Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι δεν μου εβγαλε τετοιο εικονιδιο , με αυτο εδω εκανα ρουτ GT-I9100_COS_I9100BOKG2_I9100BOKG1_I9100COSKF1 ,εχω android version 2.3.3

εχει πολλες 2.3.3 εσυ με ποια εισαι?

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Gingerbread.BOKG2

Baseband BOKG1

Kernel 2.6.35.7-I9100BOKG2-CL255512 root@DELL104#2

ωραια τα σωστα φλασαρες...σου εβγαλε εικονιδιο superuser?

δεν μπορω να σκεφτω τι μπορει να φτεει...ισως να μην εκατσε καλα...

ξαναδοκιμασε να τον φλασαρεις...

Sent from my iphone4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ωραια τα σωστα φλασαρες...σου εβγαλε εικονιδιο superuser?

δεν μπορω να σκεφτω τι μπορει να φτεει...ισως να μην εκατσε καλα...

ξαναδοκιμασε να τον φλασαρεις...

Sent from my iphone4

Mπα τιποτα απο αυτα δεν μου εβγαλε , να το ξαναφλασαρω απο πανω με τον ιδιο τροπο?

I'm not driving fast...just flying slow

Mπα τιποτα απο αυτα δεν μου εβγαλε , να το ξαναφλασαρω απο πανω με τον ιδιο τροπο?

ναι και μετα το root θα πρεπει να εχεις κιτρινο θαυμαστικο και τα δυο εικονιδια που σου ειπα πριν...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ναι και μετα το root θα πρεπει να εχεις κιτρινο θαυμαστικο και τα δυο εικονιδια που σου ειπα πριν...

Sent from my iphone 4

Λοιπον παταω volume down ,home , power button και μου βγαζει Warning a custom os can cause critical problems in phone and installed apps, volume up continue, volume down restart και απο κατω εχει ενα κιτρινο θαυμαστικο ,προχωραω ?

Λοιπον παταω volume down ,home , power button και μου βγαζει Warning a custom os can cause critical problems in phone and installed apps, volume up continue, volume down restart και απο κατω εχει ενα κιτρινο θαυμαστικο ,προχωραω ?

ναι....απλα πριν ξεκινησεις τη διαδικασια βεβαιωσου οτι στο pc δεν τρεχει το kies απο πισω...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ναι....απλα πριν ξεκινησεις τη διαδικασια βεβαιωσου οτι στο pc δεν τρεχει το kies απο πισω...

Sent from my iphone 4

Τιποτα τα ιδια δεν μου εβγαλε κανενα θαυμαστικο και δειχνει οτι το εχει κανει σωστα, εχω αρχισει τα μπινελικια, και δεν εχω διαβασει να εχει και αλλος τιποτα παρομοιο

Τιποτα τα ιδια δεν μου εβγαλε κανενα θαυμαστικο και δειχνει οτι το εχει κανει σωστα, εχω αρχισει τα μπινελικια, και δεν εχω διαβασει να εχει και αλλος τιποτα παρομοιο

κατι κανεις λαθος...τσεκαρες αυτο που σε ειπα με το kies?

το odin σου αναγνωριζει τη συσκευη?

ανοιξε το task manager του pc και κλεισε οτι εχει σχεση με το kies...

μετα ξεκινα τη διαδιακασια και κανε βημα βημα οτι λεει ο οδηγος του saliez

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

κατι κανεις λαθος...τσεκαρες αυτο που σε ειπα με το kies?

ανοιξε το task manager του pc και κλεισε οτι εχει σχεση με το kies...

μετα ξεκινα τη διαδιακασια και κανε βημα βημα οτι λεει ο οδηγος του saliez

Sent from my iphone 4

Αμ το εκανα ετσι ακριβως και εκλεισα οτι εχει σχεση με το kies,μηπως να το κανω ρουτ με insecure kernel ,(πρωτος τροπος)?

Edited by Yiorgos

Ρε παιδια μπορει να ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα εχω προβλημα....μολις τωρα πηγα να κανω root το κινιτο απο τον οδηγο και στην διαδικασια του odin μου γραφει αυτα :<ID:0/004> Added!!

<ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4)..

<ID:0/004> File analysis..

<ID:0/004> SetupConnection..

<ID:0/004> Initialzation..

<ID:0/004> Get PIT for mapping..

<ID:0/004> Firmware update start..

<ID:0/004> zImage

<ID:0/004> NAND Write Start!!

<ID:0/004> RQT_CLOSE !!

<ID:0/004> RES OK !!

<ID:0/004> Completed..

<OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)

<ID:0/004> Removed!!

και το κινιτο κολαει στο login screen με το κιτρινο θαυμαστικο απο κατω και δεν κανει τπτ αλλο...

ξερει κανεις τι πρεπει να κανω...εχω φρικαρει !

Αμ το εκανα ετσι ακριβως και εκλεισα οτι εχει σχεση με το kies,μηπως να το κανω ρουτ με insecure kernel ,(πρωτος τροπος)?

τι να πω φιλε δεν μπορω να σκεφτω τι μπορει να φτεει...

αν θες δοκιμασε και με τον πρωτο τροπο η φαλασαρε με odin καποιον custom κερνελ πχ τον siyah του pan24

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

τι να πω φιλε δεν μπορω να σκεφτω τι μπορει να φτεει...

αν θες δοκιμασε και με τον πρωτο τροπο η φαλασαρε με odin καποιον custom κερνελ πχ τον siyah του pan24

Sent from my iphone 4

Θα δοκιμασω με τον πρωτο,siyah δεν μπορω γιατι εχω 2.3.3 :(:(:(:(

Θα δοκιμασω με τον πρωτο,siyah δεν μπορω γιατι εχω 2.3.3 :(:(:(:(

δοκιμασε αλλα για να περασεις custom rom χρειαζεσαι cwm(cf kernel)

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

δοκιμασε αλλα για να περασεις custom rom χρειαζεσαι cwm(cf kernel)

Sent from my iphone 4

ε μα γι αυτο μου την εχει βαρεσει ,:angry::angry::angry::angry: αμα εχει κανεις αλλος καμια ιδεα προταση ας την ριξει στο τραπεζι ,ευχαριστω parafron4

ε μα γι αυτο μου την εχει βαρεσει ,:angry::angry::angry::angry: αμα εχει κανεις αλλος καμια ιδεα προταση ας την ριξει στο τραπεζι ,ευχαριστω parafron4

δεν μου λες οταν τελειωνει η διαδικασια το odin σου γραφει με πρασινα γραμματα PASS?

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

δεν μου λες οταν τελειωνει η διαδικασια το odin σου γραφει με πρασινα γραμματα PASS?

Sent from my iphone 4

Κανονικα !!

Κανονικα !!

ειλικρινα πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.....εγω στη θεση σου θα αλλαζα rom πχ θα εβαζα την τελευτεα ΚJ3 και μετα θα δοκιμαζα cfroot...

ετσι κ αλλιως custom θα περασεις μετα...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ειλικρινα πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.....εγω στη θεση σου θα αλλαζα rom πχ θα εβαζα την τελευτεα ΚJ3 και μετα θα δοκιμαζα cfroot...

ετσι κ αλλιως custom θα περασεις μετα...

Sent from my iphone 4

Για να περασω αλλη ρομ επανω δεν πρεπει να ειναι rooted τωρα εγω δεν καταλαβαινω ειναι ρουτ η οχι?Πως θα περασω την ΚJ3 ?

Πάντα γελάω με τα ποστ σου φίλε Γιώργο! Το "δεν τα πολυγουστάρω" πήγαινε στα μηλο-κατασκευάσματα, κυρίως για την λογική της εταιρίας, όχι τιποτ'άλλο. Και ναι υπαρχει το μηλόφωνο αφου ο καλός μου το προτιμά...

Στο θέμα μας, ολα οκ με το ρουτ, το μόνο που παρατήρησα είναι ότι μετα την ΚJ2 που πέρασα κάθε φορά που κάνω reboot μου ανακατεύει φακέλους-εικονίδια στις εφαρμογές. Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ελπίζω να φτιάξει.

Εσυ γελας με τα -posts- μου.....!!!! Aλλα ειναι καποιοι εδω μεσα,που μολις βλεπουν το < Σεντονι > μου μπροστα τους....!!!

ΤΣΑΤΑΛΙΑΑΑΑΑ...!!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ...!!!!! {αλλα ακομα και αυτοι,τα διαβαζουν... Ενα περιεργο πραμα..:confused:}

Το κακο για μ'ενα ειναι οτι ο < Καλος σου >....!!!! Δεν προτιμα μονο τα Μηλοφωνα....:lol: Προτιμα και Εσενα...!!!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο <ΚΑΛΟΣ>......:confused:

> Κρατα ρεεε Πασακααα μου το Μηλοφωνο....:lol: Και ασε κατι και για εμας,που τα παταμε Τσαμπα τα πληκτρα....:rotfl:

Στο το θεμα μας τωρα...!!!. Θα σου ελεγα να κανεις ενα "delete data" απο "Τitanium backup" του "Launcher" που χρησιμοποιεις....!!!!

Και να αποφευγεις σε αυτες τις περιπτωσεις {γενικα στο μελλον},το "ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ"....!!!!!

Οχι πως με αυτο που λες, δεν θα φτιαξει....!!! θα φτιαξει....!!! Αλλα θα σου "διαγραψει" και οτι εχεις κανει,μεχρι εκεινη την στιγμη στην συσκευουλα.....!!!

Βλεπω τα "Νευρα" σου να αυξανονται μετα.... Και ο < ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ > να την πληρωνει....:lol:

Να του πεις ομως...!!!

Οτι εχω και εναν πολυ καλο φιλο μεσα στο "ΑΞΕΠΕΡΑΤΣΤΟ""myphone - forum"....!!! Που με πολυ "Αγαπη" και "Θαυμασμο" προς το Προσωπο μου,με βοηθαει να κανω το σωστοτερο με την Συσκευη μου...!!!

Και σκεφτηκα να του προτεινω να παμε για εναν καφε,να τα πουμε απο κοντα...!!!!

Τοτε εκτος οτι θα τον "Καθησυχασεις & Ηρεμησεις" παραααα πολυυυυ... Ειδικα αν εχει το "Μηλοφωνοοοο" στα χερια του....

ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ....!!!! ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ....!!! :lol::p

Απλα μην ξεχασεις να σκυψεις,μολις τελειωσεις την προταση σου....!!!!

Edited by gorgiosalon

Για να περασω αλλη ρομ επανω δεν πρεπει να ειναι rooted τωρα εγω δεν καταλαβαινω ειναι ρουτ η οχι?Πως θα περασω την ΚJ3 ?

θα περασεις επισημη ρομ με odin...οχι δεν χρειαζεται να εισαι ροοτ...για τον τροπο τσεκαρε τον οδηγο...

ρωτα και τον γιωργο απο πανω(@gorgiosalon) μηπως κ εχει καμια αλλη ιδεα

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ας ελπισουμε καποιος απο τους Ασσους :happy::happy: εδω να μπορεσει να μου δωσει καποια απαντηση μπας και το λυσουμε :(

ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ....!!!! ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ....!!! :lol::p

Απλα μην ξεχασεις να σκυψεις,μολις τελειωσεις την προταση σου....!!!!

:lol::lol::lol::D

Γιωργο τι θα γινει με εκεινο το pm για δοκιμες και πειραματα?? Θα κανουμε τιποτα η τσαμπα περιμενω??

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ας ελπισουμε καποιος απο τους Ασσους :happy::happy: εδω να μπορεσει να μου δωσει καποια απαντηση μπας και το λυσουμε :(

Δοκιμασε να κανεις επανακινηση σε συσκευη και πισι

Μετα ξαναφλασαρε σε αλλη θυρα usb με οντιν

Λογικα θα ανοιξει

Εγω στη θεση σου θα περναγα την επισημη ρομ της οποιας βαση ειναι η custom που θες να βαλεις και μετα ρουτ με cf πριν την custom

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Παιχταρα μου διαβασε εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317121&page=79

τα ποστ 1182 και 1183

και μετα δοκιμασε να κανεις root την 2.3.4 XWKI4..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)