex τα εικονιδια αλλα γινονται μικρα κ άλλα μενουν μεγαλα κ αρχιζω κ τσατιζομαι! Edit: Οκ βρηκα λυση οποτε ειμαι οκ, αλλα παλι ετοιμαζει update.. Αντε παλι στησιμο απ'την αρχη λογαριασμους κτλ.. Και αυτο με τη συνδεση επαφων ακομα δεν εχει ανακαλυψει κανενας τροπο για να μην παιδευομαστε? Edited June 18, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Εφτιαξε... αλλα μου το εκανε συχνα.Με hard reset και wipes φτιαχνει. Ελεγα μηπωs βρισκαμε τι φταιει η γιατι συμβαινει...!! Ευχαριστω παντωs για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Ρυθμίσεις - Συσκευη - Για Προχωρημενους - Screen. Εγω ξαφνικα αν κ μικραινω το dpi του Apex τα εικονιδια αλλα γινονται μικρα κ άλλα μενουν μεγαλα κ αρχιζω κ τσατιζομαι! Edit: Οκ βρηκα λυση οποτε ειμαι οκ, αλλα παλι ετοιμαζει update.. Αντε παλι στησιμο απ'την αρχη λογαριασμους κτλ.. Και αυτο με τη συνδεση επαφων ακομα δεν εχει ανακαλυψει κανενας τροπο για να μην παιδευομαστε? οταν λες ετοιμαζει update ενοεις αυτο που κυκλοφορισε PARANOIDANDROID v1.3a ....??? η ετοιμαζει καινουργιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 οταν λες ετοιμαζει update ενοεις αυτο που κυκλοφορισε PARANOIDANDROID v1.3a ....??? η ετοιμαζει καινουργιο??? Ετοιμαζει την 1.4 με διορθωσεις σε dpi για ολα τα πληκτρολογια κ διαφορα αλλα apps ώστε να μην τα κοβει κ να φαίνονται όμορφα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Ετοιμαζει την 1.4 με διορθωσεις σε dpi για ολα τα πληκτρολογια κ διαφορα αλλα apps ώστε να μην τα κοβει κ να φαίνονται όμορφα. μπορεις να μου στειλεις link να παρακολουθω και γω τι γινεται??? ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 μπορεις να μου στειλεις link να παρακολουθω και γω τι γινεται??? ευχαριστω.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580070 Το thread της rom παρακολουθω απλα :-) Ετοιμαζεται κ η CheckRom Revo V.7 εντομεταξυ.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phade Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Καταρχάς καλησπέρα :cool: ο γαλαξίας μου κολλούσε ανέκαθεν. Πριν καμιά βδόμαδα μου έπεσε απο την τσέπη και έκανε κανα-δυό γκελ. Καμιά εξωτερική ζημιά. Τέλος πάντων πολλές φορές κολλάει(παγώνει), δεν ανταποκρίνονται κάποιες εφαρμογές. Πάω να πάρω τηλέφωνο και απλά μου σβήνει το νούμερο όταν πατάω το πράσινο κουμπί της κλήσης και πρέπει να περιμένω 10-20 δευτερόλεπτα για να πάρει τηλέφωνο. Η μπαταρία τελειώνει αμέσως. 15-19 ώρες να κρατήσει με χίλια ζόρια. Μπορεί να είναι στο 30% να μην το πειράζω και να κλείσει απο μπαταρία κτλπ κτλπ. Έχει αρκετά προβλήματα. Σκέφτομαι να το κάνω φορματ και μετά root και να του βάλω rom(?). Δεν έχω ιδέα τι είναι η rom και σε τι μπορεί να μου χρησιμεύσει και επίσης δεν έχω ιδέα απο το να πειράζω κινητά. Τέλος πάντων, αυτό που ζητάω είναι να μου πείτε: - τι είναι το ρομ και - αν αξίζει να κάνω format, root, rom. - Αν έχετε να μου προτείνεται κάποια πράγματα όπως τι έκδοση rom να βάλω(Κ7[?]) κτλπ. - Α και ποια αρχεία να κρατήσω backup - (και τις επαφές πως θα τραβήξω[εννοώ αυτές που είναι στην συσκευή και όχι στην ΣΙΜ]) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580070 Το thread της rom παρακολουθω απλα :-) Ετοιμαζεται κ η CheckRom Revo V.7 εντομεταξυ.. μα καλα καθε δυο μερες κανουν αναβαθμιση στην paranoidandroid... πριν 2 ωρες εστησα την v1.3a και τωρα που μπηκα εχει ανεβασει την v1.4a.... ελεος....αξιζει να την περασω?? ποια η διαφορα της v1.3a με την v1.4a??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 μα καλα καθε δυο μερες κανουν αναβαθμιση στην paranoidandroid... πριν 2 ωρες εστησα την v1.3a και τωρα που μπηκα εχει ανεβασει την v1.4a.... ελεος....αξιζει να την περασω?? ποια η διαφορα της v1.3a με την v1.4a??? Ασε και εγω ξενερωσα.. Μαλλον δεν θα τη περασω η θα περιμενω μεχρι να παω στο pc για να φτιαξω το αρχειο με τα dpi. Οι επαφες ειναι που με ταλαιπωρουν. Εχει Changelog στο 2ο post νομιζω. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Ασε και εγω ξενερωσα.. Μαλλον δεν θα τη περασω η θα περιμενω μεχρι να παω στο pc για να φτιαξω το αρχειο με τα dpi. Οι επαφες ειναι που με ταλαιπωρουν. Εχει Changelog στο 2ο post νομιζω. υπαρχει κανενα προγραμμα που να κραταει ολεσ τις εφαρμογες οπως ειναι , και να τις μεταφερει στην καινουργια rom??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 υπαρχει κανενα προγραμμα που να κραταει ολεσ τις εφαρμογες οπως ειναι , και να τις μεταφερει στην καινουργια rom??? Titanium Backup. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 υπαρχει κανενα προγραμμα που να κραταει ολεσ τις εφαρμογες οπως ειναι , και να τις μεταφερει στην καινουργια rom??? Αρκετα καλο ειναι και το MyBackup https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rerware.android.MyBackup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yZXJ3YXJlLmFuZHJvaWQuTXlCYWNrdXAiXQ.. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phade Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Καταρχάς καλησπέρα :cool: ο γαλαξίας μου κολλούσε ανέκαθεν. Πριν καμιά βδόμαδα μου έπεσε απο την τσέπη και έκανε κανα-δυό γκελ. Καμιά εξωτερική ζημιά. Τέλος πάντων πολλές φορές κολλάει(παγώνει), δεν ανταποκρίνονται κάποιες εφαρμογές. Πάω να πάρω τηλέφωνο και απλά μου σβήνει το νούμερο όταν πατάω το πράσινο κουμπί της κλήσης και πρέπει να περιμένω 10-20 δευτερόλεπτα για να πάρει τηλέφωνο. Η μπαταρία τελειώνει αμέσως. 15-19 ώρες να κρατήσει με χίλια ζόρια. Μπορεί να είναι στο 30% να μην το πειράζω και να κλείσει απο μπαταρία κτλπ κτλπ. Έχει αρκετά προβλήματα. Σκέφτομαι να το κάνω φορματ και μετά root και να του βάλω rom(?). Δεν έχω ιδέα τι είναι η rom και σε τι μπορεί να μου χρησιμεύσει και επίσης δεν έχω ιδέα απο το να πειράζω κινητά. Τέλος πάντων, αυτό που ζητάω είναι να μου πείτε: - τι είναι το ρομ και - αν αξίζει να κάνω format, root, rom. - Αν έχετε να μου προτείνεται κάποια πράγματα όπως τι έκδοση rom να βάλω(Κ7[?]) κτλπ. - Α και ποια αρχεία να κρατήσω backup - (και τις επαφές πως θα τραβήξω[εννοώ αυτές που είναι στην συσκευή και όχι στην ΣΙΜ]) Edited June 19, 2012 by Phade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Καταρχάς καλησπέρα :cool: ο γαλαξίας μου κολλούσε ανέκαθεν. Πριν καμιά βδόμαδα μου έπεσε απο την τσέπη και έκανε κανα-δυό γκελ. Καμιά εξωτερική ζημιά. Τέλος πάντων πολλές φορές κολλάει(παγώνει), δεν ανταποκρίνονται κάποιες εφαρμογές. Πάω να πάρω τηλέφωνο και απλά μου σβήνει το νούμερο όταν πατάω το πράσινο κουμπί της κλήσης και πρέπει να περιμένω 10-20 δευτερόλεπτα για να πάρει τηλέφωνο. Η μπαταρία τελειώνει αμέσως. 15-19 ώρες να κρατήσει με χίλια ζόρια. Μπορεί να είναι στο 30% να μην το πειράζω και να κλείσει απο μπαταρία κτλπ κτλπ. Έχει αρκετά προβλήματα. Σκέφτομαι να το κάνω φορματ και μετά root και να του βάλω rom(?). Δεν έχω ιδέα τι είναι η rom και σε τι μπορεί να μου χρησιμεύσει και επίσης δεν έχω ιδέα απο το να πειράζω κινητά. Τέλος πάντων, αυτό που ζητάω είναι να μου πείτε: - τι είναι το ρομ και - αν αξίζει να κάνω format, root, rom. - Αν έχετε να μου προτείνεται κάποια πράγματα όπως τι έκδοση rom να βάλω(Κ7[?]) κτλπ. - Α και ποια αρχεία να κρατήσω backup - (και τις επαφές πως θα τραβήξω[εννοώ αυτές που είναι στην συσκευή και όχι στην ΣΙΜ]) Διαβασε για το root εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645021#post3645021 Προσωπικά αξιζει να κανεις root την συσκευη σου .αποκτάς τον πλήρη έλεγχο της. Η καλύτερη εκδοσή ειναι η LPG αλλα μπορείς να δοκιμάσεις και αν δεν σου καθεται καλα αλλάζεις. Τις επαφές μου τις εχω συγχρονίσει με το gmail και ετσι δεν τις χάνω ,μπορείς να κατεβάσεις και κάποιο πρόγραμμα απο το play οπως ( Super Backup : SMS & Contacts ----Backup Contacts) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phade Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Τι εννοεις αν δεν μου καθεται καλα; Τι προκειται να αλλαξει στο κινητο και τι "προβληματα" μπορει να μου παρουσιασει. Πριν κανω ρουτ, πρεπει να κρατησω καποια αρχεια του κινητου backup? Ok, θα κανω ρουτ και θα βαλω και ρομ(χωρις να κανω φορματ). Που θα βρω οδηγιες για ρουτ και ρομ. (LPG λογικα εννοεις την ρομ). Πως εκανες τις επαφες σου συχρονισμο με το gmail? Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου. Edited June 19, 2012 by Phade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Τι εννοεις αν δεν μου καθεται καλα; Τι προκειται να αλλαξει στο κινητο και τι "προβληματα" μπορει να μου παρουσιασει. Πριν κανω ρουτ, πρεπει να κρατησω καποια αρχεια του κινητου backup? Ok, θα κανω ρουτ και θα βαλω και ρομ(χωρις να κανω φορματ). Που θα βρω οδηγιες για ρουτ και ρομ. (LPG λογικα εννοεις την ρομ). Πως εκανες τις επαφες σου συχρονισμο με το gmail? Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου. Ρίξε μια ματιά εδώ φίλε μου.. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=176 Πάρε τα πράγματα από την αρχή...! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phade Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Το έκανα ρουτ και εβγαλα το τριγωνο με το θαυμαστικο. Παω να ψαξω και για ρομ. Βασικα, ειδα καποιες ρομ. Σιγα τα design, το συγκεκριμενο που εχει η samsung ειναι μια χαρα. Ειλικρινα ακομα δεν καταλαβα γιατι το εκανα ρουτ. Edited June 19, 2012 by Phade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Για να κανω ρουτ πρεπει να βαλω ρομ πρωτα, ή πρωτα κανω ρουτ και μετα βαζω ρομ;; νομιζω πρωτα ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts