galanakop Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Υπάρχει κάπου πρόχειρος ο XWLPF κερνελ άλλα σε cwm όχι σε odin... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Παιδια μια βοηθεια μπορει καποιος ,με εκδοση 4.0.3 XWLP7, να μου ανεβασεi το αρχειο settings.apk βρισκεται /system/app [πρεπει να εισαι root] ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Σε gb την χαμηλη ενταση στον ηχο κλησης την διορθωνει παιδια...?? Το βημα 5 ειναι...?? Ευχαριστω. Τελικα δεν παιζει ουτε σε gb.... Το βημα 5 (audio) βγαζει μηνυμα-->CAUTION!! menu being blocked........ Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Παιδια μια βοηθεια μπορει καποιος ,με εκδοση 4.0.3 XWLP7, να μου ανεβασεi το αρχειο settings.apk βρισκεται /system/app [πρεπει να εισαι root] ευχαριστω Φιλε μου σε βλεπω το ποσταρεις κ το ξαναποσταρεις. Γιατι δεν κατεβαζεις την εκδοση που θες απο το thread στο xda με τα Official firmwares κ απλα να κανεις extract οτι θες απο το system app? @mgeo81 Ειχαν μαθει να δουλευουν ολοι πανω σε gingerbread κ θελει λιγο χρονο μεχρι να καταλαβουν ακριβως τι παιζει ;-) ασε που ηδη Launcher, S-voice κτλ ηδη αρχισαν να κυκλοφορουν πριν κυκλοφορησει καλα καλα το τηλεφωνο, τωρα μεγαλα πραγματα μην περιμενεις πιστευω μιας κ μαλλον απαιτουν και καποιο "Α" hardware καποιες καλες εφαρμογές. @keeperas Να μην ξεκιναει χαμηλα η ενταση θες στον ηχο κλησης? Αν ναι πρεπει καπου να το εχω σε mod αν εισαι rooted. Edited May 29, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Φιλε μου σε βλεπω το ποσταρεις κ το ξαναποσταρεις. Γιατι δεν κατεβαζεις την εκδοση που θες απο το thread στο xda με τα Official firmwares κ απλα να κανεις extract οτι θες απο το system app? κατεβασα την εκδοση με τη προγραμμα το κανω extract Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 @keeperas Να μην ξεκιναει χαμηλα η ενταση θες στον ηχο κλησης? Αν ναι πρεπει καπου να το εχω σε mod αν εισαι rooted. Βασικα εγω ρωτησα σχετικα με αυτο, αν δουλευει δηλαδη το fix και σε ics. Ειμαι root, ενδιαφερομαι αν υπαρχει κατι που το φτιαχνει. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Βασικα εγω ρωτησα σχετικα με αυτο, αν δουλευει δηλαδη το fix και σε ics. Ειμαι root, ενδιαφερομαι αν υπαρχει κατι που το φτιαχνει. Για NO ASCENDING ringtone εχω γραψει παλαιοτερα πως υπαρχει αρχειο για να κανουμε patch ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΟΣΗ !! Το αρχειο και οι οδηγιεσ εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1355405 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 @keeperas Να μην ξεκιναει χαμηλα η ενταση θες στον ηχο κλησης? Αν ναι πρεπει καπου να το εχω σε mod αν εισαι rooted. Οχι απαραιτητα αυτο φιλε μου, απλα να δινει λιγο μεγαλυτερη ενταση στον ηχο κλησης (κυριως)....Δεν ειμαι ομως root... Δεν θελω να βαζω οτι να'ναι.....Κατεβασα λοιπον αυτη την εφαρμογη αλλα διαπιστωσα οτι χρειαζεται να εισαι root.... Τωρα σκεφτομαι να κατεβασω αυτη την εφαρμογη χωρις να ξερω αν χρειαζεται root οπως η αλλη... Αν εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο φιλε μου ευχαριστως να σε διαβασω. Σ'ευχαριστω για τον χρονο σου. Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Οχι απαραιτητα αυτο φιλε μου, απλα να δινει λιγο μεγαλυτερη ενταση στον ηχο κλησης (κυριως)....Δεν ειμαι ομως root... Δεν θελω να βαζω οτι να'ναι.....Κατεβασα λοιπον αυτη την εφαρμογη αλλα διαπιστωσα οτι χρειαζεται να εισαι root.... Τωρα σκεφτομαι να κατεβασω αυτη την εφαρμογη χωρις να ξερω αν χρειαζεται root οπως η αλλη... Αν εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο φιλε μου ευχαριστως να σε διαβασω. Σ'ευχαριστω για τον χρονο σου. Δυστυχως φιλε keeperas δεν πιστευω πως θα καταφερεις κατι χωρις root γιατι ειναι ρυθμισεις οι οποιες ειναι stock και δεν μπορεις να τις τροποποιήσεις χωρις προσβαση root ωστε να μπορεσεις να επεξεργαστεις τα αναλογα αρχεια συστήματος. Αυτες οι εντασεις ειναι κ οι κλασσικες σε ολα τα τηλεφωνα προς αποφυγη βλαβης του εξωτερικου ηχειου. Αν καταφερεις κατι παντως ενημερωσε μας :-) Το mod που εχω εγω χρειαζεται root και απλα κανει το τηλεφωνο να χτυπαει απο την αρχη στην ιδια ενταση (Gb). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Δυστυχως φιλε keeperas δεν πιστευω πως θα καταφερεις κατι χωρις root γιατι ειναι ρυθμισεις οι οποιες ειναι stock και δεν μπορεις να τις τροποποιήσεις χωρις προσβαση root ωστε να μπορεσεις να επεξεργαστεις τα αναλογα αρχεια συστήματος. Αυτες οι εντασεις ειναι κ οι κλασσικες σε ολα τα τηλεφωνα προς αποφυγη βλαβης του εξωτερικου ηχειου. Αν καταφερεις κατι παντως ενημερωσε μας :-) Το mod που εχω εγω χρειαζεται root και απλα κανει το τηλεφωνο να χτυπαει απο την αρχη στην ιδια ενταση (Gb). Το γνωριζω φιλε μου οτι δεν μπορω να κανω πολλα και γι'αυτο ψαχνω "μηπως" γινεται κατι. Αρα εσυ μου προτεινεις να την δοκιμασω και την αλλη..?? Αν γινω root καποια στιγμη θα σου πω να μου δωσεις αυτο το mod αλλα το μονο που κανει ειναι συνεχομενο τον ηχο..?? Δεν ανεβαζει καθολου ενταση..?? Σ'ευχαριστω πολυ παντως. Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Παιδιά θέλω να βγάλω photo το desktop του κινητού μου , πώς το κάνουμε αυτό? Δηλαδή να βγάλω photo οτι βλέπω στην οθόνη του εκείνει την στιγμή . Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Το γνωριζω φιλε μου οτι δεν μπορω να κανω πολλα και γι'αυτο ψαχνω "μηπως" γινεται κατι. Αρα εσυ μου προτεινεις να την δοκιμασω και την αλλη..?? Αν γινω root καποια στιγμη θα σου πω να μου δωσεις αυτο το mod αλλα το μονο που κανει ειναι συνεχομενο τον ηχο..?? Δεν ανεβαζει καθολου ενταση..?? Σ'ευχαριστω πολυ παντως. Δοκιμασε τη, δεν χανεις κατι και αν θυμαμαι καλα ηταν κ δωρεαν αλλα δεν πιστευω πως θα αλλαξει κατι. Το mod που εχω εγω απλα θα κανει το κινητο να χτυπαει στην ιδια ενταση απο την αρχη της κλησης κ οχι απο χαμηλα να δυναμωνει. Γι'αυτο που θες εσυ (να δυναμωσεις γενικα το ηχειο) υπαρχουν αλλα mods αλλα και εφαρμογες που το κανουν αλλα αν ειναι ο μονος λογος που σκεφτεσαι το root θα σου προτεινα να μην το κανεις, βαλε ενα κομματι που να ειναι ηδη δυνατο κ βαλε την ενταση τερμα, δεν μπορει να μην το ακους!! Παιδιά θέλω να βγάλω photo το desktop του κινητού μου , πώς το κάνουμε αυτό? Δηλαδή να βγάλω photo οτι βλέπω στην οθόνη του εκείνει την στιγμή . Σας ευχαριστώ Πατημενα ταυτοχρονα Κατω πληκτρο εντασης-Κεντρικο πληκτρο Αρχικης-Πληκτρο κλειδωματος για μερικα δευτερολεπτα (ics) η Κεντρικο πληκτρο Αρχικης-Πληκτρο κλειδωματος (Gingerbread) Edited May 31, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 PARANOID ANDROID και τα μυαλά στα κάγκελα!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580070 Την πέρασα προχθές το βράδυ και ξαναερωτεύτηκα το κινητό μου :) Όσοι θέλετε να την δοκιμάσετε, ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες.. Edit: Κρατήστε και ένα nandroid backup για παν ενδεχόμενο..! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 PARANOID ANDROID και τα μυαλά στα κάγκελα!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580070 Την πέρασα προχθές το βράδυ και ξαναερωτεύτηκα το κινητό μου :) Όσοι θέλετε να την δοκιμάσετε, ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες.. Edit: Κρατήστε και ένα nandroid backup για παν ενδεχόμενο..! Ποιες έχεις περάσει τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Το mod που εχω εγω χρειαζεται root και απλα κανει το τηλεφωνο να χτυπαει απο την αρχη στην ιδια ενταση (Gb). Ποιο ειναι το mod που εχεις sofos για να το δοκιμασουμε? Ειναι δυσκολη διαδικασια? Να πω επισης οτι ειμαι root. Αν θες τα λεμε μεσω pm. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 καλη η paranoid,τελευταια εχω δοκιμασει resurrection v2,FoxHound,Hydra,SuperOSR,cm9 τελικα καταληξα παλι σε CM9 με abyss kernel Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ποιες έχεις περάσει τελευταία; Resurrection, Omega, Omega AOKP, CM9.. Αυτές νομίζω.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Τελευταία έχω (αράξει) στην omega aokp,αξίζει να κοιτάξω κάποια άλλη(ποια θα προτείνατε) η να κάτσω στα αυγά μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 καλη η paranoid,τελευταια εχω δοκιμασει resurrection v2,FoxHound,Hydra,SuperOSR,cm9 τελικα καταληξα παλι σε CM9 με abyss kernel Φίλε μου ποια paranoid είχες περάσει?? Αντιμετώπισες κάτι συγκεκριμμένο που σε έκανε να αλλάξεις ρομ? Ρωτάω γιατί είναι βασισμένη σε CM9 και μέχρι τώρα μου φαίνεται πιο σταθερή από AOKP.. Τελευταία έχω (αράξει) στην omega aokp,αξίζει να κοιτάξω κάποια άλλη(ποια θα προτείνατε) η να κάτσω στα αυγά μου? Αν βαρέθηκες την Omega ή αν δε σε ικανοποιεί κάτι ψάξου λίγο.. Υπάρχουν ένα σωρό ρομ εκεί έξω πια για την κινητάρα μας. Το καλό είναι ότι κάνεις ένα nandroid backup, περνάς τη ρομ που θες, την τεστάρεις και αν δε σ'αρέσει restore και είσαι εκεί που ήσουν.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Εγω εμεινα σε ParanoidAndroid. Οντως μου φανηκε πιο σταθερη απο aokp. Βασικα με κερδισε κ η σταθερότητά της αλλά κυρίως η δυνατότητα να παιξω με dpi. To SystemUI πχ στα 182 και ο Apex στα 200 = πανεμορφο! Οπως κ αλλες εφαρμογες γενικα στα 200dpi ειναι πολυ ομορφες αλλα μερικες δουλευουν μονο σε 240. Βασικα για να πω την αληθεια ομως οταν βρω αρκετο χρονο μαλλον θα περασω μια κλασσικη της samsung, θα περασω jKay και θα ψαξω αν μπορω σε αυτη να αλλαξω το dpi..θα της αλλαξω τα φωτα βασικα! Τελοσπαντων, το mod που ελεγα ειναι μονο για Gingerbread και το εχει φτιαξει ο φιλος και συμφορουμιτης μας StratosGR. Noise reduction + Non increasing Ringtone : http://db.tt/Zw8UT6gh Non increasing Ringtone : http://db.tt/V8ouLqeR @baiosss απλα φλασαρεις μεσω recovery (install .zip file), απλο :-) ** Οπως λεω σε παντα, πριν φλασαρετε οτιδηποτε ΠΑΡΤΕ BACKUP ** Edited May 31, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Φίλε μου ποια paranoid είχες περάσει?? Αντιμετώπισες κάτι συγκεκριμμένο που σε έκανε να αλλάξεις ρομ? Ρωτάω γιατί είναι βασισμένη σε CM9 και μέχρι τώρα μου φαίνεται πιο σταθερή από AOKP..δεν ειχα καποιο θεμα ειχα δοκιμασει και τις 2 (1/1.1)απλα λογο συνηθειας ξαναγυσισα σε nightlies,ετσι και αλλιως τα nandroid πανε και ερχονται:lol:Και εγω προτιμαω aosp σε σχεση με aokp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εχω 2 απορείες Γιατί όταν πάω να στείλω με email μια photo δεν μου ανοίγει η λίστα για να επιλέξω τι μέγεθος(της %) της photo να στείλω ? Για να σας βοηθήσω λιγάκη , χθές μόλις έβαλα την LP7 η επιλογή αυτή(μεγεθος photo) μου δούλευε , σήμερα όμως που πήγα να στείλω κάποιες photo δεν μου δουλεύει, και δεν έχω βρεί κάτι στα settings. Επίσης οταν πάω να στείλω πάνω απο 1 photo , μου λέει οτι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο , που στην ουσία το αρχείο δεν είναι και τίποτα τρομερό , είναι περίπου 6MB . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Φίλε μου ποια paranoid είχες περάσει?? Αντιμετώπισες κάτι συγκεκριμμένο που σε έκανε να αλλάξεις ρομ? Ρωτάω γιατί είναι βασισμένη σε CM9 και μέχρι τώρα μου φαίνεται πιο σταθερή από AOKP.. Αν βαρέθηκες την Omega ή αν δε σε ικανοποιεί κάτι ψάξου λίγο.. Υπάρχουν ένα σωρό ρομ εκεί έξω πια για την κινητάρα μας. Το καλό είναι ότι κάνεις ένα nandroid backup, περνάς τη ρομ που θες, την τεστάρεις και αν δε σ'αρέσει restore και είσαι εκεί που ήσουν.. Η διαδικασια φλασαρίσματος της paranoid είναι ο ιδιος οπως της omega,nandroid/full wipe/install?Η πρέπει να κάνω και και κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Τελοσπαντων, το mod που ελεγα ειναι μονο για Gingerbread και το εχει φτιαξει ο φιλος και συμφορουμιτης μας StratosGR. Noise reduction + Non increasing Ringtone : http://db.tt/Zw8UT6gh Non increasing Ringtone : http://db.tt/V8ouLqeR @baiosss απλα φλασαρεις μεσω recovery (install .zip file), απλο :-) ** Οπως λεω σε παντα, πριν φλασαρετε οτιδηποτε ΠΑΡΤΕ BACKUP ** Οποτε δυστυχως δεν υπαρχει κατι για ics. Βασικα ειναι λιγο χρονοβορα διαδικασια να γυρισω πισω στην gb, να περασω το αρχειο και μετα παλι αναβαθμιση. Δεν πειραζει, ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 PARANOID ANDROID και τα μυαλά στα κάγκελα!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580070 Την πέρασα προχθές το βράδυ και ξαναερωτεύτηκα το κινητό μου :) Όσοι θέλετε να την δοκιμάσετε, ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες.. Edit: Κρατήστε και ένα nandroid backup για παν ενδεχόμενο..! Πριν την περασεις ποια φορουσες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts