Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προβληματα νεοτητας ics υποθετω

Μεχρι να βγει κανενα update του update θα βρουμε πολλα "θεματακια" ακομα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αστα να πανε και να φανταστεις το περιμεναμε πωσ και πως αυτο το update

Αν και το εχω αναφερει και παλιοτερα, το κακο δεν ειναι οι εφαρμογες που δεν "παιζουν", το κακο ειναι οτι σε καποιες περιπτωσεις το κινητο "βαρυνε", ενω πριν με την gb πετουσε... Αν το θεμα με τις εφαρμογες το προσπερναω, αυτο δεν το ανεχομαι με τιποτα... Ευτυχως το εφερα στα ισα του με τον Apex γιατι το TW "χαροπαλευε"...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρωτες εντυπωσεις απο αναβαθμιση σε icecream σε τηλεφωνο γαλλικο (XEF): Ολα λειτουργουν καλα. Ισως λιγο καλυτερος browser. Κατα τα αλλα οχι τρελες αλλαγες. Ξαναεστησα το κινητο απο την αρχη. Δεν χρησιμοποιησα Titanium. Οι εφαρμογες που ειχα δουλευουν ολες καλα. Το μονο θεμα που εχω ειναι με το MX Player. Τον εγκαθιστω κανονικα (την pro εκδοση) και ενω μου βγαζει μνμ για το codec που χρειαζεται, παταω να το εγκαταστησω, κατεβαινει αλλα στην εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα με το μνμ Μη συμβατη με αλλες εφαρμογες που χρησιμοποιουν το ιδιο κοινοχρηστο αναγνωριστικο χρηστη. Ξερει κανεις κατι να βοηθησει;

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Πρωτες εντυπωσεις απο αναβαθμιση σε icecream σε τηλεφωνο γαλλικο (XEF): Ολα λειτουργουν καλα. Ισως λιγο καλυτερος browser. Κατα τα αλλα οχι τρελες αλλαγες. Ξαναεστησα το κινητο απο την αρχη. Δεν χρησιμοποιησα Titanium. Οι εφαρμογες που ειχα δουλευουν ολες καλα. Το μονο θεμα που εχω ειναι με το MX Player. Τον εγκαθιστω κανονικα (την pro εκδοση) και ενω μου βγαζει μνμ για το codec που χρειαζεται, παταω να το εγκαταστησω, κατεβαινει αλλα στην εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα με το μνμ Μη συμβατη με αλλες εφαρμογες που χρησιμοποιουν το ιδιο κοινοχρηστο αναγνωριστικο χρηστη. Ξερει κανεις κατι να βοηθησει;

Δεν γνωριζω να σου απαντησω σε αυτο που ρωτας, αλλα θελω να σε ρωτησω εγω καποια πραγματα: Δεν διαπιστωσες κανενα "μπουκωμα" του τηλεφωνου σου? Ανεξαρτητα απο τον launcher που χρησιμοποιεις, την συμπεριφορα του TW την βλεπεις οπως στην GB? Επισης μετα απο το ξεκλειδωμα, σου εχει τυχει μερικες φορες η πρωτη επιλογη που θα κανεις να ξεκινησει μετα απο ενα δευτερολεπτο και μετα να δουλευει κανονικα? (ξερω οτι επαναλαμβανομαι, αλλα ψαχνω να βρω κι αλλους "ψειρες" σαν κι εμενα... ή τουλαχιστον καποιους που να επιβεβαιωσουν αυτα που διαπιστωνω εγω...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν γνωριζω να σου απαντησω σε αυτο που ρωτας, αλλα θελω να σε ρωτησω εγω καποια πραγματα: Δεν διαπιστωσες κανενα "μπουκωμα" του τηλεφωνου σου? Ανεξαρτητα απο τον launcher που χρησιμοποιεις, την συμπεριφορα του TW την βλεπεις οπως στην GB? Επισης μετα απο το ξεκλειδωμα, σου εχει τυχει μερικες φορες η πρωτη επιλογη που θα κανεις να ξεκινησει μετα απο ενα δευτερολεπτο και μετα να δουλευει κανονικα? (ξερω οτι επαναλαμβανομαι, αλλα ψαχνω να βρω κι αλλους "ψειρες" σαν κι εμενα... ή τουλαχιστον καποιους που να επιβεβαιωσουν αυτα που διαπιστωνω εγω...)

Με apex έχουν μειωθεί αρκετά κομπιάσματα που εμφάνιζε με tw. Όσο για την ραθυμία στο άνοιγμα επαφών/τηλεφώνου όντως υπάρχει κάποιες φορές ακόμα και με apex.

Πάντως τρελό, μοναδικό, σκάλωμα έφαγε η συσκευή με το ubuntu one όπου την ίδια μέρα που το διαπίστωσα έτυχε και βγήκε και update.

εκανα εκκαθαριση του τηλεφωνου με Factory Reset και τωρα προσπαθω να κανω Restore επαφες-μηνυματα-ρυθμισεις μεσω Kies και μου βγαζει σφαλμα...

το εχει κανει σε αλλον... γιατι μου φαινεται οτι ολα στραβα πανε..

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

εκανα εκκαθαριση του τηλεφωνου με Factory Reset και τωρα προσπαθω να κανω Restore επαφες-μηνυματα-ρυθμισεις μεσω Kies και μου βγαζει σφαλμα...

Τις επαφες δεν τις εχεις στο Gmail?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι, τις εχω... οπως και τα μηνυματα σε xml απο προγραμμα (νομιζω το Super Backup)..

απλα εδω εχει και ρυθμισεις λογαρισμων και κωδικους ετοιμα, για να μη τα σεταρω απο την αρχη..

υπαρχει κανα προγραμμα που να μπορει μεσα απο το κινητο να κανει restore αμα του περασω το .sbu αρχειο backup που εχει δημιουργήσει το Kies?

Ευχομαι να πανε ολα καλα και ευχαριστω για τον κοπο σου και εσενα και τον φιλο achillesgk για την πληροφορια του.

Υ.Γ Παρατηρεις και ξερεις καλα τωρα,αν συνεχισει το θεματακι τι θα κανεις,που δεν θελω να το πιστευω.:)

Και οποτε εχεις χρονο/Νεα μας ενημερωνεις ξανα,μιας και οπως βλεπεις δεν ζαλιζεις κανεναν.

Από εχθές που έβγαλα την κάρτα και μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κανένα restart, όταν βάλω καινούργια κάρτα θα σας πω αν άλλαξε κάτι :D

Το να μην κάνεις τίποτα είναι καλύτερο από το να είσαι πολυάσχολος κάνοντας τίποτα

Επειδή τώρα έχω ics μπορεί να διαφέρει λίγο η αλληλουχία των κινήσεων. Θα πας στην επαφή που θες και έπειτα θα "πατήσεις" το αριστερό αφής που βγάζει το μενού. Κάπου εκεί θα σου λέει σήμανση ως προεπιλογή και θα επιλέξεις ποιο θες.

Μήπως ξέρεις αν και πως γίνεται στη ics να το κάνεις σε όλες ταυτόχρονα?:)

τελικα αν και εβγαζε, μηνυμα λαθους περασε καποιες επαφες, αλλα το πιο περιεργο ειναι οτι επανηλθε η μνημη του τηλεφωνου, γυρω στα 10γιγα.. αυτο δεν ξερω πως το καταφερε, καθως ουτε ειχα ζητησει να κανει backup στα content, οποτε λογικα δεν θα μπορουσε να τα επαναφερει, αλλα ουτε και εκανε τοσην ωρα ωστε να προλαβει να μεταφερει παλι απο τον υπολογιστη στην μνημη του κινητου 10γιγα.. οποτε πιστευω οτι απλως εκανε undelete...

οποτε θα ξανακανω διαγραφη ολων..

Πως κανουμε HARD RESET, γιατι δεν μπορω να το βρω τωρα; (θυμαμαι οτι πατας τα 3 κουμπια, home button, power button και sound up, ετσι ειναι; και για ποση ωρα; )

Edited by MASTERX

Άργησα να απαντήσω λόγω δουλειάς. Είναι η πρώτη μέρα δοκιμών οπότε τα συμπεράσματα μου είναι σχετικά πρώιμα. Πάντως ΔΕΝ έχω παρατηρήσει κάποιο λαγκάρισμα είτε σε σκρολάρισμα οθονών είτε στον browser ή γενικά μέσα στον TW. Τώρα το κινητό το έχω στήσει σχεδόν όλο όπως το είχα με την Gb. Οι περαιτέρω δοκιμές θα δείξουν. Το μόνο μελανό σημείο μέχρι τώρα είναι όπως ξαναείπα ο MX Player που δεν παίζει γιατί έβλεπα με αυτόν όλες τις ταινίες μου ή τις σειρές. τώρα αν δεν το κάνω να λειτουργήσει θα πρέπει να βολευτώ με mvideoplayer...

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Άργησα να απαντήσω λόγω δουλειάς. Είναι η πρώτη μέρα δοκιμών οπότε τα συμπεράσματα μου είναι σχετικά πρώιμα. Πάντως ΔΕΝ έχω παρατηρήσει κάποιο λαγκάρισμα είτε σε σκρολάρισμα οθονών είτε στον browser ή γενικά μέσα στον TW. Τώρα το κινητό το έχω στήσει σχεδόν όλο όπως το είχα με την Gb. Οι περαιτέρω δοκιμές θα δείξουν. Το μόνο μελανό σημείο μέχρι τώρα είναι όπως ξαναείπα ο MX Player που δεν παίζει γιατί έβλεπα με αυτόν όλες τις ταινίες μου ή τις σειρές. τώρα αν δεν το κάνω να λειτουργήσει θα πρέπει να βολευτώ με mvideoplayer...

Αν διαβασεις την απαντηση που μου εδωσε ενας αλλος φιλος σε αυτο που σε ρωταω, θα δεις οτι ουσιαστικα επιβεβαιωνει αυτα που διαπιστωσα εγω... Οταν "συνηθισεις" την ICS, ποσταρε μας τις εντυπωσεις σου...!!!

Ασχετο, αν καποιος ξερει:

Στις επαφες, τι ειναι η επιλογη "Συγχωνευση με λογαριασμο Google"?

Το βλεπω αλλα δεν το εχω επιλεξει ακομα, μην κανω καμμια "γκαφα" και διαλυσω τις επαφες μου...!!!:p

Τι ακριβως συγχωνευει? :confused::confused::confused: Γνωριζω οτι κατα τον συγχρονισμο, οτι εχεις στο κινητο παει και στο Gmail, οτι εχεις και στο Gmail παει και στο κινητο... Αυτο τι ειναι?

Και κατ'επεκταση αυτης της ερωτησης: με ποιο τροπο μπορω (αν μπορω!) να κραταω τις επαφες του Gmail "απειραχτες", ωστε αν σβησω κατι κατα λαθος απο την συσκευη, τουλαχιστον να το ξαναβρω απο το Gmail? Καταλαβαινω οτι αυτο που ρωταω, ουσιαστικα ακυρωνει την εννοια του συγχρονισμου, αλλα ισως δεν εχω καταλαβει καλα καποια πραγματα...

Π.χ. αν διαγραψω ΟΛΕΣ τις επαφες απο το κινητο μου & στην συνεχεια κανω συγχρονισμο, θα "γυρισουν" ολες στο τηλεφωνο, σωστα? Γιατι δεν θα χαθουν απο το Gmail?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το μόνο που δεν μου αρέσει στην ice cream είναι ότι ενεργοποιεί τα data σε κάθε αλλαγή λειτουργίας δικτύου από gsm σε auto και ανάποδα. Κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος, δεν μου λείπει η ginger και να συμπληρώσω ότι o mx player δουλεύει κανονικά.

η μόνη αλλαγή προς το χειρότερο που παρατήρησα με την ics είναι ότι η φωτεινότητα της οθόνης αλλάζει ανάλογα με τα κέφια της.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Επειδή τώρα έχω ics μπορεί να διαφέρει λίγο η αλληλουχία των κινήσεων. Θα πας στην επαφή που θες και έπειτα θα "πατήσεις" το αριστερό αφής που βγάζει το μενού. Κάπου εκεί θα σου λέει σήμανση ως προεπιλογή και θα επιλέξεις ποιο θες.

