Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρεπει να βλεπεις απο 200mhz να πηγαινει στα 800-1200-200, δηλαδη μια διακυμανση τιμων οταν κανεις εργασιες και μετα ηρεμια οταν απλα κοιτας την οθονη...(200mhz)[/

τωρα που κοιταω την οθονη ειναι στα 200 -500 mhz εως 1GHZ,(πιο πολυ παραμενει στο 200mhz) η CPU 38% -45% . ειναι φυσιολογικο?

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πρεπει να βλεπεις απο 200mhz να πηγαινει στα 800-1200-200, δηλαδη μια διακυμανση τιμων οταν κανεις εργασιες και μετα ηρεμια οταν απλα κοιτας την οθονη...(200mhz)[/

τωρα που κοιταω την οθονη ειναι στα 200 -500 mhz εως 1GHZ,(πιο πολυ παραμενει στο 200mhz) η CPU 38% -45% . ειναι φυσιολογικο?

ο επεξεργαστης δουλευει οκ!

καποια εφαρμογη τρεχει απο πισω και τρωει...

καποιο live wallpaper η animated weather widget η plaisio εικονας που αλλαζει φωτογραφιες?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

κ πως θα την ανακαλυψω?sorry για το πρηξιμο...

καποιο live wallpaper η animated weather widget η plaisio εικονας που αλλαζει φωτογραφιες?

live wallpaper!!!αλλα τοσο καιρο το εχω τι εγινε ξαφνικα κ μου εφαγε ολη την μπαταρια?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

καλησπέρα σας,

Είναι κάποιες φορές που παγώνει το κινητό σε άσχετο σημείο,κολλάει και πρέπει να του κάνω επανεκκίνηση,και είναι και καινούργιο,να πεις ότι θα ήταν παλιό.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχω περάσει και αρκετά όχι αγορασμένα παιχνίδια και εφαρμογές ;

Ή μήπως ετοιμάζετε να βγει ελαττωματικό ;

Έχει κάποιος την ίδια περίπτωση ή ξέρει να πει μια ιδέα τι μπορεί να παίζει ;

Ευχαριστώ πολύ

καλησπέρα σας,

Είναι κάποιες φορές που παγώνει το κινητό σε άσχετο σημείο,κολλάει και πρέπει να του κάνω επανεκκίνηση,και είναι και καινούργιο,να πεις ότι θα ήταν παλιό.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχω περάσει και αρκετά όχι αγορασμένα παιχνίδια και εφαρμογές ;

Ή μήπως ετοιμάζετε να βγει ελαττωματικό ;

Έχει κάποιος την ίδια περίπτωση ή ξέρει να πει μια ιδέα τι μπορεί να παίζει ;

Ευχαριστώ πολύ

Σε τετοιες περιπτωσεις, αρχιζεις να βγαζεις μια-μια τις τελευταιες εφαρμογες που εβαλες μηπως καποια απο αυτες δημιουργει προβλημα... Εχεις διαπιστωσει απο ποια στιγμη και μετα σου το εκανε αυτο? Φανταζομαι οχι απο την στιγμη που το αγορασες!!! Αρα, καποια εφαρμογη ειναι η "υποπτη"!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες μια ερώτηση θέλω να κάνω και να μου απαντήσουν όσοι έχουν την συσκευή όπως είναι απο μαμά χωρίς root και με το original Android 4.0.3 ICS.Όταν πηγαίνετε στο μενού και μετά επιλέγετε το εικονίδιο "Τα αρχεία μου" Μπορεί κάποιος να παίξει μετά λίγο εκεί με τους φακέλους να μπαίνει στον έναν να πηγαίνει στον άλλον κ.τ.λ. και να μου πει αν παρατηρεί κάθε φορά που πατάει να μπεί σε εναν φάκελο αν για μισό δευτερόλεπτο εμφανίζει ένα σηματάκι στρόγγυλο που γράφει "επεξεργασία";Σαν loading κάτι.Απλά θέλω να τσεκάρω αν όντως όλα τα S2 το κάνουν αυτό γιατί δεν θυμάμαι αν πρόσεξα στην προηγούμενη συσκευή που είχα πρίν την κάνω DOA με την καινούργια άν το έβγαζε αυτό.Αν μπορεί κάποιος να δοκιμάσει παρακαλώ και να μου πεί :(

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Παίδες μια ερώτηση θέλω να κάνω και να μου απαντήσουν όσοι έχουν την συσκευή όπως είναι απο μαμά χωρίς root και με το original Android 4.0.3 ICS.Όταν πηγαίνετε στο μενού και μετά επιλέγετε το εικονίδιο "Τα αρχεία μου" Μπορεί κάποιος να παίξει μετά λίγο εκεί με τους φακέλους να μπαίνει στον έναν να πηγαίνει στον άλλον κ.τ.λ. και να μου πει αν παρατηρεί κάθε φορά που πατάει να μπεί σε εναν φάκελο αν για μισό δευτερόλεπτο εμφανίζει ένα σηματάκι στρόγγυλο που γράφει "επεξεργασία";Σαν loading κάτι.Απλά θέλω να τσεκάρω αν όντως όλα τα S2 το κάνουν αυτό γιατί δεν θυμάμαι αν πρόσεξα στην προηγούμενη συσκευή που είχα πρίν την κάνω DOA με την καινούργια άν το έβγαζε αυτό.Αν μπορεί κάποιος να δοκιμάσει παρακαλώ και να μου πεί :(

Ναι, το κανει αναλογα με το ποσο γεματα ειναι τα folders... Aν δεν εχουν τιποτα, ισα που εμφανιζεται ... αν εχουν "πολυ πραμα", εμφανιζεται για μισο-ενα δευτερολεπτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, το κανει αναλογα με το ποσο γεματα ειναι τα folders... Aν δεν εχουν τιποτα, ισα που εμφανιζεται ... αν εχουν "πολυ πραμα", εμφανιζεται για μισο-ενα δευτερολεπτο...

Μόλις το είδα και σε ενα βίντεο στο techblog.gr.Οκ φίλε.Ευχαριστώ.Με έβγαλες από την απορία ;) Παρεπιπτόντως.Το ακουστικό σου.Πώς είναι;Ολόισιο ή στα αριστερά ή δεξιά έχει μια μικρή κλίση κάπως.Σε εμένα είναι λίγο απο τα αριστερά.Είδα και από κοντά κι άλλη συσκευή με το ίδιο θέμα.Ρώτησα για να το αλλάξω αλλά πάει με την οθόνη μου είπαν και δύσκολα να το δεχτεί η samsung σαν πρόβλημα αυτό

OnePlus 3T Gunmetal

Μόλις το είδα και σε ενα βίντεο στο techblog.gr.Οκ φίλε.Ευχαριστώ.Με έβγαλες από την απορία ;) Παρεπιπτόντως.Το ακουστικό σου.Πώς είναι;Ολόισιο ή στα αριστερά ή δεξιά έχει μια μικρή κλίση κάπως.Σε εμένα είναι λίγο απο τα αριστερά.Είδα και από κοντά κι άλλη συσκευή με το ίδιο θέμα.Ρώτησα για να το αλλάξω αλλά πάει με την οθόνη μου είπαν και δύσκολα να το δεχτεί η samsung σαν πρόβλημα αυτό

Δεν βλεπω να "γερνει" καθολου!!!! Μα τι ειναι αυτα που προσεχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω!). Εννοειται οτι δεν πρεπει να το πας στην Samsung για κατι τετοιο!!! Αν μπει χερι σε συσκευη (και μαλιστα χωρις ουσιαστικο λογο), κλαφτα Χαραλαμπε...:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν βλεπω να "γερνει" καθολου!!!! Μα τι ειναι αυτα που προσεχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω!). Εννοειται οτι δεν πρεπει να το πας στην Samsung για κατι τετοιο!!! Αν μπει χερι σε συσκευη (και μαλιστα χωρις ουσιαστικο λογο), κλαφτα Χαραλαμπε...:lol:

Εγώ φταίω ρε φίλε; :D Αφού το παρατήρησα.Είμαι τρίχας σε αυτά.Άστα να πάνε :) Απλά με χάλασε λίγο γιατί είναι συσκευή μερικών ημερών.Τί να κάνεις; :) Ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Edited by gaster

OnePlus 3T Gunmetal

ειναι δυνατον το ipod να εχει πιο καλο σημα wireles απο το galaxy II????? Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

ειναι δυνατον το ipod να εχει πιο καλο σημα wireles απο το galaxy II?????

Σε κάτι ανοιχτά δίκτυά πόλεων έχω παρατηρήσει το iphone της κοπέλας μου να μπαίνει γρήγορα/ευκολα/ανενόχλητα ενώ το s2 καμιά φορά ακόμα αγκομαχα.. Ποτέ δεν καταλαβα το γιατί, αλλά συμβαίνει τόσο σπάνια που δεν δίνω σημασία.. τη μια αυτή φορά βέβαια, θα εκνευριστω αρκετά για ολες τις υπόλοιπες!

Σε κάτι ανοιχτά δίκτυά πόλεων έχω παρατηρήσει το iphone της κοπέλας μου να μπαίνει γρήγορα/ευκολα/ανενόχλητα ενώ το s2 καμιά φορά ακόμα αγκομαχα.. Ποτέ δεν καταλαβα το γιατί, αλλά συμβαίνει τόσο σπάνια που δεν δίνω σημασία.. τη μια αυτή φορά βέβαια, θα εκνευριστω αρκετά για ολες τις υπόλοιπες!

ipod vs galaxy s II :) ειμαι στα 100 μετρα απο ρουτερ καθαρη αποσταση κ τα 2 δειχνουν 2 παυλες το μηλο σινδεετε ο γαλαξιας πενια..................προσοχη για ipod λεω............

IPhone 15 Pro 

Παίδες.Μια επιλογή στις ρυθμίσεις ήχου που έχει με όνομα "Vibrieren und klingeln" Τί ακριβώς είναι;Αν κρίνω από την ονομασία μήπως σημαίνει δόνηση κατά την κλήση; Όχι ότι ξέρω γερμανικά αλλά κάτι τέτοιο μου φέρνει :lol:

OnePlus 3T Gunmetal

Παίδες καλησπερίζω. Σήμερα έγινα κάτοχος ενός S2 μετά από ανταλλαγή με το Evo 3D μου.

Επειδή δε γνωρίζω καθόλου, ποια ROM προτείνετε ως την καλύτερη ;

Αυτή τη στιγμή φορά την Litening Rom 3.6 και έχει κολλήσει 2 φορές το κινητό !

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες.Μια επιλογή στις ρυθμίσεις ήχου που έχει με όνομα "Vibrieren und klingeln" Τί ακριβώς είναι;Αν κρίνω από την ονομασία μήπως σημαίνει δόνηση κατά την κλήση; Όχι ότι ξέρω γερμανικά αλλά κάτι τέτοιο μου φέρνει :lol:

ακριβως αυτο.........

IPhone 15 Pro 

Αν και εχει υπαρξει ηδη απαντηση, εγω θα ελεγα οτι ειναι ενα απο τα πιο "αναιμακτα κουσουρια" της ICS...!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Jelly Bean 4.1 Update δεν εχει μαγκες καπουτ!!!

Samsung Galaxy S 2 won't be getting Jelly Bean 4.1 Update due to Hardware limitations.

http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Galaxy-S-2-won-t-be-getting-Jelly-Bean-4-1-Update-due-to-Hardware-limitations

Jelly Bean 4.1 Update δεν εχει μαγκες καπουτ!!!

Samsung Galaxy S 2 won't be getting Jelly Bean 4.1 Update due to Hardware limitations.

http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Galaxy-S-2-won-t-be-getting-Jelly-Bean-4-1-Update-due-to-Hardware-limitations

Ναι, λογω - λενε - hardware limitations!!! Δεν θα μπορει να ειναι smooth το 4.1 με το νεο ΤW, λες και με την ICS ειναι smooth!!! :lol:

Οτι να'ναι!!! Μανταρα το εκανε η Samsung το - κατα τ'αλλα τελειο - smartphone της... :mad: Ας ειναι καλα ο Apex (το εχω πει 1.000.000 φορες αυτο, το λεω κι αλλη μια):p

Προσωπικα θα περιμενω (ποιος ξερει ως ποτε!) για ενα official update της ICS ωστε να διορθωθουν τα "κακως κειμενα" και αν αργησει περισσοτερο απ'οσο θα ηθελα εγω, ας ειναι καλα οι roms που μαγειρευονται... Εδω ετοιμαζουν rom με sense, στο Jelly Βean θα κολλησουν???

Εχουμε μελλον ακομα με αυτο το τηλεφωνο, μην μασατε... (εκτος βεβαια κι αν μπορει καποιος να δωσει την 700αρα και να παρει το S3... εκει αλλαζει το πραγμα!!!)

Ολα τα παραπανω ειναι καθαρα προσωπικες αποψεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενώ το nexus s δεν έχει hardware limitations;;;

μήπως ο μονοπύρηνος επεξεργαστής του ξεκλειδώνει σε 4πύρηνο αλα AMD επεξεργαστές;:wacko:

Το nexus s με single core επεξεργαστή και 512 Mb ram δεν έχει hardware limitations; Α ρε ψευτες.... Μονο nexus phone από εδώ και στο εξής..

ενώ το nexus s δεν έχει hardware limitations;;;

μήπως ο μονοπύρηνος επεξεργαστής του ξεκλειδώνει σε 4πύρηνο αλα AMD επεξεργαστές;:wacko:

Χεχε.. Το ιδιο κραξιμο ρίξαμε ταυτόχρονα! Ας ελπίσουμε πως είναι ψευτικη ειδηση, γιατί δεν την έχω δει σε κανένα μεγάλο site.

Αν είναι αληθινή όμως είναι απίστευτο το θράσος της ανακοίνωσης τους. Το galaxy nexus ίδια χαρακτηριστικα με το δικο μας έχει εκτός της οθόνης και το nexus s πολύ κατωτερα.

Edited by ackel

μα το nexus s είναι σαν galaxy s σε ιπποδύναμη.

πιστεύω ότι σε τέτοια θέματα κάνουν ό,τι γουστάρουν

για να ελαφρώσουν το αντίστοιχο τμήμα από παραμετροποίηση για διάφορες συσκευές.

Παίδες μια ερώτηση.Εγραψα σήμερα 2 βίντεο 1920χ1080 ανάλυση.Το ένα με εφέ ασρπόμαυρο και το άλλο κανονικά.Τα ανοίγω για παίξουν και δεν το εμφανίζει με Media player classic.Έχω το K-Lite Mega Codec Pack.Επίσης τα άνοιξα με Quicktime και ενώ τα δίχνει ο ήχος κολάει ανα μερικά δευτερόλεπτα και ακούγεται σαν να παγώνει σαν computerised.Κάπως φανταστείτε ΤΡΡΡΡΡΡ.Και όλη την ώρα του βίντεο από την αρχή από πίσω ακούγεται έναν συνεχόμενος ήχος ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ κάπως έτσι.Αυτό το πράγμα.Τί παίζει;Συσκευή ή θέμα Player; Edited by gaster

OnePlus 3T Gunmetal

μα το nexus s είναι σαν galaxy s σε ιπποδύναμη.

πιστεύω ότι σε τέτοια θέματα κάνουν ό,τι γουστάρουν

για να ελαφρώσουν το αντίστοιχο τμήμα από παραμετροποίηση για διάφορες συσκευές.

Κάποια στιγμή όμως ο κόσμος θα ξυπνήσει και θα παίρνει μονο nexus συσκευες. Σαν να το βλέπω μπροστά μου του χρόνου τέτοια εποχή που θα λενε ότι δεν γίνεται να αναβαθμιστεί το galaxy s 3 επειδή έχει "μόνο" 1 GB Ram...

Εντομεταξυ στην Αμερική αν δεν κανω λάθος το Gs3 κυκλοφορεί με δυπηρηνο επεξεργαστή. Εκεί δεν θα το αναβαθμίσουν;;

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)