Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έβαλα ήδη πάνω από την omega με cache και dalvic wipe και έκατσε μια χαρά.Φαίνεται εξαιρετική για αρχή.

τι τρελα που τιν εχεις αγορινα μου...Γραψε εντυπωσεις ετσι για να μας φτιάξεις...ελληνικα υποστηριζει κανονικά...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την έβαλα ήδη πάνω από την omega με cache και dalvic wipe και έκατσε μια χαρά.Φαίνεται εξαιρετική για αρχή.
Τελικα κυκλοφορουν και samsung και στην τουρκια;:lol:Πολυ μπροστα τους βλεπω με kernel-rom

ας του πει καποιος αν μπορει να ανεβασει μονο το θεμα για να το τσιμπησουμε...

αν και δεν ξερω αν θα κουμπωσει καλα επειδη ειναι βασισμενο στη kj3

Sent from my iphone 4

του εστειλα μην αλλα δεν απαντησε...

Ασ στειλουμε κανα δυο τρεις μαζι μπας και ξυπνησει...

τι τρελα που τιν εχεις αγορινα μου...Γραψε εντυπωσεις ετσι για να μας φτιάξεις...ελληνικα υποστηριζει κανονικά...

Κανονικότατα.quadrant 4600 με siya

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

του εστειλα μην αλλα δεν απαντησε...

Ασ στειλουμε κανα δυο τρεις μαζι μπας και ξυπνησει...

Αν θυμαμαι καλα απο το sgs1 οταν περναγα θεμα αλλης ρομ τραβαγα απο αυτην που ηθελα το frameworks ολααα και το systemui και τα πεταγα στο system app

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αυτην την δοκιμασε κανεις...Φαινεται πολύ μα πολυ ωραια...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1347711

Αν και ειναι εκ τουρκιας δεν ξερω αν υποστηρίζει τα ελληνικα...

Δε βλέπω λόγο να φύγω από την OMEGA.

Όμως πράγματι δείχνει πάρα πολύ ωραίο το θέμα της!!

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Παιδια εχω βαλει κι εγω την Omega 5.1. Ο Κernel της δεν υποστηριζει Overclock απο ο,τι διαπιστωσα μετα την εγκατασταση του Setcpu.

Αυτη την εποχη ποιος ειναι ο κατα γενικη ομολογια καλυτερος? (να υποστηριζει o/c)

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Δε βλέπω λόγο να φύγω από την OMEGA.

Όμως πράγματι δείχνει πάρα πολύ ωραίο το θέμα της!!

Δεν είναι και αμάρτημα να δοκιμάζουμε που και που και καμιά άλλη ρομ.Ενημερώνουμε και το Γιάννη τι κυκλοφορεί στην αγορά.Το θέμα της όντως φυσάει παρεμπιπτόντως.

Δεν είναι και αμάρτημα να δοκιμάζουμε που και που και καμιά άλλη ρομ.Ενημερώνουμε και το Γιάννη τι κυκλοφορεί στην αγορά.Το θέμα της όντως φυσάει παρεμπιπτόντως.

Για πες nnik 1969 τι βλεπεις με τον τουρκαλα..... πως παει απο μπαταρια....

Σε 8 ώρες με κλειστά wifi κ.λ.π.) έχασε ισχύ μπαταρίας 10%

Την δοκίμασα , καλό το θέμα , και γύρισα στην omega

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Την έχω τσακίσει και δεν μπορώ να σου πω.Είναι και άλλος kernel.Αν μπορούσαμε να βάλουμε το θέμα στην ωμέγα θα ήταν τέλεια.

Την έχω τσακίσει και δεν μπορώ να σου πω.Είναι και άλλος kernel.Αν μπορούσαμε να βάλουμε το θέμα στην ωμέγα θα ήταν τέλεια.

Αν ο Dev του βγαλει ξεχωριστα το θεμα αυτο οπως εχει κανει ο criscelo τοτε θα μπαινει στην Omega (ή αν δεν μπαινει μπορω να το κανω Port)

αλλιως αν το αφησει μονο μεσα στην ρομ δεν μπορουμε να το παρουμε.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Παιδιά καλημέρα

Απέκτησα πριν λίγο καιρό έναν imap λογαριασμό email. Τον σετάρω στην email εφαρμογή και όλα δουλεύουν κανονικά (inbox folders κτλ).Όταν πάω να γράψω ένα mail με αφήνει να βάλω κανονικά τους παραλήπτες και το θέμα του mail αλλά με το που πάω να γράψω το κείμενο του mail κολάει το σύμπαν με αποτέλεμσα ή να μου βγάζει FC ή να πρέπει να σκοτώσω την εφαροφή. Είμαι με omega 5.1 και το ίδιο πρόβλημα το είχα τόσο με την rom του Leo όσο και με την Checkrom.

Καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει??????

Samsung Galaxy S2

Rom: Omega v23

Παιδιά καλημέρα

Απέκτησα πριν λίγο καιρό έναν imap λογαριασμό email. Τον σετάρω στην email εφαρμογή και όλα δουλεύουν κανονικά (inbox folders κτλ).Όταν πάω να γράψω ένα mail με αφήνει να βάλω κανονικά τους παραλήπτες και το θέμα του mail αλλά με το που πάω να γράψω το κείμενο του mail κολάει το σύμπαν με αποτέλεμσα ή να μου βγάζει FC ή να πρέπει να σκοτώσω την εφαροφή. Είμαι με omega 5.1 και το ίδιο πρόβλημα το είχα τόσο με την rom του Leo όσο και με την Checkrom.

Καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει??????

Δοκιμασε να αλλαξεις πληκτρολογιο. Μου ειχε τυχει κι εμενα παλιοτερα και νομιζω πως εφταιγε αυτο. Νομιζω :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δοκιμασε να αλλαξεις πληκτρολογιο. Μου ειχε τυχει κι εμενα παλιοτερα και νομιζω πως εφταιγε αυτο. Νομιζω :)

Επιτέλους!!! Να σαι καλά φίλε μου!! Αν και με έχει βολέψει απίστευτα το htc_ime_mod....τι να κάνουμε...θα γράφουμε τα email με το swype.. :)

Samsung Galaxy S2

Rom: Omega v23

παιδια να ρωτησω πως μπορουμε να παιξουμε terga παιχνιδια στο gs2? συγκεκριμενα για το galaxy onfire 2 καπου ειδα οτι πρεπει να ειναι εγκατεστημενο το chainfire 3d αλλα απο εκει και περα δεν εβγαλα καποια ακρη. οποιος ξερει ας πει plz

παιδια να ρωτησω πως μπορουμε να παιξουμε terga παιχνιδια στο gs2? συγκεκριμενα για το galaxy onfire 2 καπου ειδα οτι πρεπει να ειναι εγκατεστημενο το chainfire 3d αλλα απο εκει και περα δεν εβγαλα καποια ακρη. οποιος ξερει ας πει plz

Κοιτα εδω στο ποστ 948

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317122&page=64

Επανερχομαι στην εφαρμογη Lg Camera. Διαπιστωνω μετα απο πολλες δοκιμες οτι αξιζει παρα τις οποιες ατελειες οπως ο μεγαλυτερος χρονος αποθηκευσης κλπ.

Ενδεικνυται για φωτο και βιντεο που θελουμε καλυτερη ποιοτητα.

Τουλαχιστον εγω ετσι την χρησιμοποιω. Για γρηγορες και προχειρες φωτο & βιντεο η official. Για κατι που θελω να το κρατησω Lg Camera.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν εχεις υπομονη μπορεις να κανεις extract οτι icons θες απο τα .apk της rom του τουρκου κ να τα ενσωματωσεις σε οποια μελλοντικη rom περασεις, ειτε custom ειτε official στα αναλογα .apk. Εγω ετσι δουλευω γιατι οσο τελειο κ να ειναι καποιο θεμα σιγουρα καποια εικονιδια θα τα προτιμησω απο διαφορετικο θεμα κ παει λεγοντας :-P

Πχ. Το λιγο απ'ολα που εχω τωρα (Blackblue Omega, Bluemonkey GcRevo, Τουρκος κτλ) :-P

Επανερχομαι στην εφαρμογη Lg Camera. Διαπιστωνω μετα απο πολλες δοκιμες οτι αξιζει παρα τις οποιες ατελειες οπως ο μεγαλυτερος χρονος αποθηκευσης κλπ.

Ενδεικνυται για φωτο και βιντεο που θελουμε καλυτερη ποιοτητα.

Τουλαχιστον εγω ετσι την χρησιμοποιω. Για γρηγορες και προχειρες φωτο & βιντεο η official. Για κατι που θελω να το κρατησω Lg Camera.

Που μπορουμε να την βρουμε την lgcamera???

Που μπορουμε να την βρουμε την lgcamera???

Στο market σε free και paid εκδοση.

@@sofos_5

εννοεις εικονιδια των προεγκατεστημενων εφαρμογων?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@@sofos_5

εννοεις εικονιδια των προεγκατεστημενων εφαρμογων?

Μιλαω για τα εικονιδια της μπαταριας,wifi,signal, αθορυβο, το quickbar, το φοντο στο quickbar, ακομα κ σε προεγκατεστημενες εφαρμογες ειναι ευκολο να αλλαξεις τα παντα κ να δημιουργησεις κατι για'σενα που να το γουσταρεις προσωπικα φυσικα αλλιως χρειαζεσαι κ την αδεια του καθε dev για να το μοιρασεις :-P

Πολυ καλη δουλεια με τη φωτο παρεπιπτοντως, ευχαριστουμε για την ενημερωση ;-)

Αν κ η paid εκδοση εμενα συνεχιζει να κλεινει με error.. Ακομα ψαχνω να βρω λυση..

στην ρομ του τουρκου, δείχνει το MDNIE, και την τεράστια διαφορά. Ξέρει κανείς τι παίζει πάνω σε αυτό το θέμα? Είναι ρύθμιση στην ρομ του?

παιδιά επειδή έβαλα τη criskelo νομίζω ότι έχει θέμα το gps. άλλες φορές λοκάρει σε καμιά 10 δευτερόλεπτα, αλλά άλλες φορές καθόλου! μήπως έχει πρόβλημα γενικότερα στο θέμα gps η συγκεκριμένη rom? η μήπως φταίει η KI4? θα βάλω την omega 5.1 και sygah kernel να δούμε αν θα δουλέψει καλά το gps Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)