dimkit Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Κατέβασα το market enabler και τώρα μου βγάζει τον chrome browser αλλά δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει ότι η εφαρμογή δεν προορίζεται για την χώρα μου.ΔΟΚΊΜΑΣΑ και αμερικανικό και αγγλικό provider Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Το αρχειο που εδωσε ειναι ετοιμο για φλασαρισμα δοκιμασε το. Παρε backup καλου κακου. Αν δεν δουλεψει δοκιμασε να ανεβασεις κ SystemUI.apk και twframework.apk. Να κάνω backup αυτά τα 3 αρχεία? Το framework-res.apk ξέρω που να το βρω. Τα άλλα 2 που βρίσκονται? Είμαι σε stock ICS. Το φλασάρισμα που λες είναι αυτές εδώ οι οδηγίες? (από το site της "κουζίνας") What to do with cooked zip file Flash your downloaded file in recovery: 1. reboot into recovery. 2. choose "install zip from sdcard" 3. choose "choose zip from sdcard" 4. locate your file UOT-... .zip in SD 5. confirm "YES - install UOT ... .zip" 6. wait for script to finish 7. reboot phone Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Να κάνω backup αυτά τα 3 αρχεία? Το framework-res.apk ξέρω που να το βρω. Τα άλλα 2 που βρίσκονται? Είμαι σε stock ICS. Το φλασάρισμα που λες είναι αυτές εδώ οι οδηγίες? (από το site της "κουζίνας") What to do with cooked zip file Flash your downloaded file in recovery: 1. reboot into recovery. 2. choose "install zip from sdcard" 3. choose "choose zip from sdcard" 4. locate your file UOT-... .zip in SD 5. confirm "YES - install UOT ... .zip" 6. wait for script to finish 7. reboot phone Ευχαριστώ! Ναι αυτο ειναι το φλασαρισμα. Το backup που λεω ειναι ειτε μεσω της εφαρμογης cwm που εχει την επιλογη backup ειτε μεσω recovery που ειναι στο μενου που προαναφερεις πιο πανω (καπου λεει backup and restore). Ειναι backup των παντων σαν image ολου του λειτουργικου/ρυθμισεων τα παντα σε περιπτωση που παει κατι στραβα. SystemUI.apk - system/app/SystemUI.apk twframework.apk - system/framework/twframework.apk Προσοχη : Οταν λεω backup εννοω μονο ειτε μεσω recovery ειτε μεσω cwm. Το να κρατησεις τα αυθεντικα αρχεια σου δεν θα σε βοηθησει σε κατι εαν δεν ανοιγει το κινητο σου.. εκτος κ αν ξερεις να φτιαξεις cwm αρχεια κ να τα περασεις μεσω adb. Edited April 3, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ναι αυτο ειναι το φλασαρισμα. Το backup που λεω ειναι ειτε μεσω της εφαρμογης cwm που εχει την επιλογη backup ειτε μεσω recovery που ειναι στο μενου που προαναφερεις πιο πανω (καπου λεει backup and restore). Ειναι backup των παντων σαν image ολου του λειτουργικου/ρυθμισεων τα παντα σε περιπτωση που παει κατι στραβα. SystemUI.apk - system/app/SystemUI.apk twframework.apk - system/framework/twframework.apk Προσοχη : Οταν λεω backup εννοω μονο ειτε μεσω recovery ειτε μεσω cwm. Το να κρατησεις τα αυθεντικα αρχεια σου δεν θα σε βοηθησει σε κατι εαν δεν ανοιγει το κινητο σου.. εκτος κ αν ξερεις να φτιαξεις cwm αρχεια κ να τα περασεις μεσω adb. Νομίζω ότι κατάφερα να κάνω ένα backup. Δεν ξέρω αν η διαδικασία ήταν σωστή! Είχα πατημένα τα Volume Up, Menu and Power buttons μέχρι να μου βγάλει το μενού και μετά διάλεξα "apply update from external storage" και διάλεξα το CWM.zip που χρησιμοποίησα για το root. Μετά μου άνοιξε το ClockworkMod Recovery v5.8.1.5 και διάλεξα την επιλογή "backup and restore" και μετά "backup". Όταν κοίταξα στο file manager βρήκα ένα φάκελο "clockworkmod/backup/2012-04-03.22.36.07" ο οποίος περιέχει 6 αρχεία (2 img, 1 md5, 3 tar) και είναι 1.1GB Σημαίνει ότι πέτυχε το backup σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Νομίζω ότι κατάφερα να κάνω ένα backup. Δεν ξέρω αν η διαδικασία ήταν σωστή! Είχα πατημένα τα Volume Up, Menu and Power buttons μέχρι να μου βγάλει το μενού και μετά διάλεξα "apply update from external storage" και διάλεξα το CWM.zip που χρησιμοποίησα για το root. Μετά μου άνοιξε το ClockworkMod Recovery v5.8.1.5 και διάλεξα την επιλογή "backup and restore" και μετά "backup". Όταν κοίταξα στο file manager βρήκα ένα φάκελο "clockworkmod/backup/2012-04-03.22.36.07" ο οποίος περιέχει 6 αρχεία (2 img, 1 md5, 3 tar) και είναι 1.1GB Σημαίνει ότι πέτυχε το backup σωστά? Ναι, περασε το κ στο pc για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου ;-) Τωρα οτι κ να παθει το κινητο, μπορεις να το επαναφερεις στη τωρινη του κατασταση. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ναι, περασε το κ στο pc για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου ;-) Τωρα οτι κ να παθει το κινητο, μπορεις να το επαναφερεις στη τωρινη του κατασταση. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5 Ευχαριστώ πολύ Sofos_5 ! Θα το δοκιμάσω αύριο αυτό με την μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ευχαριστώ πολύ Sofos_5 ! Θα το δοκιμάσω αύριο αυτό με την μπαταρία! Μην μ'ευχαριστεις, μονος σου τα βρηκες ολα κ ετσι το ευχαριστιεσαι κ περισσοτερο κ καταλαβαινεις σιγα σιγα κ τι παιζει.. Καλωσηρθες στη root μερια του κινητου ;-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Κατέβασα το market enabler και τώρα μου βγάζει τον chrome browser αλλά δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει ότι η εφαρμογή δεν προορίζεται για την χώρα μου.ΔΟΚΊΜΑΣΑ και αμερικανικό και αγγλικό provider Sent from my GT-I9100 using Tapatalk δεν ειναι ακομα διαθέσιμος για την Ελλάδα μονο γι ορισμένες χώρες https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=2393487&p=market_countries Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Δεν είναι στα επίπεδα του gingerbread λόγο διαφορετικής δομής φαντάζομαι, αλλα όχι τόσο χάλια. Βέβαια εγω το δουλεύω με official kernel και απλά έχω αφαιρέσει τις περιττές εφαρμογές. Εχω δουλεψει 3επισημες ics,1 επισημη lite και 3 custom. Πολυ καλυτερη για μενα η ics αλλά εχει θεμα drain battery. Το χει παραδεχθει και η Samsung.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 δεν ειναι ακομα διαθέσιμος για την Ελλάδα μονο γι ορισμένες χώρες https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=2393487&p=market_countries Ναι αλλά δεν πρέπει με τον market enabler να με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση; Δοκίμασα και αμερικανικό και αγγλικό provider Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Ναι αλλά δεν πρέπει με τον market enabler να με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση; Δοκίμασα και αμερικανικό και αγγλικό provider Sent from my GT-I9100 using Tapatalk πιστευω γνωρίζεις οτι ειναι διαθέσιμος μονο για ics ? κατέβασε το apk στο pc απο xda και βάλτο στο τηλέφωνο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1485473 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Μπορείτε επίσης να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα ένα battery mod μόνοι σας με την "κουζίνα". Γράφει ότι υποστηρίζει πλέον και ICS ROMs οπότε λογικά θα δουλέψει. Φυσικά πριν εγκαταστήσετε το .zip από το CWM που θα σας δώσει η "κουζίνα" κάντε ένα nandroid backup ώστε αν κάτι δεν πάει καλά να το επαναφέρετε. Δοκίμασα από την κουζίνα, με διάφορους συνδυασμούς στο file upload section, αλλά δεν τα κατάφερα... Πάντα μου βγάζει error και installation aborted όταν δοκιμάζω να το κάνω install. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή αν γενικά δεν "υποστηρίζεται" τέτοιο πράγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 πιστευω γνωρίζεις οτι ειναι διαθέσιμος μονο για ics ? κατέβασε το apk στο pc απο xda και βάλτο στο τηλέφωνο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1485473 ναι το γνωριζω ics εχω , και εχω κατεβασει το αρχειο απο το xda , ο προβληματισμος μου ειναι συγκεκρημενα για το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Παιδιά πέρασα τον speadmod K2-6 στην omega v8 και το cwm manager μου λέει οτι δεν είναι συμβατό... Ξερει κανεις γιατί γίνεται αυτό??? http://img862.imageshack.us/img862/5363/screenshot2012040421332.png Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Ανοίγεις αυτή τη σελίδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101671. Τώρα ψάχνεις τον αντίστοιχο insecure kernel GT-I9100_XXΧΧΧ_insecure.zip, όπου XXX. Αφού το κατεβάσεις το ξεζιπάρεις και σιγουρεύεσαι ότι έχει κατάληξη .tar ή .md5 ή .smd. ΠΧ. Gingerbread.XWKE7 -- > GT-I9100_XWKE7_insecure Στήν συσκευή μου το kernel είναι 19100XXLPQ το οποίο όμως στο παραπάνω site δεν το βρίσκω. Τί κάνω? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Παιδιά πέρασα τον speadmod K2-6 στην omega v8 και το cwm manager μου λέει οτι δεν είναι συμβατό... Ξερει κανεις γιατί γίνεται αυτό??? http://img862.imageshack.us/img862/5363/screenshot2012040421332.png τον κ2-6 που τον βρηκες , αν δεν κανω λαθος αυτος ειναι για Gingerbread rom. ο τελευταιος speadmod για ICS ειναι ο κ3-7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574218 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 τον κ2-6 που τον βρηκες , αν δεν κανω λαθος αυτος ειναι για Gingerbread rom. ο τελευταιος speadmod για ICS ειναι ο κ3-7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574218 εκ παραδρομής...εκανα λάθος τον k3-7 εννοούσα... Ξέρεις γιατί γίνετε αυτό??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 εκ παραδρομής...εκανα λάθος τον k3-7 εννοούσα... Ξέρεις γιατί γίνετε αυτό??? Το ίδιο μου έκανε και εμένα, και να πω την αλήθεια δεν είδα και καμιά σπουδαία διαφορά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Το ίδιο μου έκανε και εμένα, και να πω την αλήθεια δεν είδα και καμιά σπουδαία διαφορά. Στον κερνελ ενοείς??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Στον κερνελ ενοείς??? Ναι, στον κερνελ.Και μου χάλασε και το cwm και αναγκάστηκα να φλασαρω μια ωμέγα που είχα στην κάρτα για να μου το επαναφέρει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Δοκίμασα από την κουζίνα, με διάφορους συνδυασμούς στο file upload section, αλλά δεν τα κατάφερα... Πάντα μου βγάζει error και installation aborted όταν δοκιμάζω να το κάνω install. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή αν γενικά δεν "υποστηρίζεται" τέτοιο πράγμα... Το έψαξα λίγο περισσότερο αφού είδα ότι αντιμετωπίζεις προβλήματα και βρήκα πως δεν είσαι ο μοναδικός. Κάνε ακόμα μία προσπάθεια ανεβάζοντας το framework-res.apk, SystemUI.apk και twframework-res.apk. Αν δεν πετύχει τότε πάει να πει πως η "κουζίνα" δεν δουλεύει σωστά ακόμα με όλες τις ICS και θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να την αναβαθμίσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Το ίδιο μου έκανε και εμένα, και να πω την αλήθεια δεν είδα και καμιά σπουδαία διαφορά. η διαφορά είναι ότι η cwm manager 3.15 app είναι συμβατή με όλες τις επιλογές ενεργοποιημένες μόνο με cf-root kernel . έτσι περνώντας έναν άλλον κερνελ όπως ο speedmod απενεργοποιούνται κάποιες επιλογές Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Το έψαξα λίγο περισσότερο αφού είδα ότι αντιμετωπίζεις προβλήματα και βρήκα πως δεν είσαι ο μοναδικός. Κάνε ακόμα μία προσπάθεια ανεβάζοντας το framework-res.apk, SystemUI.apk και twframework-res.apk. Αν δεν πετύχει τότε πάει να πει πως η "κουζίνα" δεν δουλεύει σωστά ακόμα με όλες τις ICS και θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να την αναβαθμίσουν. Δοκίμασα και με τα 3 αρχεία αλλά πάλι τίποτα! Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να βάλω αυτό το mod ή να περιμένω μέχρι να αναβαθμιστεί η "κουζίνα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Δοκίμασα και με τα 3 αρχεία αλλά πάλι τίποτα! Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να βάλω αυτό το mod ή να περιμένω μέχρι να αναβαθμιστεί η "κουζίνα"? Στειλε μου αν σου ειναι ευκολο το αρχειο που σου εστειλε η kitchen να δω κατι. Για να σου βγαζει error μαλλον αντιμετωπιζει προβλημα με καποιο απ'τα 2 scripts κ ισως μπορω να στο κανω εγω. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Ναι, στον κερνελ.Και μου χάλασε και το cwm και αναγκάστηκα να φλασαρω μια ωμέγα που είχα στην κάρτα για να μου το επαναφέρει. Δεν χαλάει τίποτα απολύτως, απλά κάθε φορά που ανοίγεις την εφαρμογή CWM θα σου πετάει αυτό το μήνυμα. Κατα τ'αλλα δουλεύουν όλα ΟΚ. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts