galanakop Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Την έβαλα ήδη πάνω από την omega με cache και dalvic wipe και έκατσε μια χαρά.Φαίνεται εξαιρετική για αρχή. τι τρελα που τιν εχεις αγορινα μου...Γραψε εντυπωσεις ετσι για να μας φτιάξεις...ελληνικα υποστηριζει κανονικά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Την έβαλα ήδη πάνω από την omega με cache και dalvic wipe και έκατσε μια χαρά.Φαίνεται εξαιρετική για αρχή.Τελικα κυκλοφορουν και samsung και στην τουρκια;:lol:Πολυ μπροστα τους βλεπω με kernel-rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 ας του πει καποιος αν μπορει να ανεβασει μονο το θεμα για να το τσιμπησουμε... αν και δεν ξερω αν θα κουμπωσει καλα επειδη ειναι βασισμενο στη kj3 Sent from my iphone 4 του εστειλα μην αλλα δεν απαντησε... Ασ στειλουμε κανα δυο τρεις μαζι μπας και ξυπνησει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 τι τρελα που τιν εχεις αγορινα μου...Γραψε εντυπωσεις ετσι για να μας φτιάξεις...ελληνικα υποστηριζει κανονικά... Κανονικότατα.quadrant 4600 με siya Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 του εστειλα μην αλλα δεν απαντησε... Ασ στειλουμε κανα δυο τρεις μαζι μπας και ξυπνησει... Αν θυμαμαι καλα απο το sgs1 οταν περναγα θεμα αλλης ρομ τραβαγα απο αυτην που ηθελα το frameworks ολααα και το systemui και τα πεταγα στο system app Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Εδω ο καινουριος abyss plus 20 http://www.multiupload.com/DIFTIX0LWK Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Αυτην την δοκιμασε κανεις...Φαινεται πολύ μα πολυ ωραια... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1347711 Αν και ειναι εκ τουρκιας δεν ξερω αν υποστηρίζει τα ελληνικα... Δε βλέπω λόγο να φύγω από την OMEGA. Όμως πράγματι δείχνει πάρα πολύ ωραίο το θέμα της!! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Παιδια εχω βαλει κι εγω την Omega 5.1. Ο Κernel της δεν υποστηριζει Overclock απο ο,τι διαπιστωσα μετα την εγκατασταση του Setcpu. Αυτη την εποχη ποιος ειναι ο κατα γενικη ομολογια καλυτερος? (να υποστηριζει o/c) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Δε βλέπω λόγο να φύγω από την OMEGA. Όμως πράγματι δείχνει πάρα πολύ ωραίο το θέμα της!! Δεν είναι και αμάρτημα να δοκιμάζουμε που και που και καμιά άλλη ρομ.Ενημερώνουμε και το Γιάννη τι κυκλοφορεί στην αγορά.Το θέμα της όντως φυσάει παρεμπιπτόντως. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Δεν είναι και αμάρτημα να δοκιμάζουμε που και που και καμιά άλλη ρομ.Ενημερώνουμε και το Γιάννη τι κυκλοφορεί στην αγορά.Το θέμα της όντως φυσάει παρεμπιπτόντως. Για πες nnik 1969 τι βλεπεις με τον τουρκαλα..... πως παει απο μπαταρια.... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Για πες nnik 1969 τι βλεπεις με τον τουρκαλα..... πως παει απο μπαταρια.... Σε 8 ώρες με κλειστά wifi κ.λ.π.) έχασε ισχύ μπαταρίας 10% Την δοκίμασα , καλό το θέμα , και γύρισα στην omega Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Για πες nnik 1969 τι βλεπεις με τον τουρκαλα..... πως παει απο μπαταρια.... Την έχω τσακίσει και δεν μπορώ να σου πω.Είναι και άλλος kernel.Αν μπορούσαμε να βάλουμε το θέμα στην ωμέγα θα ήταν τέλεια. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Την έχω τσακίσει και δεν μπορώ να σου πω.Είναι και άλλος kernel.Αν μπορούσαμε να βάλουμε το θέμα στην ωμέγα θα ήταν τέλεια. Αν ο Dev του βγαλει ξεχωριστα το θεμα αυτο οπως εχει κανει ο criscelo τοτε θα μπαινει στην Omega (ή αν δεν μπαινει μπορω να το κανω Port) αλλιως αν το αφησει μονο μεσα στην ρομ δεν μπορουμε να το παρουμε. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Παιδιά καλημέρα Απέκτησα πριν λίγο καιρό έναν imap λογαριασμό email. Τον σετάρω στην email εφαρμογή και όλα δουλεύουν κανονικά (inbox folders κτλ).Όταν πάω να γράψω ένα mail με αφήνει να βάλω κανονικά τους παραλήπτες και το θέμα του mail αλλά με το που πάω να γράψω το κείμενο του mail κολάει το σύμπαν με αποτέλεμσα ή να μου βγάζει FC ή να πρέπει να σκοτώσω την εφαροφή. Είμαι με omega 5.1 και το ίδιο πρόβλημα το είχα τόσο με την rom του Leo όσο και με την Checkrom. Καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?????? Παράθεση Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Παιδιά καλημέρα Απέκτησα πριν λίγο καιρό έναν imap λογαριασμό email. Τον σετάρω στην email εφαρμογή και όλα δουλεύουν κανονικά (inbox folders κτλ).Όταν πάω να γράψω ένα mail με αφήνει να βάλω κανονικά τους παραλήπτες και το θέμα του mail αλλά με το που πάω να γράψω το κείμενο του mail κολάει το σύμπαν με αποτέλεμσα ή να μου βγάζει FC ή να πρέπει να σκοτώσω την εφαροφή. Είμαι με omega 5.1 και το ίδιο πρόβλημα το είχα τόσο με την rom του Leo όσο και με την Checkrom. Καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?????? Δοκιμασε να αλλαξεις πληκτρολογιο. Μου ειχε τυχει κι εμενα παλιοτερα και νομιζω πως εφταιγε αυτο. Νομιζω :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Δοκιμασε να αλλαξεις πληκτρολογιο. Μου ειχε τυχει κι εμενα παλιοτερα και νομιζω πως εφταιγε αυτο. Νομιζω :) Επιτέλους!!! Να σαι καλά φίλε μου!! Αν και με έχει βολέψει απίστευτα το htc_ime_mod....τι να κάνουμε...θα γράφουμε τα email με το swype.. :) Παράθεση Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygtc Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 παιδια να ρωτησω πως μπορουμε να παιξουμε terga παιχνιδια στο gs2? συγκεκριμενα για το galaxy onfire 2 καπου ειδα οτι πρεπει να ειναι εγκατεστημενο το chainfire 3d αλλα απο εκει και περα δεν εβγαλα καποια ακρη. οποιος ξερει ας πει plz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 παιδια να ρωτησω πως μπορουμε να παιξουμε terga παιχνιδια στο gs2? συγκεκριμενα για το galaxy onfire 2 καπου ειδα οτι πρεπει να ειναι εγκατεστημενο το chainfire 3d αλλα απο εκει και περα δεν εβγαλα καποια ακρη. οποιος ξερει ας πει plz Κοιτα εδω στο ποστ 948 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317122&page=64 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Επανερχομαι στην εφαρμογη Lg Camera. Διαπιστωνω μετα απο πολλες δοκιμες οτι αξιζει παρα τις οποιες ατελειες οπως ο μεγαλυτερος χρονος αποθηκευσης κλπ. Ενδεικνυται για φωτο και βιντεο που θελουμε καλυτερη ποιοτητα. Τουλαχιστον εγω ετσι την χρησιμοποιω. Για γρηγορες και προχειρες φωτο & βιντεο η official. Για κατι που θελω να το κρατησω Lg Camera. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Αν εχεις υπομονη μπορεις να κανεις extract οτι icons θες απο τα .apk της rom του τουρκου κ να τα ενσωματωσεις σε οποια μελλοντικη rom περασεις, ειτε custom ειτε official στα αναλογα .apk. Εγω ετσι δουλευω γιατι οσο τελειο κ να ειναι καποιο θεμα σιγουρα καποια εικονιδια θα τα προτιμησω απο διαφορετικο θεμα κ παει λεγοντας :-P Πχ. Το λιγο απ'ολα που εχω τωρα (Blackblue Omega, Bluemonkey GcRevo, Τουρκος κτλ) :-P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Επανερχομαι στην εφαρμογη Lg Camera. Διαπιστωνω μετα απο πολλες δοκιμες οτι αξιζει παρα τις οποιες ατελειες οπως ο μεγαλυτερος χρονος αποθηκευσης κλπ. Ενδεικνυται για φωτο και βιντεο που θελουμε καλυτερη ποιοτητα. Τουλαχιστον εγω ετσι την χρησιμοποιω. Για γρηγορες και προχειρες φωτο & βιντεο η official. Για κατι που θελω να το κρατησω Lg Camera. Που μπορουμε να την βρουμε την lgcamera??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Που μπορουμε να την βρουμε την lgcamera??? Στο market σε free και paid εκδοση. @@sofos_5 εννοεις εικονιδια των προεγκατεστημενων εφαρμογων? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 @@sofos_5 εννοεις εικονιδια των προεγκατεστημενων εφαρμογων? Μιλαω για τα εικονιδια της μπαταριας,wifi,signal, αθορυβο, το quickbar, το φοντο στο quickbar, ακομα κ σε προεγκατεστημενες εφαρμογες ειναι ευκολο να αλλαξεις τα παντα κ να δημιουργησεις κατι για'σενα που να το γουσταρεις προσωπικα φυσικα αλλιως χρειαζεσαι κ την αδεια του καθε dev για να το μοιρασεις :-P Πολυ καλη δουλεια με τη φωτο παρεπιπτοντως, ευχαριστουμε για την ενημερωση ;-) Αν κ η paid εκδοση εμενα συνεχιζει να κλεινει με error.. Ακομα ψαχνω να βρω λυση.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 στην ρομ του τουρκου, δείχνει το MDNIE, και την τεράστια διαφορά. Ξέρει κανείς τι παίζει πάνω σε αυτό το θέμα? Είναι ρύθμιση στην ρομ του? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) παιδιά επειδή έβαλα τη criskelo νομίζω ότι έχει θέμα το gps. άλλες φορές λοκάρει σε καμιά 10 δευτερόλεπτα, αλλά άλλες φορές καθόλου! μήπως έχει πρόβλημα γενικότερα στο θέμα gps η συγκεκριμένη rom? η μήπως φταίει η KI4? θα βάλω την omega 5.1 και sygah kernel να δούμε αν θα δουλέψει καλά το gps Edited November 16, 2011 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts