harmteo Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Οι custom ROM το διορθώνουν αυτό. Υπάρχει και ειδική ρύθμιση στο jkay deluxe settings. γενικα δεν θελω να περασω custom. μπορω να κανω κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 γενικα δεν θελω να περασω custom. μπορω να κανω κατι αλλο? δυστυχως χωρις root δεν μπορεις να κανεις και πολλα σ'αυτο το θεμα. αν νομιζεις οτι η αποκριση του button ειναι παρα πολυ αργη μπορεις να το πας σε κανα service να το δουν Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 γενικα δεν θελω να περασω custom. μπορω να κανω κατι αλλο? Όχι,αποτι ξέρω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nodirem Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Οι custom ROM το διορθώνουν αυτό. Υπάρχει και ειδική ρύθμιση στο jkay deluxe settings. Μπορείς φίλε να πεις ποιά έιναι αυτή η ρύθμιση; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Μπορείς φίλε να πεις ποιά έιναι αυτή η ρύθμιση; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Απενεργοποίησε το διπλό tap του home button Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Υπαρχει καποιος τροπος να φτιαξουμε μια απλη εφαρμογη με ενα αρχειο .xls? Δηλαδη αν αρχειο excel να ανοιγει με δικη του εφαρμογη χωρις office app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Υπαρχει καποιος τροπος να φτιαξουμε μια απλη εφαρμογη με ενα αρχειο .xls? Δηλαδη αν αρχειο excel να ανοιγει με δικη του εφαρμογη χωρις office app. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.. να παρεις ενα αρχειο xls και να το κανεις με καποιο τροπο να ανοιγει με αλλη εφαρμογη? η να φτιαξεις μια εφαρμογη μονος σου που να ανοιγει τα xls? η μηπως να βαλεις μεσα στην εφαρμογη που θα φτιαξεις το xls και οταν ανοιγεις την εφαρμογη να σου ανοιγει και το αρχειο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.. να παρεις ενα αρχειο xls και να το κανεις με καποιο τροπο να ανοιγει με αλλη εφαρμογη? η να φτιαξεις μια εφαρμογη μονος σου που να ανοιγει τα xls? η μηπως να βαλεις μεσα στην εφαρμογη που θα φτιαξεις το xls και οταν ανοιγεις την εφαρμογη να σου ανοιγει και το αρχειο? Nα φτιαξω μια εφαρμογη που οταν ανοιγει να μου βγαζει ενα και μονο xls αρχειο που θα ορισω εγω. Νομιζω υπαρχει κατι παραπλησιο για web sites. Καποιο app maker δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Nα φτιαξω μια εφαρμογη που οταν ανοιγει να μου βγαζει ενα και μονο xls αρχειο που θα ορισω εγω. Νομιζω υπαρχει κατι παραπλησιο για web sites. Καποιο app maker δηλαδη. καταλαβα, φανταζομαι οτι δεν ειναι κατι δυσκολο αλλα εγω δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις να σε καθοδηγησω.. ψαξε λιγο στο google για app maker android.. ειδα καποια προγραμματακια, μπορει να βοηθησουν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmteo Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Μπορείς φίλε να πεις ποιά έιναι αυτή η ρύθμιση; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk απο τι διαβασα και σε ξενα forum to το προβλημα του power button το εχουν πολλοι. δεν γινεται να πατας το κουμπι και να περιμενεις 1.5-2 δευτερολεπτα να εμφανιστει η lockscreen. οπως επισης και μεσα στο μενου ειναι καπως αργη η αποκριση του. αλλοι γραφουν οτι φταιει γιατι ο επεξεργαστης "πεφτει" στα 200mhz οταν "κοιμαται" αλλα δεν ειναι αυτο το δοκιμασα. το μονο που παρατηρησα ειναι οτι οταν φορτιζω τη συσκευη τοτε αναβει αμεσα χωρις καμμια καθυστερηση. ισως μπορουσαμε να σκεφτουμε κατι πανω σαυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 απο τι διαβασα και σε ξενα forum to το προβλημα του power button το εχουν πολλοι. δεν γινεται να πατας το κουμπι και να περιμενεις 1.5-2 δευτερολεπτα να εμφανιστει η lockscreen. οπως επισης και μεσα στο μενου ειναι καπως αργη η αποκριση του. αλλοι γραφουν οτι φταιει γιατι ο επεξεργαστης "πεφτει" στα 200mhz οταν "κοιμαται" αλλα δεν ειναι αυτο το δοκιμασα. το μονο που παρατηρησα ειναι οτι οταν φορτιζω τη συσκευη τοτε αναβει αμεσα χωρις καμμια καθυστερηση. ισως μπορουσαμε να σκεφτουμε κατι πανω σαυτο. Οταν το κινητό φορτίζει δεν μπαίνει σε wakelock γι'αυτό "ξυπνάει" άμεσα και χωρίς lag. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmteo Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Οταν το κινητό φορτίζει δεν μπαίνει σε wakelock γι'αυτό "ξυπνάει" άμεσα και χωρίς lag. υπαρχει μια εφαρμογη wakelock power manager στο μαρκετ η οποια κραταει ενεργο τον επεξεργαστη και το powerbutton δουλευει κομπλε αλλα η μπαταρια τελειωνει μεχρι να πεις μπαταρια! εσυ εχεις τετοιο προβλημα στο κινητο σου? να αλλαξουμε καπως τις ρυθμισεις του κινητου με root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Παντως, με ελαχιστη εως μηδαμινη χρηση συγκεκριμενα, 3-4 λεπτα κλησεις και 3 μηνυματα απο τις 8-1 (σημερα) απο 100% μου πηγε στο 92%.. επισης, στο σχεδιαγραμμα της μπαταριας η γραμμυλα που δειχνει awake ειναι ολοκληρη μπλε! ισως για αυτο με το που παταω το power button ανοιγει η οθονη ακαριαια! :lol::lol: ειναι φυσιολογικο 5ωρες--->8%? δεν μπορω να απαντησω.. παντα ετσι ηταν με οποια ρομ και αν εχω δοκιμασει στους 9 μηνες που το εχω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmteo Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 υπαρχει μια εφαρμογη wakelock power manager στο μαρκετ η οποια κραταει ενεργο τον επεξεργαστη και το powerbutton δουλευει κομπλε αλλα η μπαταρια τελειωνει μεχρι να πεις μπαταρια! εσυ εχεις τετοιο προβλημα στο κινητο σου? να αλλαξουμε καπως τις ρυθμισεις του κινητου με root? Απαραδεκτο τετοιο κινητο να περιμενω 2 δευτερα να ανοιξει η οθονη. και το galaxy s που ειχα και το 2 τωρα αν ειναι να εχουν τοσα προβληματα και να περναμε ενα καρο εφαρμογες roms κτλ απλα για να δουλευουν καλα τοτε μου φαινεται κανουμε λαθος επιλογες κινητων! ειναι κανενας που δεν εχει τετοιο προβλημα στο κινητο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) Απαραδεκτο τετοιο κινητο να περιμενω 2 δευτερα να ανοιξει η οθονη. και το galaxy s που ειχα και το 2 τωρα αν ειναι να εχουν τοσα προβληματα και να περναμε ενα καρο εφαρμογες roms κτλ απλα για να δουλευουν καλα τοτε μου φαινεται κανουμε λαθος επιλογες κινητων! ειναι κανενας που δεν εχει τετοιο προβλημα στο κινητο του? ειπα.. εγω δεν εχω, αλλα ειμαι με custom.. απ την πρωτη μερα.. Root δεν γινεσαι για να αποφυγεις προβληματα.. αυτο ειναι που δεν καταλαβαινει ο κοσμος! Root γινεσαι για να χρησιμοποιεις το κινητο σου που πληρωσες πανακριβο στο μεγιστο.. οπως ακριβως θελω να ειμαι administrator στον υπολογιστη μου, και οχι guest με περιορισμενες δυνατοτητες, επειδη θελω να μπορω να παιρναω οτι προγραμμα θελω εγω, επειδη θελω να εχω backup σε περιπτωση που χασω, χαλασει, πεθανει το κινητο μου, επειδη θελω να αλλαζω τα icons,themes, επειδη θελω να εχω τις αναβαθμισεις οταν βγαινουν και οχι οταν αποφασισει η shammy, επειδη θελω να παιζω παιχνιδια, που θεωρητικα δεν προοριζονται για μενα (ενω θα επρεπε), επειδη θελω να απαλαγω απο σαβουρες εφαρμογες που εχει προεγκατεστημενες μεσα και για χιλιους αλλους δυο λογους επιλεγω το root... Kαι οχι δεν το εχω μετανιωσει ουτε στο ελαχιστο για την αγορα του, ουτε πριν 9 μηνες ουτε σημερα, αφου ακομη και σημερα παλι το ιδιο θα ξαναεπερνα... Φιλικα παντα ε? δεν εχω κατι μαζι σου! σορρυ αν γραφω με εντονο τονο! Edited February 14, 2012 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmteo Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 ειπα.. εγω δεν εχω, αλλα ειμαι με custom.. απ την πρωτη μερα.. Root δεν γινεσαι για να αποφυγεις προβληματα.. αυτο ειναι που δεν καταλαβαινει ο κοσμος! Root γινεσαι για να χρησιμοποιεις το κινητο σου που πληρωσες πανακριβο στο μεγιστο.. οπως ακριβως θελω να ειμαι administrator στον υπολογιστη μου, και οχι guest με περιορισμενες δυνατοτητες, επειδη θελω να μπορω να παιρναω οτι προγραμμα θελω εγω, επειδη θελω να εχω backup σε περιπτωση που χασω, χαλασει, πεθανει το κινητο μου, επειδη θελω να αλλαζω το φοντο, επειδη θελω να απαλαγω απο σαβουρες εφαρμογες που εχει προεγκατεστημενες μεσα και για χιλιους αλλους δυο λογους επιλεγω το root... Kαι οχι δεν το εχω μετανιωσει ουτε στο ελαχιστο για την αγορα του, ουτε πριν 9 μηνες ουτε σημερα, αφου ακομη και σημερα παλι το ιδιο θα ξαναεπερνα... Φιλικα παντα ε? δεν εχω κατι μαζι σου! σορρυ αν γραφω με εντονο τονο! αυτο προσπαθω να φτιαξω. το οτι εχεις custom σημαινει οτι αυτος που την εφτιαξε διορθωσε το προβλημα της lockscreen . μιας που ειμαι root πως γινεται να πειραξω καποια επιλογη της lockscreen για να μην εχω προβλημα και χωρις να περασω custom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) αυτο προσπαθω να φτιαξω. το οτι εχεις custom σημαινει οτι αυτος που την εφτιαξε διορθωσε το προβλημα της lockscreen . μιας που ειμαι root πως γινεται να πειραξω καποια επιλογη της lockscreen για να μην εχω προβλημα και χωρις να περασω custom? Σε αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω δεν ειχα ουτε θα εχω ποτε την μαμα rom! μηπως εχεις βαλει καποια εφαρμογη και στο κανει αυτο? δεν δοκιμαζεις να παρεις ενα backup με titanium η με backup pro, και να κανεις επαναφορα? το ειχες απ την αρχη αυτο το προβλημα? δουλεψε το λιγο χωρις εφαρμογες να δεις αν δουλευει σωστα.. edit: http://checkrom.com/threads/samsung-galaxy-s-ii-wake-up-lag.280/ λεει οτι με αλλαγη kernel εφτιαξε. Edited February 14, 2012 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Το δικό μου με μαμά rom δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_63 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Γειά σας και από εμένα.Ευτυχής κάτοχος εδώ και 4 μέρες του S2 απο Amazon.Επειδή το gps κλείδωνε πολυ αργα με Navigon και iGo,(εως καθόλου αν είμαι εν κινήσει) και επειδή στο πρόβλημα αυτο που φαίνεται απ' όσο διαβασα ειναι προβλημα για πολλούς οι καλές λύσεις απαιτουν apps που δουλεύουν σε rooted συσκευές, αποπειράθηκα να μπω στη διαδικασία κι εγω.Μόνο που τα χαραχτηριστικά του τηλεφώνου δεν υπάρχουν στις λίστες των xda Εκδοση Android: 2.3.6 Βασικο Φασμα: Ι9100GXXKL4 Kernel :2.6.35.7 root@DELL128 2 Αρ Κατασκευής GINGERBREAD.XXXKL5 Αναρωτιέμαι αν κανείς απο εσας γνωρίζει αν μπορει να γίνει rooted αυτή η έκδοση.Κάθε βοήθεια δεκτή, Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Γειά σας και από εμένα.Ευτυχής κάτοχος εδώ και 4 μέρες του S2 απο Amazon.Επειδή το gps κλείδωνε πολυ αργα με Navigon και iGo,(εως καθόλου αν είμαι εν κινήσει) και επειδή στο πρόβλημα αυτο που φαίνεται απ' όσο διαβασα ειναι προβλημα για πολλούς οι καλές λύσεις απαιτουν apps που δουλεύουν σε rooted συσκευές, αποπειράθηκα να μπω στη διαδικασία κι εγω.Μόνο που τα χαραχτηριστικά του τηλεφώνου δεν υπάρχουν στις λίστες των xda Εκδοση Android: 2.3.6 Βασικο Φασμα: Ι9100GXXKL4 Kernel :2.6.35.7 root@DELL128 2 Αρ Κατασκευής GINGERBREAD.XXXKL5 Αναρωτιέμαι αν κανείς απο εσας γνωρίζει αν μπορει να γίνει rooted αυτή η έκδοση.Κάθε βοήθεια δεκτή, Ευχαριστώ... Δοκίμασες πρώτα να δεις πως κλειδώνει με ανοικτά data; Το ρουτ βέβαια προτείνεται ανεπιφύλακτα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Παιδια επειδη εχω καιρο να μπω στο thread μη με δειρετε αν εχει ηδη γινει συζητηση επι του θεματος... Εχει παρατηρησει κανεις με τους τελευταιους siyah καποιο θεμα με την φορτιση της μπαταριας. Εμενα κανει κανα 4ωρο + για φορτιση (και με ανοιχτη συσκευη κιολας). Ακομα και μετα απο wipes και νεο flash-αρισμα της chekrom πααλι τα ιδια...Εσας σε ποση ωρα γινεται η φορτιση; Οχι τιποτα αλλο αλλα μηπως ειναι και ιδεα μου και τρελενομαι αδικα. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Παιδια επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με το θεμα των κερνελ,εχετε να προτεινετε κανενα καλο καινουργιο που να συνδιαζει μπαταρια και ταχυτητα?με ενδιαφερει κυριος η ταχυτητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Παιδια επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με το θεμα των κερνελ,εχετε να προτεινετε κανενα καλο καινουργιο που να συνδιαζει μπαταρια και ταχυτητα?με ενδιαφερει κυριος η ταχυτητα Κοιτα για ταχυτητα μπορω να σου πω οτι ο siyah 2.6.12 ειναι αψογος (governor ondemand)... Στο λεω επειδη παιζω πολλα παιχνιδια και δεν εχω το παραμικρο κολλημα. Η μπαταρια ειναι απολυτως ικανοποιητικη αφου με μετρια + χρηση εχω μιαμιση μερα και κατι παραπανω. Βεβαια δεν ξερω τι παιζει με την ερωτηση που εκανα στο προηγουμενο ποστ μου με την φορτιση..αν φυσικα εχει σχεση ο κερνελ με αυτο. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Παιδια επειδη εχω καιρο να μπω στο thread μη με δειρετε αν εχει ηδη γινει συζητηση επι του θεματος... Εχει παρατηρησει κανεις με τους τελευταιους siyah καποιο θεμα με την φορτιση της μπαταριας. Εμενα κανει κανα 4ωρο + για φορτιση (και με ανοιχτη συσκευη κιολας). Ακομα και μετα απο wipes και νεο flash-αρισμα της chekrom πααλι τα ιδια...Εσας σε ποση ωρα γινεται η φορτιση; Οχι τιποτα αλλο αλλα μηπως ειναι και ιδεα μου και τρελενομαι αδικα. πριν παω σε ics, με chεckrom κ τουρκο δεν ειχα τετοιο προβλημα.. ηθελε κανονικα ενα 3ωρο περιπου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgi_ Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 θελω να μου πειτε καποιο προγραμμα για φουλ back up αν υπαρχει! δλδ ν μου ξαναπερναει ολα τα προγραμματα που εχω ηχους σε καθε επαφη φοντο, εικονες κτπλ! υπαρχει κατι τετοιο η ζηταω πολλΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts