spysot Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Ποιο πιστεύετε είναι το ποιο ολοκληρωμένο modem από άποψη σήματος και κατανάλωσης για SGS2? Είμαι με 2.3...(Lightening) και όχι με ics. Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Ποιο πιστεύετε είναι το ποιο ολοκληρωμένο modem από άποψη σήματος και κατανάλωσης για SGS2? Είμαι με 2.3...(Lightening) και όχι με ics. νομιζω το neki2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros89 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Καλησπέρα, καινούριος χρήστης μετά από χρόνια στην Apple. Λοιπόν οτι παρέλαβα το κινητό και θέλω να περάσω custom rom. Φοράει 2.3.3. Ρουτάρω και περνάω την rom. Τα mod πως τα περνάω και αν θέλω να περάσω εργοστασιακή rom σε περίπτωση προβλήματος που τι βρίσκω? Αυτά προς το παρών. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση iPhone 5 iPad Air BB Q10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Καλησπέρα, καινούριος χρήστης μετά από χρόνια στην Apple. Λοιπόν οτι παρέλαβα το κινητό και θέλω να περάσω custom rom. Φοράει 2.3.3. Ρουτάρω και περνάω την rom. Τα mod πως τα περνάω και αν θέλω να περάσω εργοστασιακή rom σε περίπτωση προβλήματος που τι βρίσκω? Αυτά προς το παρών. Ευχαριστώ προκαταβολικά. ΕΔΩ οι επίσημες. Όταν κάνεις cf-root , θα σου αλλάξει το recovery mode.Από εκεί εγκαθιστάς και τις custom roms και τα mods. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Λοιπών παιδιά έβαλα σήμερα την resurrection ROM και έχω πάθει την πλάκα μου, ταχύτατη και πολύ κοντά στην φιλοσοφία της stock Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Λοιπών παιδιά έβαλα σήμερα την resurrection ROM και έχω πάθει την πλάκα μου, ταχύτατη και πολύ κοντά στην φιλοσοφία της stock Sent from my GT-I9100 using Tapatalk φιλε την εχω κι εγω ! απιθανη ρομ αλλα μου κανει προβληματα ο dialer .. δεν κερω αμα σου κανει κι εσενα ? εχεις παρατηρησει κατι ? με βλεπω να επιστρεφω σε Ομεγα.... λιγο ποιο ασχημη με samsung apps αλλα απροβληματιστη..;) Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Και γιατί δεν βάζεις κάποιον άλλον dialer; Υπάρχουν δεκάδες στο μάρκετ (άλλοι δωρεάν άλλοι μη) οι οποίοι είναι χιλιάδες φορές καλύτεροι απο τον μαμά dialer. π.χ. Rocketdialer ή Eir fast dialer ή Dialer One Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 φιλε την εχω κι εγω ! απιθανη ρομ αλλα μου κανει προβληματα ο dialer .. δεν κερω αμα σου κανει κι εσενα ? εχεις παρατηρησει κατι ? με βλεπω να επιστρεφω σε Ομεγα.... λιγο ποιο ασχημη με samsung apps αλλα απροβληματιστη..;) τα sam apps μπορείς μια χαράνα τα βγάλεις με root explorer... εγώ αφαίρεσα ΟΛΑ όσα δεν είναι απαραίτητα για την λειτουργια του κινητού και πάει όχι απλώς σφαίρα...:) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Σε μένα μια χαρά δουλεύει ο dialer , το μονό που μου λείπει αρκετά είναι το δεξί και αριστερό σύρσιμο για απευθείας κλήση ή μήνυμα. Και εγώ ήμουν αρκετό καιρό μόνο με omega , αλλά για κάποιο λόγο η τελευταία ICS (LPH) του Γιάννη δεν κάθεται καλά στο κινητό μου , όσα wipe και να του έκανα. Έτσι είπα να δοκιμάσω την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ resurrection . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Σε μένα μια χαρά δουλεύει ο dialer , το μονό που μου λείπει αρκετά είναι το δεξί και αριστερό σύρσιμο για απευθείας κλήση ή μήνυμα. Και εγώ ήμουν αρκετό καιρό μόνο με omega , αλλά για κάποιο λόγο η τελευταία ICS (LPH) του Γιάννη δεν κάθεται καλά στο κινητό μου , όσα wipe και να του έκανα. Έτσι είπα να δοκιμάσω την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ resurrection . Για πες δυο λογια για αυτην την ρομ(resurrection) Δουλεύουν ολα αντιμετωπίζεις κανα προβλημα??? Με τι κερνελ εισαι και πως παει απο θεμα μπαταριας κτλ ευχαριστώ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Υπάρχει τρόπος να βγάλουμε το θαυμαστικό, όταν είμαστε με cfroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Υπάρχει τρόπος να βγάλουμε το θαυμαστικό, όταν είμαστε με cfroot? Κατεβάζεις τον stock kernel και τον περνάς με Odin. Αλλά θα χάσεις το recovery mode και δεν αξίζει τον κόπο. Λειτουργίες VS Εμφάνιση, σημειώσατε 1 :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Ως γνωστό γίνονται συνέχεια αλλαγές σε mods(jKay)/roms κτλ, με αποτέλεσμα να πρέπει να περιμένουμε κάθε φορά και την αναβάθμιση κάποιου θέματος. Όταν όμως το θέμα αυτό δεν παίρνει την αναβάθμιση κ δεν βασίζεται σε νέες εκδόσεις αρχείων (SystemUI.apk, framework-res.apk κτλ) αναγκαστικά είτε αποφασίζω να μείνω πίσω ή να αλλάξω θέμα.. Για να μην πολυλογώ, κάθε φορά περιμένω τη αναβάθμιση του θέματος κ κάνω κ 1,2 ώρες μέχρι να αλλάξω και κάποια στοιχεία με δικά μου. Δοκίμασα το Theme porter το οποίο μεταφέρει μόνο .png αρχεία από το ένα αρχείο στο άλλο κ κάνει εν μέρη τη βασική δουλειά αλλά δεν περνάει πχ το χρώμα στο status bar, το χρώμα στο text και γενικά πρόβλημα στο values/colour.xml κ άλλες μικρολεπτομέρειες.. και εδώ είναι η ερώτηση μου βασικά... Ερώτηση : Πως μπορώ με κάποιο εύκολο σχετικά τρόπο να ανανεώνω μόνος μου το θέμα μου σε κάθε νέα έκδοση (του jKay πχ) χωρίς να πειράζω χίλια 2 πράγματα κ στο τέλος να μην μπορώ να κάνω compile ξανά τα .apk... Επίσης χρησιμοποιώ αυτό το toolkit , καλύτερο δεν έχω βρει πραγματικά αξίζει. Ξέρω ότι είναι ζαλάδα η ερώτηση αλλά υπάρχουν πολλοί με εμπειρία στο αντικείμενο εδώ μέσα κ 8α εκτιμούσα μία βοήθεια :) Έπειτα ας διαγραφεί το τοπικ. Edited February 20, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Το οποίο recovery mode το χρησιμοποιώ πότε? Είναι σαν το download mode, αλλά με volume up σωστά? Πότε το χρησιμοποιώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Το οποίο recovery mode το χρησιμοποιώ πότε? Είναι σαν το download mode, αλλά με volume up σωστά? Πότε το χρησιμοποιώ? Όποτε το χρειαστείς. :D Μπες μέσα και δες τις λειτουργίες που έχει.Και μόνο για το backup αξίζει, αν και έχει ΠΟΛΛΕΣ χρήσιμες λειτουργίες. Ενώ το θαυμαστικό, είναι απλά....ένα θαυμαστικό! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Μ έπεισες, το αφήνω. Ευχαριστώ και πάλι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Λογικα θα σε βολεψει αυτο. Δες το το vrtheme που μπορεις ναλλαξεις και .png και καποια .xml http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1207017 τις αλλαγες τις κανεις μεσα στο φακελο vrtheme αντιστοιχα σε καθε φακελο για το .apk που σενδιαφερεi. Ειναι cwm flashable οποτε το ζιπαρεις μετα τις αλλαγες και εγκαθιστας το δικο σου καθε φορα, με τα δικα σου .png κλπ αλλαγες μεσα. αν δεν κανω λαθος ο vertumus vrtheme χρησιμοποιει. Οποτε κατεβασε κατι απο αυτον και θα καταλαβεις πανω κατω τι παιζει. Να σου πω την αληθεια δεν τοχω ψαξει πολυ, γιατι εγω μονο κατι αλλαγες σε .png κανω αντε και κανα progressbar.xml Δεν πειραζω γενικα πολλα πραγματα οποτε δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα. Αυτο που ξερω ειναι οτι δεν ειναι ολα τα .xml vrthemable. Μελετησε παντως τα themes του vertumus και θα καταλαβεις. Δυστυχως οπως σουπα δεν τοχω ψαξει πολυ οποτε πολυ βοηθεια απο μενα μαλλον μην περιμενεις... αλλα ουτως ή αλλως ειναι σχετικα απλο. Για τα πιο προχωρημενα καλυτερα να ρωτησεις τον vertumus :) Edited February 20, 2012 by karlesg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) @karlesg σ'ευχαριστώ πολύ :) Και ναί, τελικά μετά από αρκετό διάβασμα τα κατάφερα ~ Είχα κάποια θέματα με το vrtheme αλλά σε γενικές γραμμές είναι εύκολο στη χρήση. Και μέσα από αυτό κατάλαβα βασικά πολλά ώστε να γυρίσω κ να αξιοποιήσω 100% το multitool που είχα περασμένο πριν οπότε σε ευχαριστώ :) Επιτέλους μπορώ να κάνω update κ κανένα θέμα τώρα χωρίς να κρέμομαι απ'τους δημιουργούς κ να γλυτώνω κ ώρα με το δικό μου θέμα αντί να περνάω ένα ένα τα εικονίδια κάθε φορά που ο jKay είναι ορεξάτος :p Βασικά ήθελα να τσιμπήσω από τη Checkrom κάποια στοιχεία που πέρασαν (Swipe notifications etc) και από το Shade of Dusk το θέμα άλλα κ να τα συνδυάσω με άλλα δικά μου στη δική μου ρομ (για προσωπική χρήση, μην ξεκινήσει κανένας να κράζει) κ μου βγήκε το λάδι πραγματικά αλλά άξιζε το κόπο! Μπορεί να διαγραφεί το τόπικ, έκανα τη δουλειά μου :) Edited February 20, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 εφοσον εχεις διαθεση για τετοια διαβασε και για τους surgeons απο το θεμα της Hyperdroid. Συμπεριλαμβανουν μεσα και το vrtheme. Με τους surgeons μπορεις πραγματικα να φτιαξεις δικη σου ρομ. Προσθαφαιρεις οτι αρχειο ή apk θελεις οπου θελεις, βαζεις και το δικο σου θεμα και φτιαχνεις πραγματικα δικια σου ρομ στα μετρα σου. Παιρνεις μια οποιαδηποτε stock ή custom ρομ και οταν της φλασαρεις το surgeon κατευθειαν τη φτιαχνεις οπως εσυ θελεις, με οτι mod ή θεμα ή οτιδηποτε αλλο σαρεσει. Χρησιμοποιω surgeon αρκετο καιρο τωρα, με αποτελεσμα να χρησιμοποιω "δικια μου" ρομ. Αλλωστε αν το σκεφτεις το 95% των rom makers αυτο κανουν... :) Οποτε αν εχεις ορεξη διαβασε. Πολυ απλο ειναι στην ιδια λογικη. Απο το updater-script του λες εσυ ακριβως τι θελεις να κανει. Κι εφοσον ξερεις να κανεις και compile/decompile θα μπορεις να φτιαχνεις μονος σου τα mods χωρις να περιμενεις απο κανενα να τα αναβαθμισει στην επομενη εκδοση, οποτε θα εισαι κομπλε και δε θαχεις αναγκη κανενα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 εφοσον εχεις διαθεση για τετοια διαβασε και για τους surgeons απο το θεμα της Hyperdroid. Συμπεριλαμβανουν μεσα και το vrtheme. Με τους surgeons μπορεις πραγματικα να φτιαξεις δικη σου ρομ. Προσθαφαιρεις οτι αρχειο ή apk θελεις οπου θελεις, βαζεις και το δικο σου θεμα και φτιαχνεις πραγματικα δικια σου ρομ στα μετρα σου. Παιρνεις μια οποιαδηποτε stock ή custom ρομ και οταν της φλασαρεις το surgeon κατευθειαν τη φτιαχνεις οπως εσυ θελεις, με οτι mod ή θεμα ή οτιδηποτε αλλο σαρεσει. Χρησιμοποιω surgeon αρκετο καιρο τωρα, με αποτελεσμα να χρησιμοποιω "δικια μου" ρομ. Αλλωστε αν το σκεφτεις το 95% των rom makers αυτο κανουν... :) Οποτε αν εχεις ορεξη διαβασε. Πολυ απλο ειναι στην ιδια λογικη. Απο το updater-script του λες εσυ ακριβως τι θελεις να κανει. Κι εφοσον ξερεις να κανεις και compile/decompile θα μπορεις να φτιαχνεις μονος σου τα mods χωρις να περιμενεις απο κανενα να τα αναβαθμισει στην επομενη εκδοση, οποτε θα εισαι κομπλε και δε θαχεις αναγκη κανενα ;) Έχω "δική μου" rom, δεν είχα πρόβλημα σε compile/decompile κ το γενικό στήσιμο μιας rom (όταν παίρνεις τη βάση έτοιμη κ πειράζεις μετρημένα πράγματα 8α μου πεις όλα εύκολα είναι:p), την έχω για'μένα κ κανένα φίλο, είχα βρει οδηγό μέσα από το xda κ έβγαλα άκρη αλλά με τα θέματα και τα πειράγματα του καθενός στα .xml αρχεία κ μέχρι να καταλάβω τι παίζει ειδικά με smali πραγματικά είδα κ έπαθα! Όπως κ να'χει με πέτυχες με τρελή όρεξη για μάθηση οπότε σ'ευχαριστώ :D Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Κατεβάζεις τον stock kernel και τον περνάς με Odin. Αλλά θα χάσεις το recovery mode και δεν αξίζει τον κόπο. Λειτουργίες VS Εμφάνιση, σημειώσατε 1 :D Στράτο δουλεύω απ τις 6 και όπως καταλαβαίνεις για να μην κοιμηθώ έχω διαβάσει σχεδόν όλο το φόρουμ.. Και διαβάζω τώρα στο θέμα του usb jig ότι με αυτό αφαιρώ το θαυμαστικό και δεν χάνω και το recovery mode. Καταλαβά καλά? Και αν ναι γιατί μου το κρυψες? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Στράτο δουλεύω απ τις 6 και όπως καταλαβαίνεις για να μην κοιμηθώ έχω διαβάσει σχεδόν όλο το φόρουμ.. Και διαβάζω τώρα στο θέμα του usb jig ότι με αυτό αφαιρώ το θαυμαστικό και δεν χάνω και το recovery mode. Καταλαβά καλά? Και αν ναι γιατί μου το κρυψες? :p Ε καλά...Ολάκερο θέμα έχει το jig. Μόνο κρυμμένο δεν είναι :D Διάβασε καλά το θέμα και το πως γίνεται. Αν δε θες να αγοράσεις, γράψε εκεί την περιοχή σου και όλο και κάποιος θα προσφερθεί να σε βοηθήσει :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Πλάκα έκανα :p Θα πάρω ένα να υπάρχει, 2e που κοστίζει δεν είναι κάτι τραγικό. Απλά κλείνω το κινητό, βάζω το jig για 5 sec, βγάζω το jig και κλείνω το τηλέφωνο. Και έχω αφαιρέσει το θαυμαστικό και έχω μηδενίσει και το μετρητή σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Παιδια μπορει κανεις να με βοηθησει βημα προς βημα να αλλαξω το dpi σε resurrection rom? :lol: ακολουθαω τις οδηγιες αλλα στο ρεσταρτ κολλαει το κινητω σε bootscreen και δεν το κουναει με τπτ απο κει οτι και να κανω :O οποτε λογικα κατι λαθος κανω ... :lol: Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Και εγώ έχω πρόβλημα με την ωμέγα ν3 το κινητό λαγγαρει και δεν είναι καθολού smooth στην πλοήγηση ακόμα και στις ταπετσαρίες στην επιφάνεια εργασίας. ποια άλλη ics μου προτείνεται να περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts