Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Siyah δοκίμασε κανείς μήπως τρέχει σε ressurection; Samsung based δεν είναι και αυτή; Δεν το δοκιμάζω μην φάω κανά brick και ψάχνομαι...

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Siyah δοκίμασε κανείς μήπως τρέχει σε ressurection; Samsung based δεν είναι και αυτή; Δεν το δοκιμάζω μην φάω κανά brick και ψάχνομαι...

απ οσο ξερω brick δεν τρως, στην χειροτερη να μην ανοιγει και να πρεπει να ξαναπερασεις ρομ απ την αρχη η να επαναφερεις καποιο Backup σου..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειναι πολυ καλη η ρομ ετσι οπως ειναι αλλα αν θελεις να κανεις πειραματα καλυτερα να διαβαζεις πρωτα το feedback στο xda....

brick δυσκολο αλλωστε γι'αυτο κανεις buckup.:)

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

ειναι πολυ καλη η ρομ ετσι οπως ειναι αλλα αν θελεις να κανεις πειραματα καλυτερα να διαβαζεις πρωτα το feedback στο xda....

brick δυσκολο αλλωστε γι'αυτο κανεις buckup.:)

Για παιχνίδι σε 1080p είναι απαραίτητα τα 1,6 και o/c στη gpu ;)

Παιδιά από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος και δηλώνω εντυπωσιασμένος!Μια γρήγορη ερώτηση ... δεν μπορώ να βρω insecure kernel για xwk14 για να κάνω root , και κάτι ακόμα... αξίζει να βάλω κάποια custom σε σχέση με την official μέχρι να βγει το ics? ή να κάνω υπομονή αγκαλιά με όλο το forum ? :)

Καλή σας μέρα...

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

Για παιχνίδι σε 1080p είναι απαραίτητα τα 1,6 και o/c στη gpu ;)

Μπορεί να έχεις κ δίκιο....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Παιδιά από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος και δηλώνω εντυπωσιασμένος!Μια γρήγορη ερώτηση ... δεν μπορώ να βρω insecure kernel για xwk14 για να κάνω root , και κάτι ακόμα... αξίζει να βάλω κάποια custom σε σχέση με την official μέχρι να βγει το ics? ή να κάνω υπομονή αγκαλιά με όλο το forum ? :)

Καλή σας μέρα...

CF-root ! !

Done!Όσο για το άλλο που ρώτησα για τις roms?

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

δοκιμασε την isc του Γιαννη..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327881 θα σ αρεσει! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτσε όπως είσαι μέχρι τέλους του μήνα θα έχει έρθει το παγωτάκι εκτός απροόπτου!

Έχω κακές εμπειρίες από χρονοδιαγράμματα αναβαθμίσεων (βλέπε LG Optimus 2x το προηγούμενο κινητό μου) οπότε θα πάρω μια γεύση από Omega σε λίγο :)

Πάντως παιδιά το τηλέφωνο είναι μακράν ότι καλύτερο έχω δει ...

Έχω κακές εμπειρίες από χρονοδιαγράμματα αναβαθμίσεων (βλέπε LG Optimus 2x το προηγούμενο κινητό μου) οπότε θα πάρω μια γεύση από Omega σε λίγο :)

Πάντως παιδιά το τηλέφωνο είναι μακράν ότι καλύτερο έχω δει ...

Δεν έχεις άδικο :) Εγώ ώρες ώρες έχω ακόμα αυτό το χαζό χαμόγελο ευχαρίστησης που έχουν τα παιδάκια όταν τους παίρνεις καινούργιο παιχνίδι! :lol: Επίσης αν δεις στο θέμα με τις εμπειρίες σας με το GalaxyS2 το 98% μετά από μήνες συμβίωσης είναι θετικότατες.. δεν έχω δει και εγώ σε άλλη συσκευή τόσο μεγάλο ποσοστό ευχαριστημένων χρηστών, και αλλάζω συχνά..! (συσκευές)

Δεν έχεις άδικο :) Εγώ ώρες ώρες έχω ακόμα αυτό το χαζό χαμόγελο ευχαρίστησης που έχουν τα παιδάκια όταν τους παίρνεις καινούργιο παιχνίδι! :lol: Επίσης αν δεις στο θέμα με τις εμπειρίες σας με το GalaxyS2 το 98% μετά από μήνες συμβίωσης είναι θετικότατες.. δεν έχω δει και εγώ σε άλλη συσκευή τόσο μεγάλο ποσοστό ευχαριστημένων χρηστών, και αλλάζω συχνά..! (συσκευές)

Το sg II ειναι το δευτερο κινητο που εχω κρατησει τοσο πολυ καιρο.. 15 Μαιου αν θυμαμαι καλα ειχε ερθει στα χερια μου.. εχουμε λοιπον 10 Μηνες.. το 1ο ηταν το nokia 3210.. ενα χρονο και 3 μηνες.. ευελπιστω να κρατησει την πρωτια το nokia αφου περιμενω πως και πως το sgIII! :lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το αρχικό wallpaper της resurrection το έχει κάποιος να το αν ανεβάσει; Γλυκούλι είναι...πριν το κανείς delete :S

Το αρχικό wallpaper της resurrection το έχει κάποιος να το αν ανεβάσει; Γλυκούλι είναι...πριν το κανείς delete :S

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μπορείς να το βρείς μέσα στο .zip της ρομ εάν το έχεις πρόχειρο!

Το sg II ειναι το δευτερο κινητο που εχω κρατησει τοσο πολυ καιρο.. 15 Μαιου αν θυμαμαι καλα ειχε ερθει στα χερια μου.. εχουμε λοιπον 10 Μηνες.. το 1ο ηταν το nokia 3210.. ενα χρονο και 3 μηνες.. ευελπιστω να κρατησει την πρωτια το nokia αφου περιμενω πως και πως το sgIII! :lol::lol:

Και που να παρεις στα χερια σου το note...

Τα εχω και τα δυο...Απλα το note δεν παιζετε.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Παιδιά συγνώμη αν κουράζω αλλά μπορείτε να μου δώσετε τα ακριβές λινγκ που θα πρέπει να περάσω για την Resurrection Remix ics v9.5???Προσπαθω να τα βρω αλλα δεν μπορώ,αν ειναι ευκολο ας μου στείλει καποιος τα λιγκ

1.İNSTALL V9.5 ZİP

2.İNSTALL GAPPS_FOR_REMİX_V9.5

3.İNSTALL GAPPSFİXER

4.FİX PERMİSSİON

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μπορείς να το βρείς μέσα στο .zip της ρομ εάν το έχεις πρόχειρο!

Και που ακριβώς ήταν το stock wallpaper γιατί είμαι δουλειά και δεν έχω τα σκονάκια μου; :D

Edit: Οκ βρέθηκε.

Edited by DevotedAngel

Και που να παρεις στα χερια σου το note...

Τα εχω και τα δυο...Απλα το note δεν παιζετε.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Παιδιά συγνώμη αν κουράζω αλλά μπορείτε να μου δώσετε τα ακριβές λινγκ που θα πρέπει να περάσω για την Resurrection Remix ics v9.5???Προσπαθω να τα βρω αλλα δεν μπορώ,αν ειναι ευκολο ας μου στείλει καποιος τα λιγκ

1.İNSTALL V9.5 ZİP

2.İNSTALL GAPPS_FOR_REMİX_V9.5

3.İNSTALL GAPPSFİXER

4.FİX PERMİSSİON

Για δές εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854

ok τα βρήκα...ευχαριστω..

μετα τα istall λεει FİX PERMİSSİON...τι ακριβως ενοεί???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

ok τα βρήκα...ευχαριστω..

μετα τα istall λεει FİX PERMİSSİON...τι ακριβως ενοεί???

Στο recovery σου θα υπάρχει κατηγορία advanced (αν έχεις το κλασσικό CWM) που έχει και μια επιλογή για fix permissions ;)

Πάλι wipe θέλει και η resurrection 9.5 που βγήκε σήμερα; Έλεοςςςς...

Edited by DevotedAngel

Κάτσε όπως είσαι μέχρι τέλους του μήνα θα έχει έρθει το παγωτάκι εκτός απροόπτου!

15 Μαρτίου, οριστικά.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

15 Μαρτίου, οριστικά.

Για το παγωτό λες; Που το είδες κάπου επίσημα;

15 Μαρτίου, οριστικά.

Για το παγωτό λες; Που το είδες κάπου επίσημα;

15 Μαρτίου είπε ένας Ισραηλινός πάροχος πως θα δώσει στους συνδρομητές του παγωτάκι, το διάβασα και εγώ αλλά δεν το δένω κόμπο!

15 Μαρτίου είπε ένας Ισραηλινός πάροχος πως θα δώσει στους συνδρομητές του παγωτάκι, το διάβασα και εγώ αλλά δεν το δένω κόμπο!

Να υποθεσω οτι θα πρεπει να μην ειμαι rooted οταν θα κυκλοφορησει η Ics?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)