Sofos_5 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Καλήμερα. Είμαι με cm9 και θα ήθελα το πληκτρολόγιο της Samsung αν μπορεί κάποιος να μου το δώσει; Για να δουλεψουν πρεπει να απενεργοποιησεις τον ηχο αφης πληκτρολογιου αλλιως θα σου βγαλει σφαλμα η εφαρμογη. Ακομα δεν εχω βγαλει ακρη γι'αυτο το bug. Περασμενα ελληνικα κ λεξιλογιο κανονικα. Flash μεσω Recovery. Stock (black/gray) : http://db.tt/dfOQHu04 Blue (black/blue) : http://db.tt/GAyqs6f0 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 ξερει να μου στειλει κανεις link για τον cm9 kernel (αυτον που φοραει η Resurrection Remix ics v2.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά ξαφνικά σταμάτησαν να μου έρχονται ειδοποιήσεις στην μπάρα ειδοποίησης. :( Ούτε για μηνύματα, e-mails, updates, τίποτα... Τι έγινε και πώς μπορώ να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Για να δουλεψουν πρεπει να απενεργοποιησεις τον ηχο αφης πληκτρολογιου αλλιως θα σου βγαλει σφαλμα η εφαρμογη. Ακομα δεν εχω βγαλει ακρη γι'αυτο το bug. Περασμενα ελληνικα κ λεξιλογιο κανονικα. Flash μεσω Recovery. Stock (black/gray) : http://db.tt/dfOQHu04 Blue (black/blue) : http://db.tt/GAyqs6f0 Εάν το μετανοιωσω τι κάνω να το ξαναβάλω το παλιό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Υπαρχει τροπος, ωστε να μπορεσω να βαλω ενα live wallpaper ως οθονη κλειδωματος? Γνωριζει κανεις αν γινεται? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Γνωριζει κανεις αν γινεται? βαλε ενα live wallpaper στο κινητο και μετα πηγαινε απο τις ρυθμισεις lockscreen option και κανε reset lockscreen wallpaper ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά ξαφνικά σταμάτησαν να μου έρχονται ειδοποιήσεις στην μπάρα ειδοποίησης. :( Ούτε για μηνύματα, e-mails, updates, τίποτα... Τι έγινε και πώς μπορώ να το διορθώσω? Δοκιμασες να κανεις απλα επανεκκινηση το κινητο? Για SystemUi bug ακουγεται αλλα κανονικα δεν θα επρεπε να σου δειχνει ουτε ωρα, μπαταρια κτλ. Εάν το μετανοιωσω τι κάνω να το ξαναβάλω το παλιό; Δεν σου σβηνει τιποτα, σου προσθετει το πληκτρολογιο/λεξικο της samsung. Πηγαινεις ανα πασα στιγμη στη γλωσσα/πληκτρολογιο απο τις ρυθμισεις της συσκευης κ αλλαζεις απλα το προεπιλεγμενο πληκτρολογιο σε αυτο που θες εσυ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisgt Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Μια ερωτησούλα.. Όταν θέλω να αλλάξω το csc σε Custom Rom, ποια διαδικασία ακολουθώ..? (δεν εννοοώ να αλλάξω sales code, αλλά csc. Απο NEELP4 σε OXXLPJ πχ.) Περνάω το csc που θέλω μέσω ODIN..? (τρεκάροντας μόνο το csc?) Το δοκίμασα μια φορά, αλλά μου κόλλησε στη boot screen στο reboot.. (Ξανά official rom απο ODIN, root, custom rom..) Να ξαναδοκιμάσω ή πρέπει να ακολουθήσω κάποια άλλη μέθοδο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 βαλε ενα live wallpaper στο κινητο και μετα πηγαινε απο τις ρυθμισεις lockscreen option και κανε reset lockscreen wallpaper ... Επειδη δεν βρισκω τις διαδρομες που μου λες, μπορεις μηπως να μου ξαναεξηγησεις? Βαζω για φοντο ενα Live wallpaper, μετα πηγαινω στις ρυθμισεις του τηλεφωνου και απο εκει και επειτα χανομαι. Που ειναι η επιλογη lockscreen options? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Επειδη δεν βρισκω τις διαδρομες που μου λες, μπορεις μηπως να μου ξαναεξηγησεις? Βαζω για φοντο ενα Live wallpaper, μετα πηγαινω στις ρυθμισεις του τηλεφωνου και απο εκει και επειτα χανομαι. Που ειναι η επιλογη lockscreen options? με custom rom: Ρυθμισεις-->rom control-->lockscreen options, εκει μεσα πατα το "κουμπι" που ειναι κατω αριστερα και πατα reset lockscreen wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 με custom rom: Ρυθμισεις-->rom control-->lockscreen options, εκει μεσα πατα το "κουμπι" που ειναι κατω αριστερα και πατα reset lockscreen wallpaper Οποτε μονο με custom rom γινεται. Εγω απλα root ειμαι με ICS. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Δοκιμασες να κανεις απλα επανεκκινηση το κινητο? Για SystemUi bug ακουγεται αλλα κανονικα δεν θα επρεπε να σου δειχνει ουτε ωρα, μπαταρια κτλ. Το έκανα ήδη 2-3 φορές αλλά τίποτα. Το αριστερό τμήμα της μπάρας ειδοποιήσεων δε δείχνει τίποτα ενώ όταν τη καταβάζω τη μπάρα τα δείχνει. Όσων αφορά μάλιστα για τα μηνύματα πρέπει να τα ανοίξω για να δώ αν έχω κάποιο αδιάβαστο... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Το έκανα ήδη 2-3 φορές αλλά τίποτα. Το αριστερό τμήμα της μπάρας ειδοποιήσεων δε δείχνει τίποτα ενώ όταν τη καταβάζω τη μπάρα τα δείχνει. Όσων αφορά μάλιστα για τα μηνύματα πρέπει να τα ανοίξω για να δώ αν έχω κάποιο αδιάβαστο... :wacko: Εχεις rootarei η εισαι με επισημο λογισμικο? Αν ναι, δοκιμασες τα βασικα wipes - cache/Dalvik μεσω Recovery? Δεν περασες καμια περιεργη εφαρμογη οταν αρχισε να στο κανει? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drstavros Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Καλησπέρα...λοιπόν είμαι σε resurrection remix 2.2 και θέλω να βάλω την 2.3 και διάβασα κάπου για τον aroma installer που περιέχει.διάβασα στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1461712 αλλά δεν κατάλαβα καλά τι ακριβώς κάνει.δηλ στην rom που φοράς προσθέτεις στοιχεία από άλλες rom?ρωτάω για περιληπτική απάντηση καθώς η όλη λειτουργία σαφώς καταλαβαίνω δεν είναι εύκολο να παρατεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Εχεις rootarei η εισαι με επισημο λογισμικο? Αν ναι, δοκιμασες τα βασικα wipes - cache/Dalvik μεσω Recovery? Δεν περασες καμια περιεργη εφαρμογη οταν αρχισε να στο κανει? Είμαι με Omega αλλά το βρήκα τελικά. Είχα πατήσει καταλάθος το "Do not disturb". Έμαθα επιτέλους και τι κάνει η συγκεκριμένη λειτουργία.... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 με custom rom: Ρυθμισεις-->rom control-->lockscreen options, εκει μεσα πατα το "κουμπι" που ειναι κατω αριστερα και πατα reset lockscreen wallpaper Αυτο γινεται μονο στις Aokp απο οτι ξαταλαβα γιατι σε εμενα που ειμαι με cm9 δεν υπαρχει καν η επιλογη αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Αυτο γινεται μονο στις Aokp απο οτι ξαταλαβα γιατι σε εμενα που ειμαι με cm9 δεν υπαρχει καν η επιλογη αυτή Kαλησπερα παιδια.!!! Εχω καποιο προβλημα.Ειμαι rooted με ICS.Tον τελευταιο μηνα συχνα πυκνα μου λεει ο'τι δεν υπαρχει επαρκηs αποθηκευτικos χωροs.Eκανα τα 3 wipes και hard reset και μετα απο 4-5 μερεs παλι το ιδιο.Ξαναπερασα το firmware (BULPC τηs vodafone) γιατι μετα απο καποιο reset δεν ανοιγε.Να σημειωσω ο,τι εχω αλλαξει σχεδον ολουs τουs κernel (N.E.A.K siyah phenomenal) γιατι δεν μπορουσα να γινω root.Tι να κανω με τον μη επαρκη αποθηκευτικο χωρο που μου βγαζει καθε τρειs και λιγο..? Ευχαριστω πολλη για τον χρονο σαs,και ευχαριστω για την οποιαδηποτε απαντηση σαs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Καλησπέρα. Με πιο τρόπο θα μπορούσα να κάνω format τη συσκευή μιας και σκοπεύω να τη δώσω? Δοκίμασα την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά οι φώτος και τα τραγούδια στην εσωτερική μνήμη της συσκευής έχουν παραμείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Καλησπέρα. Με πιο τρόπο θα μπορούσα να κάνω format τη συσκευή μιας και σκοπεύω να τη δώσω? Δοκίμασα την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά οι φώτος και τα τραγούδια στην εσωτερική μνήμη της συσκευής έχουν παραμείνει. 1.επαναφορά εργοστασιακών + 2. ρυθμίσεις-χώρος αποθήκευσης-διαμόρφ. συσκ. αποθ. USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 1.επαναφορά εργοστασιακών + 2. ρυθμίσεις-χώρος αποθήκευσης-διαμόρφ. συσκ. αποθ. USB. Είναι η ίδια επιλογή που έχει και στην επαναφορά εργοσ. ρυθμίσεων που λέει 'Διαμόρφωση συσκ. αποθ. USB' ή η επιλογή αυτή είναι για την εξωτερική κάρτα SD? Τέλος, με τον συνδυασμό αυτό *2767*3855# πετυχαίνουμε και διαγραφή της εσωτερικής μνήμης η μόνο επαναφορά? Συγνώμη αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με τους αποθηκευτικούς χώρους του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Είναι η ίδια επιλογή που έχει και στην επαναφορά εργοσ. ρυθμίσεων που λέει 'Διαμόρφωση συσκ. αποθ. USB' ή η επιλογή αυτή είναι για την εξωτερική κάρτα SD? . Είναι για την εσωτερική sd δηλάδη για το μέρος που είπες ότι σου αποθηκεύονται οι φώτο κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Είναι για την εσωτερική sd δηλάδη για το μέρος που είπες ότι σου αποθηκεύονται οι φώτο κτλ. Σ ευχαριστώ. Και το *2767*3855# τι ακριβώς κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Σ ευχαριστώ. Και το *2767*3855# τι ακριβώς κάνει? hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 hard reset να συμπληρώσω δεν θα μείνει τίποτα , θα γίνει όπως το αγοράσαμε με τους φακέλους που είχε , δεν θα είμαστε root, κ.λ.π. θα μείνει όμως η τελευταία ρομ Πριν το κάνεις αποθηκεύεις τους φακέλους από την sdcard στον υπολογιστή σου , θα σου χρειασθούν π.χ για παιχνίδια , πλοηγοί (υπάρχουν οι χάρτες μέσα) , για να μην καθυστερήσει η εγκατάστασή τους Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 να συμπληρώσω δεν θα μείνει τίποτα , θα γίνει όπως το αγοράσαμε με τους φακέλους που είχε , δεν θα είμαστε root, κ.λ.π. θα μείνει όμως η τελευταία ρομ Πριν το κάνεις αποθηκεύεις τους φακέλους από την sdcard στον υπολογιστή σου , θα σου χρειασθούν π.χ για παιχνίδια , πλοηγοί (υπάρχουν οι χάρτες μέσα) , για να μην καθυστερήσει η εγκατάστασή τους Δηλαδή θα συνεχίσω να έχω την Omega χωρίς να είμαι root? Πως γίνεται αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts