Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά πολλοί απο εμάς έχουμε εντρυφήσει υπερβολικά σε κάποια θέματα (άλλοι λίγο, άλλοι πολύ), και βάση αυτών που έχουμε δει/διαβάσει δίνουμε κάποιες συμβουλές....
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συνεχίζοντας την συζήτηση που έχετε για τις μνήμες παρατηρώ οτί πηγαίνοντας στο Μένου-Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Διαχείριση εφαρμογών υπάρχουν 4 μπάρες επιλογής πάνω-πάνω.

Στην μπάρα Όλα έχει εφαρμογές και από κάτω αναφέρει οτί ανήκουν στην Μνήμη της Συσκευής.

Στην μπάρα Σε κάρτα SD έχει τις ίδιες εφαρμογές(πλην αυτές που είναι Stock νομίζω) και από κάτω αναφέρει οτί ανήκουν στην κάρτα SD.

Τελικά που είναι αποθηκευμένες αυτές οι εφαρμογές που τις αναφέρει και στην Μνήμη της Συσκευής αλλά και στην κάρτα SD; :wacko:

Συνεχίζοντας την συζήτηση που έχετε για τις μνήμες παρατηρώ οτί πηγαίνοντας στο Μένου-Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Διαχείριση εφαρμογών υπάρχουν 4 μπάρες επιλογής πάνω-πάνω.

Στην μπάρα Όλα έχει εφαρμογές και από κάτω αναφέρει οτί ανήκουν στην Μνήμη της Συσκευής.

Στην μπάρα Σε κάρτα SD έχει τις ίδιες εφαρμογές(πλην αυτές που είναι Stock νομίζω) και από κάτω αναφέρει οτί ανήκουν στην κάρτα SD.

Τελικά που είναι αποθηκευμένες αυτές οι εφαρμογές που τις αναφέρει και στην Μνήμη της Συσκευής αλλά και στην κάρτα SD; :wacko:

Όταν λέει SD Card δεν εννοεί την εξωτερική σου, αλλά την εσωτερική των 11,5GB.

Δες απο κάτω και κάνε την πρόσθεση στα GB να δεις.

Στο Όλα αποθηκεύονται όλες οι εφαρμογές (εσωτερική μνήμη των 2GB), ενώ όσες είναι "μεγάλες" ο προγραμματιστής επιλέγει αν θέλει κάποια απο τα δεδομένα να αποθηκεύονται στην εσωτερική των 11,5GB να εξοικονόμιση χώρου. Επίσης, δεν είναι όλες εκεί, αλλά μόνο όσες είναι τσεκαρισμένες. Τις αναφέρει όλες ωστε να σου δώσει την επιλογή χειροκίνητα να τσεκάρεις κάποια εφαρμογή και να μεταφερθούν στη μνήμη των 11,5GB τα δεδομένα της.

Edited by agiorgitis
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Μπορεί να μου πει κάποιος,εαν η έκδοση I9100XXLPH 4.0.3 που υπάρχει στο samfirmware είναι η τελική της μορφή η είναι beta?

Μπορεί να μου πει κάποιος,εαν η έκδοση I9100XXLPH 4.0.3 που υπάρχει στο samfirmware είναι η τελική της μορφή η είναι beta?

Leaked beta

Stringer όλες οι 4.0.x (x=1 ή 2 ή 3) είναι beta;;

Ακόμα ναι

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι? έχει αντιμετωπίσει κανείς θέμα με Handsfree Bluetooth?

Είμαι εδώ και καιρό με Checkrom 4 και πρόσφατα αναβάθμισα σε V6... το πρόβλημά μου είναι πως μόλις συνδέω ένα Ericsson HBH-IS800 με το κινητό ενώ συνδέεται κανονικά και ακούω όλους τους ήχους του κινητό αν πάρω τηλέφωνο ή με πάρουν ακούω ξαφνικά έναν ήχο σαν ντακ και δεν ακούγεται τίποτα .. ούτε η ήχος κλήσης ούτε ακούω τον άλλο ούτε εκείνος με ακούει.

Το συγκεκριμένο Handsfree δούλευε κανονικά με τη Μαμά ROM και επίσης το κράνος της μηχανής μου που έχει bluetooth μου λειτουργεί κανονικά στις κλήσεις. Είναι πολύ περίεργο πρόβλημα και μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Αν κανείς έχει καμία ιδέα θα ήμουν υπόχρεως... αααα και έχω δοκιμάσει και διάφορους κέρνελ γενικά αλλά δεν άλλαξε κάτι.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

παιδες προσπαθω να βαλω μια custom rom εδω και μια ωρα (OMEGA) και δεν μπορω με τιποτα.

μια ερωτηση:

πρέπει να κάνω

- Wipe data/factory reset - Wipe cache partition - Wipe Dalvik cache

εχοντας κανει root , όταν μπαινω σε recovery εχω δυνατοτητα να κανω τα 2 πρωτα και οχι το 3ο. δεν υπαρχει τετοια επιλογη...

μυριζομαι προβλημα...σωστα?

παιδες προσπαθω να βαλω μια custom rom εδω και μια ωρα (OMEGA) και δεν μπορω με τιποτα.

μια ερωτηση:

πρέπει να κάνω

εχοντας κανει root , όταν μπαινω σε recovery εχω δυνατοτητα να κανω τα 2 πρωτα και οχι το 3ο. δεν υπαρχει τετοια επιλογη...

Ειναι μεσα στο μενου advanced το wipe dalvik cache

Sent from my Galaxy Note

Ειναι μεσα στο μενου advanced το wipe dalvik cache

Sent from my Galaxy Note

δεν υπαρχει η επιλογη advanced menu...μονο τα 2 wipe που ανεφερα & reboot

μια ερωτηση:

πρέπει να κάνω

Έχεις κάνει σωστά την διαδικασία root, πέρασες τον τροποποιημενο kernel. ; (insecure kernel)

Edited by vitriolis

Σήμερα δοκίμασα το otg (samsung). Ενώ μπορώ να περάσω αρχείο από το usb flash στο κινητό, δεν μπορώ να περάσω από το κινητό στο usb flash. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Είμαι με stock 2.3.5 (cosmote).

k αλησπερα παιδια ηθεκα να ρωτησω το εξησ .πηρα σημερα το sg2.ημουν κατοχοσ iphone εως τωρσ.το ακουστικο μ φαινεται πιο χαμηλο ρε παιδακι μ.το εχει παρατηρησει κ κανεις αλλος αυτο? Ειναι ετσι γενικα η φταει κατι στο κινητο ν?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Έχεις κάνει σωστά την διαδικασία root, πέρασες τον τροποποιημενο kernel. ; (insecure kernel)

Εχω κανει root και περασα τον kernel πριν απο λιγο.δεν ξερω τι δεν παει καλα. μηπως δεν εβαλα σωστο kernel;

Εχετε παρατηρησει ποτε, οταν σας παιρνουν τηλεφωνο στην αρχη ο ηχος κλησης να ειναι καπως χαμηλος και λιγο μετα να δυναμωνει,

η δεν ειναι φυσιολογικο?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Όταν λέει SD Card δεν εννοεί την εξωτερική σου, αλλά την εσωτερική των 11,5GB.

Δες απο κάτω και κάνε την πρόσθεση στα GB να δεις.

Στο Όλα αποθηκεύονται όλες οι εφαρμογές (εσωτερική μνήμη των 2GB), ενώ όσες είναι "μεγάλες" ο προγραμματιστής επιλέγει αν θέλει κάποια απο τα δεδομένα να αποθηκεύονται στην εσωτερική των 11,5GB να εξοικονόμιση χώρου. Επίσης, δεν είναι όλες εκεί, αλλά μόνο όσες είναι τσεκαρισμένες. Τις αναφέρει όλες ωστε να σου δώσει την επιλογή χειροκίνητα να τσεκάρεις κάποια εφαρμογή και να μεταφερθούν στη μνήμη των 11,5GB τα δεδομένα της.

Τις αναφέρει ωστέ να μου δώσει την επιλογή χειροκίνητα να τσεκάρω κάποια εφαρμογή και να μεταφερθούν στη μνήμη των 11,5GB τα δεδομένα της;

Να σου πω την αλήθεια αυτό δε το πολύκαταλαβαίνω.

Αφού οι εφαρμογές ΔΕΝ είναι αποθηκευμένες στην μνήμη SD των 11,5GB τότε για ποιο λόγο να τις περιλαμβάνει εκεί;:ninja:

Δηλαδή όλες αποθηκεύονται στα 2GB ή υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκευτούν και στα 11,5GB;

Αυτό που λες πάντως, στην μνήμη των 11,5GB υπάρχει η επιλογή σε κάθε εφαρμογή που λέει μετακίνηση σε κάρτα SD, άλλη κάρτα εννοεί;

Και όταν πατάω μετακίνηση μου λέει Ανεπιτυχής Μετακίνηση.

Ρε φίλε πολύ μπέρδεμα μου φαίνεται. :wacko:

Εχετε παρατηρησει ποτε, οταν σας παιρνουν τηλεφωνο στην αρχη ο ηχος κλησης να ειναι καπως χαμηλος και λιγο μετα να δυναμωνει,

η δεν ειναι φυσιολογικο?

Συναδελφε (και λογο ideos που ειχα) ετσι ειναι ο ηχος ειναι χαμηλος και μετα δυναμωνει ,ο stratosgr εχει βγαλει καποιο mod που οταν χτυπαει ξεκιναει απο την ενταση που εχεις ορισει θα το βρεις στο thread της ρομ του την pulse στην πρωτη σελιδα που εχει και αλλα mods....Τσεκαρε το αν σε ενδιαφερει....:O:O

Συναδελφε (και λογο ideos που ειχα) ετσι ειναι ο ηχος ειναι χαμηλος και μετα δυναμωνει ,ο stratosgr εχει βγαλει καποιο mod που οταν χτυπαει ξεκιναει απο την ενταση που εχεις ορισει θα το βρεις στο thread της ρομ του την pulse στην πρωτη σελιδα που εχει και αλλα mods....Τσεκαρε το αν σε ενδιαφερει....:O:O

Ευχαριστω φιλε μου.

Θα το τσεκαρω οχι οτι με νοιαζει βεβαια, απλα ρωτησα γιατι νομιζα πως ηταν προβλημα του δικου μου κινητου.

Ενα τετοιο mod η οποιοδηποτε αλλο, να υποθεσω οτι το περναμε μεσω cmw χωρις τα σχετικα wipe?

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)