Σ'ευχαριστω φιλε μου.

Δηλαδη θα πρεπει να γινει η διαδικασια σε μια-μια τις επαφες..?? Σε ολες μαζι δεν γινεται..??

Αυτο που εχω επισημανει φιλε μου το εχω παρατηρησει κι εγω (εχω gb ομως) αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι μετα την πρωτη ενεργεια δεν ξαναγινεται....

Ειναι κατι ανησυχητικο φιλε...??

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ....

η μόνη αλλαγή προς το χειρότερο που παρατήρησα με την ics είναι ότι η φωτεινότητα της οθόνης αλλάζει ανάλογα με τα κέφια της.

Επειδή έχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα. Απενεργοποίησε την κ βάλ'την στη μέση να δεις ότι δεν αλλάζει.

Επειδή έχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα. Απενεργοποίησε την κ βάλ'την στη μέση να δεις ότι δεν αλλάζει.
κι όμως δεν την έχω.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Σ'ευχαριστω φιλε μου.

Δηλαδη θα πρεπει να γινει η διαδικασια σε μια-μια τις επαφες..?? Σε ολες μαζι δεν γινεται..??

Αυτο που εχω επισημανει φιλε μου το εχω παρατηρησει κι εγω (εχω gb ομως) αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι μετα την πρωτη ενεργεια δεν ξαναγινεται....

Ειναι κατι ανησυχητικο φιλε...??

Ανησυχητικο δεν θα το ελεγα...! Αλλα γιατι να γινεται??? Παντως οσο ειχα GB δεν μου το εκανε ποτε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως κανουμε HARD RESET, γιατι δεν μπορω να το βρω τωρα; (θυμαμαι οτι μαλλον πατας τα 3 κουμπια, home button, power button και sound up, ετσι ειναι; και για ποση ωρα; )

εχει διαφορά απο την αντιστοιχη εντολη στις ρυθμισεις;

Ανησυχητικο δεν θα το ελεγα...! Αλλα γιατι να γινεται??? Παντως οσο ειχα GB δεν μου το εκανε ποτε...

Όταν δεν χρησιμοποιείται μπαίνει σε sleep για να μη καταναλώνει μπαταρία. Όταν εσύ πατάς το κουμπί του δίνεις εντολή να "ξυπνήσει". Το ίδιο συμβαίνει και στους η/υ όταν είναι στην αναμονή..θέλουν λίγο χρόνο για να πάρουν μπρος.

Δεν ξερω φιλε μου, γι'αυτο ρωτησα εσενα που μια εμπειρια παραπανω απο μενα την εχεις...

Όταν δεν χρησιμοποιείται μπαίνει σε sleep για να μη καταναλώνει μπαταρία. Όταν εσύ πατάς το κουμπί του δίνεις εντολή να "ξυπνήσει". Το ίδιο συμβαίνει και στους η/υ όταν είναι στην αναμονή..θέλουν λίγο χρόνο για να πάρουν μπρος.

Αρα φιλε μου πιστευεις οτι κατα καποιον τροπο αυτο το γεγονος ειναι λογικο/φυσικο....??

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ....

Σ'ευχαριστω φιλε μου.

Δεν νομίζω φίλε μου.

Πως κανουμε HARD RESET, γιατι δεν μπορω να το βρω τωρα; (θυμαμαι οτι μαλλον πατας τα 3 κουμπια, home button, power button και sound up, ετσι ειναι; και για ποση ωρα; )

εχει διαφορά απο την αντιστοιχη εντολη στις ρυθμισεις;

Ρε φίλε αν ψάξεις έχει ήδη αναφερθεί αρκετές φορές, οπότε μην γίνεσαι επιτακτικός στις 01:29 να σου πουν. O ένας τρόπος είναι με τα πλήκτρα που για έναν περίεργο λόγο μόνο επανεκκίνηση μου έκανε, ο άλλος είναι να πληκτρολογήσεις *2767*3855#

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)