konv Δημοσιεύτηκε April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 24, 2004 Παιδιά ξέρει κανείς αν αλλάζουν το laptop με 1 μόνο καμμένο pixel ή περισσότερα από ένα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Με 1 μόνο pixel καμμένο όχι. Πρέπει να ξεπερνάει ένα συγκεκριμένο νούμερο που αλλάζει από εταιρία σε εταιρία. Για την acer δεν ξέρω, η toshiba για παράδειγμα δέχεται ελαττωματική την οθόνη με τουλάχιστον 5 pixel καμμένα. Είναι να μην σου τύχει. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Γκαντεμιά φίλε μου. Έλεξε τους όρους της εγγύησής σου, κάποιες (ελάχιστες) εταιρίες νομίζω πως κάνουν αλλαγές ακόμα και με ένα καμένο πίξελ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARK100 Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Το αλλάζουν εφόσον είναι στο κέντρο. Συγκεκριμένα αν χωρίσεις την οθόνη σε 9 ίσα κομμάτια τότε στην αλλάζουν μόνο εφόσον το καμένο pixel είναι στο κεντρικό. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε έναν tm 291 lmi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Ή με φωτογραφικό φλάς "κάψε" μερικά Pixels ακόμα (νομίζω έτσι δεν καίγονται; ) και πήγαινε να σ'την αλλάξουν :o Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (25 Απρ. 2004 , 02:19) Ή με φωτογραφικό φλάς "κάψε" μερικά Pixels ακόμα (νομίζω έτσι δεν καίγονται; ) και πήγαινε να σ'την αλλάξουν :o Pos na ta kapsis? Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (25 Απρ. 2004 , 02:19) Ή με φωτογραφικό φλάς "κάψε" μερικά Pixels ακόμα (νομίζω έτσι δεν καίγονται; ) και πήγαινε να σ'την αλλάξουν :o Πες ότι καταφέρνει να τα κάψει με το φλας, αν και δεν καταλαβαίνω πως, και μετά δεν του το αλλάζουν μένει με ένα κομπιούτερ καταστρεμμένο. Εγώ δεν θα το έκανα. Καλύτερα ένα καμμένο πίξελ. Χοντρό ρίσκο... Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Κι εγώ στον Toshiba μου έχω ένα καμμένο pixel αλλά δεν είναι τοσο τραγικό... Το αγνοώ και δεν με ενοχλεί καθόλου..! :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (25 Απρ. 2004 , 02:19) Ή με φωτογραφικό φλάς "κάψε" μερικά Pixels ακόμα (νομίζω έτσι δεν καίγονται; ) και πήγαινε να σ'την αλλάξουν :o Για εξήγησε αζιμουθιακώς.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SupraDiN Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Mono i LG alazei othoni apo to proto kameno pixel :) Episis ena oreo athro sxetika me tin politiki olwn sxedon twn eteriwn LCD sxetika me ta kamena pixels mporite na brite sto parakatw link h**p://www.tomshardware.com/display/20030319/index.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. April 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Ευχαριστώ πολύ όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Egw eixa parei ena acer eixe 1 kameno sto kentro kai 1-2 stin akri moy eipan oti me 2-3 pixel den allazoyn,alla epeidi itan sto kentro to allajan. Ayta apo emena! good luck! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Και άμα σου πουν όχι... το επιστρέφεις και παίρνεις ένα άλλο. Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Στην Ελλάδα ζεις. Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό :( Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Ναι... όποτε με βλέπουν στο Πλαίσιο αλλάζουν δρόμο πια... Έχω επιστρέψει ηχεία, οθόνες, μια κάρτα γραφικών και ένα scanner... Τουλάχιστον βοηθάω στην επέκταση του stock house... :D Πάντως έχω δει άνθρωπο να επιστρέφει κινητό, οπότε υποθέτω θα δέχεται και laptop... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (24 Απρ. 2004 , 22:01) .... Έλεξε τους όρους της εγγύησής σου, κάποιες (ελάχιστες) εταιρίες νομίζω πως κάνουν αλλαγές ακόμα και με ένα καμένο πίξελ Σωστά ! Η πολιτική των καμμένων pixel έχει να κάνει με την κάθε εταιρία ξεχωριστά ,δεν είναι ενδεικτικό καλής ποιότητας ή μη ,απλά πόσο η κάθε εταιρία κοστολογεί την έρευνα,ανάπτυξη των προιόντων της και σε συσνδιασμό με το κόστος κατασκευής/διάθεσης ,κανονίζει ανάλογα εαν την συμφέρουν οι αντικαταστάσεις ή όχι με λιγότερα pixel.... Είναι πλέον σπάνιο το πρόβλημα στις ΤFT από 2002 και μετά ,λόγω βετλίωσης της τεχνικής ,είναι βασικά θέμα αστοχίας υλικού ,συνήθως από μη καλή αρχική τροφοδοσία ρεύματος της οθόνης,και σπάνια εμφανίζονται στην συνεχεια. Γι'αυτο προσοχή στις οδηγίες χρήσης και συντήρησης ! (συχνότερα "καίγεται" το backlight από τα pixel !) Μην πέφτεται στην παγίδα του marketing για εγγυήσεις καμμένων pixel να θεωρούνται βασικό κριτήριο αγοράς ,αλλά να μετρούν τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά,ρυθμίσεις και η συνολική απεικόνιση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 egw exw ena tx(genesis) 17p kai exw ena mono subpixel kammeno to opoio px otan exw mauro stin othoni emfanozetai prasino ktl. de me enoxlei alla an allazei ok! kserete mipws sta built to order tou plaisiou ginetai allagi gia kammeno i kammena subpixel kai pixel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Σε καμία οθόνη δεν γίνεται επισκευή ούτε καμμένου pixel (ολόκληρου) ,επειδή το panel είναι ενιαίο και περιέχει τόσα εκατ .pixel όσα η προτεινόμενη ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Φιλε μου και εγω ACER εχω (τον Ferrari) και εμενα εχει 2 καμμενα pixels αλλα επειδη δεν ειναι στο κεντρο αλλα το ενα επανω δεξια και το αλλο πανω απο την toolbar (οποτε και δεν πολυφαινεται) δεν μου το αλλαξαν. Η ACER αλλαζει πανω απο 5 καμμενα και σε λιγες περιπτωσεις με 1 και ΜΟΝΟ εαν αυτο ειναι στο κεντρο. Φαντασου οτι εγω το ανοιξα μπροστα τους και δεν μου εβγαλε ουτε ενα καμμενο, αλλα μολις το πηγα σπιτι και ζεσταθηκε λιγο τοτε αρχισε να εμφανιζεται το :( πρωτο και μετα απο κανενα 4ωρο το δευτερο. :( . Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 autes i bromo TFT einai gia ta mpaza se auton ton tomea,ante na dwseis ena swro leuta kai na sou poun oxi de st alazoume,emena me peirazoun kai me parapeirazoun kai ta kamena pixels kai oti dipote elatwmatiko yparxei se kati pou agorazw. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Στα Toshiba laptops σε πόσα καμμένα pixels σου κάνουν αντικατάσταση..? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (18 Ιούλ. 2004 , 09:11) autes i bromo TFT einai gia ta mpaza se auton ton tomea,ante na dwseis ena swro leuta kai na sou poun oxi de st alazoume,emena me peirazoun kai me parapeirazoun kai ta kamena pixels kai oti dipote elatwmatiko yparxei se kati pou agorazw. Mήπως πρέπει να αγοράζεις προιόντα με καλύτερη έρευνα αγοράς και γραπτή εγγύηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (18 Ιούλ. 2004 , 09:41) Στα Toshiba laptops σε πόσα καμμένα pixels σου κάνουν αντικατάσταση..? Αν είναι αγορασμένο εισαγωγής Ideal ,σου παρέχει γραπτά τι καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (18 Ιούλ. 2004 , 09:11) autes i bromo TFT einai gia ta mpaza se auton ton tomea,ante na dwseis ena swro leuta kai na sou poun oxi de st alazoume,emena me peirazoun kai me parapeirazoun kai ta kamena pixels kai oti dipote elatwmatiko yparxei se kati pou agorazw. Συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα αντε στην Ουγκαντοχωρα που ζουμε να βγαλεις ακρη :mad: Και μετα βριζουν την Αμερικη, που μπορει να ειναι οτι θελουν αλλα τουλαχιστον ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ και οταν αγορασεις κατι εχεις και 30 μερες ωστε αν δεν σου αρεσει να το πας πισω και να παρεις τα ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΠΙΣΩ :mad: . Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Mήπως και συ πρέπει να αγοράζεις προιόντα με καλύτερη έρευνα αγοράς και γραπτή εγγύηση ? και όχι μόνο με δέλεαρ φθηνότερη τιμή ή την διαφήμιση. Ασχέτως πως μπορεί να ισχύει, ανά περίπτωση ,όταν υπάρχουν πολλές σοβαρές εταιρίες ,που δεν σου λένε μόνο ότι η απόδειξή είναι και εγγύηση ,έτσι αόριστα ,αυτές δεν είναι πιο αξιόπιστες ? -Εξάλλου και νομικά οι γραπτές συμφωνίες μετράνε περισσότερο... http://www.kepka.org/Grk/Lgs/Legislation/03.htm Παρεπιπτώντος και σε πολλές χώρες της ΕΕ ,ισχύει η επιστροφή προιόντων με επιστροφή χρημάτων,αλλά ισχύει κατά κόρον και το παραπάνω link πέρα της γενικής εμπορικής νομοθεσίας ή πρακτικής των χωρών τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts